2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1230528 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

N’Koudu ile fesih icin anlasmisiz diyor Ozen, hadi hayirlisi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sonunda Nkoudou umursamazlığı ve sakatlığından kurtuluyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Rıdvan'ın yerine adı bizimle geçen Callum Styles'in takımı Barnsley'in 17 Mayıs 2021 ve 22 Mayıs 202  tarihlerinde Swansae ile oynadığı play off final maçlarını ve 21 Ağustos 2021 tarihinde QPR ile oynadıkları maçı izledim.Rıdvan Yılmaz'ın 1-2 üstü daha iyi oyuncu olduğunu söyleyebilirim.Defansif özellikleri hemen hemen aynı olsada hücum bakımından çok daha iyi oldugunu soyleyebilirim Callum'un.Top ile içeri deplase olarak adam eksiltip ceza sahasına koşu yapıp al-ver yapabiliyor.Daha tempolu ve hızlı olduğunu söyleyebilirim ayrıca.Geçen sene Rıdvan Yılmaz'ın 4 gol-3 asist katkisıma karşılık Callum izlediğim kadarıyla 10-12 gol-asist katkısı çıkarabilecek kapasitede.Rıdvan Yılmaz'ın sürekli olan kasık probleminin kronikleşebilecek olması tedirginliğinide yaşayaraktan yerli oyuncu kuralından bağimsız Rıdvan'dan çıkıp Callum yapmanın iyi bir hamle olup bizi 1 tık yukarı çekeceğini düşünüyorum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Nkoudou fesih ediliyor, Keny geliyor.

Yine harika bir hamle.
ben hiç anlam veremiyorum bu transfere sadece ligde oynayacağız bu kadar forvete ne gerek var ondan daha önemlisi kontenjan doldurmaya ne gerek var çok büyük bir ışıkmı gördüler

Çevrimiçi sefaköykartali

Fassnacht çok iyi oynamamış oyundan alınmış, adam geçen hafta gol attıktan sonra iş uzadı diye salmaya başladı herhalde alalım artık.

Çevrimdışı BlackEagle16

Nkoudou fesih ediliyor, Keny geliyor.

Yine harika bir hamle.
DÜn hazırlık maçını izlerken valeriandan beklediğim Serdar İçin aldığı aksiyonu nkoudu içinde almasıydı.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı celiker1

ben hiç anlam veremiyorum bu transfere sadece ligde oynayacağız bu kadar forvete ne gerek var ondan daha önemlisi kontenjan doldurmaya ne gerek var çok büyük bir ışıkmı gördüler
Bende fazla izlemedim ama birinci ligi izleyen ve oyuncu gòzü olan bir çok kişi geçen sene o ligin en iyi forveti olduğunu söyleyip potansiyeline yatırım yapılabileceğini yazıp,söylüyor.Her iki kanatta ve hücumda da oynayabilen oyumcunun en büyük òzelliginin hızlı ve kuvvetli oyuncu olduğu belirtiliyor.Doğru transfer politikası uyguluyoruz.Ayrîca  Valerien'in 60-70. dakikaları arasında presi diri tutmak adına òzellikle òn taraftan 3-4 oyuncu değiişikliğine gittiğini unutmamak lazım.Òn tarafı onun için kalabalık tytmak istiyor bence.
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2022, 19:24:46 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle16

Çevrimiçi Necmi

Rıdvan'ın yerine adı bizimle geçen Callum Styles'in takımı Barnsley'in 17 Mayıs 2021 ve 22 Mayıs 202  tarihlerinde Swansae ile oynadığı play off final maçlarını ve 21 Ağustos 2021 tarihinde QPR ile oynadıkları maçı izledim.Rıdvan Yılmaz'ın 1-2 üstü daha iyi oyuncu olduğunu söyleyebilirim.Defansif özellikleri hemen hemen aynı olsada hücum bakımından çok daha iyi oldugunu soyleyebilirim Callum'un.Top ile içeri deplase olarak adam eksiltip ceza sahasına koşu yapıp al-ver yapabiliyor.Daha tempolu ve hızlı olduğunu söyleyebilirim ayrıca.Geçen sene Rıdvan Yılmaz'ın 4 gol-3 asist katkisıma karşılık Callum izlediğim kadarıyla 10-12 gol-asist katkısı çıkarabilecek kapasitede.Rıdvan Yılmaz'ın sürekli olan kasık probleminin kronikleşebilecek olması tedirginliğinide yaşayaraktan yerli oyuncu kuralından bağimsız Rıdvan'dan çıkıp Callum yapmanın iyi bir hamle olup bizi 1 tık yukarı çekeceğini düşünüyorum.
hoca çok istiyor vardır bir bildiği takımı ilk defa uzun zamandır hocanın kurduğunu görüyorum eksik taraf bırakılmamalı bence sonra bakacağız ortaya ne çıkaracak ama içimden bir ses çok seveceğimiz bir takım çıkacak başarı gelirmi bilemem onun için iyi takım olmak yetmiyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kenny'nin profili daha önce incelemiştim. Onu Weghorst'a ikame olarak düşünüyoruz herhalde. Bitiriciliği iyi olmasa da ileride yüksek topları indirecek ekstra bir atletik oyuncumuz daha oluyor. Uzun sezon için iyi bir ekleme bence. Sistem üzerine yapılan bir hamle daha.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Mert’i neden hiç denemedi hoca ya ? Sampdoria maçında şans verip lige mert ilemi başlıyacak yoksa ?
emre'yi hazırlıyorlar, ersin'e teklif gelirse satarlar direk
bipbipbupbup

Çevrimdışı KadirA

Hoca çift forvet oynatıyor, sonuçta elde 3 tane forvet var ama sayısal anlamda yetersiz. Zaten uzun süre önce anlasilmisti, ama kamplardaki durumlar görülmek istenmiştir, ama hem altyapidaki forvetlerin hem de Nkoudounun yetersizliği sebebiyle artık alinmistir. Potansiyeli olan 23 yasinda bir forvet eklenmiş oldu. Nkoudounun gitmesi de, yine FO döneminden kalan yüklü bir sözleşmeden (yıllık 1.8M€) kurtuluş, gercekten iyi oldu.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bende fazla izlemedim ama birinci ligi izleyen ve oyuncu gòzü olan bir çok kişi geçen sene o ligin en iyi forveti olduğunu söyleyip potansiyeline yatırım yapılabileceğini yazıp,söylüyor.Her iki kanatta ve hücumda da oynayabilen oyumcunun en büyük òzelliginin hızlı ve kuvvetli oyuncu olduğu belirtiliyor.Doğru transfer politikası uyguluyoruz.
Abi doğru transfer politikasıdır kabul ediyorum lakin bizim aciliyetlerimiz önceliklerimiz var bunları tamamlarsın elde kalana gerçi elde bişey Yokta alınabilecek sorumlulukları alır riske girer transfer yaparsın bu arkadaş bizde forma giyme şansı yok bence

Çevrimdışı tuncaboylu

Mert’i neden hiç denemedi hoca ya ? Sampdoria maçında şans verip lige mert ilemi başlıyacak yoksa ?
Mert'in geçen seneki 2 maçını izleyen adam, halı sahaya çağırmaz.

Çevrimdışı Nazım Ar

Kenny'nin profili daha önce incelemiştim. Onu Weghorst'a ikame olarak düşünüyoruz herhalde. Bitiriciliği iyi olmasa da ileride yüksek topları indirecek ekstra bir atletik oyuncumuz daha oluyor. Uzun sezon için iyi bir ekleme bence. Sistem üzerine yapılan bir hamle daha.

Keny gelsin ama o profile bizde Kenan da uyuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

BU arkadaş pek içime sinmedi
Alternatif olarak iyi bir oyuncu. Bandırma'nın üzerine sistem kurduğu bir oyuncu. Ne çok çok iyine de çok çok kötü bir hamle. Hücuma alternatif ekleme olarak bakılmalı bence. Bu fiyatlara iyi hamle gibi duruyor kağıt üzerinde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Bende fazla izlemedim ama birinci ligi izleyen ve oyuncu gòzü olan bir çok kişi geçen sene o ligin en iyi forveti olduğunu söyleyip potansiyeline yatırım yapılabileceğini yazıp,söylüyor.Her iki kanatta ve hücumda da oynayabilen oyumcunun en büyük òzelliginin hızlı ve kuvvetli oyuncu olduğu belirtiliyor.Doğru transfer politikası uyguluyoruz.
umarım iyi yatırım olur bu çocuğu lig bittiğinden beri kovalıyoruz kaç aydır uyku uyumuyordur 😂

Çevrimdışı BlackEagle16

Bence bu sistemin olmazsa olmazı defans ve kanattaki iki arkadaş. Biz bunları daha tamamlamadık ki !

Çevrimdışı BlackEagle16

Alternatif olarak iyi bir oyuncu. Bandırma'nın üzerine sistem kurduğu bir oyuncu. Ne çok çok iyine de çok çok kötü bir hamle. Hücuma alternatif ekleme olarak bakılmalı bence. Bu fiyatlara iyi hamle gibi duruyor kağıt üzerinde.
Maaş durumunu bilmiyoruz 500 bin € geçmediyse iyi bir hamle olarak kabul edebilirim

Çevrimdışı KadirA

Kenan forvet degil. 4 yıl gecti hala bunu göremiyor muyuz  :ebebe: Gerci Şenol hoca bile anlamamıştı, Enesler Umut Bozoklar dururken Kenan oynadı milli takımda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kenan ile kıyaslanamaz bence. Kenan'a göre daha atletik ve patlayıcılığı olan bir oyuncu. Ayrıca son anda Süper Lig'e çıkamayan Bandırma'nın hücumu üzerine kurduğu bir oyuncuydu. Bandırma başkanı Beşiktaşlı olmasa kesinlikle oyuncuyu kolay kolay alamazdık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Geçen sene geçmişte kaldı abi ondan önceki senelerdede iyiydi milli takım kalesini koruyan bir kaleciydi. Form tuttuğunda bence bizim Gaye’ye memnun edebilecek bir kaleci olduğunu düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

iki maçla oyuncu değerlendiren hocanın beşiktaşta ne işi var bir tanesi geldi sonucunu gördük işde
İsmael oyuncuyu izlemiyor öncelikle tüm futbol hayatındaki istatistiklerine bakıyor

Çevrimdışı BlackEagle16

iki maçla oyuncu değerlendiren hocanın beşiktaşta ne işi var bir tanesi geldi sonucunu gördük işde
İsmael oyuncuyu izlemiyor öncelikle tüm futbol hayatındaki istatistiklerine bakıyor
Tüm futbol hayatındaki istatistikler Mert’in Beşiktaş kalesini koruyamaz mı anlamına geliyor

Etiketler: