2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1241978 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş'lıların yapacağı bir şey yok dostum, iş yönetimde bitiyor.

Çin dünyadan transfer yapmaya ilk başladığı zaman Demba Ba'yı satmıştık onlara. Taraftar mı organize oldu? Hayır, yönetim becerdi.

Bu herifler oyuncu satma konusunda beceriksiz işte. Millet arkadasını yumruklayan stoperini 15'e satıyor, öteki Kore'den aldığı adama 20 teklif bekliyor. Biz öyle seyrediyoruz, şampiyonlukta rol oynayan iki genci bile 4-5 milyona satamıyoruz.
satamama nedeni satılacak değerde olmaması olabilirmi
Ersine para verecek bir takım bulurlarsa yönetime ödül vermek gerekir beşiktaş formasını giymeyi hak etmeyen insanları dünya yıldızı yaptınız şimdide yönetim satamıyor oldu
Zaten ana sorunumuz bu bize göre alt yapıdan çıktıysa dünyanın en iyi oyuncusu oynatmayanlar suçlu hep

Çevrimdışı XiaoHan

Ersine para verecek bir takım bulurlarsa yönetime ödül vermek gerekir beşiktaş formasını giymeyi hak etmeyen insanları dünya yıldızı yaptınız şimdide yönetim satamıyor oldu
Zaten ana sorunumuz bu bize göre alt yapıdan çıktıysa dünyanın en iyi oyuncusu oynatmayanlar suçlu hep

Atınça 6milyon vereni bulanları da gördük, mesele dünya yıldızı olup olmamaları değil Julio Alves gibi. İş bizim yönetim ve iyi olmayan ilişkilerinde bitiyor. Satan nasıl satıyorsa sende satacaksın kimse alt yapıdan çıkanlara Ronaldo Messi demiyor zaten abi.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Nazım Ar

Atınça 6milyon vereni bulanları da gördük, mesele dünya yıldızı olup olmamaları değil Julio Alves gibi. İş bizim yönetim ve iyi olmayan ilişkilerinde bitiyor. Satan nasıl satıyorsa sende satacaksın kimse alt yapıdan çıkanlara Ronaldo Messi demiyor zaten abi.

Menajerlerle ahbap çavuş ilişkisi kurmadan satamayız. Koskoca yönetim kapı kapı dolaşıp bizim oyuncumuzu alır mısınız diyecek hali yok, ya menajerlere yedirip sattıracaksın, ya da açıktan bir kulüple ilişkin olacak Hull City fb, başakşehir fb gibi veya Gs eyüpspor gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

Menajerlerle ahbap çavuş ilişkisi kurmadan satamayız. Koskoca yönetim kapı kapı dolaşıp bizim oyuncumuzu alır mısınız diyecek hali yok, ya menajerlere yedirip sattıracaksın, ya da açıktan bir kulüple ilişkin olacak Hull City fb, başakşehir fb gibi veya Gs eyüpspor gibi.
Bizimde Alanyaspor ile var. Pardon onların bizimle

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Unnamed

Salih Uçan ile Eljif Elmas da uber gençlerdi zaten Avrupa'ya satılırken. Bizim yönetim cılız kalıyor bu konuda.

Çevrimdışı Necmi

eee dostum bunlar gelirken menejerlere atıp tutuyorlardı fo ya sallarsın birşey olmaz ama menejerlere sallarsan sen böyle kıç üstü oturturlar o ayrı konu ama bir oyuncu iyiyse onu yönetimde engelleyemez elbette yönetimin beceriksizliği var ama ersin mesela herkes on m ye satıyor daha isteyen olmadı teklif olmayan oyuncuyu nasıl satacaksın rıdvanı torino istiyor diyorlar ama teklifi yokmuşki almak isterler masa başından kaldırırsın tamam bunlar beceriksiz deriz fo olmasa cenk transferide olmazdı o zaman kimse çebinin konuşmalarına dikkat etmedi
Bunlar ayrı konular ama en önemlisi bir şey satmak istiyorsan önce elinde satılık birşey olmalı

Çevrimdışı Necmi

Salih Uçan ile Eljif Elmas da uber gençlerdi zaten Avrupa'ya satılırken. Bizim yönetim cılız kalıyor bu konuda.
sizin sorununuz bu işde salih evet çok yetenekliydi satılacağı belliydi bizde almak için çok uğraşmışdık
Siz boşa konuşuyorsunuz elli gol yiyen kaleciyi kalesindeki her şutun gol olduğu kaleciyi satmak işini kayserili esnaf bile beceremez ersin kötü kaleci değil çocuk kaleci bile değil nasıl satacaksın bunu elinde ederi olan oyuncu vardır pazarlamayla iyi fiyata satarsın kulüpler gelip senin ikinci liginden adam alıyorlar satmak için özel maharet gerekmiyor yeterki satışa değer olsun emirhanı görün yada alırsak emrecanı bakın nasıl satılacaklar diğer emirhan delibaş şu anda dikkatleri üstüne topladı onunda yolu açık

Çevrimdışı tugozcan

Ahmet Nur Cebi baskan oldugundan bu yana bedelsiz giden futbolcularin listesi;

Enzo Roco
Victor Ruiz
Burak Yilmaz
Gokhan Gonul
Caner Erkin
Isimat Mirin
Umut Nayir
Dorukhan Tokoz
Vincent Aboubakar
Cyle Larin
Alex Teixeria
Adem Ljajic
Douglas
Jeremain Lens
Domogoj Vida
Oguzhan Ozyakup
Guven Yalcin
Gokhan Tore
Fabrice NSakala

Ahmet Nur Cebi baskan oldugundan bu yana bedelsiz kiralanan oyuncularin listesi; (sadece ismi bilinenleri yaziyorum)

Atakan Uner
Alpay Celebi
Kerem Kalafat
Tyler Boyd (x3)
Jeremain Lens
Kartal Kayra Yilmaz
Guven Yalcin
Umut Nayir
Salih Ucan
Ajdin Hasic
Utku Yuvakiran
Alpay Celebi

Elinizde maddi degeri olan futbolcu olmali ki satabilesiniz, bu tabi ki dogru. Ancak bu kadar oyuncudan kulube 1 TL bile kazandiramamissaniz bunun da savunulacak tarafi yok.

Bu yonetimin en basarili yaptigi sey oyuncu karalamak, taraftarin onune atmak. Bir oyuncu sozlesme uzatmiyorsa veya feshetmiyorsa sorunlu hep oyuncu gibi gosteriliyor. Dunya uzerinde ne kadar karaktersiz oyuncu varsa bizde sanki.

Bu kadar oyuncuyu bedelsiz kaybetmissin, dogru durust kontrat uzatmayi basardigin oyuncu neredeyse yok, gondermek istedigin tonla oyuncuyu gonderememis sozlesmelerinin son gunune kadar takimda tutmak zorunda kalmissin. Ama hep suclu futbolcular olmus.

Bu sene aynisi Ridvan'da yasaniyordu. Menajeri soyle ahlaksiz, oyuncu boyle gitmek istiyor, e biz ne yapalim diye baslamisti algi oyunlari. Satamayinca, yine takimda kalma ihtimali dogunca pirlanta oldu hepsi bir anda :)

Çevrimdışı doganay

Yonetimin oyuncu satma konusunda beceriksiz oldugu asikar, bosuna tartisip kendinizi yormayin. Transferlerde genelde basarilili sayilirlar. Gorevdeki yonetim de bu olduguna gore , ustelik daha yeni tekrardan secildiler. Yapacak birsey yok, yonetimi degistiremzsinde. Eldeki sartlar bunlar.

Çevrimdışı doganay

Yoksa Larin gibi parlattigin adami gecen sene bir takima satman gerekirdi. Guven gibi gencleri , gecen sene Dorukhan mesela bunlari bedava kacirmak beceriksizlik. Gayet iyi paralara satilablirler. Ornegin bu senede Ridvan ile sozlesme uzatamayip , seneye bedava gitmesine sebep olunursa beceriksizligin zirve noktasi olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı umutow

Beyler bu kadro şampiyon olmaz. Ghezzalın eline josefin uzaktan şutlarına kalacaz gene. Yedekten kim girip oyunu değiştiricek Cenk mi? Nkodoumu?
Sahaya nasıl dizileceğimiz belli bile değil. Defans hattı tam bir felaket. Umut ilerden dönemez bile sanki belinde ağırlıkla oynuyor hamle yapıyor kalkamıyor. Kanat alacakmıyız kanat alsak kimin yerine oynayacak. 9 yabancı çıkamayacağımıza göre. Tam bir fiyasko bizi bekliyor bence beyler.

Muleka-------Weg--------Ghezzal
U.Meraj----Gedson---Emirhan---Rosier
---------------Souza---------------
----Saiss----Yerli----Montero
--------------Ersin
Bence de olamaz çünkü her maç 3.0 hükmen mağlup olurız.

Çevrimdışı umutow

Rosier ilk sezon hiç kırmzıı görmemişti. Demekki yarışan takımda hiç öyle sorumsuz, disiplinsiz bir oyuncu değişmiş. İddia ediyorum rosier bu sene 10+ asist yapar bakın görün.

Çevrimdışı Nartallo

Bu üçlü defans olmasın, dörtlü defans olsun, kanat bekleri şöyle olsun, dizilişin 4-3-3 olsun, 3-5-2 olmasın tartışmalarının faydasız olduğunu düşünüyorum.

Türkiye'de tempolu top oynarsan, baskını da düzgün yapıp, topu hızlı kazanırsan açamayacağın, yenemeyeceğin rakip yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaw hepsi mi kötü elimizdekilerin? Herifler 13. bitirdikleri sene stoper satıyor, bizde tık yok.

Çevrimdışı 'TaNeR'

sizin sorununuz bu işde salih evet çok yetenekliydi satılacağı belliydi bizde almak için çok uğraşmışdık
Siz boşa konuşuyorsunuz elli gol yiyen kaleciyi kalesindeki her şutun gol olduğu kaleciyi satmak işini kayserili esnaf bile beceremez ersin kötü kaleci değil çocuk kaleci bile değil nasıl satacaksın bunu elinde ederi olan oyuncu vardır pazarlamayla iyi fiyata satarsın kulüpler gelip senin ikinci liginden adam alıyorlar satmak için özel maharet gerekmiyor yeterki satışa değer olsun emirhanı görün yada alırsak emrecanı bakın nasıl satılacaklar diğer emirhan delibaş şu anda dikkatleri üstüne topladı onunda yolu açık

Ben de bu görüşteyim, Ersin'den kale ivediyen alınmalı (ki öyle de gelecektir sanıyorum, hocalar görüyordur).

- karar mekanizması düşük, ping'i yüksek
- doğru pozisyon alamıyor
- gereksiz ya da olmaması gereken çıkışları var
- çeviklik yok - gövdesi bir tık fazla kalıplı, ağır kalıyor
- tek hamlelik kurtarışlar (yere yattı diyelim, ikinciye zor kalkıyor (mu?))
- yan toplar/ hava topları yetersiz
- kurtarışları yana değil de, çoğunda ceza alanına doğru yapıyor
- ayakları yetersiz (topu oyuna sokma, ...)

Şimdilik bunlar geldi aklıma...

Ayrıca yüzünde sürekli bir panik ve gerginlik modu var... Takıma verdiği(!) güven de ortada (maç içinde savunma oyuncuları kaleciye pas atmaya çekiniyor).
Ersin yerine Emre B. geçsin, gelişsin daha yararlı olur.

Bonus, Ersin acaba kaç tanesini çıkartırdı burada:)
https://twitter.com/PanenkaSport/status/1043542584512143360
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

Atınç baya izlenilip takip edilip alındı Leipzig tarafından. Oyuncunun fiziği ve solak olması çok vaatkardı. Olmadı o ayrı ama potansiyele o paraları vermekten çekinmeyecek bir takımdı. Nitekim topladıkları başka oyuncuları on on beş katı değerlere çıkarttıkları da oldu. Atınç işi öyle julio alvesvari menajer kakalaması değil zaten Leipzig menajer önerisiyle falan oyuncu alacak bir takım da değil.  elinde fark yaratma ihtimali olan bir değer varsa avrupalılar gelir onu bulur artık tff 2.ligden bile herkesin haberi var.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2022, 20:33:18 worns ]

Çevrimdışı worns

yönetimi geçtiğimiz iki senede kadro yapılanması açısından önemli hatalar yaptı. elindekileri satma satamama tartışmasından öte bence değer yaratamadı, değerli olabilecek oyuncuları alamadı. yapısal sorunlarla dolu kadrolar çıkardı. şampiyon olduğumuz sene bile iyi bir kadro planlamasının eseri değildi sonuçlar. kötü kadroya rağmen kazanıldı. geçmiş yönetimden kalan cidden kötü kontratlar vardı kendileri de üstüne bazılarını ekledi. tüm bunların sonucunda ite kaka takıma sokulmuş bir kaç genç dışında elimizde fazla değer yok, bu satışsızlık durumu bunların sonucu.

şimdi yeni bir şansları var. problemli kontrat yükünden bir şekilde kurtuldular. elimizde bir yerlere satmaya çabaladığımız oyuncu kalmamış durumda şu anda ve bu üç dört yıldır başlıca problem olurdu. maaş konusunda rahatladık. ceyhun kazancı dönemi diye adlandırabileceğimiz dönemin şimdilik bir kredisi var. ilk adımlar olumlu, izleyeceğiz. bu sene elimizdeki değerleri bir kaç yönden arttıran bir kadro yapılanmasına giriştiğimize dair ümitler var. başarılı olursak sorun olarak addedilen bonservis dengesi işi çözülür.

Çevrimdışı celiker1

Bu üçlü defans olmasın, dörtlü defans olsun, kanat bekleri şöyle olsun, dizilişin 4-3-3 olsun, 3-5-2 olmasın tartışmalarının faydasız olduğunu düşünüyorum.

Türkiye'de tempolu top oynarsan, baskını da düzgün yapıp, topu hızlı kazanırsan açamayacağın, yenemeyeceğin rakip yok.
+atanın ile tutanında iyi oldumu sorun kalmıyor zaten.Geçen sene çoğu maçta en az 3-4 fırsat bulup golü atamayıp üzerine birde saçma goller yiyince maçı çeviremeyip ya kaybetmiş yada berabere bitirmiştik.Dediğin gibi kondüsyonun üst seviye olup tempolu oynarsan ve santtaforlarında atarsa ki bu sene şüphem yok ligi sürklase ediyorsun.Taktiğin,pozisyon bilgisinin zayıf olduğu bu ligde sistem filan hikaye.Kondüsyon+tempo+golcü👋
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2022, 21:01:26 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sEuL

Bu Emirhan Topcu kimdir nedir bilen var mi?

Bizimle ismi gecmeden once ne adini duymuslugum var nede izledigim Rize maclarinda dikkatimi cekmisti.

Bazi yoneticilerin yada baskanin Rize ile olan iyi iliskilerinden dolayi mi veriyoruz 1M Euro bonservis bu cocuga?

Yoksa Emrecan'da gorulen potansiyel bu cocuktada mi goruluyor gercekten? Sahsen cozemedim olayi, keske opsiyonlu 1 seneligine kiralasakta iyi performans veremediginde sene sonunda geri gondersek cocugu. Sonra her sene kontrati ne zaman biticek diye bekliyoruz topcularin.

Çevrimdışı worns

Bizimle ismi gecmeden once ne adini duymuslugum var nede izledigim Rize maclarinda dikkatimi cekmisti.

Bazi yoneticilerin yada baskanin Rize ile olan iyi iliskilerinden dolayi mi veriyoruz 1M Euro bonservis bu cocuga?

Yoksa Emrecan'da gorulen potansiyel bu cocuktada mi goruluyor gercekten? Sahsen cozemedim olayi, keske opsiyonlu 1 seneligine kiralasakta iyi performans veremediginde sene sonunda geri gondersek cocugu. Sonra her sene kontrati ne zaman biticek diye bekliyoruz topcularin.

azıcık derli toplu sahada durabilen yerliye 2 milyon isteniyor, yerli statüsünün sorunları işte. tayfur bingöl için alanya 2 milyona satmayız falan demiş. saçma sapan rakamlar. bu oyuncuya özel bir durum değil 1 milyona alabiliyorsak zaten taban fiyat gibi bir şey olmuş. istanbuldaki çocuk için 3-4 katından açıyorlar kapıyı.

Çevrimdışı worns

on maç oynayan yerlinin 2 milyon olduğu şartlarda bence ömer toprak'ı kaçırmak yersizdi. 3lü konusunda oldukça deneyimli, stoper rotasyonunun tümünü yedekleyebilecek, yerine göre sağda merkezde 11 çıkabilecek iyi bir oyuncuydu. free böyle bir yerli yok.

Çevrimdışı Necmi

iyide yerli statüsünde oyuncu için kimse al dene olmazsa ikimizde çöpe atarız demez herkes satıp kasaya para koyma derdinde yerli oyuncu için konuşulan paralar zaten düşük bu ülkenin gerçekleri böyle kabul etmek lazım zaten almak istiyorsan bir potansiyel görmüşsün demektir gördüğün potansiyelede bu para riske edilir

Etiketler: