2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1231360 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı KadirA

her zaman olduğundan kötü görünüyor savunmamız. geçen sene defans hakkında bir tane olumlu yorum okuyamazsın.  savunmamız korkunç performans gösterdi denilmiştir. sezon geneli en az pozisyon veren takım kim? beşiktaş. daha ne diyelim işte. teknik kulübe de durumu görüp analiz ediyordur. bakalım bir aksiyon gelecek mi? şu ana kadar gördüğüm emre bilgin'in rolünü arttırma çabası içinde oldukları. çocuk her maç oynuyor.

Olası bir satışta Emreyi hazır tutmak istiyorlar muhtemelen. Her maçta oynadı, bugün de fena degildi, geri paslarda ayağı titremedi temiz oynadı hep. Ersin'de yüreğimiz agzimiza geliyor hep.

Çevrimdışı tuncaboylu

ne sakatlığı ya hiç antrenman videolarına bakmıyormusunuz sakat adamın antrenmanda ne işi olur birde ciddiymiş üstelik
Josef için de ciddi değil diye açıklama yaptılar, geçen gün narkozu aldı.

Takım 2 ülke gezdi, 4. hazırlık maçı oldu, bir dakika süre almadı. Yedeklerde bile yok, Allah muhafaza sahaya girer diye mi korkuyorlar?

Bir sıkıntı olabilir.

Bu adam bir de stoper, yanındaki adamla ve kaleciyle uyum sağlayana kadar en az 4-5 maç oynaması lazım.

Çevrimiçi Necmi

her zaman olduğundan kötü görünüyor savunmamız. geçen sene defans hakkında bir tane olumlu yorum okuyamazsın.  savunmamız korkunç performans gösterdi denilmiştir. sezon geneli en az pozisyon veren takım kim? beşiktaş. daha ne diyelim işte. teknik kulübe de durumu görüp analiz ediyordur. bakalım bir aksiyon gelecek mi? şu ana kadar gördüğüm emre bilgin'in rolünü arttırma çabası içinde oldukları. çocuk her maç oynuyor.
emre bilgin hazırlık maçlarında gol yemedi ersin kadarda oynadı hele şu maç düşen takımda oynadı

Çevrimdışı tuncaboylu

Maça Welinton, Rosier Necip geri üçlüsü ile başlamışsın, Ersin bana güven vermiyor diyenler var.

Şu defansta hangi kaleci kendini güvende hisseder de, taraftara güveni verebilirse artık.

Çevrimiçi Necmi

Josef için de ciddi değil diye açıklama yaptılar, geçen gün narkozu aldı.

Takım 2 ülke gezdi, 4. hazırlık maçı oldu, bir dakika süre almadı. Yedeklerde bile yok, Allah muhafaza sahaya girer diye mi korkuyorlar?

Bir sıkıntı olabilir.

Bu adam bir de stoper, yanındaki adamla ve kaleciyle uyum sağlayana kadar en az 4-5 maç oynaması lazım.
kimse sıkıntı yok demiyorki maçta neden süre alsın riskemi atalım milli maçtan darbe alıp döndü sakat değil ama risk var riski görmek istemedikleri içinde güçlendirme antrenmanı yaptırdılar ispanyadada toplu çalışmaya başladı bu gün itibariylede takımla çalışmaya başlayacaktı bu sakat birininmi planı oluyor sakat değil sakatlıktanda çıkmadı milli takımda darbe almış ağrısı varmış o nedenlede ona uygun kişisel antrenman programı yaptırdılar josefe gelince kimseyi kandırmadılar durumunu aynen söylediler durumu bu ameliyatsız tedavi deneyeceğiz sonuç vermezse ameliyat olur dediler sonrada tedavide ilerleme görülmedi daha fazla zaman kaybetmeden ameliyat olmasına karar verildi kimse kimseyi kandırmadı belki taraftar ameliyat olmadan iyileşir diye kendini kandırmış olabilir söylüyorlardı diyorsunda kim söylüyordu sağlık ekibinin söylemediği net hatta daha işin başında serdar dikmenin saha kenarında doktorlarla görüşmesi vardı başkasıda olabilir emin değilim serdar gibi hatırlıyorum youtube de rastladım bende bulursan izlede onun bunun lafına inanma bence bu seferki kamp farklı herkes rahatca açıklama yapıyor basına birşey gizlenmiyor kampta

Çevrimiçi Necmi

Maça Welinton, Rosier Necip geri üçlüsü ile başlamışsın, Ersin bana güven vermiyor diyenler var.

Şu defansta hangi kaleci kendini güvende hisseder de, taraftara güveni verebilirse artık.
ersin konusunda hiç zorlama herkes maçı izledi 😂

Çevrimdışı Nazım Ar

ersin konusunda hiç zorlama herkes maçı izledi 😂

Bu maçtan sonra ben de savunamam, frikiği adamın önüne düşürmesi sonrasında yedirdiği gol takımın rüzgarını da özgüvenini de kesti.

Çevrimiçi Samet Demir

O kaleci önünde çoğu defansda kendini güvende hissetmez abi. Bak yerine transfer yapılsın demiyoruz bizde. Emre denensin diyoruz. Böylece Ersinde fazla yıpranmamış olur.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı DieForYou1903

O kaleci önünde çoğu defansda kendini güvende hissetmez abi. Bak yerine transfer yapılsın demiyoruz bizde. Emre denensin diyoruz. Böylece Ersinde fazla yıpranmamış olur.

Buda doğru ama kaleci de hiç güven vermiyor.Emre daha çok güven  veriyordur stoper hattına.

Emre kaleye geçmeli.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Talisca1903

o zaman bende luceski olursa ne olacak birden oyuncular levalmi atlayacak derim bence stoperlerimiz olunca herkes yerinde oynamaya başlayınca değerlendirme yap doğmamış bebeğe don biçiyorsun şu an eleştirmek hakkın tabide ama bu eleştiriler bilesin kimse için birşey ifade etmiyor burda herkes necipin ne olduğunu bilirken neciple olmaz demek komik oluyor sanki sezon boyu neciple oynayacağız  tek stoperin welinton olduğu takımda welintonla olmaz demekte komik oluyor zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür bizde zincirin yarısı yok telle tutturmuşuz sonrada bu zincir bizi taşımaz diyoruz iyide taşıyan zincir değilki emaneten taktığımız tel
lucescu atlatır o farklıbir adam

Çevrimdışı TURKahvesi

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1550919105515077633?s=20&t=wdRP9M_xmBGt4bZkrA3eag

neredeyse 3 katı

arkadaşlar rahat olun transferin ilk yarısı bitti (forvet hattı tamamlandı) 2.yarısı başladı defans hattı ile diğer eksik olan mevkiler tamamlanacak (en az 3 transfer daha bekliyorum)

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1550919105515077633?s=20&t=wdRP9M_xmBGt4bZkrA3eag

neredeyse 3 katı

arkadaşlar rahat olun transferin ilk yarısı bitti (forvet hattı tamamlandı) 2.yarısı başladı defans hattı ile diğer eksik olan mevkiler tamamlanacak (en az 3 transfer daha bekliyorum)
2 net orta saha gerek

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

zamaninda ugruna adam vurdugumuz rakitskyi adana demire gitmis sbdddhd
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Demir

Buda doğru ama kaleci de hiç güven vermiyor.Emre daha çok güven  veriyordur stoper hattına.

Emre kaleye geçmeli.
Ersinin şuan 10milyon market değeri var. Bunuda unutmamak lazım. Güzel bir hamle yapıp hem oyuncu hemde kulup adına bir yere göndermeliyiz Ersini. Daha yaşı genç.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

zamaninda ugruna adam vurdugumuz rakitskyi adana demire gitmis sbdddhd

Bunların da almadığı adam kalmadı yahu  :D

Çevrimdışı worns

Bunların da almadığı adam kalmadı yahu  :D

ne alaka anlamadım volkan şen'i bile almışlar :D

hocalarını beğeniyorum, italyanın taktik kültürü bizim ligin çok üstündedir. oranın vasat-vasat altı adamları bile burada etki yaratabiliyor. montella da kötü günlerini burada unutuyor. farioli hoca oldu burada. pirlo bile iş yapabilir, şaşırmam.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersin
Kaan - Saiss - Emrecan
Rosier - Josef - Gedson - Yabancı sol bek
Ghezzal
Weghorst - Muleka

Boyd ve Nkoudou yollayıp Cabral ve Fassnacht alırsak, Cenk+Emirhan+Salih de rotasyona düzenli girerler bence lig için oldukça tatmin edici bi kadro. Kaan da bu forumda kotulendigi kadar kötü stoper değil, milli takımda hep kaliteli performans veriyor, hücumda da kornerler vs skor bulabilen bir profil. Daha atletik bir yabancı oyuncu isterdim ama 3 yerli alcaksak Kaan-Mert ve Koray dan birini görmek isterim.

Çevrimiçi Samet Demir

Ersin
Kaan - Saiss - Emrecan
Rosier - Josef - Gedson - Yabancı sol bek
Ghezzal
Weghorst - Muleka

Boyd ve Nkoudou yollayıp Cabral ve Fassnacht alırsak, Cenk+Emirhan+Salih de rotasyona düzenli girerler bence lig için oldukça tatmin edici bi kadro. Kaan da bu forumda kotulendigi kadar kötü stoper değil, milli takımda hep kaliteli performans veriyor, hücumda da kornerler vs skor bulabilen bir profil. Daha atletik bir yabancı oyuncu isterdim ama 3 yerli alcaksak Kaan-Mert ve Koray dan birini görmek isterim.
Kaan kötü değilde 5 milyon ona çok para bence. 6 ya Rıdvanı sattık sonuçta.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gecen sezonki maas yukumuzu ve su an olan maas yukumuzu bilen var mi?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Demir

Gecen sezonki maas yukumuzu ve su an olan maas yukumuzu bilen var mi?
Şuan 20milyon seviyesine düştü diye yazmışlardı en son.

Çevrimdışı Alparslan

emre bilgin hazırlık maçlarında gol yemedi ersin kadarda oynadı hele şu maç düşen takımda oynadı
Kesinlikle Emre Bilgin'in oynaması gerekiyor. Ersin'i 3.kaleci bile yapmam.

Çevrimdışı DieForYou1903

Vida kimse ile anlaşmadı kimseyi alamazsak ona geri dönelim kaan adı filan geçiyor yabancı kaliteli sağ stoper beklerken kaan gelecek yoksa vida daha iyi olur.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Necmi

Kaan kötü değilde 5 milyon ona çok para bence. 6 ya Rıdvanı sattık sonuçta.

rıdvanı altıya satmadık dörde sattık gerisi opsiyon beş bile olursa başarılı kabul ederim bence 4.5 da kalır

Çevrimiçi Samet Demir

rıdvanı altıya satmadık dörde sattık gerisi opsiyon beş bile olursa başarılı kabul ederim bence 4.5 da kalır
Abi Rıdvanın 4.5 ettiği yerde kaan ne kadar ederse onu verelim işte fazlasını değil.

Çevrimdışı Talisca1903

Vida kimse ile anlaşmadı kimseyi alamazsak ona geri dönelim kaan adı filan geçiyor yabancı kaliteli sağ stoper beklerken kaan gelecek yoksa vida daha iyi olur.
net hepsinden iyi stoper uygun maaşla gelsin vida

Etiketler: