2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1232964 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Nkodou ve Boyddan çıkabilirsek aşağıdaki kadroyu kurabiliriz. Tayfur da olabilirse gelir opsiyonumuz artar. Fassnatch, Callum, Cabral çok yönlü oyuncular bu kadro üzmez.

Ersin (Emre, Mert)
Bazoer (Necip)
Saiss (Wellinton)
Emrecan (Montero)
Rosier (Fassnatch)
Gedson (Josef, Kartal)
Emirhan (Salih)
Callum (Cabral, Umut)
Ghezzal (Delibaş, Hasic)
Muleka (Cenk)
Weghorst (Keny, Kenan)
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2022, 17:58:49 Nazım Ar ]

Çevrimdışı worns

dean whitehead, yıllarca premier league'de oynamış güçlü bir merkez orta saha oyuncusuydu. stoke city'de filan oynardı baya istikrarlı bir adamdı. kendisini yakınen tanımamın nedeni yıllar önce bir fm oyununda beşiktaş'a alıp yıllarca oynatmış olmam. :) fm 2008 ya da 2010 olabilir öyle bir şey. sonra twitter'da adamın adını ve bizim kamptan paylaşım yaptığını gördüm. ne alaka lan derken farkettim ki adam valerien ismael'in yardımcısıymış. ilginç bir tesadüf oldu. adam murray'i geldiğinden beri görüyorudum ama dean whitehead'e dikkat etmemiştim. yardımcı hocalara bakınca bizim teknik kadro britanya esintileri taşıyor. hoca fransız ama ekibi tamamen ingiltere'den toplamış belli ki championship yılları ekibini oluşturmada da çok etkili olmuş. getirdiği iki analist ve atletik performans direktörü de ingiliz.

Çevrimdışı BlackEagle16

bu kez avusturya'daki gibi sıkı rakiplerin de ötesine geçmiş biraz zor maç denebilecek kıvamda rakip bulmuşuz. :) avrupa'da olmayacağımız için bu sezon oynayacağımız en dişli rakip bile denebilir.
Tam kadro hazır olmamakta fizik olarak oyunda kendimizi tartma maçı olarak görüyorum
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı KadirA

Burada daha önce yazdigimiz gibi, Rosier sag stoper düşünülüyor, sap stoper olarak oynayacak bugün. Boyd ise yine ayni sekilde daha önce söylendi, kanat bek olarak oynayacak. Salih-Gedson ortasahasindan da vazgeçmedi hoca. Ilginc bir mac bizi bekliyor.

Çevrimdışı sEuL

Burada daha önce yazdigimiz gibi, Rosier sag stoper düşünülüyor, sap stoper olarak oynayacak bugün. Boyd ise yine ayni sekilde daha önce söylendi, kanat bek olarak oynayacak. Salih-Gedson ortasahasindan da vazgeçmedi hoca. Ilginc bir mac bizi bekliyor.
Sag stoper transferi geldiginde ve Saiss iyilestiginde Rosier’in stoper olarak oynayacagini dusunmuyorum. Rosier kolay kart goren ve dengesiz mudahaleleri fazla olan bir oyuncu, suan sag stoper olarak oynuyor olusunun tamamen zorunluluktan dolayi oldugunu dusunuyorum (Saiss hazir degil, sag stoper transferi daha gelmedi ve Montero’nun hafif sakatligi var, Emrecan’da daha 2 gun once takima katildi). Bunun disinda Fassnatch transferi gerceklesirse Boyd kiralik gonderilir. Suan icin en zayif halkamiz Umut. Onun yerine 2 alternatif bekliyorum sahsen, Tayfur buyuk ihtimalle alinacak (hem sag kanat beki hem sol kanat beki yedekleyebilir) ve birde yabanci sol kanat beki alinir dusuncesi icerisindeyim. Heyecanla maci bekliyorum bende, umarim iyi bir kamera acisindan izleme sansimiz olur maci.

Çevrimdışı DieForYou1903

Rosier sağ stoper oynuyor boyd kanat.Rosier-Necip-Welinton.

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı KadirA

Sag stoper transferi geldiginde ve Saiss iyilestiginde Rosier’in stoper olarak oynayacagini dusunmuyorum. Rosier kolay kart goren ve dengesiz mudahaleleri fazla olan bir oyuncu, suan sag stoper olarak oynuyor olusunun tamamen zorunluluktan dolayi oldugunu dusunuyorum (Saiss hazir degil, sag stoper transferi daha gelmedi ve Montero’nun hafif sakatligi var, Emrecan’da daha 2 gun once takima katildi). Bunun disinda Fassnatch transferi gerceklesirse Boyd kiralik gonderilir. Suan icin en zayif halkamiz Umut. Onun yerine 2 alternatif bekliyorum sahsen, Tayfur buyuk ihtimalle alinacak (hem sag kanat beki hem sol kanat beki yedekleyebilir) ve birde yabanci sol kanat beki alinir dusuncesi icerisindeyim. Heyecanla maci bekliyorum bende, umarim iyi bir kamera acisindan izleme sansimiz olur maci.

Sonuçta yedeklerde, Berkay da var, Cisse de var, kaldı ki Emrecan yeni gelmiş de olsa, stoper yokluğunda yine çıkar oynardı, "Garanti" sag kanat oyuncusu yerinden edilmezdi, beğenilmeyen Boyd 11'e koyulmazdı. Bunu son Mainz maçında da gördük. Hocanın ciddi ciddi Rosier sag stoper düsüncesi mevcut, yapar yapmaz bunu bilemeyiz, ama sag stoper transfer dedikodusu bile cikmamasi buna işaret.

Çevrimdışı sEuL

Sonuçta yedeklerde, Berkay da var, Cisse de var, kaldı ki Emrecan yeni gelmiş de olsa, stoper yokluğunda yine çıkar oynardı, "Garanti" sag kanat oyuncusu yerinden edilmezdi, beğenilmeyen Boyd 11'e koyulmazdı. Bunu son Mainz maçında da gördük. Hocanın ciddi ciddi Rosier sag stoper düsüncesi mevcut, yapar yapmaz bunu bilemeyiz, ama sag stoper transfer dedikodusu bile cikmamasi buna işaret.
Dedigim gibi sahsi fikrim zorunluluktan, takim tam kadro oldugunda Rosier’in stoper olarak oynatilacagini dusunmuyorum. Hayirlisi olsun bakalim

Çevrimiçi Necmi

Saiss sakat Emrecan daha tecrübesiz.Nasil ki forvete weghorst gibi net birini aldılar ise stopere de aynı seviyede bir yabancı oyuncu şart oğlu şart.Lig başlayınca Welinghon ve Monteronun yedirdigi golleri bol bol yine izleriz.
ha bizde zaten yarın lig maçına çıkacağız saiss in sakat olduğunu kim söylüyor doktorların açıklaması hafif bir ağrısı olduğu avusturya kampına katıldı güçlendirme antrenmanlarını yaptı ispanya kampıda bu güne kadar topla antrenman yapıyordu bugün itibariyle takımla çalışmaya başlayacaktı riske girmemek için bu programı uyguladılar ve daha ligin başlamasına iki hafta var emrecana gelince kime göre tecrübesiz tecrübe dediğin şeyin kıstası ne bana göre ne olduğu beşiktaşla maçlara çıktığında belli olur tecrübesiz demek nedir biliyormusun alt yapıdan kaleciyi çıkarıp şampiyonluğa oynayan takımın kalesine koymaktır ama yinede şampiyon olduk diğer oyuncuların tecrübesizliği çokta sıkıntı değil yanlarındaki tecrübeli insanlarla o tecrübeyi kısa sürede yakalarlar yeterki yetenekli olsun o tecrübesiz dediğin çocuk bu sene milli takımada gider keşke şu samsundaki tecrübesiz çocuğuda sağ stoper olarak alsak çok methediliyor

Çevrimdışı BlackEagle16

Özelliklere fasnact alınırsa rosierin Yeri sağ stoper kesinleşir

Çevrimiçi Necmi

tayfur bence yeterli olur oraya yabancı lüks kaçar bence iyi bir sağ stoperde kullansınlar yabancı hakkını

Çevrimdışı KadirA

Katiliyorum. Bu sebeple elli kere "anlasildi, bitti" denilen bir oyuncu da bekletiliyor olabilir. Rosier sag stoper oynayabilecek mi sorusunun netleşmesi bekleniyor belki.

Çevrimiçi Necmi

bence kafasında olan josef şimdi yokluktan oynatıyor josef sakat olmasa orda onu görecektik josef hocanın orta saha profiline uymuyor salih böyle oynamaya devam edersede gedson salih ikilisini bozmaz emirhanıda yavaşça ısındırır hocanın en çok tuttuğu oyuncu emirhan ona illaki takımda yer açmak isteyecektir
Rıdvanda hocanın solda birinci tercihi değildi sürekli sahaya soktu dayanamadı her seferinde çıkardı umutu rıdvanın önünde gördüğünü duymuştum
Hayalinizdeki gerçeklerle sahadaki gerçekleri örtüştüremiyorsunuz

Çevrimiçi Necmi

fasnact bence ghezzali yedeklemek için alınır

Çevrimdışı XiaoHan

Rosier niye sağ stopere evriliyor hemde transfer dönemindeyken sağ stoper açığı doldurulabilecekken? Mevkisinde iyi hakkını veren adamı futbola küstürme hevesi nedir yahu. Bu kafayla gidersek askere alamayız teskere. An itibariyle son yılların en güçsüz yetersiz kadrosuna sahibiz. Beşiktaşı beşiktaşspor yapacak bu trabzonlu niyeti iyice bozmuş.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı DieForYou1903

Rosier niye sağ stopere evriliyor hemde transfer dönemindeyken sağ stoper açığı doldurulabilecekken? Mevkisinde iyi hakkını veren adamı futbola küstürme hevesi nedir yahu. Bu kafayla gidersek askere alamayız teskere. An itibariyle son yılların en güçsüz yetersiz kadrosuna sahibiz. Beşiktaşı beşiktaşspor yapacak bu trabzonlu niyeti iyice bozmuş.

Katılmamak ne mümkün iyice anadolu takımı olduk.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Talisca1903

bunda hemfikiriz Rosier ligin en iyi sağ beki biz adamı sağ stoper oynatmaya çalışıyoruz sistem bumu yani

Çevrimdışı sEuL

Maci hangi kanal veriyor yada onceki maclarda oldugu gibi Youtube yayini var mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maci hangi kanal veriyor yada onceki maclarda oldugu gibi Youtube yayini var mi?
Maçı Smart Spor veriyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

fasnact bence ghezzali yedeklemek için alınır
ghezzal yedeği fasnach olur mu ya abi mercedes yedeği tofaş gibi

Çevrimdışı sEuL

Çevrimdışı worns

Dedigim gibi sahsi fikrim zorunluluktan, takim tam kadro oldugunda Rosier’in stoper olarak oynatilacagini dusunmuyorum. Hayirlisi olsun bakalim

bence rosier denemesi var hocanın. fass gelirse çoğu maçta sağ stopere koyabilieceğini düşünüyorum olabilir.

rosier'in defansif arızalarından endişelenenler de haklı. aslında oyuncunun stoper oynayabilecek seviyede defansif aksiyon kalitesi yok.

ama özellikle kapalı rakiplerle oynadığımız ve rakibin ciddi tehdit oluşturmadığı maçlarda, sağ stoperden demarke gelen bir rosier'in dengeleri değiştirme ciddi ofansif katkı yapma şansı var. bizim stoperlerden en azından birini bu şekilde kullanma planımız var maçlarda görünüyor. ayrıca seri bir oyuncu gayret ederse ters kademelerle-süpürücülükle defansif iş de görebilir.  avrupa'da olmadığımız ve kaderimizi lig maçlarındaki üretkenliğimizin belirleyeceği sezonda neden olmasın demeye başladım ben de.

Çevrimdışı worns

bu arada takıma yönelik ciddi eleştirileri, fikir beyanlarını tenzih ederek söylüyorum. bence forumda renkli troll saldırısı var bir kaç üyelik çok şüpheli. :) sadece saymak sövmek takımı aşağılamak için üyelikler falan açılmış.  :D

Çevrimdışı KadirA

Bence henüz cogu kisinin anlamadigi bir nokta var. 4lü savunmadaki 2li stoperlerinin göreviyle, 3lü savunmadaki stoperlerin görevi bir degil. Ayni durum bekler icin de geçerli. Çok güzel analizler var internette. Merak eden giren bakar, stoperlerin görevleri ne olabiliyor, beklerden beklenti ne vs. Dümdüz arkada cakili 2 adam durumu yok yani.

Ghezzal da Kyle bir yetenek ki, sag kanatta kisitlaniyordu bence. Soluna çekip orta kesmek, iceriye vermenin çok ötesinde bir yeteneği var. Tabela da yapabilecek bir oyuncu, merkezde serbest oynayıp rakibi de ekarte edebilecek yeteneği fazlasıyla var. Daha üst üste 2 macını izlemedik su sistemde, biraz sabredelim.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bence henüz cogu kisinin anlamadigi bir nokta var. 4lü savunmadaki 2li stoperlerinin göreviyle, 3lü savunmadaki stoperlerin görevi bir degil. Ayni durum bekler icin de geçerli. Çok güzel analizler var internette. Merak eden giren bakar, stoperlerin görevleri ne olabiliyor, beklerden beklenti ne vs. Dümdüz arkada cakili 2 adam durumu yok yani.

Ghezzal da Kyle bir yetenek ki, sag kanatta kisitlaniyordu bence. Soluna çekip orta kesmek, iceriye vermenin çok ötesinde bir yeteneği var. Tabela da yapabilecek bir oyuncu, merkezde serbest oynayıp rakibi de ekarte edebilecek yeteneği fazlasıyla var. Daha üst üste 2 macını izlemedik su sistemde, biraz sabredelim.
Bu gün ön 3 lü sezonda göreceğimiz ön üçlü en azından o uyum ışığını yakmalılar. Cenkten çok umutluyum ayrıca sürpriz çıkabilir.

Etiketler: