2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1239946 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Valerien ismailin taktiğini veya tempolu kondisyona dayaöı antrenmanlarını bilmem ama insani ilişkisi çok yüksek görünüyor. Başarılı olacağına inanıyorum.

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/mihael-zaper/profil/spieler/434557

merkezde oynayabilecek, ilginç ve çok yönlü bir oyuncu. merkeze bir tane de bu tip oyuncu alsak epey rahatlarız.

Çevrimdışı worns

weghorst çift forvet oynayacağımızdan şimdiden emin :)

keyifli bir basın toplantısı oluyor.

Çevrimiçi murat

kuvvetli olmayan takımlar 3 lü oynayamaz oynamaya çalıştığında 3 lü değilde 5li olur.sezon başı o nedenle herzamankinden çok daha önemli.

Çevrimiçi murat

@özgürgültekin Önce bir zahmet profesyonel sözleşme yapabilmek  18 yaşına girmesini bekledikleri olabilirler mi?(!)
https://www.yenialanya.com/haber/11102250/simsekten-genc-yildiz-avi
 böyle de bir haber var.

Çevrimiçi murat

sanırım 18 yaş altındaki futbolcularla azami 3 yıl sözleşme yapılabiliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

BEŞİKTAŞ İLE DAHA ÖNCE DE ANILMIŞTI

Beşiktaş yönetimi, La Liga ekiplerinden Valencia'da forma giyen Eray Cömert'in transferi için harekete geçti. Geçtiğimiz sezon da siyah-beyazlıların gündemine gelen 24 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli stoper, tercihini Valencia'dan yana kullanmıştı.

VALENCIA'DA ŞANS BULAMADI

İspanyol ekibinin formasıyla La Liga'da 8 maçta sadece 341 dakika süre alabilen Eray Cömert'in yeni sezonda da 11'de yer alamayacağını düşündüğü için ayrılık kararı aldığı iddia ediliyor.

ERAY CÖMERT'İN MALİYETİ NE KADAR?

İspanyol basınına göre Valencia 800 bin Euro bonservis ödeyerek aldığı futbolcunun fiyatını 1 milyon Euro olarak belirledi. Beşiktaş'ın ilk olarak Valencia'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı, yanıtın olumsuz olması durumunda ise bonservis pazarlığının başlayacağı öğrenildi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

BEŞİKTAŞ İLE DAHA ÖNCE DE ANILMIŞTI

Beşiktaş yönetimi, La Liga ekiplerinden Valencia'da forma giyen Eray Cömert'in transferi için harekete geçti. Geçtiğimiz sezon da siyah-beyazlıların gündemine gelen 24 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli stoper, tercihini Valencia'dan yana kullanmıştı.

VALENCIA'DA ŞANS BULAMADI

İspanyol ekibinin formasıyla La Liga'da 8 maçta sadece 341 dakika süre alabilen Eray Cömert'in yeni sezonda da 11'de yer alamayacağını düşündüğü için ayrılık kararı aldığı iddia ediliyor.

ERAY CÖMERT'İN MALİYETİ NE KADAR?

İspanyol basınına göre Valencia 800 bin Euro bonservis ödeyerek aldığı futbolcunun fiyatını 1 milyon Euro olarak belirledi. Beşiktaş'ın ilk olarak Valencia'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı, yanıtın olumsuz olması durumunda ise bonservis pazarlığının başlayacağı öğrenildi.

Cok ovuluyor ve isteniyordu bi aralar kendisi ama Turk pasaportu yok deniliyordu. Turk oyuncu kapsaminda oynatabiliyor muyuz kendisini?

Çevrimiçi Samet Demir

Cok ovuluyor ve isteniyordu bi aralar kendisi ama Turk pasaportu yok deniliyordu. Turk oyuncu kapsaminda oynatabiliyor muyuz kendisini?
Bilmiyorum yabancıdır büyük ihtimal ama. Türk olsa bu sene çoğu takımla ismi geçerdi. Mesut özil gibi düşünülse Türk olması lazım gerçi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Bilmiyorum yabancıdır büyük ihtimal ama. Türk olsa bu sene çoğu takımla ismi geçerdi. Mesut özil gibi düşünülse Türk olması lazım gerçi.

Ayni gorusteyim, Turk olarak oynatabilseydi bircok takimla ismi gecerdi buyuk ihtimalle.

Çevrimdışı Nazım Ar

Kanat transferi ne alemde? Sesler kesildi.

Çevrimdışı sEuL

Kanat transferi ne alemde? Sesler kesildi.
Young Boys’ta oynayan Fassnatch ismi halen dillendiriliyor bircok basin mensubu tarafindan. Hocanin cok istedigi soyleniyordu.

Ben oyuncuyu tanimiyorum, oyuncu analizi adi altinda sunulan vidyo ve yazilardan biraz Larin vibe’i aldim sahsen. Savunma tarafininda zayif oldugu soyleniyor. Ben biraz daha Ghezzal tarzi bir oyuncunun gelmesini istiyorum, hem teknik hem oyundan kolay dusmeyen ve fazla savunma zaafiyeti gostermeyen bir oyuncu. Allah korusun Ghezzal’a birsey olursa hucumda cesitlilik saglayabilecek yada takim arkadaslarini pozisyona sokabilecek oyuncu sayimiz yok denecek kadar az. Merakla bekliyorum bende yapilacak diger hamleleri.

Çevrimiçi Necmi

Haksızlık etmeyelim çocukla zaten ara transfer döneminde imzalandı yanlış hatırlamıyorsam statü gereği zaten oynayamıyordu. Yabancı sınırı vb.diye kiralık gitti, sonraki sezonu da sakat geçirdi zaten. Ben her izlediğimde uzaktan iyi şut atan kendine güvenli ayakları çabuk bir genç gördüm. Bir şey olacaksa da her sene Ümraniyeye kiralayarak olmaz zaten. Kenanı kiralayalım parası nasılsa her türlü bize girecek, hem oralarda belki istatistik yapar da bir yerlere kilitleriz hem de en azından Beşiktaş ataklarını katletmez. Onun yerşne de ilk 18 e Emirhan Delibaşı alalım (diğerinin yerini banko görüyorum zaten
haksızlık etmiyorumki yeteneği su götürmez ama mental olarak olmaz bu kafayla gidersede olmayacak çocuk sürekli rakibin içinden geçmeye çalışıyor top kaybı yapıyor uzaktan iki şut atarak a takımda oynayamazsın kafayı düzeltmesi lazım zaten alt yapıdakilerinde en büyük sıkıntı bu ya hiç sorumluluk almıyorlar yada çok fazla risk alıyorlar her ikiside kötü zaten sürekli eleştirme sebebim bu yoksa yetenekliler ama sahada doğru kullanmazsan o yeteneğin bir önemi kalmıyor a takıma çıksanda bir sezonda ipi çekilir bunların bu güne kadarda hep öyle oldu bir gerçek var olmuyorsa üstünde fazla durmayacaksın alt yapıdan gelenler bilecekki bu şans zor gelir geldiğinde en iyi değerlendirmek gerekir a kadroya iki bilemedin üç genç sokarsın şimdi dört tane var bence üçünün gönderilip yerine alttakilere şans vermek gerekiyor bence sadece emirhan şansını kullanabilecek gibi duruyor rıdvan ersin serdar şanslarını kaybetti 2,5 senedir takımdalar rıdvan sürekli geri gidiyor serdar başka havalarda ersin birşey söylememe gerek bile yok emre cisse bence a takımı hak ediyor semih belki ama hazır görünmüyor sanki daha erken rıdvanı bilemedim bu sene bu yüklemeye ne cevap verecek savunma hatalarını ne kadar giderecek bakmak lazım bu boyla savunmada oynamak için pire gibi olmak lazım yoksa mümkün değil kafa topuna vuramayan adamdan savunmacı olmaz sirkalasyonu hızlı ve doğru yapamazsak alt yapıdan çok yeteneği harcarız olmayacak olanda ısrar etmek alttan gelenin önünü kapatır ersinin arkasında iki tane genç kaleci bekliyor ve yetenekliler neden ersinle zaman harcayayım harcadığımız zaman yüzünden belkide büyük bir kaleci kaybedeceğiz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Niyetin olduktan sonra sözleşmeyi her türlü yaparsın.

Alttaki çocuk Antalya'nın wonderkidi.
Bizim Berkay' dan 4 ay küçük ve 2025 e kadar sözleşmesi var.

https://www.transfermarkt.com.tr/emre-uzun/profil/spieler/820148

Çevrimiçi Necmi

Önce o çocuğa bir zahmet prof sözleşme yapsınlar. Çocuk şu an serbest ve istediği yere gidebilir.
17 yaşında daha profesyonel yapmak basit değil önce 18 olsun

Çevrimiçi Necmi

21 yaş altı değilmi 18 yaş altı zaten oyuncuyla yapılamıyor ailesiyle anlaşman gerekiyor diye biliyorum

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Arkadaslar yanlis baslikta olabilirim ama mujdeli haberi vermek bu forumda adetten... 9 yildir  forumun uyesi  olarak 9 temmuz  itibariyle  bu  foruma bir kartal daha kazandirdigimizin mujdesini vermek isterim .. Nikolas henuz yavru ama  babasinin kanatlari altinda  palazlanacak ve yavru  kartal tam bir  kara kartalolacak insallah  !! En buyuk Besiktas ...   :super: :super: :super: 
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Niyetin olduktan sonra sözleşmeyi her türlü yaparsın.

Alttaki çocuk Antalya'nın wonderkidi.
Bizim Berkay' dan 4 ay küçük ve 2025 e kadar sözleşmesi var.

https://www.transfermarkt.com.tr/emre-uzun/profil/spieler/820148
şöyle düşün 17 yaşında üç yıl yaptın a takıma aldın anca son senesinde fiziki olarak olgunlaşır tam işine yarar duruma gelir sana imza atmaz başka takıma ikram etmiş olursun

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar yanlis baslikta olabilirim ama mujdeli haberi vermek bu forumda adetten... 9 yildir  forumun uyesi  olarak 9 temmuz  itibariyle  bu  foruma bir kartal daha kazandirdigimizin mujdesini vermek isterim .. Nikolas henuz yavru ama  babasinin kanatlari altinda  palazlanacak ve yavru  kartal tam bir  kara kartalolacak insallah  !! En buyuk Besiktas ...   :super: :super: :super:
tebrik ederim sağlıklı mutlu bol şampiyonluklu bir ömür geçirmesini dilerim tabi son dileğim beşiktaşlı olursa geçerli olur 😂

Etiketler: