2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1239541 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

6.5 iyi para pazarlık etmeye gerek yok. Kesin bonuslarladır o miktar.

Çok çok iyi para hemde, forumdaki tartışmada biter ne güzel olur

Çevrimdışı celiker1

Ayrıca fiyat konusunda biz taraftar olarak abartıyoruz bence.Birincisi pandemi sonrası avrupa piyasasında eski fiyatlar kalmadı.Ikincisi diyorlar ki Fb nasıl satıyor?Fb Ali Koç'un şirketlerinin dünya piyasası üzerindeki etkiliği ile bu transferleri çevirdiğine adım gibi eminim.Neden hep Italya piyasasına oyuncuları bence etmediği değer üzerinde veriyor?(!)Al işte abi Muleka'yı 3.300 milyon euroya aldık.Misal Rıdvan'ın bonuslarla 6.5 milyon ettiğini düşünürsek 3-4 milyon bonservisle x2 kalitede oyuncu alabileceğimize eminim.Ersin içinde aynı şekilde.Türk oyuncu oynatma kuralı bizi zor durumda bırakan.Eh çok òzel oyuncular vardır Emirhan İlkhan gibi,Arda Güler gibi onları ayrı tutarım.Misal Emirhan İlkhan şu hali ile 10+ milyondan başlar.Bu sene 7-8 gol atar 5 asist yapar 20+ milyon euro yapar.Hepimizde biraz göz nizam var!
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2022, 19:44:07 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Nazım Ar

Vay arkadaş, millet keremi yunusu 40 milyona paket yaparız diyor, diğeri şampiyonluk, cl görmemiş kalecisine  değer biçemiyor, biz tskımın en değerli oyuncularına 6,5 milyon verirlerse paket yapma meraklısıyız. Merti alıyorlarsa alsınlar 6,5 a. Boydu falan da alabilirler.

Bakın adamlar 29 yaşında Fassnatch a 3 buçuk istiyorlar. Abdülkerimin gittiği parayı falan gördünüz.

Çevrimdışı celiker1

Vay arkadaş, millet keremi yunusu 40 milyona paket yaparız diyor, diğeri şampiyonluk, cl görmemiş kalecisine  değer biçemiyor, biz tskımın en değerli oyuncularına 6,5 milyon verirlerse paket yapma meraklısıyız. Merti alıyorlarsa alsınlar 6,5 a. Boydu falan da alabilirler.

Bakın adamlar 29 yaşında Fassnatch a 3 buçuk istiyorlar. Abdülkerimin gittiği parayı falan gördünüz.
Maalesef bu yerli kuralı Tr topçularının hak etmediği bütçeleri ödettiriyor.Gs Marco'yu satacağını bildiği için direk o parayı verdi.Fb'de Kore'linin gideceğini bildiği için almak istedi ama Szalai olduği için elinde çok ısrarcı olmadı.Onların dörtlü savunmada fark yaratmaz ama bizim üçlü savunma için bence Abdülkerim muazzam oyuncuydu.Geriye sol ayaklı stoper olarak Tr'de potansiyeli en yüksek Ts'li Ahmetcan ve Emrecan var.Emrecan'ı umarım alabiliriz ve beklentileri karşılar
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2022, 19:52:25 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bencede eleştirinin dozunu kaçırıyor Necmi konu Ersin olunca. Bu eleştiri sınıfına değil aşağılamaya giriyor artık.
Galiba bizim onun Ersin konusundaki eleştirilerini anlamadığımızı düşünüyor, anlayalım diye şiddeti artırıyor.
ben eleştiri yapmıyorumki dozunu kaçırayım eleştiri eksikleri düzeltmek için yapılır hakaretti bir insanı rencide etmek için yapılır birine sen bu işi yapamıyorsun demek hakaret değildir ya yapmak için çaba göstereceksin yada yapmayacaksın çünkü yaptığın şey kendini bağlamıyor bedelini koskoca bir camia ödüyor biz bu güne kadar kaç kişiye sırf bizim çocuğumuz laf etmeyelim diye yıllarca baktık kendimize zarar verdik basiti mesela serdarın geçen sene daha kulüple ilişkisinin kesilmesi gerekiyordu bu bügünkü olay değilki evlat değilmi zarar etmeden kurtulma yerine hocasına küfretmesini bekledik he sadece hocayada değil sahada yaptıklarıyla bütün camiaya hakaret etti benim uzun zamandır burdan gördüğümü kulüptekiler görmedimi ama evlat ya camianın tepkilerini göze alamadılar bu işin evladı yok burası profesyonel dünya evlat dediklerin palazlanınca bir saat beşiktaş için bedava oynamaz beklentimizde bu değil paralarını alsınlar ama hakkını versinler ben sahada rıdvanın otuzuncu dakikada yorgunluktan koşamadığını görürsem yemişim evladı ben ersinden elit kaleci performansı beklemiyorum üstüne gelen topu tutsun diyorum dünde üstüne gelen topu tutabileceği halde ceza sahasının içine çeldi rakip olsaydı golü yemiştik sonrada ersin daha ne yapsın derler çocuk daha genç eksik yerleri olacak tabi sabredersin düzeltsin diye ama bunda eksik değil hiç yok bende gençleri severim ama beşiktaşı daha fazla severim

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ersin ve Rıdvanı toplamı 12-13m ediyorsa direkt satmalı, yerlerine hemen genç yerli yerleştirilmeli. Emre Bilgin ve genç yoksa Umut Meraşla doldurmak zorundayız. Satabiliyorsan satacaksın madem yetiştir sat sistemi olacak bu iş bunu gerektirir.
Umut Meraş hiçbir mevkiyi dolduramaz. Oynadığı takdirde sahadaki en zayıf halkamız olur. Umarım kendisinden en kısa sürede kurtuluruz.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

bitmez öyle bir teklif olduğuna inanmıyorum akıl var mantık var mesela torinoda rıdvana tekli f yapmıştı ama ceyhun açıkladı işde öyle bir teklif sözlü yada yazılı yokmuş millet magadından sallıyor bazı şeyleri bizde inanıyoruz ligde genç ve iyi o kadar kaleci varken ve teklif almamışken ligin en kötü istatistiğine sahip kalecisine teklifmi varmış
Gerçekci olalım şu anda emirhana on m teklif olsa şaşırmam ve asla satılmamasını isterim gedsona mulekaya yapılsa yine istemem satılmasını rosierin bile altı yedi gibi rakama satılmasını istemem o paraya yeride dolar üstelik çalışan makineyi bozmak mantıklı değil biz herşeyden önce yarışmacı ekibiz bir oyuncuyu sadece yerini daha iyisiyle doldurmak için yollayabiliriz yada alttan iyi oyuncu geliyordur önünü açmak için satılır
Size anlatamadığım bu kötü olan gider yerini daha iyisi alır iyi olan elde tutulur biz beşiktaşız biz gelirimizi üçe beşe oyuncu satarak sağlamayız rıdvanı dörde sattın yerini daha ucuzamı dolduracaksın mümkün değil bu anlatmaya çalıştığım oyuncu bizim için sadece yerine daha iyisini almak için satılır

Çevrimdışı Nazım Ar

Umut Meraş hiçbir mevkiyi dolduramaz. Oynadığı takdirde sahadaki en zayıf halkamız olur. Umarım kendisinden en kısa sürede kurtuluruz.

Umut, Kenan, Mert 'in Beşiktaş'tan aldıkları kuruş zarar. Bu oyuncular sadece faydasız değiller sahaya her çıktıklarında zarar veriyorlar oyuna. Umut'u bir nebze ayırabiliriz 4 lü savunmada sola bir alternatf/yedek olabilirdi, şu sistemde o da yok.

Bu arada Tayfur da Beşiktaşlı falan diye gelsin deniyor da Emirhan Delibaş sol kanat için gayet olmuş. Koyalım oynasın orada.

Çevrimiçi Necmi

Burada hepimiz Beşiktaş'ımızın iyiliği için yazmaya çalışiyoruz.Kendi adıma benim tüm hayatım ailem ve  BEŞIKTAŞ.Ben kendimi bildim bileli hayatımı BEŞIKTAŞ ile programladım.Sırf maçlara rahat gidebilmek için 16 sene İstanbul'da şu lanet taksicilik işini yaptım.Biraz abartı gelebilir ama evlenmemeyi(Evlensem çalışmaya devam etmek zorunda kalacaktım) tercih edip 3 sene önce taksiciliği bıraktım ve şu an sadece hayatımda BEŞİKTAŞ var.Tüm yazan arkadaşlar ricam yorum yaparken KENDI ÇOCUĞUNUZU ELEŞTİRIŔ gibi yorum yapmanız.Hatalarını kırıcı olamadan anlatmanüz.Misal bende @Necmi abi gibi düşünüyorum ama her doğru her yerde söylenmez bence.Necmi abininde BEŞİKTAŞ ın iyiliği ıcin dusundugune %100 eminim ama işte o yorumu bu sayfadan birinin çocuğu için yapar mı?Yapmaz.Bunlar hepimizin çocuğu!Hepimizin  düşüncesi doğru veya yanlış olabilr ama bunları yorumlama biçimimiz daha zarif olmalıdır bence.
iyide ben ersini satalım yerine kaleci bakalım demiyorumki ersin çocuğumuzda emre şeymi 🤔
Burda birinin çocuğuna tabiki demem çocuklardan kendi ailesi sorumludur benim görevim yanlış birşey gördüğümde velisini kenara çekip anlatmak olur yanlışı kendine saklamak çocuğada ailesinede büyük kötülüktür ersin profesyonel oyuncu yarın sözleşme yapılacağında menejeri karşımıza dikilecek seneye sözleşmesi bitiyor ama yanlış bilmiyorsam evladımız yeni sözleşme yapmıyor o kendi çıkarları için profesyonel olurken ben neden yanlışı evlat diye görmezden geleyim
Benim evladım sadece beşiktaş onu korur kollarım yanlış bir oyuncakla oynarsa ona zarar vermesin diye elinden alırım tabi üzülür alınca o üzülünce ailede üzülür ama ne yapabilirim yarın kabus yaşamamak için bugün biraz üzülelim

Çevrimiçi Necmi

Umut, Kenan, Mert 'in Beşiktaş'tan aldıkları kuruş zarar. Bu oyuncular sadece faydasız değiller sahaya her çıktıklarında zarar veriyorlar oyuna. Umut'u bir nebze ayırabiliriz 4 lü savunmada sola bir alternatf/yedek olabilirdi, şu sistemde o da yok.

Bu arada Tayfur da Beşiktaşlı falan diye gelsin deniyor da Emirhan Delibaş sol kanat için gayet olmuş. Koyalım oynasın orada.
emirhan sol değil sağ kanat ve ghezzal yerine pişiriliyor sağ açık ve on numara tayfursa sol bek ve orta sahanın soluna evrilebilir tayfurun yerine düşünebileceğimiz bizde kıvırcık bir oyuncu var sanırım onunda adı emrecan dı yetenekli oyuncu olmasını umduğumuz beş altı oyuncudan biri ama erken daha şimdi harcanır

Çevrimiçi Necmi

Maalesef bu yerli kuralı Tr topçularının hak etmediği bütçeleri ödettiriyor.Gs Marco'yu satacağını bildiği için direk o parayı verdi.Fb'de Kore'linin gideceğini bildiği için almak istedi ama Szalai olduği için elinde çok ısrarcı olmadı.Onların dörtlü savunmada fark yaratmaz ama bizim üçlü savunma için bence Abdülkerim muazzam oyuncuydu.Geriye sol ayaklı stoper olarak Tr'de potansiyeli en yüksek Ts'li Ahmetcan ve Emrecan var.Emrecan'ı umarım alabiliriz ve beklentileri karşılar
ben katılamayacağım buna abdülkerim bize olmazdı üçlü oynuyorsan stoperin ayakta kalmalı bu yatmadan topu kesemiyor yattığın anda topu alamazsan ya kırmızı görürsün yada golü yersin bizde hakemler onu kırmızı manyağı yapardı

Çevrimdışı worns

Bu yüzden inşallah seni okuyorlardır da (hans-peter artık kimse) iyi fiyata satarız. Tüm dünyanın bildiği üzere Alman geleneğidir topçu almadan önce oynadığı takıma ait taraftar forumunu okumak.

ah be şu almanların adetlerini niye deşifre ediyorsun abicim burda. millet benim salzburg'un maaşlı elemanı olduğumu anlayacak. yukarıda birisi de utku'yu yediniz falan yazmıştı. ses etmedim, prusya merkezli utku yuvakuran'ı bitirme komplo örgütü açığa çıkmak üzere diye tırstım.

Çevrimdışı tuncaboylu

ah be şu almanların adetlerini niye deşifre ediyorsun abicim burda. millet benim salzburg'un maaşlı elemanı olduğumu anlayacak. yukarıda birisi de utku'yu yediniz falan yazmıştı. ses etmedim, prusya merkezli utku yuvakuran'ı bitirme komplo örgütü açığa çıkmak üzere diye tırstım.
Ay çok komik, ilahi çocuklar.

Şen şakraksınız valla, Muppet Show'da Edi ile Büdü emekli olunca onların yerini bile doldurursunuz.

Millet transfermarkt'ta organize olup oyuncusunun değerini yükseltiyor, biz burada 1000'den fazla kişinin okuduğu platformda 21 yaşında oyuncu gömüyoruz.

Bunu eleştirince de, şakalar komiklikler.

Çevrimiçi mayguntr

21 yasinda iki sezon boyunca ust seviyede oynamis, bariz hatali yedigi gol sayisi 2-3'u gecmeyen kaleciyi bizim taraftardan baska kimse bu kadar gommez.

Ersin'in bire birde kalip cikip aldigi tonla pozisyon vardir, sut atilmadigi icin kurtarma olarak gecmez.
Yan toplardan cikip aldigi nerdeyse hatasiz oldugu tonla pozisyon var sut olmadi icin yine kurtartma olarak gecmiyor.

Youtube videolarini sevmem ama sanki hic bir kurtartis yapmamis gibi anlatanlarin hafizasini yenilemek icin izlesinler sunu :

Çevrimdışı worns

bitmez öyle bir teklif olduğuna inanmıyorum akıl var mantık var mesela torinoda rıdvana tekli f yapmıştı ama ceyhun açıkladı işde öyle bir teklif sözlü yada yazılı yokmuş millet magadından sallıyor bazı şeyleri bizde inanıyoruz ligde genç ve iyi o kadar kaleci varken ve teklif almamışken ligin en kötü istatistiğine sahip kalecisine teklifmi varmış

abi ben senin kadar kötümser değilim bu konuda. satabiliriz. ersin'in yaş grubunda ilk 11 oynayan doğru düzgün kaleci yok. hele bizim gibi yarışmacı takım seviyesinde hiç yok. bu nedenle ilgi çeker. ha sanıldığı gibi bu seviyede idare eder performans gösterseydi zaten büyük avrupa peşinde düşerdi. 20-21 yaşında şampiyonluk yarışından orta üstü katkı sağlamış kaleci aşırı değerli olurdu. öyle bir durum da yok görüldüğü üzere. tek tük ilgilenen kulüp var.

benim derdim zaten bu ilgiyi boşa harcamayalım. makul, takımları çıkarabildiğimiz meblaya bu oyuncunun satışını gerçekleştirelim. iki senedir büyük risk aldık bu yaşta kaleciyle idare etmeye çalıştık. bari elimizde bir şeyler geçsin. yoksa herkes emin olsun ersin kesik yediği kulübeye düştüğü anda değeri direk sıfır olacak. kimse de yüzüne bakmayacak.

Çevrimdışı worns

21 yasinda iki sezon boyunca ust seviyede oynamis, bariz hatali yedigi gol sayisi 2-3'u gecmeyen kaleciyi bizim taraftardan baska kimse bu kadar gommez.

Ersin'in bire birde kalip cikip aldigi tonla pozisyon vardir, sut atilmadigi icin kurtarma olarak gecmez.
Yan toplardan cikip aldigi nerdeyse hatasiz oldugu tonla pozisyon var sut olmadi icin yine kurtartma olarak gecmiyor.

Youtube videolarini sevmem ama sanki hic bir kurtartis yapmamis gibi anlatanlarin hafizasini yenilemek icin izlesinler sunu :

önce argüman ortaya koyanları "youtube kalecisi alırsınız ancak" diye itham et. çok bilmişlikle ve sıfır argümanla, kaleci arama gibi bir derdi bile olmayanları eleştirmeye kalk.

sonra da argüman olarak youtube videosu koy.

o dalga geçilen tolga zengin'in sadece bizdeki leipzig maçı+ ts'deki inter maçında 180 dakikada şu videodan daha fazla etkileyici kurtarışı vardır. hatta şaka değil karius'un bile vardır.

iyi youtubelar dilerim. dediğim gibi boş bir tartışma bu, argüman yok, gayet kişisel-keyfi cümleler dışında hiç bir şey yok. kıyaslanabilecek veri yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Fassnacht 1 gol 1 asistle oynadı bugün

Çevrimdışı worns

beni alıntılayarak cevap veren arkadaşlar olacaksa konuyla ilgili savunulabilir bir fikirleri olmasını beklerim. doğrudan saldırı içerikli şeyler görmeye başlıyorum. üslup bozacaksak emin olun bunun kişisel olarak size de bir faydası olmaz.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2022, 05:38:09 worns ]

Çevrimdışı worns

Ay çok komik, ilahi çocuklar.

Şen şakraksınız valla, Muppet Show'da Edi ile Büdü emekli olunca onların yerini bile doldurursunuz.

Millet transfermarkt'ta organize olup oyuncusunun değerini yükseltiyor, biz burada 1000'den fazla kişinin okuduğu platformda 21 yaşında oyuncu gömüyoruz.

Bunu eleştirince de, şakalar komiklikler.

örneğin burada doğrudan seni alıntılayarak yapılmamış bir esprinin komik olup olmaması seni bu kadar ilgilendirmemeli. bu saldırgan bir tarz ve çok iyi niyetli cevap veriyorum.

senin zaten bu konuyla ilgili de görüş belirttiğini sandığın diğer herhangi konularla ilgili de elle tutulur, tartışılabilir fikirlerin olmuyor. onun için pek 1v1 bir tartışma gerçekleştirmiyorum.

sen de bu şekilde devam edersen daha güzel olur.

Çevrimdışı beno1903

Umut’la hicbir yeri dolduramayiz. Ridvan kalsada gitsede oraya bir transfer lazim.

Bunu yönetimin düşünmesi lazım ilk teklif rıdvana geldi 2 ayda bi sol bek bulamıyolarsa bu yönetimin sorunu
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2022, 21:28:40 beno1903 ]

Çevrimiçi murat

Fassnacht 1 gol 1 asistle oynadı bugün
adam süper yetenekli değil ama bir yeteneği varki çok değerli.gol atabilen bir hücuma dönük ortasaha hatta sıkştığında santrafor ama bizim taraftar beğenmiyor.ortada pek görünmez ama kilit açar.

Çevrimdışı Nazım Ar

emirhan sol değil sağ kanat ve ghezzal yerine pişiriliyor sağ açık ve on numara tayfursa sol bek ve orta sahanın soluna evrilebilir tayfurun yerine düşünebileceğimiz bizde kıvırcık bir oyuncu var sanırım onunda adı emrecan dı yetenekli oyuncu olmasını umduğumuz beş altı oyuncudan biri ama erken daha şimdi harcanır

Yok abi Emirhan Delibaştan bahsediyorum kıvırcık olan işte solda oynatıyor hoca, sen Emirhan İlkhan ile karıştırıyor olabilir misin?

Çevrimiçi Necmi

abi ben senin kadar kötümser değilim bu konuda. satabiliriz. ersin'in yaş grubunda ilk 11 oynayan doğru düzgün kaleci yok. hele bizim gibi yarışmacı takım seviyesinde hiç yok. bu nedenle ilgi çeker. ha sanıldığı gibi bu seviyede idare eder performans gösterseydi zaten büyük avrupa peşinde düşerdi. 20-21 yaşında şampiyonluk yarışından orta üstü katkı sağlamış kaleci aşırı değerli olurdu. öyle bir durum da yok görüldüğü üzere. tek tük ilgilenen kulüp var.

benim derdim zaten bu ilgiyi boşa harcamayalım. makul, takımları çıkarabildiğimiz meblaya bu oyuncunun satışını gerçekleştirelim. iki senedir büyük risk aldık bu yaşta kaleciyle idare etmeye çalıştık. bari elimizde bir şeyler geçsin. yoksa herkes emin olsun ersin kesik yediği kulübeye düştüğü anda değeri direk sıfır olacak. kimse de yüzüne bakmayacak.
yarışmacı takım seviyesinde hiç yok dedin ya bu doğru işde 🤔
Satılırsa helede iyi bir paraya satılırsa burda benden daha mutlu kimse olmaz emin ol çok başarılı bir futbol hayatı geçirmesini canı gönülden isterim hiç şüphen olmasın

Çevrimdışı Nazım Ar

Ben yazdım Utkuyu yediniz diye. Direk seni söylemiyorum elbette senin nezdinde sürekli taktığı aslında futbolcuları gömen tayfaya gayet ciddi şekilde söyledim. 25 yıldır Forza dahil takip ediyorum aynı trend devam. Sen önce milletin ifadelerini alıntılayıp aklınca dalga geçme, sonra millete beni alıntılamayın, tartışmaya girmeyin diye aba altından sopa göster. Burda herkes istediğini yazıyor, sen Ersini gömersin ben överim, başkası Kenanı över ben gömerim, ama öyle açıktan t.ak geçmeye falan kalkmayız, efendi efendi yazarız.

Etiketler: