2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1224848 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

skordan bağımsız şu ana kadar oynanan oyun kötü kim ne derse desin takım el freni çekilmiş gibi stoperlerin birini çıkarıp emirhanlardan herhangi bir tanesini ortaya atıp raşiti sağa alsak 4231 akacak takım diyecem linçlenecem

Çevrimdışı autopsy

Ghezzal'ın haftalar ilerledikçe devreye girmesi lazım. Zaten yavaş yavaş ritmini bulan bir adam ama o kadar silik görünüyor ki canım sıkılıyor. Onsuz olmaz bu iş.

Çevrimiçi tolga1903

Şu devamlı weghorts'a uzun vurma sevdasına karşılık emre özcan'ın weghorst ile ilgili yazısını ve orada paylaştığı istatistikleri gösterseler ya oyun yapıcıya. Bu adam 1.97 boyuna rağmen iyi bir hava topu indiricisi değil. Geçen sene kendisine gelen topların yüzde 38'ini indirebilmiş, bundesliga istatistikleri de yüzde 50'yi geçmiyor. Bu oran batsuayi'de yüzde 10 falan olduğu için iyi gözükebilir weghorst ancak çok zorunlu değilseniz atılan çoğu uzun top rakibe gidecek. Lütfen ceza sahasında bulusturun şu adamı topla biraz da.

Çevrimdışı Talisca1903

Şu devamlı weghorts'a uzun vurma sevdasına karşılık emre özcan'ın weghorst ile ilgili yazısını ve orada paylaştığı istatistikleri gösterseler ya oyun yapıcıya. Bu adam 1.97 boyuna rağmen iyi bir hava topu indiricisi değil. Geçen sene kendisine gelen topların yüzde 38'ini indirebilmiş, bundesliga istatistikleri de yüzde 50'yi geçmiyor. Bu oran batsuayi'de yüzde 10 falan olduğu için iyi gözükebilir weghorst ancak çok zorunlu değilseniz atılan çoğu uzun top rakibe gidecek. Lütfen ceza sahasında bulusturun şu adamı topla biraz da.
zaten oyun bu kim ne derse desin

Çevrimdışı sEuL

Ghezzal'ın haftalar ilerledikçe devreye girmesi lazım. Zaten yavaş yavaş ritmini bulan bir adam ama o kadar silik görünüyor ki canım sıkılıyor. Onsuz olmaz bu iş.
Dun yuksek ates nedeniyle karantinaya alinmisti, testi negatif cikti bugun bir test daha yaptilar demek ki yine negatif cikmis. Ben oynamaz diye dusunuyordum sahsen hastaligindan dolayi. Bugunku performansini hastaligina veriyorum. Dedigin gibi, haftalar ilerledikce daha iyi olacaktir.

Çevrimdışı DieForYou1903

Oynadığımız oyun hiç beni tatmin etmiyor bir çok kişiyide tatmin etmiyordur.Büyük takım böyle oynamaz defansttan bam güm çıkmaz.Pozisyonumuz yok oyunu domine etmiyoruz.Wegorstu deli dana koşturtuyoruz başka bir şey yok gol harici pozisyon yok başka.Hoca bu taktiğini değiştirmezse ki değiştirmeyecek hoca hep bunu oynatıyor başka bir oyun planı yok işler çok yolunda gitmez.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Talisca1903

ilk yarı çok kötüydük rosier muleka ve biraz gedson harici hücumda varlık gösterebilen oyuncumuz yok

Çevrimiçi tolga1903

zaten oyun bu kim ne derse desin

Saçma sapan iş. Takım kaç tane hazırlık maçı yaptı adam akıllı 10 tane set hücumu görmedik hadi mainz bremen alman takımı plzen eleme oynuyor hazır wolwes çok üstümüzde dedik de be kardeşim alaves'e karşı biseyler de gösterin artık lig başladı anasını satıyım

Çevrimdışı MUSTAFA_

skordan bağımsız şu ana kadar oynanan oyun kötü kim ne derse desin takım el freni çekilmiş gibi stoperlerin birini çıkarıp emirhanlardan herhangi bir tanesini ortaya atıp raşiti sağa alsak 4231 akacak takım diyecem linçlenecem
Sorun sistemden çok oyuncuların yetersizliğinden dolayı bence. Geriden oyun kuramıyoruz. Takımda fitness antremanından çıkmış gibi. Sahada efor düşüklüğü var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Saçma sapan iş. Takım kaç tane hazırlık maçı yaptı adam akıllı 10 tane set hücumu görmedik hadi mainz bremen alman takımı plzen eleme oynuyor hazır wolwes çok üstümüzde dedik de be kardeşim alaves'e karşı biseyler de gösterin artık lig başladı anasını satıyım
8 maç geçen sene 4 maç bu sene aynı şeyi izledik oyun bu

Çevrimdışı Sezgin1903

Vallahi hocayı tebrik ederim ghezal anca böyle biterdi tebrik ederim adam bile zevk almıyor alkışlar valerien hocama Berkay maçtan önce sola koyacagini düşündüm ya bitecek ya cikacakdi ve başarılı performans ters ayakla iyiydi Ersin e giydirenler bence bu maç yorum yapmayın nede olsa iyigun dostu herkes olur sağ rosier gidiyor da sağlam takım oldumu geçen sefer gibi oluyor 3-4-3 oyna ghezal ters kanatta ama bitirdin adamı weghorst da biter böyle nasıl görmüyor anlamıyorum gezenmis adamı dik ortaya korkudan kenara girmiyor ghezal neyse çok şey söylenirde.

Çevrimdışı worns

Dun yuksek ates nedeniyle karantinaya alinmisti, testi negatif cikti bugun bir test daha yaptilar demek ki yine negatif cikmis. Ben oynamaz diye dusunuyordum sahsen hastaligindan dolayi. Bugunku performansini hastaligina veriyorum. Dedigin gibi, haftalar ilerledikce daha iyi olacaktir.

bugn doğrudur ekstra sıkıntısı da varmış fakat genel formu da düşük ghezzal'in. ancak bu tip oyuncular oluyor ben ghezzal'in hep geç ritm bulduğunu ve ritmini bulamamışken son derece çekilmez bir oyuncu olduğunu gayet biliyorum. yeri geliyor beş metreye top atamıyor bunun sağda merkezde olmakla ilgisi yok. sağa açılıyor pek çok kez yine bir şey olmuyor :) insanlar adam on metre yana kayınca geçen senenin 22. haftasındaki haline dönüşeceğini sanıyor. ghezzal geç açılır, tam açılır. geçen senenin ilk periyodunda da dünya kadar bu adamın bonservisini aldık yatışa geçti yorumu vardı :)

Çevrimiçi Necmi

tam olarak berkay'ın bölgesinden üç pozisyon verdik. deneyeceksek de sağ tarafta deneyelim.

salih diğer maçlara oranlara daha geride.

ileri tarafta tek mesele ghezzal de değil. ileri üçlünün tümü uyumsuzlar,  çok da normal. avusturya'da hatırlarsanız çok ayrı ileri üçlüler deniyorduk. henüz şu dönemde beraber oynamaya başladılar. biraz zaman gerekecektir.
bütün atakları berkayın tarafından yapıyorlar ben beğendim berkayı salih ve ghezzal oynamamalıydı zaten oynayamıyorlarda ikinci yarı necipi öne atar stoperleri oyuna sokar toparlarız

Çevrimdışı DieForYou1903

Sorun sistemden çok oyuncuların yetersizliğinden dolayı bence. Geriden oyun kuramıyoruz. Takımda fitness antremanından çıkmış gibi. Sahada efor düşüklüğü var.

Kaliteli iyi oyuncular gelse de oyun bu değişmeyecek.İngiltere liginde 1980lerden kalma bir futbol oynatıyor ismael hoca.Bam güm uzun ileri atıyoruz alın ilerdekiler bir şey yapın diyoruz.Set hücum yok pas oyunu yok.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi murat

weghorst batsuai kadar gol atamaz bu oyunla.batsuai kendine pozisyon oluşturabilen bir forvetti bu oyuna daha çok uyar.weghorsta golü hazırlamak lazım.
batsuai de hazırlanmış pozisyonları atamıyordu.

Çevrimdışı Talisca1903

bugn doğrudur ekstra sıkıntısı da varmış fakat genel formu da düşük ghezzal'in. ancak bu tip oyuncular oluyor ben ghezzal'in hep geç ritm bulduğunu ve ritmini bulamamışken son derece çekilmez bir oyuncu olduğunu gayet biliyorum. yeri geliyor beş metreye top atamıyor bunun sağda merkezde olmakla ilgisi yok. sağa açılıyor pek çok kez yine bir şey olmuyor :) insanlar adam on metre yana kayınca geçen senenin 22. haftasındaki haline dönüşeceğini sanıyor. ghezzal geç açılır, tam açılır. geçen senenin ilk periyodunda da dünya kadar bu adamın bonservisini aldık yatışa geçti yorumu vardı :)
tek sağa geçsinmi yazdık orta sahaya yerien bir adam alsın da yazdık adamın paslaşacak kimsesi yok sahada elinde emirhen gedson gibi 2 tane iyi driplingçi 8 var hiç bir şekilde kulllanamıyorsun bir tane tek bir tane orta saha organizasyonu yada kanat organizasyonu var mı arkadaşlar ben mi göremiyorum

Çevrimiçi Necmi

Ya arkadaş kim seçti bu takımları adamlar sanki avrupa kupasında final maçına çıkmışlar bu sene hazırlık maçlarında hırs yaptım eskiden oyuncuları izlerdim şimdi kazanalımda nasıl olursa olsun diyorum😂

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı BlackEagle16

Beşiktaş yollar sonra bir plan ve sistem ile yola çıktı başkanda dünya çapında eğitim almış bir hocayı getirdi. Hoca içinde en büyük şans biziz kendisi için en büyük basamağız ya yok olacak ya hep beraber yükseleceğiz ben takımada hocayada sistemede güveniyorum. Yetersizliğimizin net sebebi stoperrr Hattı. Emrecan saiss ikilisiyle dahi levet atlayacağız ben sistemede hocayada güveniyorum ve destekliyorum. İnananlar çalışanlar kazanacak !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Nazım Ar

Hocanın hücum planımız için bir şey yapması gerekir. Hücumda kimin nereye kaçacağı koşacağı, nereye pas verileceği belli değil. Keşke Ghezzal i satsaydık o zaman hızlıca kim kaç veriyorsa forvet arkası oynayabilen bir oyuncu alsaydık. Şu durumda Emirhan bile çok daha uygun oraya.

Weghorst gibi bir oyuncumuz var kanat aksiyonumuz yok, orta yapan yok.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2022, 21:13:58 Nazım Ar ]

Çevrimdışı KadirA

Takımda şuanda Boyd gibi joker kullanılabilecek bir oyuncu yok. Fassnacht gibi biri gelmediği sürece, Boydu hem sağ sol ortasaha hem ileride alternatif olarak kalacaktır takımda.

Takım şuan oyun olarak sorun yaşıyor, temel nedeni savunmadan düzgün cikamayisimiz. Emrecan ve Saiss ayağı temiz iki oyuncu ilk 11'de değil. Biraz normal karşılıyorum. En temiz ayaklı Berkay şuan, nitekim tüm düzgün çıkışlar da onun ayağından oldu. Kalite olarak Weli ve Necipten çok daha iyi şeyler vaadediyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaliteli iyi oyuncular gelse de oyun bu değişmeyecek.İngiltere liginde 1980lerden kalma bir futbol oynatıyor ismael hoca.Bam güm uzun ileri atıyoruz alın ilerdekiler bir şey yapın diyoruz.Set hücum yok pas oyunu yok.
Futbolu bu kadar iyi biliyorsak eğer neden hepimiz teknik direktör olmuyoruz? Hangi hazırlık kampında taraftar olarak memnun olduk ki şimdi olalım. Hazırlık maçlarına çok fazla misyon yüklüyoruz. Sonra keşkelerle dolu cümleler kuruyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

weghorst batsuai kadar gol atamaz bu oyunla.batsuai kendine pozisyon oluşturabilen bir forvetti bu oyuna daha çok uyar.weghorsta golü hazırlamak lazım.
batsuai de hazırlanmış pozisyonları atamıyordu.
Bende o izlenimdeyim daha çok yanındakileri besleyecek gibi Muleka büyük şans olacak
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

Futbolu bu kadar iyi biliyorsak eğer neden hepimiz teknik direktör olmuyoruz? Hangi hazırlık kampında taraftar olarak memnun olduk ki şimdi olalım. Hazırlık maçlarına çok fazla misyon yüklüyoruz. Sonra keşkelerle dolu cümleler kuruyoruz.
kardeşim hiç bir şey yok yahu oyun namına gözümüzün gördüğünü de inkar mı edelim

Çevrimiçi murat

Beşiktaş yollar sonra bir plan ve sistem ile yola çıktı başkanda dünya çapında eğitim almış bir hocayı getirdi. Hoca içinde en büyük şans biziz kendisi için en büyük basamağız ya yok olacak ya hep beraber yükseleceğiz ben takımada hocayada sistemede güveniyorum. Yetersizliğimizin net sebebi stoperrr Hattı. Emrecan saiss ikilisiyle dahi levet atlayacağız ben sistemede hocayada güveniyorum ve destekliyorum. İnananlar çalışanlar kazanacak !
gol atamazsan 1 puan alırsın.pas oyunu hiç yok neredeyse.kondisyon ve mücadele tamam biraz da oyun oynamak lazım.

Etiketler: