2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1225883 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Önceki maçta Umutun önüne düşen top Boyda düşse en azından şut falan atardı, kanada koyacağımız adamların az buçuk ofansif yeteneği olmazsa defanstan boşuna eksiltiyoruz demektir.
Kesinlikle abi bizim kanat beklerinin hücum performanslarının yüksek olması lazım orada nkoudu denense nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı worns

Berkayıda dikkatle izleyeceğim. Umarım oda iyi performans sergiler.

berkay bi maç 11'i hakediyordu. şimdiye kadar aldığı bütün sürelerde olumlu izlenim bıraktı bende.

Çevrimiçi Samet Demir

Berkay bugün iyi bir maç çıkarırsa maç sonu Serdarın yüzünü görmek isterdim. İnşallah hakkını verir formanın

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

sol kenarda boyd deniyor galiba. umuttan iyi olur.
boyd dan ne bekliyoruz acaba hiç bir umudum yok yolları ayırmak lazım

Çevrimdışı BlackEagle16

berkay bi maç 11'i hakediyordu. şimdiye kadar aldığı bütün sürelerde olumlu izlenim bıraktı bende.
Bende olumluyum kendisine ama daha sağlam basmalı yere genelde çok faullu oynuyor. Biraz daha kontrollü ve soğuk kanlı olmalı

Çevrimdışı worns

boyd dan ne bekliyoruz acaba hiç bir umudum yok yolları ayırmak lazım

kontratı var, deniyoruz. ön tarafta bi umudumuz yok ama kanat beklerde yedek oyuncu olarak değerlendirebilir miyim diye bakıyor işte hoca. kalıp kalmayacağı kamptan sonra belli olur.

Çevrimdışı Talisca1903

bende badra cisseyi bekliyorum merakla bu arad leidner yabancı kuralına uygunmuş galiba +3

Çevrimiçi Samet Demir

Boyd iyidir kötüdür bunu tartışmam ama adamda sporcu ahlakı var. Kiralık git dedik gitti. Gel dedik geldi adam. Gittiği yerlerde de aidiyet duygusu yüksek şekilde performans verdi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

kontratı var, deniyoruz. ön tarafta bi umudumuz yok ama kanat beklerde yedek oyuncu olarak değerlendirebilir miyim diye bakıyor işte hoca. kalıp kalmayacağı kamptan sonra belli olur.
anlamsız denemeler

Çevrimdışı worns

bende badra cisseyi bekliyorum merakla bu arad leidner yabancı kuralına uygunmuş galiba +3

badra'nın fiziği çok iyi. ama daha çok yolu var diyordu yakından izleyenler. hoca da eksik buldu sanırım ispanya'ya götürülmemişti başta. montero sakatlanınca çağırıldı.

Çevrimdışı worns

Boyd iyidir kötüdür bunu tartışmam ama adamda sporcu ahlakı var. Kiralık git dedik gitti. Gel dedik geldi adam. Gittiği yerlerde de aidiyet duygusu yüksek şekilde performans verdi.

çalışkan adam. en azından sahada belli bir mücadele seviyesini vereceğinden emin olabiliriz. ha kötü transfer, verilen bonservis olsun maaşı olsun hiç hiç o seviyelerin adamı değil. ama oyuncunun bi suçu yok bunda. :)

Çevrimdışı worns

anlamsız denemeler

valla solda umut meraş'ın önüne geçebilir. umut korkunç görünüyor hiç olmadı orada.

Çevrimdışı BlackEagle16

valla solda umut meraş'ın önüne geçebilir. umut korkunç görünüyor hiç olmadı orada.
Sol kanat beki hiç yapamadı Umut gerçekten bizde çok geri gitti Umut. Solda necipin yerinede o denenebilirdi.

Çevrimdışı DieForYou1903

Necip-Welintonu görmediğimiz günlerde gelecek inanıyorum.  :iblush: + Ersin.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Talisca1903

Necip-Welintonu görmediğimiz günlerde gelecek inanıyorum.  :iblush: + Ersin.
weli sağ stoperde iyi ama merkezde tam patlıyor

Çevrimdışı autopsy

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı Talisca1903

nejip sağ berkay sol stoper

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı BlackEagle16

Muleka20 gol barajını aşsın bu sene süper rakamlara satarız.

Çevrimdışı DieForYou1903

weli sağ stoperde iyi ama merkezde tam patlıyor

İçinden geçiyorlar welintonun geçen maç bu maç  :)
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi COB

Çevrimiçi tolga1903

Bu welinton kadar iğrenç çalım yiyen defans oyuncusu görmedim ben hayatımda her maç en az 1 kere içinden geçilir mi bir adamın

Çevrimdışı Talisca1903

Bu welinton kadar iğrenç çalım yiyen defans oyuncusu görmedim ben hayatımda her maç en az 1 kere içinden geçilir mi bir adamın
ortada hiç olmuyor 2 kez çok basit geçildi şimdiye kadar

Çevrimdışı Necmi

Aşırtma gol attık 😂

Etiketler: