2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1240677 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

gedson kaçıncı tekmeyi yedi bu nedir ya

Çevrimdışı XiaoHan

Hakem hayırdır lan olum karın Türkle mi boynuzladı ne bu düşman yönetim
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Montero kötü değil, net çok kötü bir oyuncu. Beraberinde oynayan Umutu'u da Rıdvan'ı da ciddi geriye çekiyor.
Şu an serbest bıraksak Vida gibi hiç bir takımla imzalayamaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi tolga1903

Emirhan yavaş olm lan nazar değecek

Çevrimdışı XiaoHan

İlk yarı 41 2.yarı 35numara gibi çirkef futbolcu müsvetteleri kartla cezalandırılmadığı için git gide artan çirkefliği insanı çileden çıkartıyor.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi tolga1903

Tyler boyd'un takımda kalmasındaki son şansı bu kanat bek rolüne kendini adapte etmesi yoksa hucümda opsiyon falan olmaz boyd bu yetersizlikle. Ama bence de kenan'dan daha vaatkar o bölge için kenan nedir abi ya santrafor gelip sağ kanat bek oynamayı nasıl yediriyorsun kendine.

Çevrimiçi Samet Ç

bunlar niye böyle sert oynuyor hayırdır
Mainz hep böyle oynuyor normal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Orta ikili Gedson-Emirhan olur doğrusuda o zaten

Çevrimdışı Nazım Ar

Maçın sonlarında topu geri kazanma azmimiz muazzamdı. Hocanın düşündüklerini hayata geçiriyor olduğunu görmek ümit verici.

Muleka beklediğimden de iyiydi.

Çevrimdışı levitate

Mainz hep böyle oynuyor normal
hocaları bir de bize tepki gösteriyor su fırlattı sahaya hocayla kavga etti vs.
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Taraftarsiz olmali bu maclar, yoksa birgun basimiz fena yanacak bu isten. Guvenlik ust duzeyde degil ve ne idigu belirsiz yuzlerce beyinsiz o kadar anons yapilmasina ragmen son dudukle beraber sahaya daldi. Birgun bu sahaya girenler biy oruncuya saldirirsa ne hazirlik maci yapabilecek takim buluruz nede hazirlik kampi icin Avrupa'ya gidebiliriz. Zaten spikerlerde bu nedenden dolayi sikla ceza aldigimizi soyluyorlardi. Oyuncularida zor durumda birakiyorlar, 30 kisi ziplayip oyuncunun formasina yapisiyor herifler - sinir olmamak elde degil

Çevrimdışı kaan1903

Bu takım birkaç takviye ile çok can yakar bu sene.

Çevrimdışı worns

avusturya kampındaki maçları gayet olumlu sinyaller vererek noktaladık. oyuna dair olumlu şeyler de oldu henüz sınırlı da olsa. her şeyden önce fizik olarak şimdiden ciddi takımlara karşılık verebilecek seviyede olmamıza sevindim.

Çevrimdışı 38life

Kurtarış yüzdesi ile yediği gol ortalaması birbirine bağımlı istatistikler. Ersin maç başına 1 gol yediyse ve bu istatistiğe düşük bir kurtarış yüzdesi ile ulaştıysa demek ki o takımın defansı iyiymiş. Kalecisi değil!. Bir sonraki adımın bir fikri savunmak için kafana göre istatistik yazmak olacak galiba aynı fblilerin uydurduğu rekorlar gibi. Mesela bir maç içinde kafasını en az kaşıyan kaleci Ersin'miş :D

Bu daha da kusurlu bir bakış açısı. Kurtarış yüzdesi ancak takımın oynadığı sisteme göre değerlendirilebilir. Aksi halde hiçbir anlam ifade etmez. Savunma çizgisi geride olan bir takımın kalecisi çok fazla şut çıkartır. Iyi veya kötü bir kaleci olsun farketmez, çok şut çıkartır. Savunma çizgisi önde olan bir takımda ise kalecinin kurtarış yüzdesi daima düşüktür. Buralardan anlamlı bir veri çıkartmak istiyorsan o klasmandaki denk takımların savunma çizgilerini, savunma oyuncularının kalitesini ve dahi oyuncu profilini karşılaştırıp bu verilere göre kalecinin kurtarış yüzdesini hesaplamak ve bunu yaparken yeteri kadar büyük bir data havuzundan faydalanmak zorundasın. Böyle bir işe kalkışacak olan varsa Allah kolaylık versin. :) Yoksa bu istatistikler tek başına hiçbir anlam taşımıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Vodafone'daki Sampdoria maçı bize oyun hakkında net birşeyler gösterecek maç bizim Anadolu takımlarının oynadığı savunma oyununu daha bilinçli şekilde oynayan bir takım Sampdoria.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bilmediğim için sormak istiyorum. Kurtarış yüzdesi nedir?
Pas oranı gibi yana pas geriye pas orana dahil de, mesela kaleye doğru orta sahadan şişirilen topu kaleci tuttuğunda kurtarış mı sayılıyor?
Eğer öyleyse "nitelikli kurtarış" diye bir kavram olması gerekmez mi?

Çevrimdışı sEuL

Emirhan Ilkhan'da ozel bir oyuncuya donusecek gibi, eskiden genc oyuncular sans bulduklarinda hic insiyatif almiyor ve ne etliye ne sutluye karismiyorlar diye elestiriyorduk. Bu cocuk farkli, hemen ben futbolcuyum diye belli ediyor kendini. Topu alisi, topla dribbling'i, paslari, sahada durusu ve takim arkadaslarini yonlendirmesi - nazar degmesin insallah.

Kartal'da fazla oynamasina ragmen tek paslariyla kendini one cikardi. Ayagi temiz belli oluyor zaten, oyunun iki yonunu ne kadar oynayabiliyor 10 dakikalik bolumde kestirmek zor ama rotasyona girebilir o da.

Muleka - kendini fazla yormadan klasini belli etti. Cok can yakacak bu sene insallah.

Wout - hava toplarinda cok etkiliydi, sirti donuk aldigi toplarida guzel servis etti takim arkadaslarina. Takima alistikca daha iyi olacak o da.

Ridvan, Muleka, Ghezzal, Emirhan Ilkhan - bu oyuncular kampa gec katilan oyuncular olmalarina ragmen diri gozuktuler. Ispanya'daki hazirlik maclarini 4 gozle bekliyorum

Çevrimiçi Samet Ç

hocaları bir de bize tepki gösteriyor su fırlattı sahaya hocayla kavga etti vs.
Resmi maçlarda daha sert oynuyorlar işin güzel tarafı fizik olarak ezilmedik.

Çevrimiçi Samet Demir

Vodafone'daki Sampdoria maçı bize oyun hakkında net birşeyler gösterecek maç bizim Anadolu takımlarının oynadığı savunma oyununu daha bilinçli şekilde oynayan bir takım Sampdoria.
Şuan zaten hoca skordan ziyade oyuncuları görüp taktik hakkında fikir edinmeye çalışıyor. Neleri iyi yapıp neleri iyi yapamadığımızı. Hem takım olarak hemde bireysel olarak. Bence son 2 hazırlık maçımız taktiksel anlamda yorum yapmak adına daha faydalı olacaktır.

Hala as kadro çıkmadık.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kartal Kayra çok hızlı düşünüp çok hızlı karar veriyor ve uygulamada da hata yapmıyor ama temaslı oyuna çok uygun değil.
Ben kısmi olarak bazı maçlarda süre bulacağını düşünüyorum ama hiç bir zaman ilk plan ya da ikinci planda olmayacak.
Bu nedenle geri alma için bonservis koşuluyla bir takıma takas gitmesi hayrına olur gibi.

Çevrimdışı sEuL

avusturya kampındaki maçları gayet olumlu sinyaller vererek noktaladık. oyuna dair olumlu şeyler de oldu henüz sınırlı da olsa. her şeyden önce fizik olarak şimdiden ciddi takımlara karşılık verebilecek seviyede olmamıza sevindim.

Takim fizik ve kondisyon acisindan gayet iyi gozukuyor. Gecen oynadigimiz Plzen takimi bir iki haftaya Sampiyonlar Ligi on elemelerine cikacak sanirim. Daha once hazirlik kampinin ilk bolumunde bu kadar diri oldugumuz bir donemi hatirlamiyorum - bu arada oynadigimiz takimlarda oyle koy takimlari falan degiller. Dedigin gibi iyi sinyaller veriyor takim, daha da iyi olacagiz insallah.

Çevrimdışı celiker1

Fassnaht'ın bize transfer olma dedikoduları çıktıktan sonra bir çok maçını izlediğimi söylemiş,defansif ve ikili mücadele anlamında zayıf olup,sağ taraftan yerden ve havadan yatay paslarının etkili olup,hücumda hep ceza sahasında olduğunu belirtmiştim.Ayrıca hava toplarımda da etkili bir oyuncu.Ben şahsen hücum için daha etklii birisinin alınmasını istiyordum.Bu maçta emin oldum ki hoca bu maçta Boyd'u kullandığı gibi Fassnaht'ı dörtlünün sağında Rosier'in yerine düşünüyor.Sadece dörtlünün sağında fark yaratabilir bencede Fassnaht.Hücum üçlüsünün hiç bir bölgesinde bizim için yeterli görmüyorum.Ayrıca Mainz maçının ikinci yarısındaki oyunu gördükten sonra Saiss'inn sağına ve soluna rakibin tek çaresi olabilecek uzun toplara ilk hamleyi yapıp rakibe sektirmeyecek oyuncular alalım ve bu ligin içinden geçelim diyorum🤟🦅🙏
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Emirhan Ilkhan'da ozel bir oyuncuya donusecek gibi, eskiden genc oyuncular sans bulduklarinda hic insiyatif almiyor ve ne etliye ne sutluye karismiyorlar diye elestiriyorduk. Bu cocuk farkli, hemen ben futbolcuyum diye belli ediyor kendini. Topu alisi, topla dribbling'i, paslari, sahada durusu ve takim arkadaslarini yonlendirmesi - nazar degmesin insallah.

Kartal'da fazla oynamasina ragmen tek paslariyla kendini one cikardi. Ayagi temiz belli oluyor zaten, oyunun iki yonunu ne kadar oynayabiliyor 10 dakikalik bolumde kestirmek zor ama rotasyona girebilir o da.

Muleka - kendini fazla yormadan klasini belli etti. Cok can yakacak bu sene insallah.

Wout - hava toplarinda cok etkiliydi, sirti donuk aldigi toplarida guzel servis etti takim arkadaslarina. Takima alistikca daha iyi olacak o da.

Ridvan, Muleka, Ghezzal, Emirhan Ilkhan - bu oyuncular kampa gec katilan oyuncular olmalarina ragmen diri gozuktuler. Ispanya'daki hazirlik maclarini 4 gozle bekliyorum
gençler acayip özgüvenli yıllardır kızardım ilk defa bu sene kampda gençlerin forma için savaştığını gördüm
Çoğu olmayacak ama seneye olur gibi

Etiketler: