2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1235455 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

İyi bakmamışsın o zaman.
birinin kenanı övmesi için mecnun olması lazım biri mecnun olduysa kendi haline bırakmalı burda ersin bile övülüyor kenan övülmüş çokmu 😂

Çevrimdışı XiaoHan

dostum şimdi hangi oyuncuda sakatlık riskine girdik
Ben yönetimden hiç hazetmşyorum daha doğrusu önceki yönetimden haz etmiyordum burda eleştirdikçe bana sinir oluyorlardı beşiktaş tarihinin gördüğü en kötü yönetimdi ama bu yeni yönetimi eleştirmek için önce görmek gerekmiyormu daha seçileli ne oldu öncekine bakıp eleştiriliyorsa bu haksızlık olur öncesinde eleştirirken ne kadar haklıysam şimdi eleştirerek o kadar haksız olurum şu ana kadar eleştirilecek birşey yapmadılarki bu arada eleştiriler beni rahatsız etmez dostum haksız davranılması rahatsız eder yönetimi çok sevmeyen biri olarak haksız eleştirildiğini düşünüyorum
Kadroya gelince eksik gördüğün şeyler elbette vardır herkesin farklı fikri olur bana görede en zayıf yerimiz kale ama herkesin istediği olmuyor önemli olan bütünün nasıl inşaa edildiği bunuda maçlar başlayınca göreceğiz belki biz bugün senin yaptığından daha sert eleştireceğiz ama şu an çok erken transfer dönemi bitmedi biz iskeleti kurduk finişi beklemek lazım
Eleştirmek her zaman doğrudur ama haksızlık yapmak yanlıştır

3. seneleri daha nelerini görelim elden kaçan oyuncular 1 kuruş transferden gelir elde edemememe şampiyonluğun içine etme bu dediklerimde haksızlık değil şuana kadar kendi yaptıkları, önceki yönetimde ondan öncekide kötüydü, hatta art niyetlilerdi ama bunlarda aynı al birini vur ötekine başkanlığı kendi ve şirket reklamları uğruna Beşiktaşı hunharca yönetiyorlar tmsf bekleyen çakal veya bir başka çakalın almasını ve durum kötüleşincemi kurtulmayımı beklememiz gerek illa Beşitaşımız elden mi gitmeli haaa demek için. Önceki stat yaptı bu ne yaptıda borcu katladı? Bunların yönetim şekli benim bilgi birikimime ters yıllardır başkanları eleştiririm y.d zaten febe sempatizanıydı açık açık, f.o ğs sempatizanı bu da direk tese li sempatizandan öte. Tabi ne desek boş en nihayetinde dediğin gibi bekleyip tecrübe etmekten başka elden bişey gelmiyor o da geriyor insanı.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı tuncaboylu

Kadronun genel olarak çok bir eksiği yok, hatta 2 transferle ligin en dengeli kadrosuna sahip olabiliriz.

Sadece ligde olacağımız için, çok geniş kadroya da gerek yok, hatta harmoni yakalamak için dar kadroyla çıkmak iyi olabilir.

Kulüpteki asıl sorun, yine planlamada. Rıdvan ve Ersin satılırsa, yerli rotasyonu olarak şampiyonluk mücadelesi veren takımlar arasında en geride kalacağız. Elimizde kalan yerliler Mert Günok, Necip, Umut Meraş, Cenk Tosun ve Kenan Karaman olacak.

Emrecan ve Emirhan'a dair umutlar var, ama ikisinin de maç deneyimi çok az. Bu umutlar karşılıksız kalırsa uzun dönemde çok başımız ağrıyacak.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2022, 23:11:36 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Kadronun genel olarak çok bir eksiği yok, hatta 2 transferle ligin en dengeli kadrosuna sahip olabiliriz.

Sadece ligde olacağımız için, çok geniş kadroya da gerek yok, hatta harmoni yakalamak için dar kadroyla çıkmak iyi olabilir.

Kulüpteki asıl sorun, yine planlamada. Rıdvan ve Ersin satılırsa, yerli rotasyonu olarak şampiyonluk mücadelesi veren takımlar arasında en geride kalacağız. Elimizde kalan yerliler Mert Günok, Necip, Umut Meraş, Cenk Tosun ve Kenan Karaman olacak.

Emrecan ve Emirhan'a dair umutlar var, ama ikisinin de maç deneyimi çok az. Bu umutlar karşılıksız kalırsa uzun dönemde çok başımız ağrıyacak.
Özellikle rıdvan satılırsa sağ stoperi yerli yapıp, rıdvanın bölgesine iyi bir yerli almak.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Yerli sorununda sağlam durursa Cenk de elimizi epey kolaylaştırır. Hepimiz Muleka için heyecanlıyız ama ceza sahasında düzenli topla buluşturulan Cenk her türlü tabelasını yapar. Mulekayı da 60'tan sonra rakibi bayıltmak için kullanabiliriz.

Ben çok ümitli değildim ama kamp performansını övüyorlar, hazırlık maçlarında da gördüğümü beğendim.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2022, 23:23:39 Nazım Ar ]

Çevrimdışı sefaköykartali

7.5 + 20 pay Rıdvan
7m + 20 pay Ersin
8 veya 8+ verirlerse Rosier,
Welinton, Nkoudou, Boyd Allah ne verirse takas falan;

Bonservisle 6 7ye Mert Müldür,
Kiralık Telles,
Free Bazoer,
2.5 a Fassnacht,
4.5a Cabral çeker eksiye düşmeden şu takımı kurarsın ya.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2022, 00:34:23 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Samet Demir

7.5 + 20 pay Rıdvan
7m + 20 pay Ersin
8 ve 8+ verirlerse Rosier,
Welinton, Nkoudou, Boyd Allah ne verirse takas falan;

Bonservisle 6 7ye Mert Müldür,
Kiralık Telles,
Free Bazoer,
2.5 a Fassnacht,
4.5a Cabral çeker eksiye düşmeden şu takımı kurarsın ya.
Tam istediğim bir transfer sezonu gerçekleşmiş olur

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

sakatlık riski olan transfer denilen kim?? geçmişte elbette böyle riskler aldığımız oldu fakat güncel transferler içerisinde böyle birini göremiyorum.  bunu iddia edenin gerçekten takımı-oyuncuyu tartışma gibi bir derdi olamaz. düz matematik.

weghorst-muleka-gedson, böyle bir geçmişi yok. cenk zaten bel bağlanan birinci oyuncu değil. emrecan zaten genç ve henüz sakatlık yatkınlığına dair pek veri yok. ismi geçen isimlerin de akla gelen özellikleri yakında sakatlanmaları vb değil.

üzerine atlanan isim sanırsam saiss. birinci kamp döneminde takımdan ayrı çalıştı diye. bunu referans alıp yorum yapanın derdi takıma dümdüz sallamaktır başka bir şey değil. adam yıllardır premier ligde 30+ maça çıkıyor. sakat alınmadı. milli takımda sakatlık geçirdi, her oyuncunun başına gelebilecek bir dönem geçirdi, riske edilmedi. ispanya kampından itibaren yavaş yavaş tam randımana çıkması bekleniyor. sakatlık işleri elbette bilinemez. ama oyuncunun sakatlık üzerinden cümle kurulmasını gerektirecek hiç bir geçmişi yok.

Çevrimdışı DieForYou1903

Necip ve Welinton ile olmaz stoper lazım.Yabancı kaliteli bir stoper.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı worns

rıdvan'ın satıldığı durumda yerli konusunda bir sıkıntı yaşayacağız gibi. kadronun tek problemli noktası bu. gerçi merkez orta sahanın bir pozisyonu emirhan-salih gibi planlınırsa bu sorun da ortadan kalkıyor ama ben bu bölgeyi iki yabancılı düşünme taraftarıyım.

bu seviyede yerli sol kenar bek yok. tayfur bingöl-umut meraş çok kötü bir rotasyon olurdu. tayfur'u isterim ama rıdvan kalırsa onu ve sağ tarafı yedeklesin diye. ilk 11'de güvenmek çok iyimser olur.

yine en dengeli çözüm sol kenar bek için yabancı transfer edip sağ stopere yerli bir opsiyonu zorlamak olur. ben koray günterciyim fakat oyuncu türk takımlarının gündemine hiç girmiyor. takıma satma oyuncu gelme taraftarı olmayabilir. ya da risk alınıp cenk-emirhan ikilisi başta olmak üzere yerli rotasyonundan birinin dönüşümlü ilk 11'de olması planlanacak.

Çevrimdışı KadirA

Bu yönetim niye satamıyor problemine gelince, sırayla bu yönetim zamanında giden veya sözleşmesi biten oyuncuları yazacağım üşenmeden. Bu arada Ahmet Nur cebi 20.10.2019'da başkan oldu, bu tarihten sonraki tüm gelişleri-gidişleri yazacağım.

Gidenler :
2019/20 Kış Dönemi - Orkan Çınar - Bedelsiz gitti.
2020/21 Yaz Dönemi - Burak Yılmaz - Bedelsiz gitti.
2020/21 Yaz Dönemi - Victor Ruiz - Bedelsiz gitti.
2020/21 Yaz Dönemi - Caner Erkin - Bedelsiz gitti.
2020/21 Yaz Dönemi - Gökhan Gönül - Bedelsiz gitti.
2020/21 Yaz Dönemi - Fatih Aksoy - Takas yoluyla Welington alındı.
2020/21 Yaz Dönemi - Enzo Roco - Bedelsiz gitti.
2020/21 Kış Dönemi - Isimat Mirin - Bedelsiz gitti.
2021/22 Yaz Dönemi - Vincent Aboubakar - Bedelsiz gitti.
2021/22 Yaz Dönemi - Dorukhan Toköz - Bedelsiz gitti.
2021/22 Yaz Dönemi - Umut Nayır - Bedelsiz gitti.
2021/22 Yaz Dönemi - Mertcan Açıkgöz - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Cyle Yarın - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Güven Yalçın - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Alex Teixeira - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Domagoj Vida - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Adem Ljajic - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Oğuzhan Ozyakup - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Gökhan Töre - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Mehmet Topal - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Fabrice Nsakala - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Douglas - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Jeremain Lens - Bedelsiz gitti.

Gelenler :
2019/20 Kış Dönemi - Ajdin Hasic - 180 € karşılığında bonservisi alındı.
2020/21 Yaz Dönemi - Bernard Mensah - 450k € karşılığında kiralanıp, satın alma opsiyonu kullanılmadı.
2020/21 Yaz Dönemi - Atakan Üner - 150 € karşılığında bonservisi alındı.
2020/21 Yaz Dönemi - Fabrice Nsakala - Bedelsiz geldi.
2020/21 Yaz Dönemi - Abdullah Aydın - Bedelsiz geldi.
2020/21 Yaz Dönemi - Welinton - Fatih Aksoy karşılığında alındı.
2020/21 Yaz Dönemi - Montero - 500k € karsilinga kiralanıp daha sonra 750k € karşılığında bonservisinin yarısı alındı.
2020/21 Yaz Dönemi - Josef de Souza - Bedelsiz.
2020/21 Yaz Dönemi - Vincent Aboubakar - Bedelsiz geldi.
2020/21 Yaz Dönemi - Gökhan Töre - Bedelsiz geldi.
2020/21 Yaz Dönemi - Valentin Rosier - 200k € karşılığında kiralanıp, daha sonra bonservisi 4.8M € karşılığında alındı.
2020/21 Yaz Dönemi - Rashid Ghezzal - Kiralık geldi, daha sonra bonservisi 3M € karşılığında alındı.
2020/21 Kış Dönemi - Bilal Ceylan - 380k € karşılığında bonservisi alındı.
2021/22 Yaz Dönemi - Salih Uçan - Bedelsiz geldi.
2021/22 Yaz Dönemi - Kenan Karaman - Bedelsiz geldi.
2021/22 Yaz Dönemi - Mehmet Topal - Bedelsiz geldi.
2021/22 Yaz Dönemi - Alex Teixeira - Bedelsiz geldi.
2021/22 Yaz Dönemi - Umut Meras - 1.5M € karşılığında bonservisi alındı.
2021/22 Yaz Dönemi - Mert Günok - 1.3M € karşılığında bonservisi alındı.
2021/22 Yaz Dönemi - Can Bozdoğan - 350K € karşılığında kiralandı.
2021/22 Yaz Dönemi - Michy Batshuayi - 150K € karşılığında kiralandı.
2021/22 Yaz Dönemi - Miralem Pjanic - Kiralık geldi.
2022/23 Yaz Dönemi - Gedson Fernandes - 6M € karşılığında bonservisinin yarısı alındı.
2022/23 Yaz Dönemi - Jackson Muleka - 3.35M € karşılığında bonservisi alındı.
2022/23 Yaz Dönemi - Emrecan Uzunhan - 2M € karşılığında bonservisi alındı.
2022/23 Yaz Dönemi - Romain Saiss - Bedelsiz geldi.
2022/23 Yaz Dönemi - Cenk Tosun - Bedelsiz geldi.
2022/23 Yaz Dönemi - Wout Weghorst - Kiralık geldi.

Su transfer neden yapıldı, çok çok kötü ekonomik anlamda belimiz büküldü dediğiniz hangi transferler var? Veya, vah su oyuncuyu nasıl bedelsiz yolladık, niye istediği parayı vermedik dediğiniz kaç oyuncu var?

Biraz dürüstçe konuşalım, gidenler listesindekilerin bizdeki maaşlarına bakalım, yeni sözleşme istediklerinde istedikleri parayı hatırlayalım, ya da en kolayı bizden sonra gittikleri takıma, imza attıkları paraya bakalım. Sonra yönetim oyuncu satamadı diyebiliriz.

Çevrimdışı Talisca1903

tedirgin oluması çok doğal ilk 11 den 2 oyuncu sakat (saiis-josef) 3. oyuncu yeni geldi emrecan henüz uyum aşamasında orta saha transferi net gerekli kartal ve salihe net güvenemiyorum ben emirhanda daha ilerde oynamalı atibaya sahneye çıkar her zaman olduğu gibi
 raşitden başka oyunu açacak adam yok takımda bence 2 orta saha alınmalı

Çevrimdışı Talisca1903

Necip ve Welinton ile olmaz stoper lazım.Yabancı kaliteli bir stoper.
weli iş görür onun yerine kaliteli orta saha alınsa daha elzem

Çevrimdışı sefaköykartali

1) Koray(Necip) - Saiss(Welinton) - Emrecan(Aytuğ) rotasyonu
2) Bazoer-Saiss-Emrecan yapıp, sağda Mert Müldür(Tayfur) rotasyonu.
Rıdvan gitmeyi bu kadar istiyorsa her halukarda bunlardan biri yapılacak. Eldeki kadroda başka bi yere ekleme yapamayız. Ben ikincisini tercih ederim, maliyetli ama hem kadro kalitesi artar hem de yerli sorunu çözülmüş olur.

Çevrimiçi tolga1903

Şimdi bile baş ağrıtıyor ki yerli oyuncu yetersizliği. O saydıklarından umut meraş ve kenan karaman'ı da çıkar abi bir şeye derman olmaz onlar kusura bakmasın kimse. Cenk salih emirhan ve emrecan'dan maksimum faydayı almazsak sırf şu yerli problemimiz yüzünden geride kalırız açık ve net. Bence ridvan kesin gitti ama ersin bu sene kalır gibi duruyor sol taraf boşluk benim için rıdvan gidince keşke stoperi +1 daha yerli yapabilsek de şu sol tarafı yabancıyla kapatsak.

Çevrimiçi Necmi

tedirgin oluması çok doğal ilk 11 den 2 oyuncu sakat (saiis-josef) 3. oyuncu yeni geldi emrecan henüz uyum aşamasında orta saha transferi net gerekli kartal ve salihe net güvenemiyorum ben emirhanda daha ilerde oynamalı atibaya sahneye çıkar her zaman olduğu gibi
 raşitden başka oyunu açacak adam yok takımda bence 2 orta saha alınmalı
daha ligin başlamasına 15 gün var saiss topla antrenmanlara başladı yarın takımla antrenman başlayacal sakat değil bilmem ne kasları zayıfmış lig içinde sakatlık riski taşımasın diye kas güçlendirici antrenman yapyor avusturya kampı boyunca saiss kamtaydı sakat adamın kampta ne işi var emrecan yeni geldi uyum sorunu varda yeni alacağın adamın olmayacakmı ne zaman aşacak uyum sorununu ligler başladıktan kaç hafta sonra zaten o zamana kadar josef döner onduz üç dört maç oynayamayacaksak zaten dükkanı kapatalım gelecek olanda çare olmaz tek adama bakıyorsak
Bu takımın iyi olmasını düşünme durumu değil transfer dönemin herkesi alalım kafası transfer şampiyonu olma derdi daha düne kadar bütün takım alt yapıdan kuruluyordu sorsak alt yapıdan on oyuncu kadroya dahil ediliyordu şimdi josefin yerine üç dört maç dolduramıyoruz tuhaf aldık iki orta sahayı diyelim vasat olsa işimize yaramaz vasatın bir tık üstünde olsa kulübede oturmaz takımın yarısı orta saha oluyor oynayacak iki kişi

Çevrimiçi Necmi

1) Koray(Necip) - Saiss(Welinton) - Emrecan(Aytuğ) rotasyonu
2) Bazoer-Saiss-Emrecan yapıp, sağda Mert Müldür(Tayfur) rotasyonu.
Rıdvan gitmeyi bu kadar istiyorsa her halukarda bunlardan biri yapılacak. Eldeki kadroda başka bi yere ekleme yapamayız. Ben ikincisini tercih ederim, maliyetli ama hem kadro kalitesi artar hem de yerli sorunu çözülmüş olur.
mert için o takımın kapısını çalsak minimum isteyeceği para on m euro olur oda minimum tabi satmayı isterse adamların satmama gibi huylarıda var

Çevrimiçi tolga1903

daha ligin başlamasına 15 gün var saiss topla antrenmanlara başladı yarın takımla antrenman başlayacal sakat değil bilmem ne kasları zayıfmış lig içinde sakatlık riski taşımasın diye kas güçlendirici antrenman yapyor avusturya kampı boyunca saiss kamtaydı sakat adamın kampta ne işi var emrecan yeni geldi uyum sorunu varda yeni alacağın adamın olmayacakmı ne zaman aşacak uyum sorununu ligler başladıktan kaç hafta sonra zaten o zamana kadar josef döner onduz üç dört maç oynayamayacaksak zaten dükkanı kapatalım gelecek olanda çare olmaz tek adama bakıyorsak
Bu takımın iyi olmasını düşünme durumu değil transfer dönemin herkesi alalım kafası transfer şampiyonu olma derdi daha düne kadar bütün takım alt yapıdan kuruluyordu sorsak alt yapıdan on oyuncu kadroya dahil ediliyordu şimdi josefin yerine üç dört maç dolduramıyoruz tuhaf aldık iki orta sahayı diyelim vasat olsa işimize yaramaz vasatın bir tık üstünde olsa kulübede oturmaz takımın yarısı orta saha oluyor oynayacak iki kişi

Abi josef 33 yaşında. Ameliyat oldu ve 3 ay yok kampı kaçırdı nasıl döneceği belirsiz hepsinin üstüne hem artık yavaş yavaş temposu düşüyor hem de hiç skor katkısı yok. Fırsat bu fırsat yeri doldurulabiliyorsa doldurulsun demek kötü bir şey veya açgözlülük değil ha kimse alınmayacaksa da umarım ilk öncelik kartal kayra olur çok beğeniyorum çocuğu ama tempolu git gelli oyunda ne yapar belirsiz daha çok 3 orta sahalı yapının registası gibi oyun stili.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yönetim niye satamıyor problemine gelince, sırayla bu yönetim zamanında giden veya sözleşmesi biten oyuncuları yazacağım üşenmeden. Bu arada Ahmet Nur cebi 20.10.2019'da başkan oldu, bu tarihten sonraki tüm gelişleri-gidişleri yazacağım.

Gidenler :
2019/20 Kış Dönemi - Orkan Çınar - Bedelsiz gitti.
2020/21 Yaz Dönemi - Burak Yılmaz - Bedelsiz gitti.
2020/21 Yaz Dönemi - Victor Ruiz - Bedelsiz gitti.
2020/21 Yaz Dönemi - Caner Erkin - Bedelsiz gitti.
2020/21 Yaz Dönemi - Gökhan Gönül - Bedelsiz gitti.
2020/21 Yaz Dönemi - Fatih Aksoy - Takas yoluyla Welington alındı.
2020/21 Yaz Dönemi - Enzo Roco - Bedelsiz gitti.
2020/21 Kış Dönemi - Isimat Mirin - Bedelsiz gitti.
2021/22 Yaz Dönemi - Vincent Aboubakar - Bedelsiz gitti.
2021/22 Yaz Dönemi - Dorukhan Toköz - Bedelsiz gitti.
2021/22 Yaz Dönemi - Umut Nayır - Bedelsiz gitti.
2021/22 Yaz Dönemi - Mertcan Açıkgöz - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Cyle Yarın - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Güven Yalçın - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Alex Teixeira - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Domagoj Vida - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Adem Ljajic - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Oğuzhan Ozyakup - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Gökhan Töre - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Mehmet Topal - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Fabrice Nsakala - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Douglas - Bedelsiz gitti.
2022/23 Yaz Dönemi - Jeremain Lens - Bedelsiz gitti.

Gelenler :
2019/20 Kış Dönemi - Ajdin Hasic - 180 € karşılığında bonservisi alındı.
2020/21 Yaz Dönemi - Bernard Mensah - 450k € karşılığında kiralanıp, satın alma opsiyonu kullanılmadı.
2020/21 Yaz Dönemi - Atakan Üner - 150 € karşılığında bonservisi alındı.
2020/21 Yaz Dönemi - Fabrice Nsakala - Bedelsiz geldi.
2020/21 Yaz Dönemi - Abdullah Aydın - Bedelsiz geldi.
2020/21 Yaz Dönemi - Welinton - Fatih Aksoy karşılığında alındı.
2020/21 Yaz Dönemi - Montero - 500k € karsilinga kiralanıp daha sonra 750k € karşılığında bonservisinin yarısı alındı.
2020/21 Yaz Dönemi - Josef de Souza - Bedelsiz.
2020/21 Yaz Dönemi - Vincent Aboubakar - Bedelsiz geldi.
2020/21 Yaz Dönemi - Gökhan Töre - Bedelsiz geldi.
2020/21 Yaz Dönemi - Valentin Rosier - 200k € karşılığında kiralanıp, daha sonra bonservisi 4.8M € karşılığında alındı.
2020/21 Yaz Dönemi - Rashid Ghezzal - Kiralık geldi, daha sonra bonservisi 3M € karşılığında alındı.
2020/21 Kış Dönemi - Bilal Ceylan - 380k € karşılığında bonservisi alındı.
2021/22 Yaz Dönemi - Salih Uçan - Bedelsiz geldi.
2021/22 Yaz Dönemi - Kenan Karaman - Bedelsiz geldi.
2021/22 Yaz Dönemi - Mehmet Topal - Bedelsiz geldi.
2021/22 Yaz Dönemi - Alex Teixeira - Bedelsiz geldi.
2021/22 Yaz Dönemi - Umut Meras - 1.5M € karşılığında bonservisi alındı.
2021/22 Yaz Dönemi - Mert Günok - 1.3M € karşılığında bonservisi alındı.
2021/22 Yaz Dönemi - Can Bozdoğan - 350K € karşılığında kiralandı.
2021/22 Yaz Dönemi - Michy Batshuayi - 150K € karşılığında kiralandı.
2021/22 Yaz Dönemi - Miralem Pjanic - Kiralık geldi.
2022/23 Yaz Dönemi - Gedson Fernandes - 6M € karşılığında bonservisinin yarısı alındı.
2022/23 Yaz Dönemi - Jackson Muleka - 3.35M € karşılığında bonservisi alındı.
2022/23 Yaz Dönemi - Emrecan Uzunhan - 2M € karşılığında bonservisi alındı.
2022/23 Yaz Dönemi - Romain Saiss - Bedelsiz geldi.
2022/23 Yaz Dönemi - Cenk Tosun - Bedelsiz geldi.
2022/23 Yaz Dönemi - Wout Weghorst - Kiralık geldi.

Su transfer neden yapıldı, çok çok kötü ekonomik anlamda belimiz büküldü dediğiniz hangi transferler var? Veya, vah su oyuncuyu nasıl bedelsiz yolladık, niye istediği parayı vermedik dediğiniz kaç oyuncu var?

Biraz dürüstçe konuşalım, gidenler listesindekilerin bizdeki maaşlarına bakalım, yeni sözleşme istediklerinde istedikleri parayı hatırlayalım, ya da en kolayı bizden sonra gittikleri takıma, imza attıkları paraya bakalım. Sonra yönetim oyuncu satamadı diyebiliriz.

Pjanic, Alex Teixeira ve Mensah çok maliyetli ve hatalı transferlerdi. Bu adamlara 2-2.5 milyon Euro maaş ödendi, bedelsiz alındı diyip geçemezsin o yüzden.

Mert Günok facia bir transfer. 1.3 milyon Euro bonservis dışında, senelik 1 milyon Euro maaş ödeniyor. Üstelik, sanki sözleşmesi bitince kapışılacak bir adammış gibi, 3 senelik sözleşme imzalandı. Toplam maliyeti 5 milyon Euro neredeyse.

Sözleşmesi süren Burak Yılmaz'ı göndermek için üstüne para verdik, gittiği takımda Fransa Ligi'ni kazandı.

Aboubakar'la saçma sapan bir sözleşme imzalandı. Hem herif sözleşmesi uzamasın diye sezonun yarısında oynamadı, hem de bedava gittiği için alabileceğimiz 3-4 milyon bonservisten olduk.

Victor Ruiz bedava gittiği yetmezmiş gibi, bir de sözleşmesindeki bir sonraki senenin parasını aldı.

Larin geçen sene iyi piyasa yapmışken satılamadı, bu sene bedava kaçtı.

Dorukhan'la sözleşme yenilenemedi, "önceki yönetim oyuncuya yüksek sözleşme sözü vermiş" diye önceki yönetim suçlandı. Adam bedava kaçtı, Trabzonspor'un şampiyonluğunda önemli rol oynadı.

İlginçtir, önceki yönetim Ersin ve Rıdvan'a söz vermemesine karşın onlarla da sözleşme yenilenemedi. Şimdi seneye sözleşmeleri biteceği için elimiz zayıfladı. Bonuslarla 4-5 alsak göbek atacağız.

Maaşı yüksek diye gönderemiyoruz bahanesi, kendi getirdikleri ve düşük maaş ödediklerini iddia ettikleri N'sakala ve Welinton'u bile gönderemedikleri için boşa düştü.

Satamadıkları gibi, geldiklerinden beri Ghezzal Josef ve Rosier dışında yaptıkları isabetli diyebileceğimiz başka transferleri yok. (Bu senekileri göreceğiz daha)
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2022, 01:03:43 tuncaboylu ]

Çevrimdışı KadirA

Abi josef 33 yaşında. Ameliyat oldu ve 3 ay yok kampı kaçırdı nasıl döneceği belirsiz hepsinin üstüne hem artık yavaş yavaş temposu düşüyor hem de hiç skor katkısı yok. Fırsat bu fırsat yeri doldurulabiliyorsa doldurulsun demek kötü bir şey veya açgözlülük değil ha kimse alınmayacaksa da umarım ilk öncelik kartal kayra olur çok beğeniyorum çocuğu ama tempolu git gelli oyunda ne yapar belirsiz daha çok 3 orta sahalı yapının registası gibi oyun stili.

Tamam peki şöyle düşün, sen Kartal'sin, Emirhan'sin, Berkay'sin.

Josef sakatlanmış, aa bana sorumluluk verilecek harika oynayacağım altyapısında yetiştiğim kulüpte, hoca da bana güveniyor diyor iken kulübün oraya Elneny ayarında bir transfer yapacak diyelim. Ne düşünürsün o oyuncu olsan? 2 ay sonrasında da Josef dönecek, ee nasıl forma yüzü görecek bu genç topçular? Nasıl gelişecekler? Nasıl parayla satabileceğiz bir oyuncu sakatladiginda görev bile alamayan topçuyu?

Çevrimiçi tolga1903

Josef sakatlanmış, aa bana sorumluluk verilecek harika oynayacağım altyapısında yetiştiğim kulüpte, hoca da bana güveniyor diyor iken kulübün oraya Elneny ayarında bir transfer yapacak diyelim. Ne düşünürsün o oyuncu olsan? 2 ay sonrasında da Josef dönecek, ee nasıl forma yüzü görecek bu genç topçular? Nasıl gelişecekler? Nasıl parayla satabileceğiz bir oyuncu sakatladiginda görev bile alamayan topçuyu?

Josef'in veya yerine alınan x'in veya gedson'un 40 maçı da oynayacağını ve hepsinde performans düşüklüğü yaşamacaklarını düşünürsem evet karalar bağlarım. Avrupa'da senede 10 15 maç oynayan genç oyuncular bile çok iyi paralara satılabiliyor kaldı ki forma rekabeti diye bir şey var pekala josef veya gedson da kenarda bekleyip bu çocuklara şans verilebilir geçen sene büyük umutlarla gelen salih kiralanırken emirhan şans buldu bölüm bölüm her maç da oynamadı mesela demi değerinden ne kaybetti peki?

Çevrimdışı Talisca1903

iyi oyuncu oynar ne bu şimdi gençler oynayacak diye transfer yapmayacakmıyız

Çevrimdışı KadirA

Pjanic, Alex Teixeira ve Mensah çok maliyetli ve hatalı transferlerdi. Bu adamlara 2-2.5 milyon Euro maaş ödendi, bedelsiz alındı diyip geçemezsin o yüzden.

Mert Günok facia bir transfer. 1.3 milyon Euro bonservis dışında, senelik 1 milyon Euro maaş ödeniyor. Üstelik, sanki sözleşmesi bitince kapışılacak bir adammış gibi, 3 senelik sözleşme imzalandı. Toplam maliyeti 5 milyon Euro neredeyse.

Sözleşmesi süren Burak Yılmaz'ı göndermek için üstüne para verdik, gittiği takımda Fransa Ligi'ni kazandı.

Aboubakar'la saçma sapan bir sözleşme imzalandı. Hem herif sözleşmesi uzamasın diye sezonun yarısında oynamadı, hem de bedava gittiği için alabileceğimiz 3-4 milyon bonservisten olduk.

Larin geçen sene iyi piyasa yapmışken satılamadı, bu sene bedava kaçtı.

Dorukhan'la sözleşme yenilenemedi, "önceki yönetim oyuncuya yüksek sözleşme sözü vermiş" diye önceki yönetim suçlandı. Adam bedava kaçtı, Trabzonspor'un şampiyonluğunda önemli rol oynadı.

İlginçtir, önceki yönetim Ersin ve Rıdvan'a söz vermemesine karşın onlarla da sözleşme yenilenemedi. Şimdi seneye sözleşmeleri biteceği için elimiz zayıfladı. Bonuslarla 4-5 alsak göbek atacağız.

Maaşı yüksek diye gönderemiyoruz bahanesi, kendi getirdikleri ve düşük maaş ödediklerini iddia ettikleri N'sakala ve Welinton'u bile gönderemedikleri için boşa düştü.

Satamadıkları gibi, geldiklerinden beri Ghezzal Josef ve Rosier dışında yaptıkları isabetli diyebileceğimiz başka transferleri yok. (Bu senekileri göreceğiz daha)

Pjanic'e 2.75 milyon euro maaş verildi, muazzam ötesi bir transferdi. Ama oynayamadı, o ayrı bir konu. Teixeira da öyleydi kimse kusura bakmasın ortalık yıkıldı Teixeira alınsın diye. Mensah ise satın alınmalı kiralık bir futbolcuydu, eleştirilecek bir tarafı yok pek. Weghorst mesela şuan doğru bir transfer, ama olur ya oynayamaz, topcudur bu, Weghorst yanlış transfer mi diyeceğiz? Bugün rakiplerin sıradan topçulara en az 2 milyon veriyor? Nasıl olacak bu iş, vermeye devam mi edelim?

Aboubakar ile yapılmış sözleşme gayet de mantıklıydı. Sakat adamdı, belli bir maç sayısı oynamadan sözleşmesi uzamayacaktı. Adam oynadı, Pjanicin tam tersine, ama bizim elimiz zayıfladı, tutamadık.

Mert Günok transferi evet bugün baktığında facia bir transfer. Bugünün şartlarında facia bir transfer. Alındığı zaman çok iyi bir kaleciydi, hatta bir milyona bugün 3.lig topcusunu bile vermiyorlar, biz A milli takımının kalecisini almıştık. Ersin güven vermiyordu (hala vermiyor çoğumuza göre), Mert alındı yerli olması sebebiyle. Aslında o da iyi bir transferdi, ama sakatlandı oynamadı, ikinci kaleci oldu.

Burak Yılmaz yüksek para alıyordu, izin istedi, güzel bir takımdan teklif geldi, sözleşmesindeki alacağı paranın son kuruşuna kadar kovalamak varken ayrıldı. Ayrılığı tartışılır, ama haklısın.

Ların'in hiç bir zaman bir piyasası olmadı, olsaydı son iki sezonda 67 maçta 33 gol katkı yapmış adam bonservisi elindeyken Brugge'a gitmezdi.

Dorukhan'in imza attığı parayı hepimiz biliyoruz, burada Dorukhan olayının eleştirilecek tek bir tarafı yok bence.

Yani işin özü aslında burada anlatmak istediğim, Bir önceki yönetimin yüklü miktarlı garantili sözleşmeleri temizlemek bunlara kaldı. Welinton Nsakala dedin mesela, Welinton 900 bin euro alıyor bizden, karşılığını gayet de iyi verdi. Nsakala da 750 bin euro aldı, karşılığını veremedi. Kendileri getirip de 4 milyon verip de kulübede otutturduklari adam yok, üzgünüm.

Ama varsayalım ki tüm alınan topçular dibine kadar zarar, tüm maaşlarını topla, kusura bakma ama bir önceki yönetimin 2 tane tribünde bile oturulamayan topçulara verdiği maaş toplamının yarısı bile değildir. Bonservis desen zaten bu döneme kadar bonservis bile verilmedi herhangi bir topçuya, verilemedi daha doğrusu.

Üstüne de, son iki yılda altyapı oyuncuları konusunda da gayet iyi gelişme görüldü. Bunu ister hocaya bağlayalım ister yönetime, Beşiktaş'in yakın tarihte böyle bir dönemi yok. Son altyapı imzalı topçumuz Necip'ti. Bugün Ersin, Rıdvan, Emirhan, Kartal var elimizde, hazır oynayabilecek. Ikinci Emirhan ve Berkay da yolda.

Çevrimiçi Necmi

Gedsonun yarı bonservisi değil tamamı bizde satıştan yüzde elli pay vermekle yarı bonservisi almak aynı şey değildir şimdi eıdvanı sonraki satıştan yüzde yirmi payla satınca yüzde sekseninimi satmış oluyoruz gedsonu hiç satmazsak kimsenin üzerinde hakkı tok bizim oyuncumuz olarak devam eder yüzde ellisini almak demek yarı hakkını almak demektir oyuncuda senin kadar söz sahibi olurlar

Çevrimdışı KadirA

Josef'in veya yerine alınan x'in veya gedson'un 40 maçı da oynayacağını ve hepsinde performans düşüklüğü yaşamacaklarını düşünürsem evet karalar bağlarım. Avrupa'da senede 10 15 maç oynayan genç oyuncular bile çok iyi paralara satılabiliyor kaldı ki forma rekabeti diye bir şey var pekala josef veya gedson da kenarda bekleyip bu çocuklara şans verilebilir geçen sene büyük umutlarla gelen salih kiralanırken emirhan şans buldu bölüm bölüm her maç da oynamadı mesela demi değerinden ne kaybetti peki?

Tamam iste Emirhanin gecen sene ilk sezonuydu, 10 Mac oynadiysa bu sezon daha fazla oynamasın mi. Elinde o bölgeyi kaldırabilecek oyuncular var 2-3 ay icin onlar icin bir fırsat. O 2-3 aylık fırsat imkanını da mi kapatalım.

Illa genc diye oynatmican ama evet disariya bonservise 2 3 milyon maaşına 2 milyon vermek yerine elinde genc varsa olası düsük performansına ragmen evet deneyeceksin, oynatacaksın. Pjanic geldi yahu, gelince noldu, daha üstü var miydi, yoktu, ama bugün keske genc oynasaydi da 2 milyon 750 bin euro cebimizde kalsaydı diyoruz dimi.

Etiketler: