2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1237290 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Çok güzel isimleri yazıyoruz da nitelik olarak ortasahada ne yapacağımız hala belli değil.

Josef nasıl dönecek belli değil, dönse dahi hocanın sistemine cuk oturan bir oyuncu değildi.

Gedson iyi güzel koşuyor, top taşıyor ama türkiyede 2 sezonda oynadığı 27 maçın 6 sında skora katkı verebilmiş bir isim. Defansif olarak bir Josef ya da prime Atiba değil, ofansif olarak şutu, kafası, ara pası falan bir 10 numara ayarında yok. Koşuyor, ver kaç yapıyor ama istikrarlı şekilde ortasahayı domine edebiliyor mu?

Salih'in sezon öncesi performansı sevindirici ama ipiyle kuyuya inilemeyeceğini daha önce gördük. Fizik olarak bu presli oyunu kaldırabilir mi şüpheli.Sakatlık yaşarsa ne olacak?

Kartal çok beğendiğim bir isim ama presli temaslı oyunda yok, geçen seneki Pijanic tipi oyuncu ki onun tecrübesinin 100de birine sahip değil hocanın sisteminde oynayamaz.

Emirhan yıldız adayı, driplingi var, şutu var ama savunmada gelişmesi gerekiyor. Ayrıca daha gencecik çocuk bu hücum hattını kurduğumuza göre şampiyonluk peşindeyiz bu misyonu Emirhanın üzerine mi yükleyeceğiz yoksa veteranlık mertebesini çoktan geçen Atibanın omzuna mı?

Çevrimdışı Nartallo

Salih için twitterda tanımadığım insanların Salih hep kamp dönemlerinde iyidir sonra pili biter diye yorum yaptıklarını gördüm.
İnşallah doğru değildir. Geçen sen maçlardaki performansı çok kötüydü..

Salih 10 senedir umutlandıran, fakat olmayan bir adam... Bundan sonra da olmaz...

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen sene salih özcanı yazdık kimse istemedi.. Söyleyeceklerim bu kadar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

mutlaka alınmalı kim oynayacak gözü kapalı güveneceğimiz adam yok josef yerine
artık var gerekirse emrecan altı oynar zaten anladığım kadarıyla josef orda banko düşünülmüyordu sakatlanmasa sağ stoper olarakta görebilirdik orda gedson salih yada gedson emirhan görmemiz muhtemeldi
Büyük ihtimal josef sakatlığından kaynaklı taraftar paniği teknik kadroda yaşanmıyor yerine adam bakmak kimsenin aklına gelmemişdir büyük olasılıkla

Çevrimdışı Talisca1903

artık var gerekirse emrecan altı oynar zaten anladığım kadarıyla josef orda banko düşünülmüyordu sakatlanmasa sağ stoper olarakta görebilirdik orda gedson salih yada gedson emirhan görmemiz muhtemeldi
Büyük ihtimal josef sakatlığından kaynaklı taraftar paniği teknik kadroda yaşanmıyor yerine adam bakmak kimsenin aklına gelmemişdir büyük olasılıkla
josef de olsa zaten bir orta saha daha lazımdı neden riske atalım emrecan yerinde oynasın herkes mevkisinde kalsın zaten zor bir oyun oynayacağız mevkisinin net adamlarıyla oynayalım

Çevrimdışı XiaoHan

Salih yeni maestro 1 ara pasına umut taciri olur 5 senede o arapası yüzü suyu hatrına Salihçiler türer. Salih kusura bakmasın ama bizim formayı giyebilmesi için hiçbir ışığı yok. Güzellemelerde komediden öte değil. Formayı haketmeyen anlık 1 2 hareketine aldanıp güvenmek büyük ihanet olur Beşiktaşımıza. Nasreddin hocanın göle maya çalması hesabı Salihten olmaz.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Necmi

Salih yeni maestro 1 ara pasına umut taciri olur 5 senede o arapası yüzü suyu hatrına Salihçiler türer. Salih kusura bakmasın ama bizim formayı giyebilmesi için hiçbir ışığı yok. Güzellemelerde komediden öte değil. Formayı haketmeyen anlık 1 2 hareketine aldanıp güvenmek büyük ihanet olur Beşiktaşımıza. Nasreddin hocanın göle maya çalması hesabı Salihten olmaz.
bence peşin hüküm vermekde yanlış kimsenin ara pasına tav olduğunu sanmam maçlarda bayağı iyiydi zaten genel düşüncede 11 değil alternatif için yeterli olacağı yönünde alanyada iyiydi bize geldi kötü ama bizde o zaman iyi olanda yoktu bu sene şans verilir kadroda tutularak yerli oyuncu yokluğunda göndermek lüks olur yerini dolduracak başka yerli yok yabancı kontenjanıda doluyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

josef de olsa zaten bir orta saha daha lazımdı neden riske atalım emrecan yerinde oynasın herkes mevkisinde kalsın zaten zor bir oyun oynayacağız mevkisinin net adamlarıyla oynayalım
çok yanlış düşünce merkezde iki yerimiz yedi oyuncumuz var oraya takviye gereksiz josef birkaç maç kaçırırsa kaçırır bir sürü çözüm var bizim sorunumuz esas orta sahanın sağ ve solu özelliklede solu rıdvanla orası gitmez umutla hiç gitmez sağ taraf hiç olmazsa hücumda iyi kenan rosier orayı götürür ama solumuz baskı yapamıyor savunmada yapamıyor şu an en zayıf bölgemiz rakipler hep orayı zorlayacak üstelik her iki kanat ortasaha oynayacak en az bir kaliteli oyuncuya ihtiyaç var diğer her mevkinin idare edecek alternatifi var

Çevrimdışı BlackEagle16

HAzırlık maçlarını takip ettinizmi gerçekten soruyorum ?
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

İnşallah yönetimde senin gibi düşünüyordur abi benimde düşündüğüm bu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Besiktas/status/1549426941899464706
Sonraki satışdan pay falan yazmıyor. Kapda bildirilmiyormuydu o

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Çok güzel isimleri yazıyoruz da nitelik olarak ortasahada ne yapacağımız hala belli değil.

Josef nasıl dönecek belli değil, dönse dahi hocanın sistemine cuk oturan bir oyuncu değildi.

Gedson iyi güzel koşuyor, top taşıyor ama türkiyede 2 sezonda oynadığı 27 maçın 6 sında skora katkı verebilmiş bir isim. Defansif olarak bir Josef ya da prime Atiba değil, ofansif olarak şutu, kafası, ara pası falan bir 10 numara ayarında yok. Koşuyor, ver kaç yapıyor ama istikrarlı şekilde ortasahayı domine edebiliyor mu?

Salih'in sezon öncesi performansı sevindirici ama ipiyle kuyuya inilemeyeceğini daha önce gördük. Fizik olarak bu presli oyunu kaldırabilir mi şüpheli.Sakatlık yaşarsa ne olacak?

Kartal çok beğendiğim bir isim ama presli temaslı oyunda yok, geçen seneki Pijanic tipi oyuncu ki onun tecrübesinin 100de birine sahip değil hocanın sisteminde oynayamaz.

Emirhan yıldız adayı, driplingi var, şutu var ama savunmada gelişmesi gerekiyor. Ayrıca daha gencecik çocuk bu hücum hattını kurduğumuza göre şampiyonluk peşindeyiz bu misyonu Emirhanın üzerine mi yükleyeceğiz yoksa veteranlık mertebesini çoktan geçen Atibanın omzuna mı?
Bu misyonu kimin üstüne yüklemeliyiz size kalırsa gedsonun yanına kimseye yakıştıramamışsınız. Gedsonuda orta sahaya tam yakıştıramamışsınız. Eğer ki bu şartlarda da gidip orta saha alırsak kimse bana bidaha alt yapı Türk oyuncu milli değer güzellemesi yapmasın

Çevrimiçi Samet Demir

%50 pay vermemiş miyiz yani
%50 pay durumu kapda yazıyor muydu normalde

Çevrimiçi Necmi

aslında oyun zor değilki zorlaştıran oyuncular yoksa üçlü sistem kazanma odaklı oyundur hücumda üçlü hatta bir stoperi ileti atıp ikili savunmaya dönüyorsun zaten kaç yıldır böyle oynuyoruz biz beklerimiz bek gibi değilki savunmadada tam tersi beşli savunma yapıyoruz burda tek handikap iki kenar orta sahanın pır pır olması oyunun iki yönünü oynayabilmesi gerekiyor rosier karşılarda umut rıdvan ikilisi zor
Herkes üçlü savunmayı dörtlü düşünerek yanlış yorumluyor biz orta sahaya kadar gelip pires yapacak iki hücumcuyla oynayacağız takım buna göre düzenlendi ilk hazırlık maçlarındada bence gayet iyiydi ciddi disiplinli rakiplerle oynadığımız halde
Takım oynadıkça alışacak alıştıkça kolaylaşacak kaldıki savunmamız hiç yoktu oynanan maçlarda

Çevrimiçi Necmi

%50 pay durumu kapda yazıyor muydu normalde

yazıyor genelde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

yazıyor genelde
Yok mu acaba abi hiç bir yerde bir bilgi gözükmüyor şuan

Çevrimiçi Necmi

Bu misyonu kimin üstüne yüklemeliyiz size kalırsa gedsonun yanına kimseye yakıştıramamışsınız. Gedsonuda orta sahaya tam yakıştıramamışsınız. Eğer ki bu şartlarda da gidip orta saha alırsak kimse bana bidaha alt yapı Türk oyuncu milli değer güzellemesi yapmasın
bir senedir eleştirdiğim için bizim çocuk kavgası yapıyorum bana alt yapı savunuyorlar josef sakatlanınca alt yapıdan çıkmış en iyi oyuncuların olduğu mevkiye transfer istiyorlar buda beni haklı çıkarıyor bizim çocuklara lafta güvenmeyeceksin eylemdede güveneceksin o zaman bizim çocuk lafını eleştiren ben bile gayet yeterliler iyi bile olabilir diyorum oraya transfer sokağa para atmaktır orda alt yapıdan çıkan en iyi merkez orta saha var şimdi değil ama geleceğin en büyük oyuncusu olacak ısıtmanın zamanı işde josefin sakatlığı ciddi değil pek alada içerdeki oyuncularla idare eder

Çevrimdışı Nazım Ar

Altyapı güzellemesi 18 yaşında çocuğu takımın merkezine atmakla mı oluyor? ligde maçın zorluğuna, sakatlık ve ceza durumlarına göre formasını verirsin ilk 11 de de başlatırsın ama sen Beşiktaş olarak şampiyonluğa oynayacaksan ve uygulaması zor fizik gücü gerektiren sakatlık yaşanmasına müsait bir sisteme yeni geçiyorsan A planın koyarız Emirhanı oynar bütün sezon olmaz, olmamalı. Emirhan İlkhan, Delibaş, Rıdvan, Emre, Emrecan, Ersin hepsi zaten maç kadrolarında ve ilk 11 lerde sık sık olacaklar 6 tane pırıl pırıl genç demek bu ki zaten iddialı bir takımın yapabileceği maksimum budur. Artı ben Beşiktaş'ın aynı anda 12 sakat verdiği zamanları da gördüm şu kadrodan 5 kişi sakatlansa yine geçen seneki gibi 10+ sıralara düşsek ne hoca kalır ne gençler.

Çevrimiçi Necmi

Yok mu acaba abi hiç bir yerde bir bilgi gözükmüyor şuan

bakalım göreceğiz

Çevrimiçi Necmi

Ben %50 olayına soğuk bakmıyorum zaten on teklif gelse hepsi bizde olsa cazip gelir satarız beş cazip gelmez o değere ulaşmış oyuncuyu elde tutarız en azından ben sıkıldım her sene takım değişmesinden iyi oyuncular elde kalsa bir iki üstüne koyarak gitsek çok daha kazançlı iş yapmış oluruz

Çevrimdışı XiaoHan

bence peşin hüküm vermekde yanlış kimsenin ara pasına tav olduğunu sanmam maçlarda bayağı iyiydi zaten genel düşüncede 11 değil alternatif için yeterli olacağı yönünde alanyada iyiydi bize geldi kötü ama bizde o zaman iyi olanda yoktu bu sene şans verilir kadroda tutularak yerli oyuncu yokluğunda göndermek lüks olur yerini dolduracak başka yerli yok yabancı kontenjanıda doluyor
Hocam yedek olarak bence lüks hem kazancı hemde kalitesizliği itibariyle. Altyapıdan genç kardeşlerimiz Salihten daha iyi şekilde yedekler maşallah bu sene gümbür gümbür geliyolar.

HAzırlık maçlarını takip ettinizmi gerçekten soruyorum ?
Seyrettim ve kendisini beğenmedim faydalı olabileceğinide düşünmüyorum yattığı yerden kazanmaya devamke modunda aynı Boyd, Kenan, Umut gibi. Tez vakitte umarın kurtuluruz zira Salih yıllık 7milyon TL, Kenan 900bin euro - 16,5 milyon TL, Boyd 1.2 milyon euro - 22milyon TL, Umut 1 milyon euro - 18,4 milyon TL bonusları falan hariçtir bu rakamlar toplam 64milyon TL  107bin forma parasını yiyolar. Sizin seyrettiğiniz maçlarda bu paraları haketilermi merak ettim.
🦅🤍🖤🦅

Etiketler: