2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1229341 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

zaten merkezde ghezzal ile oynuyorsan kimse 3.5.2. mi 3.4.3 mü yoksa 3.4.1.2 mi oynadığımızı anlayamaz ortaya karışık bir üçlü çıkar 😂
Kesinlikle abi ghezalı sağada koysa içeri girer ortalarda koysan sağa geçer bu sezon onun sezonu olacak
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Takip etmek isteyenler için bein sport haberde Valerian ismaelin röportajı başladı

Çevrimdışı Nazım Ar

Iraklı arkadaşı araştırdım ama pek içime sinmedi. Hasan Ali'nin 4 kat daha iyi klipleri var. Celtic bayağı ilgilenmiş 3 4 ay önce neden almadılar acaba? Adam İsveç doğumlu gerçi ama gsnin ortadoğulu transferleri gibi bir gazla alıp 1 sezon sonra nereye yollasak diye düşüneceğimiz bir transfer olmaz umarım.

Çevrimdışı Nazım Ar

Brezilya milli takımının 3-5-2 oynadığı dönemde 3 lü sistemlerle ilgili bir söz vardı. Beklerin Cafu ve Roberto Carlos değilse bu oyunu oynayamazsın şeklinde  :)

Adamlar sonrasında da Marcelo ve Dani Alves çıkardılar arada Adriano, Maicon falan var. :)

Çevrimiçi Necmi

Kerim Çalhanoğlu gelirse kesin yabancı stoper gelir. Merkezdeki oyuncularla lige başlayıp hem sol kenarı hem stoperi yabancı yapmak riskli olur diye düşünüyorum. Emirhan-Salih ve Kartal o işi kotarır mı hala kararsızım.
kartal sistemimize uymuyor yoksa kotaracağına eminim geçen sene pjaniçin düştüğü duruma düşer salih devamlılık sağlarsa zaten o formayı bırakmaz en büyük temennimde bu çok kişi ön yargılı davranıyor ama kampın tartışmasız en iyisi beşiktaşa uyum sorununuda atlatmış görünüyor çok büyük bir sorunumuz çözülmüş olur ama orta sahanın verimide gelip saissde düğümleniyor o iyi olursa önündekilerin performansı ikiye katlar onun iyi olmasıda iki kenar stoperinin ona desteğinin iyi olması gerekiyor bizim orta sahanın soluna bek özellikli değil iyi orta kesebilen hücum özellikli bir oyuncu bulmamız gerekiyor zaten sağ taraf bek orjinli  yoksa takımın yarısı savunmacı diğer yarısı hücumcu oluyor geçiş oyununu kim oynayacak merkez orta sahalara küfür etmek gibi bir şey olur bu

Çevrimiçi sefaköykartali

Jeahze ı hiç beğenmedim. Özellikle şu videoda çok dan dun vuruyor ve tekniği zayıf geldi. Ayrıca çok fazla geriye oynuyor. Bize daha dikine gidebilen, hücumu düşünen bir kenar oyuncusu lazım. Olağanüstü fırsat çıkıp Telles falan almadıkça hocanın tanıdığı, Macaristan ın da beki olan Callum Styles ı almak lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizde oynayacak sol bek oyuncusunun en önemli özelliği tempo olmalı. Aslında nsakala tamda hocanın istediği tarzda bir oyuncuydu. Onun birde ayağa pas yapanını bulursak tadından yenmez.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

kartal sistemimize uymuyor yoksa kotaracağına eminim geçen sene pjaniçin düştüğü duruma düşer salih devamlılık sağlarsa zaten o formayı bırakmaz en büyük temennimde bu çok kişi ön yargılı davranıyor ama kampın tartışmasız en iyisi beşiktaşa uyum sorununuda atlatmış görünüyor çok büyük bir sorunumuz çözülmüş olur ama orta sahanın verimide gelip saissde düğümleniyor o iyi olursa önündekilerin performansı ikiye katlar onun iyi olmasıda iki kenar stoperinin ona desteğinin iyi olması gerekiyor bizim orta sahanın soluna bek özellikli değil iyi orta kesebilen hücum özellikli bir oyuncu bulmamız gerekiyor zaten sağ taraf bek orjinli  yoksa takımın yarısı savunmacı diğer yarısı hücumcu oluyor geçiş oyununu kim oynayacak merkez orta sahalara küfür etmek gibi bir şey olur bu
Necmi abi Salih çok yumuşak kalıyor bence tempolu mucadeleli oyunda. Özellikle bizim ligde Gedson un biçildiği 25 tane maç olacak bizde sertliğe aynı şekilde karşılık verecek, baş edecek Orta saha Salih olmaz. Kartal o fizik mücadele kısmında ve top kapma kısmında çok daha faydalı olur. Ptt gibi sert bi ligde gayet iyi performans verdi.
Ben de bütün yaz çok iyi çalışması, potansiyeli ve yaşından dolayı eğer güçlendiyse Emirhan+Gedson yapıp sağ kenara Bailly gibi adam yiyecek kesici birini koyup Saiss ı biraz daha savunmanın önüne çıkarmalı bir oyunun çok iş yapacağını düşünüyorum. 6 numara orijinli oyuncu önde oynadığımız rakibin kapandığı oyunlarda sıklıkla ön libero gibi çıkacaktır zaten.
Sol kenara sürpriz çıkmazsa Styles gelir çünkü maliyeti bayağı uygun ve hocanın tanıdığı adam.

Çevrimdışı BlackEagle16

Hoca bizim düşündüğümüz gibi sağ stoper konusunu elzem görmüyor !

Çevrimdışı BlackEagle16

Necmi abi Salih çok yumuşak kalıyor bence tempolu mucadeleli oyunda. Özellikle bizim ligde Gedson un biçildiği 25 tane maç olacak bizde sertliğe aynı şekilde karşılık verecek, baş edecek Orta saha Salih olmaz. Kartal o fizik mücadele kısmında ve top kapma kısmında çok daha faydalı olur. Ptt gibi sert bi ligde gayet iyi performans verdi.
Ben de bütün yaz çok iyi çalışması, potansiyeli ve yaşından dolayı eğer güçlendiyse Emirhan+Gedson yapıp sağ kenara Bailly gibi adam yiyecek kesici birini koyup Saiss ı biraz daha savunmanın önüne çıkarmalı bir oyunun çok iş yapacağını düşünüyorum. 6 numara orijinli oyuncu önde oynadığımız rakibin kapandığı oyunlarda sıklıkla ön libero gibi çıkacaktır zaten.
Sol kenara sürpriz çıkmazsa Styles gelir çünkü maliyeti bayağı uygun ve hocanın tanıdığı adam.
Salihi beğenmelerdenim hiç senin gibi düşünmemiştim ama gedsonun biçildiği maçlardaki karşılık vereceğimiz sertliği yakalayacak oyuncumuz gerçekten yok

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendi oynar artık.

Çevrimiçi Necmi

emirhan olmaz onu unutun bir sezonda çocuğu yemiş oluruz daha hazır değil onu sonucu aldığımız maçlarda ufak ufak oynatıp bir iki sene ısıtmak gerekiyor
Salih yumuşak falan kalmıyor hazırlık maçlarını izlemedinmi rakipler çok sert oynadı ve çok kaliteliydi ona ramen oyunda öne çıktı diyorum ya siz ön yargılı bakıyorsunuz olaya josef gedson olursa orta sahada verim olmayacak

Çevrimiçi Özgür Gültekin

13 milyona Ghezzalı satıp yerine Talisca alınsa ne dersiniz

Bence çok gereksiz bir hamle olur.

Çevrimdışı BlackEagle16

Kendi oynar artık.
Hoca orası İçin biçilmiş kaftan olabilirdi aslında 😂

Çevrimiçi Samet Ç

Chelsea'den Emerson'u kiralayabilir miyiz acaba?

Çevrimiçi Samet Demir

Belki şuan stoper pazarlığı yapılıyor. Ne diyecek adam sağ tarafa stoper çok lazım, hayat memat meselesi mi diyecek.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

callum styles,cabral,fascnacht ve emirhan topçu güvendiğim duyumcunun biri bunları ısrarla yazıyor gelecek diye ıraklı ve alioski yem dedi boyd ve weli yolcu

not: adam bu sene dediyse çıktı

Çevrimdışı BlackEagle16

callum styles,cabral,fascnacht ve emirhan topçu güvendiğim duyumcunun biri bunları ısrarla yazıyor gelecek diye ıraklı ve alioski yem dedi boyd ve weli yolcu

not: adam bu sene dediyse çıktı
Callum cabral ve emirhanın aynı anda gelme ihtimali sıfır

Çevrimdışı Talisca1903

Callum cabral ve emirhanın aynı anda gelme ihtimali sıfır
bilemem wego cenk saiss emrecan hepsini yazdı ısrarla nkodu gidecek diye bir aydır yazıyor

Çevrimdışı BlackEagle16

bilemem wego cenk saiss emrecan hepsini yazdı ısrarla nkodu gidecek diye bir aydır yazıyor
Nkoudu boyd ve Weli giderse gerçekten yüklerimizden kurtulmuş oluruz . Yerlerinide gereksiz adamlar ile doldurmamak lazım.

Çevrimdışı KadirA

Nkoudu boyd ve Weli giderse gerçekten yüklerimizden kurtulmuş oluruz . Yerlerinide gereksiz adamlar ile doldurmamak lazım.

İki stoper alınmadığı sürece Welington hiç bir yere gitmez.

Çevrimdışı celiker1

Jeahze ı hiç beğenmedim. Özellikle şu videoda çok dan dun vuruyor ve tekniği zayıf geldi. Ayrıca çok fazla geriye oynuyor. Bize daha dikine gidebilen, hücumu düşünen bir kenar oyuncusu lazım. Olağanüstü fırsat çıkıp Telles falan almadıkça hocanın tanıdığı, Macaristan ın da beki olan Callum Styles ı almak lazım.

Şimdi oyuncuların maçlarının 90 dakikasını izleyebilceğiniz Footballia adlı internet sitesinden oyuncunun 10 Eylül 2020 yılında deplasmanda oynadıkları Göteborg maçını bitirdim.Başka maçı yüklenmediği için izlediğim tek maça gòre oyuncu hücum anlamında videolarda göründüğü gibi sol koridoru komple kullanıp,al ver yapabiliyir.Ceza sahasına koşular yapbiliyor.Eksi olarakta özelikle Valerien hocanın pres oyununa yatkın gormedim ve defansif anlamda zayıf.Kesinlikle Callum daha iyi oyuncu.Ama olursada çok ahlar vahlar etmem.Rıdvan'dan daha faydalı olabilieceğini sòyleyebilirim hücum katkısı anlaminda
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2022, 19:57:30 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: