2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1236668 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sefaköykartali

İspanya kampına alınıyormuş Serdar. Demek ki açıklama metni biraz sönük kalsa da hocanın, yönetimin gönlünü aldı. 20 yaşında Beşiktaş' ta rotasyona girme fırsatı verilmiş, senin rakibi ısırman lazım kudurman lazım oynamak için. Herkes hata yapar, umarız hatasından ders çıkarır, altyapıda gördüğü terbiyeyle Beşiktaş' a yakışır bir futbolcu olur, nerede oynarsa oynasın o mentaliteyi yansıtmalı.
Necip'e de yıllarca ne haksızlık edilmiş ben buranın en eskisiyim diyip diğer takımlardakiler gibi hoca yeme, lobicilik falan filana girmeden ne görev verilse yıllardır yapıyor. Gerçekten örnek birisi.
https://twitter.com/Besiktas/status/1549671485681418240?t=aXZnmxElkmJB1ZB7n3QEpg&s=19

Alınmamış, demek ki gönülleri de alamamış, sözleşme imzalamadan da alması zor 😂

Çevrimdışı Talisca1903

bu nasıl uyduruk özürmüş hakikaten ya. üzerinde oluşan yanlış algıymış. çeşitli hava olayları birleşti, türlü talihsizlikler oldu sanki. hem gecikmiş bir mesaj bence hem de okurken o kadar başka ve şu aşamada gereksiz şeylerin içerisine sıkıştırmış ki özrünü ister istemez insan samimiyetini sorguluyor.

neyse umarım çalışkanlığıyla kendini tekrar gösterir, affedilmesi için uğraşır, oyununu geliştirir, biz de yanılırız.
Bundan sonra kendisi ile ilgili yapılacak tek yorum İtalya yolcusu kalmasın olmaz artık bundan

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha bugün bonservisine 2 m ödediğimiz emrecan transfermarkt 525 bin euro değer koymuş bu kadar taraflı bir yer olmaz herhalde
Adamın bonservis parladıktan sonra geçen ay 525 bine yükseldi.

Biz 525 binlik adama 2 milyon ödedik diye değerlendirmelisin.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2022, 12:57:37 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

metni kendi yazmadığı belli kulüp kaynaklı olsa yanlış algı denmez burda kulüp suçlanıyor sanki yada hoca oynama sahadan kovul hocaya küfret sonra yanlış algı de hadi canım sende böyle özür olmaz bu özür falan değil bence onun artık beşiktaşla işi bitmiş bu saatten sonra kadroya alınması beşiktaşın menfaatine değildir sadece kadroda kalıp kapağı başka bir yere atmasını sağlar bence üstünü çizmek lazım zaten 39 derece ateşi vardıda maça çıkardılar diye algı kasıp kulübü ateşe atmaya çalıştılar aptalca konuşmalar hazırlık maçında mecburuz sankide 39 derece ateşi olan çocuğu sahaya çıkartacağız resmi maçta bile yapılmaz bu böyle karakterlerin beşiktaşta işi olmamalı
Kesinlikle, defedip göndermek lazım.

Menajerinin oyuncağı olmuş.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/Besiktas/status/1549671485681418240?t=aXZnmxElkmJB1ZB7n3QEpg&s=19

Alınmamış, demek ki gönülleri de alamamış, sözleşme imzalamadan da alması zor 😂
demek menejeri apar topar özür yayınlattı ispanya kampına alınmazsa taraftara oynamış özür dikedi ama kulüp ona taktı işde deyip taraftarı kulübün üstüne yürütmek dertleri
Zaten özür rahatsız ediciydi

Çevrimdışı Nazım Ar

Tolga Ciğerci haberleri şakadır herhalde diyorum sonra aklıma geçen seneki Mehmet Topal transferi geliyor.

Tolgayı da isteyen çıkar mı merak ediyorum:)

🚨BİLGİ🚨

Rangers, Rıdvan Yılmaz için 10 gündür Beşiktaş'la görüşüyor. Frankfurt'la bozulan anlaşmanın detaylarını soran İskoçlar, teklif hazırlığında.

Kartal, direkt 6 milyon € + sonraki transferden pay istiyor. Oyuncu satışı hazırlığındaki Rangers, bu bedeli karşılayabilir.

Via Gökmen Özcan.

Rosier + Rıdvan ı 13-14e satıp Mert Müldür+Callum Styles çekme işi... Keşke yaşansa be

Çevrimdışı Nazım Ar

🚨BİLGİ🚨

Rangers, Rıdvan Yılmaz için 10 gündür Beşiktaş'la görüşüyor. Frankfurt'la bozulan anlaşmanın detaylarını soran İskoçlar, teklif hazırlığında.

Kartal, direkt 6 milyon € + sonraki transferden pay istiyor. Oyuncu satışı hazırlığındaki Rangers, bu bedeli karşılayabilir.

Via Gökmen Özcan.

Rosier + Rıdvan ı 13-14e satıp Mert Müldür+Callum Styles çekme işi... Keşke yaşansa be

Kanat bekte Rosier > Mert, genel olarak Rıdvan > Callum Styles.

Çevrimiçi COB

Serdar yaptığı terbiyesizlikten sonra Beşiktaş'ın ağır bir taş olduğunu, ve altında ezileceğini farketmiştir.

Normalde genç oyunculara fazla sert davranılması taraftarı değilim ama hiçbirşey olmadan birşey olduğunu sananlar mümkünse bu kulübün ekmeğini yemesin.

Kendisine Alanyasporda başarısızlıklar.

Çevrimiçi COB

Oğuzhan Akgün'ün kampa katılması ilginç olmuş. Geldiğinde büyük potansiyel olarak gelmişti ama Güven kadar bile oynama şansı bulmamıştı. Gelişimi çok uzun sürdü ve yıllar sonra ikinci kamp dönemine çağırıldı. Inşallah hakikatten gelişmiştir.

Çevrimiçi COB

Ikinci kampa neden 4 kaleci ile gittik, oda enteresan. Acaba Ersin'i satma gibi bit durum mu söz konusu? Yoksa, Utku resmen üvey evlat muamelesi görür.

Çevrimiçi COB

Bayern de Ligt'i transfer etmiş ve şu durumda Kostić'in Juventus'a transferi hayli güçlendi. Rıdvan zaten kafa olarak ayrılmayı kafasına koymuş ama onun gitmesi yerli konusunda bizi sıkıntıya sokar. Yerine gelecek daha iyi bir yerli yok. Emirhan Delibaş'a okadar yük bindirilmemeli. Umut Meraş, milli sol bek olmasına rağmen vasat bile değil.

Orayı yabancı oyuncu ile kapatacağız gibime geliyor.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2022, 13:54:18 COB ]

Çevrimiçi COB

Hocan'ın sistemine çok uymasa da, Ajdin Hasìć bu yıl 10 numarada Ghezzal'ı yedekleyebilir.

Çevrimiçi Samet Demir

BİLGİ

Via Gökmen Özcan.

Rangers Basseyi (solbek) 23 milyona Ajax'a satmış. Kadrolarında sol bek olarak sadece Barisic kalmış. Rıdvan'a karşı ilgikeri muhtemel gözüküyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

Rangers Basseyi (solbek) 23 milyona Ajax'a satmış. Kadrolarında sol bek olarak sadece Barisic kalmış. Rıdvan'a karşı ilgikeri muhtemel gözüküyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut'un saçları sarıya boyayıp Rıdvan diye kitlesek.

Çevrimdışı Orhan_

Serdar yaptığı terbiyesizlikten sonra Beşiktaş'ın ağır bir taş olduğunu, ve altında ezileceğini farketmiştir.

Normalde genç oyunculara fazla sert davranılması taraftarı değilim ama hiçbirşey olmadan birşey olduğunu sananlar mümkünse bu kulübün ekmeğini yemesin.

Kendisine Alanyasporda başarısızlıklar.

Şutlanacak bence. Kampa da alınmamış, iyi olmuş.

Çevrimiçi Necmi

Hocan'ın sistemine çok uymasa da, Ajdin Hasìć bu yıl 10 numarada Ghezzal'ı yedekleyebilir.
emirhan delibaş yapacak o işi

Kanat bekte Rosier > Mert, genel olarak Rıdvan > Callum Styles.
Maalesef katılmıyorum. Callum Styles Rıdvandan performans olarak 2 gömlek usttedir. Rıdvanın Potansiyelini çok beğensem de sakatlık problemi devamlılık anlamında ciddi sıkıntı. Her maç baldırı çekiyor, bir gün çekmez, yırtar satmadigimiza pişman oluruz oguzhan daki gibi. Kalmasını ben de isterim ama aklı burda olmayan adamdan 6-7 nakit gelecekse de zorla tutmanın alemi yok. Şimdiye kadar satmadigimiz herkesten pişman olduk. Rosier de ilk sezonu için öyle olabilir ama Müldür ün tavanı Rosier in çok üstünde, ayrıca rosier geçen sezon çok savruktu, derbilerden önce kart yemeler, takımı eksik bırakmalar vs. Ghezzal dan sonra en sevdiğim yabancı kulupteki ama disiplin konusu sıkıntılı.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2022, 16:46:05 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Nartallo

Bu Serdar'ın, Rıdvan'ın hareketleri çok garip.

Bu arkadaşları yetiştirenleri tebrik etmek lazım. Beşiktaş'ı sevdirmeden bunları yetiştirmişler...

Çevrimdışı Sezgin1903

Ghezal ters kanatta daha iyi forvet arkası Emirhan Delibaş olur hasic olur rosier disiplin sorunu var ama mevkisinde en iyisi ligin Rıdvan ve Ersin fiyatı ni yakaladimi vereceksin bu durumlarda atan tutan sıkıntı Emre bence kaleyi alır sol kanat bek hucumcu bakıyoruz anladığım Emrecan uzunhan ile birlikte gelen kapatır o bölgeyi stoper ve kanat transferi ile tamam olur lig için yaşından dolayı maliyet düşük olursa oraya can Bozdoğan gelir bence

Çevrimdışı Talisca1903

Altyapıdan yeni çıkmış yeni yetme çocuklardaki pervasızlığa bak arkadaş neyin afra tafrası bu ne rıdvan ne serdar bu saatten sonra olmaz gönderin gitsin
emrecan gibi klübün büyüklüğünü özümsemiş çocuklar oynasın

Çevrimdışı Talisca1903

Maalesef katılmıyorum. Callum Styles Rıdvandan performans olarak 2 gömlek usttedir. Rıdvanın Potansiyelini çok beğensem de sakatlık problemi devamlılık anlamında ciddi sıkıntı. Her maç baldırı çekiyor, bir gün çekmez, yırtar satmadigimiza pişman oluruz oguzhan daki gibi. Kalmasını ben de isterim ama aklı burda olmayan adamdan 6-7 nakit gelecekse de zorla tutmanın alemi yok. Şimdiye kadar satmadigimiz herkesten pişman olduk. Rosier de ilk sezonu için öyle olabilir ama Müldür ün tavanı Rosier in çok üstünde, ayrıca rosier geçen sezon çok savruktu, derbilerden önce kart yemeler, takımı eksik bırakmalar vs. Ghezzal dan sonra en sevdiğim yabancı kulupteki ama disiplin konusu sıkıntılı.
callum styles konusunda haklısın ama Rosier harcanacak adam değil toparlar o mert müldürü çok isterim ayrıca ama rosier gitmeden

Çevrimdışı worns

Tolga Ciğerci haberleri şakadır herhalde diyorum sonra aklıma geçen seneki Mehmet Topal transferi geliyor.

Tolgayı da isteyen çıkar mı merak ediyorum:)

alacağımızı sanmıyorum da tolga ciğerci sanılan kadar kötü bir oyuncu değil

Çevrimdışı worns

Oğuzhan Akgün'ün kampa katılması ilginç olmuş. Geldiğinde büyük potansiyel olarak gelmişti ama Güven kadar bile oynama şansı bulmamıştı. Gelişimi çok uzun sürdü ve yıllar sonra ikinci kamp dönemine çağırıldı. Inşallah hakikatten gelişmiştir.

ben de ona şaşırdım, delibaş'ı bekliyordum ama oğuzhan'ı beklemiyordum. demek ki 3.lig deneyimi oyuncuyu olgunlaştırmış. hoca, ana planı 3412'nin 1'i ghezzal'i yedekleyecek çözümleri kadro içinden üretmeye çalışıyor. oğuzhan da esasen emirhan gibi buraya yedekleyecek oyuncu olmaya çalışacak gibi görünüyor. ikinci forvet olarak cenk ve muleka olduğu için pek kadro şansı yok ama forvet arkasında tüm rotasyon gençlerden oluştuğu için şansı olabilir.

Çevrimdışı worns

ben mert müldür transferini olası görmediğim için senin kanat bek projesinin olmayacağı fikrindeyim ama sol kanat beke yabancı transferi konusunda katılıyorum. artık callum styles mı olur atletik ve taktik kalitesine güvendiğimiz başka biri mi olur bilmiyorum ama geçici çözümlerle idare edilemeyecek bir yer. rıdvan'ın kalma ihtimali bence hala düşük. ama sol kenar beki yabancı yapmak için illa sağ tarafı yerlileştirmek gerekmiyor. merkez orta sahada bir yerli kullanılabilir, yerine göre stoperde bir yerli daha kullanılabilir. önde yerine göre cenk kullanılabilir. bu üç pozisyonda maçına göre opsiyonlar bırakıp sol tarafa yabancı çakmak daha doğru olur gibi.

Etiketler: