2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1226684 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Ramsey serbestmis. Orta saha Gedson-Ramsey. Mis.

Çevrimiçi tolga1903

Ghezzal şu bölgede oynadığı için mutluysa bence futboldan çok zevk almıyor artık yedek kulubesini istiyor şöyle kullanılmak sağ kenarda yanarken böyle pasifize edilmek en çok bu adamı rahatsız etmesi lazım

Çevrimiçi tolga1903

Rangers yaptı diye okudum

Çevrimiçi tolga1903

Pardon yanlış okumuşum aynen boşta da bunlar alamaz onu

Çevrimdışı byman

Weghorst sol stoper de daha çok iş yapar gibi

Çevrimdışı Mehmet57

Rangers yaptı diye okudum

Zaten almazdik, ama iyi bir 8 sart. Josef’e bu sakatliktan sonra guvenilmez, Salih’e zaten hic guvenilmez.

Çevrimdışı BlackEagle16

Necip Weli şıkı şıkır 😂
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

rosier dönmüş süper vallahi önüne raşitinide koy hoca bozma sağ tarafı

Çevrimdışı BlackEagle16

Boyd sol kenar bekin tüm görevlerni ezberlemiş dersine çok iy çalışmış

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı DieForYou1903

Ghezzal topla bizim yarı sahada bulusuyor ordan ne yapabilir ?
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı autopsy

Bal yapmayan arı sözü tarihte ilk Tyler Boyd için söylenmiş sanırım.

Çevrimdışı worns

genel tempo düşüklüğü bir tarafa rosier nihayet temposunu arttırmış. kamp genelinde geride görünüyordu. bugün beğendim. fiziksel açıdan yeterli seviyeye ulaşan rosier o tarafta sorun yaşatmaz bence.

Çevrimdışı BlackEagle16

Berkay toparladi
Fena değildi bence gayet idare eder oynuyor sol tarafta olmasına rağmen 2. Yarı berkay weli emrecan görsek keşke bide

Çevrimiçi tolga1903

Boyd sol kenar bekin tüm görevlerni ezberlemiş dersine çok iy çalışmış

Karar verip uygulayabilme becerisi çok düşük ya dümdüz koşabiliyor temposu vs orda oynamaya yeterli bence de ama hücuma artı değer katmıyor hala

Çevrimdışı BlackEagle16

Bal yapmayan arı sözü tarihte ilk Tyler Boyd için söylenmiş sanırım.
Standart üzeri oynuyor geride ceza sahasında ilerde ceza sahasında herşeyi tam yapıyor bi şu pası beceremedi

Çevrimdışı Mehmet57

Su takimin su anda en buyuk eksikligi sol koridoru kullanabilecek kanat beki, Bazoer gibi arkadan oyunu kurabilecek bir stopper ve Gedsonun yaninda iyi bir 8.

Çevrimdışı DieForYou1903

Weghorst bana hugo almeida esentileri sunuyor  :)

Çevrimdışı DieForYou1903

Su takimin su anda en buyuk eksikligi sol koridoru kullanabilecek kanat beki, Bazoer gibi arkadan oyunu kurabilecek bir stopper ve Gedsonun yaninda iyi bir 8.

Hepsine katılıyorum ve imza atıyorum.  :claps:

Çevrimdışı autopsy

Standart üzeri oynuyor geride ceza sahasında ilerde ceza sahasında herşeyi tam yapıyor bi şu pası beceremedi

Şu aksiyonların belli bir yüzdesinde iş yapabilse en azından alternatif oyuncu olacak zaten. Çalışkan adam, seviyorum ama hiç iş yapmadan da olmaz ne yazık ki.

Çevrimdışı Necmi

Weli tek hatası var onun haricinde sahanın en iyilerinden Ghezzal ile Salihi beğenmedim.
ikiside sakat salihin sakatlığı vardı ghazzel dün yüksek ateşi vardı ikisinide oynatmasına şaşırdım

Çevrimdışı BlackEagle16

Şu aksiyonların belli bir yüzdesinde iş yapabilse en azından alternatif oyuncu olacak zaten. Çalışkan adam, seviyorum ama hiç iş yapmadan da olmaz ne yazık ki.
Sayısal üstünlüğü savunmadaeve hucümda sağlıyor bence gayet iyi alternatif oldu o bölgeye

Çevrimdışı BlackEagle16

Geriden oyun kuracak sağlam stoper bir çok sorunu çözer.

Çevrimdışı Necmi

genel tempo düşüklüğü bir tarafa rosier nihayet temposunu arttırmış. kamp genelinde geride görünüyordu. bugün beğendim. fiziksel açıdan yeterli seviyeye ulaşan rosier o tarafta sorun yaşatmaz bence.
adam ilk defa yerinde oynuyor hep stoper oynadı

Çevrimdışı worns

tam olarak berkay'ın bölgesinden üç pozisyon verdik. deneyeceksek de sağ tarafta deneyelim.

salih diğer maçlara oranlara daha geride.

ileri tarafta tek mesele ghezzal de değil. ileri üçlünün tümü uyumsuzlar,  çok da normal. avusturya'da hatırlarsanız çok ayrı ileri üçlüler deniyorduk. henüz şu dönemde beraber oynamaya başladılar. biraz zaman gerekecektir.

Etiketler: