2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1238857 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yash26

gerilerde konuşuldu, Serkan Emrecan Terzinin pubis sakatlığı var, ondan şans bulamadı kampta.

Valerienin gençlere yaklaşımı güzel, sonraki kampa çağırılan isimlerin de hakettiklerini düşünüyorum.

Keşke bu listeye en az Aytuğ Batur, Necati Bilgiç ve Semih Kılıçsoy da dahil olsaydı.

Ama önemli değil çalışıp başarırlar.

Transfere gelince,

Emrecanın en sonunda bitmesi (gerçi belli olmaz garip kulübü yüzünden) sevindirici.

Fassnachtın gelişi Rosieri sağ stopere atar ki bence iki uzun stoperin yanında çok iyi olur gibi görünüyor.

Ama her türlü Welinton sözleşmesinden çıkıp alternatif yaratmak gerekiyor oraya.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı celiker1

Geçen sezonun Valerien hocalı haftalarında gördük ki hoca 60-70. dakikalardan özellikle ön taraftan 3-4 oyuncuu değişikliği yaparak pres gücünün hep diri kalmasını istiyor.Bu yüzden Fassnacht harici bir genç hücum oyuncusu daha alınabilir.Ismi geçenlerden Bandırmaspor'lu KENY nasıl olur sizce?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi sefaköykartali

Emrecan da bitmiş. Hayırlı olsun, oyuncuyla ilgili merak edenler için Uğur Karakullukçunun youtube kanalında İstanbulspordaki hocasının yorumları dinlemeye değer.

Çevrimdışı Talisca1903

fascnacht felan para harcamaya gerek yok orta sahaya bir çilingir lazım fırsat transferi kollamak lazım

Çevrimiçi Samet Demir

fascnacht felan para harcamaya gerek yok orta sahaya bir çilingir lazım fırsat transferi kollamak lazım
Orta sahaya gerek yok abi. Kanat alsınlar. Gedson, salih, emirhan, josef, atiba olmak üzere 5 kişi var orada oynayabilecek.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Yeri geldiğinde, Ghezzal da yoksa 25 metreden kim tıklatacak diye soruyor işte. Alex'in maaşını düşürtüp tutabilseydik bari.

Şu fbnin aldığı Pedro bu sene ilginç bulduğum tek oyuncu rakip transferler içinde. Parası çok olmasa o profil bir oyuncu isterdim.

Çevrimdışı Talisca1903

Orta sahaya gerek yok abi. Kanat alsınlar. Gedson, salih, emirhan, josef, atiba olmak üzere 5 kişi var orada oynayabilecek.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şöyle bir talisca çeksek ne güzel olur uzaktan zımbalar maç sıkışınca

Çevrimdışı worns

şöyle bir talisca çeksek ne güzel olur uzaktan zımbalar maç sıkışınca

talisca iyi güzel de maaş işi çok sıkıntı :)

adamın maaşı kimi kaynaklara göre net 6.5 bonuslarla 9.5, kimi kaynaklara göre net 8 artı bonuslar.

bir de biliyoruz ki para seven bir kardeşimiz. bizdeki iki sezonunun ardından beş büyük ligde dünya kadar takım talibi olurdu. hiç kariyerdir, futboldur umursamadı. kariyerinin en güzel yıllarını çinde arabistanda geçirdi. parasına baktı. eleştiri anlamında söylemiyorum adamın tercihi bu. biz bu paraların yarısını bile veremeyiz.  bence vermeyelim de zaten öyle bir yükün altına girmenin manası yok.

diğer kulüpler için çıkan talisca haberleri de bence tatava. tıklama alma amaçlı, tiraj amaçlı yapılan işler oyuncu popüler olduğu için. gs'ye filan yazıyorlar da hiç ihtimal vermiyorm.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2022, 17:39:23 worns ]

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı worns

bizim fass dünkü maçın yıldızıymış, yukarıda genişce özeti var. atmosfer de güzel çakma dortmund.

bizim eleman 16 numara, her pozisyonun içinde, bi bakıyorsun altı pasta bir bakıyorsun yayda demarke geliyor. tam akıllı-çalışkan, boşluk kovalayan türde bir oyuncu.

40. dakikada güzel bir al-verle pozisyona giriyor, bitiremiyor.

takımının ilk golünde hem topu pas arası yapıp kendi kazanıyor, oyunu genişletiyor, sonra gidip kafayı vurup golü atıyor.

son golde de tekte çok akıllı bir asist yapıyor.

geçen senesini de izlemiştim maçlardan bölüm bölüm. aşırı hakimim diyemesem de benim izlenimim faydalı olacağı yönünde. özellikle böyle oyuncuları rastgele almayı anlamam ama hoca talebi üzerine alınıyorsa bizim gibi sistem takımı olmaya çalışacak takımlarda rol oyuncusu olmaya çok uygun adamlar. doğru şekilde transfer ediliyor gibi görünüyor.

Çevrimdışı worns

Geçen sezonun Valerien hocalı haftalarında gördük ki hoca 60-70. dakikalardan özellikle ön taraftan 3-4 oyuncuu değişikliği yaparak pres gücünün hep diri kalmasını istiyor.Bu yüzden Fassnacht harici bir genç hücum oyuncusu daha alınabilir.Ismi geçenlerden Bandırmaspor'lu KENY nasıl olur sizce?

keny sadece play offlarda izlemiştim. fiziksel açıdan iyi ama final işlerinde çok sıkıntı bir oyuncu izlenimi vermişti.

ama uzun-güçlü bir santrafor alternatifi alma ihtimalimizi ben de yüksek görüyorum. takım giderek görünürleşiyor ki 343 değil çift santraforlu 3412 oynayacak. hoca cenk ve muleka'yı birbirinin alternatifi olarak görüyor ve weghorst'a doğrudan yedek olacak birini istiyor olabilir. bizde tam olarak gençler de dahil weghorst'u yedekleyebilecek birisi yok.

Çevrimiçi Mehmet57

Bazoer’i stoppere degil, orta sahaya atmak gerek. Fernandes-Bazoer orta sahasi ligi darmaduman eder.
Ya da Bazoer’in defanstan cikip orta sahaya girmesine izin verecek hoca mac icinde.

Emrecan ve Emirhan alindiktan sonra da Montero’nun takimda tutulmasi sacma olur. Iki solak genc Turk stopperin oldugu yerde Montero gereksiz kalir.

Çevrimiçi sEuL

Emrecan icin bugun son bir gorusme yapilacakti, yapildi mi o gorusme acaba. Umarim Ispanya kampina yabanci stoper, Emrecan ve Fassnatch’i yetistirebiliriz.

Çevrimiçi murat

Yeri geldiğinde, Ghezzal da yoksa 25 metreden kim tıklatacak diye soruyor işte. Alex'in maaşını düşürtüp tutabilseydik bari.

Şu fbnin aldığı Pedro bu sene ilginç bulduğum tek oyuncu rakip transferler içinde. Parası çok olmasa o profil bir oyuncu isterdim.
alexin artık futbol ile alakası kalmamış.koca sezonda 3 maç faydalı olmuştur o da maçı komple oynamadı 3-5 dakika.alex aman aman br futbolcu da değildi zaten, onu lucescu iyi kullandı.

Çevrimdışı Nazım Ar

alexin artık futbol ile alakası kalmamış.koca sezonda 3 maç faydalı olmuştur o da maçı komple oynamadı 3-5 dakika.alex aman aman br futbolcu da değildi zaten, onu lucescu iyi kullandı.

Orası öyle gittiği takım da bunu doğruluyor ama bizde de koca takımda ceza sahası dışından kaleyi bulabilecek tek adam olması can sıkıyor.

Çevrimiçi murat

Orası öyle gittiği takım da bunu doğruluyor ama bizde de koca takımda ceza sahası dışından kaleyi bulabilecek tek adam olması can sıkıyor.
alexinde hatırladığım 1 golü var ve çokta deneme fırsatı bulamadı.genellikle rakiple boğuşurken gördük kendisini neredeyse hiç sıyrılıp şut pas imkanı bulamadı.

Çevrimiçi Necmi

alex kaç defa buldu ceza sahadı dışından kaleyi 🤔
Ghezzal ı sattık galiba gedsonuda oynatmayacağız herhalde cenkde sakatlanır oynatamayız valla canın sıkılmakta haklı sanırım 😂

Çevrimdışı murat baltacı

Bu fannast bize Dirk kuyt katkısı verir mi o rolde bir oyuncumu hoca bu kadar ısrar ediyor ama ghezal harici net kilit çözücü oyuncu yok hadi cenk Emirhan falan diyelim ama Şenol Güneş döneminde bile iyi kadro olmasına rağmen kapanan takımları açamıyorduk geçen sene güven bile bu anlamda iş yaptı zorlu sezonda işi şansa bırakmayız umarım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Nazım Ar

alex kaç defa buldu ceza sahadı dışından kaleyi 🤔
Ghezzal ı sattık galiba gedsonuda oynatmayacağız herhalde cenkde sakatlanır oynatamayız valla canın sıkılmakta haklı sanırım 😂

Alex kaç defa oynadı ki? Oynadığında gayet rakip kaleye tehdit olmuştu. Ghezzali söyledim zaten 1 adam var diye. Cenkten beklentim sınırlı sakatlanmasın, ceza sahasından çıkmasın yeter.

Gedson'u ne sanıyoruz bilmiyorum ama akan oyunda gol tehdidi değil rakip kaleye.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2022, 19:34:53 Nazım Ar ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Alex kaç defa oynadı ki? Oynadığında gayet rakip kaleye tehdit olmuştu. Ghezzali söyledim zaten 1 adam var diye. Cenkten beklentim sınırlı sakatlanmasın, ceza sahasından çıkmasın yeter.

Gedson'u ne sanıyoruz bilmiyorum ama akan oyunda gol tehdidi değil rakip kaleye.
24 maç oynayabilmiş ama sahada varlığı yokluğu belli olmadığı için az oynamış gibi hissetmiş olabilirsin.

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: