2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1241350 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Serdar'ın menajerinin ne b.k olduğu belliyken, çok vakit kaybedildi. Geçen sene başında def edilmeliydi.
Herkes son bir şansı hakeder. Hoca da şansı vermiş. Karşılığı bu olunca kampa ilk veda eden oldu. İkinci etap kampa çekirdek kadro ile gideceğimizi düşünüyorum. Sadece ayrılıklar biraz öne çekilmiş oldu. Yola devam...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Direk  oyundan çıkarılması ve akabinde kamptan yollanması bunun evveliyatı olduğunu belli ediyor. Yoksa genç bir oyuncuya yapılacak şey değil bu.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoca hakli. 19 yasinda adam kendini parcalayacak canini disine takacak sahada. Bu yasta Besiktas formasini giymissin kiymetini bilmezsen kariyerin biter.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada hocanın altını oyma girişiminde başkanın parmağı yoksa bile, göz yumması olduğundan eminim.

Benzer durum zamanında Tigana'da da yaşanmıştı, orada da Demirören benzer taktiği uyguluyordu. Beşiktaş'a gelen Fransız hocaların genel bir şanssızlığı herhalde bu

Çevrimdışı Sezgin1903

Herkese selam arkadaşlar stat yapımından itibaren takipdeyim nick sezario idi o dönem Necmi vardı takipte olduğum yorumlarını sonrasında bu sitede denk geldim diğer arkadaşlarda vardır.Yeni üyelik bugüne nasip oldu tekrardan s.a Serdar ile ilgili bişey demek istiyorum maçı izledim maçta kendi kendine sabote etmeye kalktı neyse ki valerien fark etti evet gitmek isteyebilirsin ama böyle olmaz oyununu oynar yönetim teklif uygun olur gidersin yada sözleşmen bitene kadar kalırsın Beşiktaş da oynamak şereftir besiktasliya 🦅

Çevrimdışı Sezgin1903

Maça gelirsek hoca 3-4-3 sistemi niye değiştirmeye çalışıyor ghezal girdi adını duymadim onun yeri ters kanat sola çekip içeri kesecek böyle olmaz ise weghorst hüsran olur sadece uzun top indirir tamamlayıcı cenk veya muleka olur ama ghezal verimi olmaz rosier çok beğeniyorum ama oda gitmek istiyor bence ileri (muleka-weghorst-ghezal)cenk yedeklemeli
Sola transfer gedson-souza rosier defans transfer-sais-transf

Gençlerden Badra- Oğuzhan Akgün - Emirhan Delibaş
Yanlız Emirhan kendi kararını kendi vermeli kararsız kalıyor maç içinde maç oynadıkça kendine güvenecektir olursa çok iyi yerlere gelir.

Çevrimdışı Necmi

Herkese selam arkadaşlar stat yapımından itibaren takipdeyim nick sezario idi o dönem Necmi vardı takipte olduğum yorumlarını sonrasında bu sitede denk geldim diğer arkadaşlarda vardır.Yeni üyelik bugüne nasip oldu tekrardan s.a Serdar ile ilgili bişey demek istiyorum maçı izledim maçta kendi kendine sabote etmeye kalktı neyse ki valerien fark etti evet gitmek isteyebilirsin ama böyle olmaz oyununu oynar yönetim teklif uygun olur gidersin yada sözleşmen bitene kadar kalırsın Beşiktaş da oynamak şereftir besiktasliya 🦅
hoşgeldin kardeşim ben hala burdayım

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arada hocanın altını oyma girişiminde başkanın parmağı yoksa bile, göz yumması olduğundan eminim.

Benzer durum zamanında Tigana'da da yaşanmıştı, orada da Demirören benzer taktiği uyguluyordu. Beşiktaş'a gelen Fransız hocaların genel bir şanssızlığı herhalde bu
Ben böyle birşey olduğunu düşünmüyorum. Böyle birşey olsa başkan ve Ceyhun Kazancı transferleri kafasına göre yapardı. Şuan hocanın istediği oyuncular alınıyor ki buda yönetimin hocanın yanında olduğunu gösterir. Ayrıca son 2-3 haftadan beri olan antrenman videolarını izle teknik ekipte oyuncularda herkes neşe içerisinde.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Direk  oyundan çıkarılması ve akabinde kamptan yollanması bunun evveliyatı olduğunu belli ediyor. Yoksa genç bir oyuncuya yapılacak şey değil bu.
eveliyatı var tabi izlemiyormusun maçlarda hep kendi başına buyruk orası burası oynuyor
ben kampa götürülmesini bile yanlış buluyordum. iyi oldu en azından genç diye kadroda tutup başka bir gencin önünü kapatmayız

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bunun menajerliğini yapan Cenk Melih Yazıcı.
Wellinton, Ahmet Gülay ve Serdar dışında bizden oyuncusu yok.
Altyapıdaki oyuncular ve ailelerine de bildirim yapılıp eğer bu adamla anlaşırlarsa kadro dışı bırakılacaklarını şimdiden söylemek lazım.

Çevrimdışı can1903

sallayalım

fassnacht, emrecan, tayfur

isabet var mı  :)
yakın
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

gelirse takımdaki emirhan sayısı 3'e çıkıyor

Umarım sadece ismi dikkat çekmez. Derdimize derman olsun ins  :biggrinking:

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

su uyur düşman uyumaz sen 3-4 yıl beklersen kaparlar onu sende renklilerin adını sayarken izlersin 😂 şimdiden kulağına fısıldayacaksın daha yürümeye başlamadan vodafone un yolunu öğrensinki yürüdüğünde yanlış yere gitmesin 😂
don't panic Necmi abi... O kadar yakınım ki  Vodafone Parka aşağı inerim Kabataştan  hoop Dolmabahçedeyim, yukarı  çıktım Gümüşsuyundan aşağı saldım mı  hoop yine Dolmabahçedeyim . Her  yolu ben Vodafon'a çıakrtıyorum zaten abi:)))
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2022, 12:51:24 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1546997650494480392
7m euro çok iyi para, yeni teklif ne gelecek acaba merak ediyorum. Şimdiye kadar satmadığımız herkesten pişmanlık yaşadık, Mert Müldür çekerdim o parayla.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

7m euro çok iyi para, yeni teklif ne gelecek acaba merak ediyorum. Şimdiye kadar satmadığımız herkesten pişmanlık yaşadık, Mert Müldür çekerdim o parayla.

Mert satılık mı ona da bakmak lazım. Bu piyasada yerli kuralını bilen hiç bir takım güzel söğüşlemeden vermez oyuncu. Hadi parayı gömüp Mert'i aldık diyelim sağ stopere koyduk, kanatta kim oynayacak?

Etiketler: