2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1241807 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2022, 13:43:40 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı XiaoHan

Rosier geçen sene Beşiktaşın çocuğu baş tacıydı anlaşma yapılana kadar ortalık yıkılıyordu bu sene 3 kuruşluk teklife satılsın kafası Beşiktaşa zarar veren kafadır.

Beşiktaş anadolu takımımı her teklif gelen satılacak sanki yerine daha az maliyetle kesin daha iyi performans verebilecek alternatifi varmış bulunmuş gibi.

Takımda satılacak, satılması gereken Beşiktaşı haketmeyen çok oyuncu var önce onları gönder yönetim algıyı bırak basına haber sızdırmayla.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Umarım sadece ismi dikkat çekmez. Derdimize derman olsun ins  :biggrinking:
Emirhanlar bizi sırtlayacak İnşallah
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sezgin1903

Rosier çok iyi futbolcu mevkisinin lig de en iyisi fakat geçtiğimiz sezonun 2. Yarı sonlarına doğru formu ve disiplin eksikliği vardı kendisine ilgi var bence evet yeri zor dolar ama isteksiz tavrı sorun olabilir değeri bence 8-10 milyon Euro dur.
Yerinede mert muldur çok iyi kanat bek olur yerine.

Serdar- Tayfun takası mantıklı başka takıma transferinde%15-20 ekletirim.

Ceyhun kazancı bence çok akıcı ve akıllı açıklamaları var kesinlikle ne yaptıklarını bildiklerine inanıyorum.

Çevrimdışı mellfred

geçen sezon mülaka’nın attığı golleri izledim bi tanesi  defansta umut merajın sırtı dönük ilken kaptırdığı toptan
sonra yine umut’un gs maçında aynı yerden sırtı dönük kaptırdığı toptan gol yedirdiğini hatırladım
mustafa muh. atmıştı onu da
dün yine aynı hataları yaptı
eleman sırtı dönük tek kişilik baskıya rağmen top saklayamıyor
umut meraj’ı hiç beğenmiyorum
keza tyler boyd. çok iyi niyetli düzgün bir çocuk ama ondan olsa olsa karakucak güreşci çıkar

Çevrimdışı mellfred

cenk satıldığında türk tarihinin ingizlşzlere karşı kazanılmış en büyük masa başı zaferi olduğunu söyledim hep
nedeni ise şu linkten görülebilir

https://twitter.com/besiktasliyiiz/status/1546863717131902976?s=21&t=JO5uMdeEFLJEXDW0qdfimA
eleman iyi top tekniğine sahip hırslı falan ama sıfır vuruş çeşitliliği
topu indirip kaleye bakmadan allah ne verdiyse abanmak olayı
ya hu bir kaleye bak kaleciye bak uzak köşeye mi vuracaksın, yakın direğe mi vuracaksın
aşırtma gerekiyor belki…
yok, indir aban…
o yüzden bedava bıraktılar elemanı
gittiğinde de yazmıştım bize sözleşme sonu bedava gelir diye

Çevrimdışı mellfred

bu sene takıma alt yapıdan iki üç oyuncu benche girecek gibi
acayip mutlu oluyorum buna
senelerdir necip dışında oyuncu yetiştirmemiştik
her sene bir rıdvan ne bilim bi ilkkan katabilsek kulübe çok rahatlar orta vadede ekonomi de
delibaş ve oğuzhan sevindiriyor

Çevrimdışı Efe

Kombinelerin bitme derecesine gelmesi gerçekten çok iyi bu takımın motivasyonunuda arttıracaktır 2 stoper takviyesiyle çok daha güçlü şekilde sezona girilicek bi not düşeyim diğer 2 forveti bilmem ama cenk 15 ten alta atmaz buda burda kalsın.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Nazım Ar

cenk satıldığında türk tarihinin ingizlşzlere karşı kazanılmış en büyük masa başı zaferi olduğunu söyledim hep

https://twitter.com/besiktasliyiiz/status/1546863717131902976?s=21&t=JO5uMdeEFLJEXDW0qdfimA
ya hu bir kaleye bak kaleciye bak uzak köşeye mi vuracaksın, yakın direğe mi vuracaksın
aşırtma gerekiyor belki…
yok, indir aban…
Bizim için yine de sağlam bir Cenk değerli olur. forvetin baskı altında topu kontrol edip kaleye sert ve isabetli şut çekebilmesinin ne kadar elzem bir özellik olduğunu geçen sene Batshuayi ve Kenan gösterdiler bize.

Çevrimdışı sEuL

aşırtma gerekiyor belki…
yok, indir aban…

Cenk yorumuna pek katilamiyorum sahsen (son vurus cesitliligi), Turk oyuncular icerisinde son vurusu bence en iyi olanlardan. Atmadigi gol sekli yoktur heralde, paylasmis oldugun vidyodada topu kontrol edisi ve kendini rakip savunma oyunculardan isole edisi elit seviyede. Top sekerken ve dengesini biraz kaybetmisken yapmis oldugu vurus secimide normal bence. Saglikli bir sezon gecirirse cok faydasini goruruz, bize kiralik olarak gelip sakatlandigi sezonu cok iyi hatirliyorum. Ligde 3 macta 3 gol 1 asist yapmisti ve sansiz bir sekilde sakatlanmisti - girdigi pozisyonlari cok rahat gole ceviriyordu hatirladigim kadari ile. Saglikli bir Cenk gecen sene Bats'in yerine takimda olsaydi cok farkli seyler konusuyor olabilirdik bugun.

Çevrimdışı Nazım Ar

TKımda Ghezzal hariç yaratıcı oyuncumuz bulunmayışı beni çok endişelendiriyor. Fassnatch ı da aldık diyelim, o da öyle bir profil değil. Ghezzal 'e bir şey olsa veya güzelce kilitlediklerinde takımda rakip eksiltecek, şapkadan tavşan çıkartacak diye ayağına bakacağımız tek kişi Emirhan mı olacak yani?

Çevrimdışı sEuL

TKımda Ghezzal hariç yaratıcı oyuncumuz bulunmayışı beni çok endişelendiriyor. Fassnatch ı da aldık diyelim, o da öyle bir profil değil. Ghezzal 'e bir şey olsa veya güzelce kilitlediklerinde takımda rakip eksiltecek, şapkadan tavşan çıkartacak diye ayağına bakacağımız tek kişi Emirhan mı olacak yani?
Ayni endiseleri tasiyorum bende, alinacak kanat oyuncusunun Ghezzal ozelliklerinde biri olmasini istiyorum. Fassnatch ismine birazda bundan dolayi soguk bakiyorum. Hayirlisi bakalim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

aşırtma gerekiyor belki…
yok, indir aban…
Türkiye de sırf o topu öyle stop edip önüne alabilen forvet bile yok. Vuruşları da gayet iyi bence, burda kalecinin üstüne gitmiş olsada

Çevrimiçi tolga1903

Ayni endiseleri tasiyorum bende, alinacak kanat oyuncusunun Ghezzal ozelliklerinde biri olmasini istiyorum. Fassnatch ismine birazda bundan dolayi soguk bakiyorum. Hayirlisi bakalim

Abi adam kanat oyuncusu kullanmıyor sorun orda. Nkudu falan kaybolup gidiyor adamın planında ghezzal dün oyuna girdi adamı görmedik bile. Rosier ve umut meraş'a tüm çizgiyi bırakıp kalan herkesi farklı yerde konumlandırıyor mesela bu bahsi geçen arkadaş gelse şu yapının neresine koyacak çok merak ediyorum 3 4 1 2'nin 1'i mi yoksa rosier alternatifi mi nedir yani bilmiyorum. Dün cenk tosun'da söyledi 3 5 2 tarzı bir şey oynuyoruz dedi adam mutlaka biri pivot biri gezici forvet istiyor weghorst ve muleka ok bura için ama geri kalan bana göre gedson da dahil tüm mevkiler soru işareti bu takımın bu dizilişte hala.

Bence zaman varken rosier'den para kazanabiliyorsak çıkılıp yerine direk bu hocanın orada yapar diyeceği birisi alınmalı ciddiyetin farkında degiliz ama kanat bekleri en zayıf karnımız olmaya ilk aday bu sene. Umut'un da orada asla olmayacağını yavaş yavaş farketti bence, rıdvan zaten gitmeyi kafaya koymuş gözüküyor yani iki sol kanat bir sağ kanat bek transferi bile fazla gelmez gözüme şu an.

Çevrimiçi sefaköykartali

Mert satılık mı ona da bakmak lazım. Bu piyasada yerli kuralını bilen hiç bir takım güzel söğüşlemeden vermez oyuncu. Hadi parayı gömüp Mert'i aldık diyelim sağ stopere koyduk, kanatta kim oynayacak?
Mert zaten bek. Sağ stoperde de oynar ama orijinali bek. 4lünün sağ kenarında çok rahat oynar. Yüzde 50 gibi bi formülle de 4 5 milyona alınabilir bence. Hatta Tayfuru da alanyadan alırım olası bi sakatlıkta Merti stopere çekerim, sağ bek hattını da yerli yapmış olurum.

Çevrimdışı worns

geçen sezon mülaka’nın attığı golleri izledim bi tanesi  defansta umut merajın sırtı dönük ilken kaptırdığı toptan
sonra yine umut’un gs maçında aynı yerden sırtı dönük kaptırdığı toptan gol yedirdiğini hatırladım
mustafa muh. atmıştı onu da
dün yine aynı hataları yaptı
eleman sırtı dönük tek kişilik baskıya rağmen top saklayamıyor
umut meraj’ı hiç beğenmiyorum
keza tyler boyd. çok iyi niyetli düzgün bir çocuk ama ondan olsa olsa karakucak güreşci çıkar

benim de boyd'dan hücum hattında verim alabileceğimize dair bir beklentim yok. oyuncu sürekli koşuyor, mücadele ediyor ama sıfır ofansif verim. belki o da kanat bek olarak denenebilir. mesela umut meraş'tan daha iyi sol kenar bek olabilir.

Çevrimiçi sefaköykartali

Rosier geçen sene Beşiktaşın çocuğu baş tacıydı anlaşma yapılana kadar ortalık yıkılıyordu bu sene 3 kuruşluk teklife satılsın kafası Beşiktaşa zarar veren kafadır.

Beşiktaş anadolu takımımı her teklif gelen satılacak sanki yerine daha az maliyetle kesin daha iyi performans verebilecek alternatifi varmış bulunmuş gibi.

Takımda satılacak, satılması gereken Beşiktaşı haketmeyen çok oyuncu var önce onları gönder yönetim algıyı bırak basına haber sızdırmayla.
7m euro üç kuruş değil yalnız, günümüz kuruyla 123 milyon TL para yapıyor, üstelik yerli muadili de olan bi mevki, Antalyadan Bünyamin, biraz daha paraya kıyarsan Mert gibi kaliteli ve potansiyelli genç bir yerli alabilirsin. Üstelik aldığın yerli sayesinde stoperde de kaliteli yabancı bulabilirsin, veya Rıdvan gibi mevkisinde alternatifi çok az olan bir oyuncuya talip varken satıp orayı yabancı yapabilirsin. Rosier için 7m euro güzel para, şu anki kadroda 7m euroya Gedson ve Ghezzal dışında herkesi satabilirsin, yerini de çok rahat doldurursun.

Çevrimdışı worns

ceyhun kazancı'nın basın toplantısını dinledim. olumlu ve tatmin edici bir toplantıydı. hoca-yönetim ilişkileri ve planlama rotasında gidiyor.

emrecan ve emirhan'ın ikisini de bitirmeye yakınız gibi geldi söylediklerinden. tayfur-fassnacht işlerinde ise acelemiz yok gibi.

Etiketler: