2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1230409 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence bu sistemin olmazsa olmazı defans ve kanattaki iki arkadaş. Biz bunları daha tamamlamadık ki !
Hoca hala defans bölgesinde deneme yapıyor. Karar verdiği anda ekleme gelecektir bence. Ayrıca son dakika Pjanic gibi düşecek bir oyuncuyu da bekliyor olabiliriz. Plana göre hareket edildiği için bu sene benim içim rahat. Ekleme lige yetişmese de transfer sezonu bitmeden gelecektir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Geçen sene geçmişte kaldı abi ondan önceki senelerdede iyiydi milli takım kalesini koruyan bir kaleciydi. Form tuttuğunda bence bizim Gaye’ye memnun edebilecek bir kaleci olduğunu düşünüyorum
ben antrenman videolarına bakıyorum tecrübe farkı çok belli ediyor kendini ama emre başka atletiklik olarak hepsine fark atıyor onda fabri kokusu alıyorum bence gelecekte çok iyi kaleci olacak şu anda hepsinin önünde

Çevrimdışı DieForYou1903

Philippe Keny'i almışız 900 bin € bonservis sonra ki satıştan %15.Beşiktaşımıza hayırlı olsun.

N'Koudoun da kurtulmuşuz.

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı tuncaboylu

ben hiç anlam veremiyorum bu transfere sadece ligde oynayacağız bu kadar forvete ne gerek var ondan daha önemlisi kontenjan doldurmaya ne gerek var çok büyük bir ışıkmı gördüler
Işıktan ziyade menajer itelemesine benziyor biraz.

23 yaşına kadar alt liglerde oynamış, geçen sene Türkiye 2. Ligi'ne gelene kadar hayatı boyunca 7 gol atabilmiş eleman.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Abi doğru transfer politikasıdır kabul ediyorum lakin bizim aciliyetlerimiz önceliklerimiz var bunları tamamlarsın elde kalana gerçi elde bişey Yokta alınabilecek sorumlulukları alır riske girer transfer yaparsın bu arkadaş bizde forma giyme şansı yok bence
Sağ stoper harici ilk 11 için tüm transferlerin yapılmış zaten abicim.Rıdvan'da gittiği için şimdi òncelik olarak onun yerine oyuncu alınacak.Bundan sonra kadroyu iyi alternatiflerle genişletmek için oyuncular bakılıyor işte.Ne öncelik var ki daha?
Keny doğru düzgün profesyonel olarak daha yeni Bandırmaspor'da şans bulmuş bir oyuncu.Geçen sene ligin en iyi hucumcusuymuş.Bandırmaspor başkanı Beşiktaş kongre üyesi ve iyi bir Béşijtaş'lı olmasa bence bu senede kimseye vermezlerdi.Bu paralara bu pitansiyelde uzun boylu,hızlı,kuvvetli,ligimizde iş yapabilecek ozelliklere sahip oyuncuyu denmeye değerdi.Maaşîda çok cuzi olacaktir yuksek ihtimal.Bizde tutmasa bile aldigimuz paraya bir anadolu kulubune zarar etmeden satmak mumkundur bu oyuncuyu.Misal ayni sekil Muleka'yı,Emrecan'ı.Oyuzden dogru transfer politikasi uyguluyoruz diyoru.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2022, 19:39:06 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Kenny'nin profili daha önce incelemiştim. Onu Weghorst'a ikame olarak düşünüyoruz herhalde. Bitiriciliği iyi olmasa da ileride yüksek topları indirecek ekstra bir atletik oyuncumuz daha oluyor. Uzun sezon için iyi bir ekleme bence. Sistem üzerine yapılan bir hamle daha.
Stoper olarak fe düşünüyor olabilir Toshack'ın Ertuğrul 'u yaptığı gibi :)

Çevrimiçi Necmi

Maaş durumunu bilmiyoruz 500 bin € geçmediyse iyi bir hamle olarak kabul edebilirim
😳 şakamı yapıyorsun deli para o rakamın %10u bilemedin en fazla %20 si verilir

Çevrimdışı tuncaboylu

Tüm futbol hayatındaki istatistikler Mert’in Beşiktaş kalesini koruyamaz mı anlamına geliyor
Adamın tüm hayatında oynadığı sezon sayısı 2 zaten

Çevrimdışı kahyaoglueren

Nkoudunun 1.6 milyon euroluk kontratından çıkmak olumlu. Ancak fesih şartlarıyla birlikte degerlendirmek gerek.
Nkoudu sakatlık problemi olmasa ve maliyeti düşük olsa iyi bir yedek olabilirdi.

Nkouduyu neşesi ve şampiyonluk aldığımız sezonda son haftalardaki aşırı kritik performansıyla hatırlayacağım.

Kenny'e o kadar bonservis şu şartlarda mantıklı mı emin değilim.

Çevrimdışı BlackEagle16

ben antrenman videolarına bakıyorum tecrübe farkı çok belli ediyor kendini ama emre başka atletiklik olarak hepsine fark atıyor onda fabri kokusu alıyorum bence gelecekte çok iyi kaleci olacak şu anda hepsinin önünde
Ne diyelim abi inşallah Beşiktaş kalesinde en kısa sürede görür ve uzun yıllar izleriz
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı tuncaboylu

şakamı yapıyorsun deli para o rakamın %10u bilemedin en fazla %20 si verilir
500 bin verilir, oyuncunun cebine %20'si girer.

Çevrimdışı BlackEagle16

Sağ stoper harici ilk 11 için tüm transferlerin yapılmış zaten abicim.Rıdvan'da gittiği için şimdi òncelik olarak onun yerine oyuncu alınacak.Bundan sonra kadroyu iyi alternatiflerle genişletmek için oyuncular bakılıyor işte.Ne öncelik var ki daha?
Sağ stoper ve sol bek var abi :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Nkoudunun 1.6 milyon euroluk kontratından çıkmak olumlu. Ancak fesih şartlarıyla birlikte degerlendirmek gerek.
Nkoudu sakatlık problemi olmasa ve maliyeti düşük olsa iyi bir yedek olabilirdi.

Nkouduyu neşesi ve şampiyonluk aldığımız sezonda son haftalardaki aşırı kritik performansıyla hatırlayacağım.

N'koudou'dan büyük kazık yedik, Fikret Orman'ın son seneki panik transferlerinden hiç biri tutmadı zaten.

Ama şimdi de kanatta patlayıcı özelliği olan bir tek Muleka kaldı. Onu ne yapacağız, bakalım.

Çevrimdışı BlackEagle16

500 bin verilir, oyuncunun cebine %20'si girer.
Bencede kasadan en as 500 çıkar kimin cebine gireceğini ben bilmem

Çevrimdışı kahyaoglueren

Adaya sıradaki veda edecek kişi kim acaba? Boyd olabilir mi?

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1551240020400521217
Büyük ihtimalle Boyd'dur. Takımda en yüksek maas alanlar arasında kaldı artık. Boyd+Nkoudu garanti maaş 3 milyon euro. Yüzde 50 ile çıksak kontratlarından 1.5 milyon euro avantajlı olacak gibiyiz.

Çevrimiçi Necmi

Tüm futbol hayatındaki istatistikler Mert’in Beşiktaş kalesini koruyamaz mı anlamına geliyor
yok işin kimyasına biyolojisine matematiğine neyine bakarsan bak bu dörtlünün içinde birinci kaleci merttir ikinci emre biz tersine kaleci olmayan birinden kaleci yaratmaya çalışıyoruz

Çevrimdışı DieForYou1903

Bizim için sağ stoperde biçilmiş oyuncu Denayer bizim oyunumuza tam oturur.İnşallah yönetim burayı okur yada birileri söyler denayer boşta alırız.

Denayer         Saiss         Emrecan
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2022, 19:45:41 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı BlackEagle16

Büyük ihtimalle Boyd'dur. Takımda en yüksek maas alanlar arasında kaldı artık. Boyd+Nkoudu garanti maaş 3 milyon euro. Yüzde 50 ile çıksak kontratlarından 1.5 milyon euro avantajlı olacak gibiyiz.
Boyd da bize Abdullah Avcı hatırası umarım ondanda kurtuluruz tez vakit

Çevrimdışı KadirA

N'koudou'dan büyük kazık yedik, Fikret Orman'ın son seneki panik transferlerinden hiç biri tutmadı zaten.

Ama şimdi de kanatta patlayıcı özelliği olan bir tek Muleka kaldı. Onu ne yapacağız, bakalım.

1.90 boyunda olmasina bakma Kenynin, Muleka'dan daha patlayıcı.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ben soru işaretli yabancıya karşıyım abi yabancı geliyorsa net isim olacak gelişim denenecek topçu Beşiktaş akademisinden gelecek !

Çevrimdışı KadirA

Boyd bence takımda kalacak, hoca tuttu heralde onu.

Ben Welintonun ayrilacagini düşünüyorum. Rizedeki stoper gelirse, Montero da gider.

Çevrimiçi Necmi

ne yedeği sakatlık problemi olmasa tahtaya ilk yazılan isim olur coştumu tutulamıyor

Çevrimdışı BlackEagle16

1.90 boyunda olmasina bakma Kenynin, Muleka'dan daha patlayıcı.
Muleka bambaşka bi futbolcu geçen sene gösterdiği performansı sergilesin Beşiktaş’ta çok gol atar bileklerine hakim süratli ve futbol aklı var. İnşallah  çok başarılı olacak bu yönetimin yaptığı en büyük transfer olabilir. Dikkatle takip edeceğim kendisini bu sezon

Çevrimdışı KadirA

Ben soru işaretli yabancıya karşıyım abi yabancı geliyorsa net isim olacak gelişim denenecek topçu Beşiktaş akademisinden gelecek !

O zaman her yabancıya verelim en az 2 milyon maas, çözüm mü sence?

Etiketler: