2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1225468 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

takımın temposu biraz düşük. yorgun görünüyoruz.

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu Muleka gerçekten değişik bir adam, o uluslararası yıldız seviyelerine ulaşan afrikalı futbolcuların havası var kesinlikle klasik anadolu takımı forveti gibi değil. İnşallah bizde çok başarılı olacak.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu Muleka gerçekten değişik bir adam, o uluslararası yıldız seviyelerine ulaşan afrikalı futbolcuların havası var kesinlikle klasik anadolu takımı forveti gibi değil. İnşallah bizde çok başarılı olacak.
Tadı damağımızda kalabilir.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mac günleri bile antreman yapıyoruz. 2. kampın sonuna yaklaştık artık. Bir de neden Ispanya seçtik bunu anlamıyorum. Aşırı sıcaklar da vardı Ispanyada. Valerien Ismael de bazen yüksek tempo yapamıyoruz şeklinde söylemişti.

Çevrimdışı tuncaboylu

:D :D parodi hesap gibisin abi. sırf sallamak için tanıma ihtimalin olmayan adamlara yazdığın yoruma bak. alınmamış bile kimse, daha kimin geleceği belli değil. alınma ihtimalinden eleştiri konusu çıkartmaya çalışmak çok farklı bi seviye.
Tanıma ihtimalim olmayan 25 yaşında Iraklı sol bek peşinde koşmamız garip değil, benim sallamam garip.

Yahu Allah aşkına, yabancı hakkımızı bu garip gurup adamlarla mı harcayacağız?

Çevrimdışı BlackEagle16

Normal artık dönüş moduna geçmiş futbolcular takip daha güçsüz olunca havada sıcak biraz tempo düşük gerçekten

Çevrimdışı Mehmet57

Bu welinton kadar iğrenç çalım yiyen defans oyuncusu görmedim ben hayatımda her maç en az 1 kere içinden geçilir mi bir adamın

Gonderilmesi gereken ilk oyuncu su an. Hem yasli, hem yabanci hem yetersiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu welinton kadar iğrenç çalım yiyen defans oyuncusu görmedim ben hayatımda her maç en az 1 kere içinden geçilir mi bir adamın
Kaleciye güvenmediği için abi, yoksa ohoo.

Çevrimiçi Necmi

Mac günleri bile antreman yapıyoruz. 2. kampın sonuna yaklaştık artık. Bir de neden Ispanya seçtik bunu anlamıyorum. Aşırı sıcaklar da vardı Ispanyada. Valerien Ismael de bazen yüksek tempo yapamıyoruz şeklinde söylemişti.
maçlarımızıda bu şekilde oynayacağız ikinci hafta alanya maçı var

Çevrimdışı BlackEagle16

Rosier vuramadı ama sol ve sağ kanat bejlerimiz ceza sahasında işte bu sistemin avantajı bu

Çevrimdışı BlackEagle16

maçlarımızıda bu şekilde oynayacağız ikinci hafta alanya maçı var
Daha geç bir saatte başlıcam nispeten kamp antrenman yoğunluğu olmayacak abi dünya geneli yüksek bi sıcaklık var

Çevrimdışı tuncaboylu

Alaves'le oynayınca İlhan Mansız geldi aklıma.

Hey gidi günler hey.

Çevrimdışı Nazım Ar

Boyd sürekli maçın içinde fena da aksiyon yapmıyor.

Çevrimdışı BlackEagle16

Boyd sürekli maçın içinde fena da aksiyon yapmıyor.
Çok yerinde oynuyor bende çok beğendim yeni yerinde.

Çevrimiçi gokhans

Boyd iyi, weli çok kötü, ghezzal yok gibi.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı BlackEagle16

Berkayıda çok konsantre gördüm maşallah

Çevrimdışı BlackEagle16

Boyd iyi, weli çok kötü, ghezzal yok gibi.
Hasta olduğu söylemmişti ben 11 başlamasına şaşırdım

Çevrimdışı BlackEagle16

Weli gollük müdehale etti

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı worns

Berkayıda çok konsantre gördüm maşallah

berkay pozisyon alamıyor. gerçi sol stoper zor iş bir anda. geçen maç necip'i yakmıştı bu bölge bugün de berkay'ı. bence olmadı orda.

Çevrimdışı kaan1903

Weli tek hatası var onun haricinde sahanın en iyilerinden Ghezzal ile Salihi beğenmedim.

Çevrimdışı worns

welinton partnerlerinin de açıklarını kapatmaya çalışıyor. ondan sürekli adamı görüyorsunuz, sol stoperde berkay bildiğin kayboldu.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Salih yine hayalet gibi. Gereksiz ileri şişirme toplar atmaya devam ediyor bekler ileri yerleşirken. Sonra kötü yakalanma ihtimalimiz artıyor.

Salihe güvenip yola çıkmamalıyız bence.

Çevrimdışı Talisca1903

salihe güvenilip yola çıkılmaz ortadan deliniriz transfer şart

Çevrimdışı DieForYou1903

Ghezzal,salih sahada yok.Gedson orta sahada tek kalıyor.Şu stoper hattının oturması lazım artık.Saiss,Emrecan- ?

Ayrıca sol bekte gelmeli boyd filan olmaz o işler.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Etiketler: