2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1229559 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

🚨 Beşiktaş, İsrailli sol bek Doron Leidner ile temas halinde.

🗞 (TRT Spor / @etunaakdemir)

Çevrimdışı Nazım Ar

🚨 Beşiktaş, İsrailli sol bek Doron Leidner ile temas halinde.

🗞 (TRT Spor / @etunaakdemir)

Nereden buluyoruz bu adamları çok merak ediyorum. Oynatmak için alacaksak tecrübeli hazır adam alalım, parlatıp satacaksak pasaportu da para edecek bir genç bulsak daha iyi değil mi?

Rıdvan'ın bile bir çoklarınca yetersiz bulunduğu mevkiye fark yaratacak bir oyuncu almayacaksak altyapıdan sıradakini koy gitsin Iraktan (İsveç olsun hadi) İsrailden yeni R. Carlos'u mu bulmayı umuyorlar acaba? :)

Çevrimiçi sefaköykartali

Nereden buluyoruz bu adamları çok merak ediyorum. Oynatmak için alacaksak tecrübeli hazır adam alalım, parlatıp satacaksak pasaportu da para edecek bir genç bulsak daha iyi değil mi?

Rıdvan'ın bile bir çoklarınca yetersiz bulunduğu mevkiye fark yaratacak bir oyuncu almayacaksak altyapıdan sıradakini koy gitsin Iraktan (İsveç olsun hadi) İsrailden yeni R. Carlos'u mu bulmayı umuyorlar acaba? :)
Valla Sassuolo ve birkaç serie a takımı ilgileniyormuş, potansiyelli olduğu söyleniyor. Açıkçası bu sezon oraya Adriano gibi birini de göremiyorum fırsat transferi olarak. Halstenberg olsa keşke Leipzig de alışkanlığı da var.

Kuzeye bakılmasını da anlayabiliyorum çok yetenekli isimler çıkabiliyor, Maehle gibi, leedse transfer olan kristensen, gsli nellson, hauge, kulusevski vs. 
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2022, 13:54:13 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Necmi

nasıl bir mantık bu yetenek pasaporta göremi oluyor 🤔

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Stoper için Cenk Özkaçar ismi dolaşmaya başladı. 

Çevrimiçi Samet Demir

Alt yapıda sıradaki kim ki :) Ayrıca alt yapıda iş görecek adamlar ilk defa bu kadar çok hazırlık maçlarından denendi zaten. Sol bek olsa hoca denerdi. Forvet oyuncusu Oğuzhanıbile o bölgede denedi herif. Anlayacağın bu sene alt yapıda sol bek için iş görecek adam yok.

Zaten biz Rıdvanı 4'e sattık. Max 2 milyona o bölgeyi halletmeye çalışacağız. İsmi çıkan adamlarda o maliyete adamlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

nasıl bir mantık bu yetenek pasaporta göremi oluyor 🤔

Abi yetenek pasaporta göre olmuyor da aynı yetenekteki Brezilyalı ile, fransız ile alman ile Iraklı, İsraillinin alıcısı, değeri de aynı olmuyor. Ben de onu diyorum işte onca g. Amerikalı, avrupalı 20 yaş grubu yüzlerce solbekten çok mu yetenekli bu arkadaş acaba? Bu yaşında acayip bir tabela mı yapmış? Neye göre gündeme alıyoruz onu merak ediyorum :)

Çevrimdışı worns

kanat bek biraz kafa karıştırıcı bir mevki. her başarılı sol bek ya da ön oyuncusunu adapte edemezsiniz. üst seviyede doğrudan bu bölgede performansını ispat etmiş oyuncu getirmekse epey zordur. çok daha düşük profilli ama yetenekleri rolün beklentilerine uyan oyuncuların başarılı olabildiğini de çok gördük. keşif yapmaya yöneleceğimizi ve ilk etapta ismi tam tatmin etmeyecek bir transfer yapacağımızı düşünüyorum. ama buna da takılmamak lazım yorum yapanların yüzde 90ı daha bu rolde kullanılacak oyuncudan beklentilerimizin ne olduğunu bilmiyor olacak. burada hocanın tecrübesine ve kazancı'yla yakın çalışmalarına güveniyorum. bize pazarlanmaya çalışılan bir oyuncuyu değil kendi parametreleri neyi gerektiriyorsa o oyuncuyu getireceklerdir.

üst seviyenin biraz altına bakıldığında fena olmayan şu oyuncular var fakat bunları bile satın almak kolay değil
https://www.transfermarkt.com.tr/aaron-martin/profil/spieler/251878
https://www.transfermarkt.com.tr/georgios-kyriakopoulos/profil/spieler/311178
https://www.transfermarkt.com.tr/giuseppe-pezzella/profil/spieler/336960
https://www.transfermarkt.com.tr/oleg-reabciuk/profil/spieler/461512
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2022, 15:31:44 worns ]

Çevrimdışı worns

adı bizimle anılan israilli çocuğun bir maçından video

Çevrimdışı Talisca1903

çok merak ediyorum acaba kim gelecek sola

Çevrimiçi sefaköykartali

kanat bek biraz kafa karıştırıcı bir mevki. her başarılı sol bek ya da ön oyuncusunu adapte edemezsiniz. üst seviyede doğrudan bu bölgede performansını ispat etmiş oyuncu getirmekse epey zordur. çok daha düşük profilli ama yetenekleri rolün beklentilerine uyan oyuncuların başarılı olabildiğini de çok gördük. keşif yapmaya yöneleceğimizi ve ilk etapta ismi tam tatmin etmeyecek bir transfer yapacağımızı düşünüyorum. ama buna da takılmamak lazım yorum yapanların yüzde 90ı daha bu rolde kullanılacak oyuncudan beklentilerimizin ne olduğunu bilmiyor olacak. burada hocanın tecrübesine ve kazancı'yla yakın çalışmalarına güveniyorum. bize pazarlanmaya çalışılan bir oyuncuyu değil kendi parametreleri neyi gerektiriyorsa o oyuncuyu getireceklerdir.

üst seviyenin biraz altına bakıldığında fena olmayan şu oyuncular var fakat bunları bile satın almak kolay değil
https://www.transfermarkt.com.tr/aaron-martin/profil/spieler/251878
https://www.transfermarkt.com.tr/georgios-kyriakopoulos/profil/spieler/311178
https://www.transfermarkt.com.tr/giuseppe-pezzella/profil/spieler/336960
https://www.transfermarkt.com.tr/oleg-reabciuk/profil/spieler/461512
Pezzella ve Aaron Martin çok iyi oyuncular ama maliyetli olacaktır. Şansımıza böyle Adriano kasa uyguna gelip liderlik yapacak adam bile yok piyasada.
Ben de bu mevki için hocaya güveniyorum, tahminim yıllık 300-400 bine Callum Styles alıp parayı Fassnacht ve stopere saklayabilir.

Çevrimdışı worns

Pezzella ve Aaron Martin çok iyi oyuncular ama maliyetli olacaktır. Şansımıza böyle Adriano kasa uyguna gelip liderlik yapacak adam bile yok piyasada.
Ben de bu mevki için hocaya güveniyorum, tahminim yıllık 300-400 bine Callum Styles alıp parayı Fassnacht ve stopere saklayabilir.

doğru fassnacht için 3'lere kadar çıktığımızı yazmaya başlamışlar. bu durumda solu ekonomik styles ile kapatma seçeneği mantıklı. hoca sayısal eksikliği pek sevmiyor ve hızlıca sol tarafa oyuncu istiyor dünkü ropörtajdan bunu anladım. kısa süre içinde kimin geleceğini görürüz.

Çevrimiçi sefaköykartali

doğru fassnacht için 3'lere kadar çıktığımızı yazmaya başlamışlar. bu durumda solu ekonomik styles ile kapatma seçeneği mantıklı. hoca sayısal eksikliği pek sevmiyor ve hızlıca sol tarafa oyuncu istiyor dünkü ropörtajdan bunu anladım. kısa süre içinde kimin geleceğini görürüz.
Ben Fassnacht ın sağ kenarda oynarsa Rosier' ı keseceğini düşünüyorum, sağ stoperde Rosier in de tutamayacağını düşünüyorum. Acaba Fassnacht Ghezzal alternatifi oynar mı orası muamma.

Çevrimdışı DieForYou1903

Hocanın dün basın toplantısını izledim çok stoper düşünmüyor gibi.

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı BlackEagle16

Antalya Başakşehirden cemaliyi kiralamış biz istesek milyon eurolar çekerler. Aslında gelişime açık bir çocuktu düşünebilirdi
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Etiketler: