2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1239554 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

twitter'daki malum şahsiyete mi bu laflar :D
Herkes kendini biliyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sozkul

Herkes kendini biliyor.

Biz o olmadığımız için bilmiyoruz, bizde bilsek ne olur ki?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alper Bahadır

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Benden ve çevremden ala Şenolcu yoktur belki de ama kamp başladığından beri her şeyi bi kenara koyup oyuna kafa yoruyoruz.

Hatta @levitate şahit bu duruma, Beşiktaş iyi olsun kimle olursa olsun bize hava hoş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Benden ve çevremden ala Şenolcu yoktur belki de ama kamp başladığından beri her şeyi bi kenara koyup oyuna kafa yoruyoruz.

Hatta @levitate şahit bu duruma, Beşiktaş iyi olsun kimle olursa olsun bize hava hoş.
biz ocu bucu değiliz kardeşim beşiktaşlıyız hocamız olmasa farklı isimlerle ilgili fikir beyan edilir ama yeni gelmiş bir hoca var ne vereceğini görmeden laf etmek beşiktaşın önüne taş koymaktır aslolan beşiktaşın menfaatleridir oynatır görürüz ne olacağını yürümeyecekse eleştirimizi ondan sonra yaparız ben şu anda hocada yanlış birşey göremiyorum taktik falan hikaye bir hocadaki en önemli şey oyuncuların onu kabul etmesi ve sevmesidir antrenmanlarda gördüğüm bu gerçekleşmiş bu olunca hoca için oyuncular iki katı çaba gösterir en zor dediğimiz taktik bile kolaya döner

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim derdimiz Beşiktaş. Beşiktaş iyiyse biz de iyiyiz. Yeni bir yola çıkıldıysa bize destek vermek düşer. Futbol otoritesi gibi atıp tutmak değil. Başarısız olacak diye bakıp yola çıkılmaz kimse ile.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Alper Bahadır
mustafa nelerle uğraşıyorsun ya
Birine kafa yormak ona değer vermek demektir bir yanlışı gündeme taşırsan yapana iyilik yapmış destek olmuş olursun şimdi sayende kaç kişi onu okumak için yola koyuldu 😂

Çevrimiçi Necmi

hahahha

Çevrimiçi yaço58

transferler güzel ama beni tek korkutan sistem işte avrupaya bakıyoruz şampiyon yada kafaya oynayan takımlardan kaçı 3lü oynuyor en güzel örnek tuchelin takımı oda bu sene biryere kadar iyi oynadı biryerden sonra oyun kısırlaştı üretemediler en büyük korkum bu zaten 4lü oynayınca josef stoperlerin arasına girip bekler cizgiye basıyordu ve 3lü gibi oynuyorduk ve bence ideal formatta o bu sistemde 3 stoper ve josef ile 4 defansif kimlikli oyuncumuz oluyor ve 1 hucümcu bile çok farkediyor inşallah ben yanlış düşünüyorumdur çünkü aslolan beşiktaştır

Çevrimdışı MUSTAFA_

mustafa nelerle uğraşıyorsun ya
Birine kafa yormak ona değer vermek demektir bir yanlışı gündeme taşırsan yapana iyilik yapmış destek olmuş olursun şimdi sayende kaç kişi onu okumak için yola koyuldu
Yönetim okusun diye yazdım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İstanbulspor bu Emrecan konusunda ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.
Oyuncuyu vermiyorlar ama kamp kadrosuna da almamışlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

İstanbulspor bu Emrecan konusunda ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.
Oyuncuyu vermiyorlar ama kamp kadrosuna da almamışlar.
diğer takımları işin içine çekmeye çalışıyor olabilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

diğer takımları işin içine çekmeye çalışıyor olabilir.

O topa gereksinim olarak ve sırf çirkeflik olsun diye girecek tek takım gese
febe koreliyi satsa dahi onun yerine bu oyuncuya gitmez.

Çevrimdışı Nazım Ar

O topa gereksinim olarak ve sırf çirkeflik olsun diye girecek tek takım gese
febe koreliyi satsa dahi onun yerine bu oyuncuya gitmez.

Başkanları trabzonsporlu. Trabzonun da stopere ihtiyacı var olmaz değil yani.

Çevrimiçi murat

Bende trabzon düşünerek yazmıştım. Gs nin yerli konusunda eli rahat milli takıın göbeği berkan ile taylan var maşallah. Duruyorsa ömer bayram  ve abdülkerim  yine ortasaha iki emre.trabzonda herhangi bir bölgeyi kapatacak net yerli yok. Onlar her bölgeye bir yerli bir yabancı gibi yapacaklar.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu ismi paylaşılan şahıs kimdir? Necidir?
Gram bilgisi, yeteneği olmadan sürekli
Besiktas üzerinden sağa sola laf edip gündeme gelmekten başka yaptığı ne var biri söylesin?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ismi paylaşılan şahıs kimdir? Necidir?
Gram bilgisi, yeteneği olmadan sürekli
Besiktas üzerinden sağa sola laf edip gündeme gelmekten başka yaptığı ne var biri söylesin?
Her şey "Ben demiştim" deyip kendi egosunu tatmin etmek için. İçimizdeki İrlandalılar diye boşa denilmiyor. Fazla takmamak lazım. Böyle isimler peşinde koşan taraftarlar var. Onlara üzülüyorum. Kendi fikriniz olsun. Başkalarının fikierini kendi fikriniz gibi sahiplenip körü körüne bağlanmayın. Kimsenin adamı olmayın. Beşiktaş ile olun. Beşiktaş herkese yeter.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkanları trabzonsporlu. Trabzonun da stopere ihtiyacı var olmaz değil yani.

TS de yerli kadrosunda Ahmetcan'ı kesemez. Ahmetcan geçen seneki performansı ile Emrecan'ın çok önünde.
Bu sebeple rotasyonda 4 ya da 5. oyuncu olur ki oyuncu açısından çok anlamsız olur.

Çevrimdışı worns

Hala Şenol Güneş gelsin de bizi şampiyo yapsın diyen ve Beşiktaş menfaatlerini düşünüyorum diyen bir tayfa var. Lütfen öncelikleri Beşiktaş ise mevcut teknik direktörü destekteklesinler ve kendi isteklerini Beşiktaş menfaati için X isim gelmeli şeklinde Beşiktaşlılara empoze etmeye çalışmasınlar.

Resmen Valerien hoca başarısız olsun da mutlu olalım, bizim istediğimiz olsun diyen bir güruh var. Bunlar kendini kanaat önderi sanıyorlar. Her konuda bir fikirleri var. Lütfen fikirlerini kendilerine saklasınlar. Şurada güzel bir hava yakalanmış, görece iyi bir şeyler yapılmış. Lütfen azıcık susalım ve saygı gösterelim. Space odalarında konuşmakla Beşiktaşlı olunmuyor.

Not: Sistem konusunda benim de çekincelerim var ama as kadroyu ve oyununu görmeden konuşmak hata olur.

tam olarak sorun bu. dert sistem-oyun yapısı filan olsa zaten herkes bekler anlamaya çalışır. iyisini kötüsünü yapıcı eleştirilerle yansıtır. daha ortada olumsuz yorumlanacak bir şey yokken gördüğü ve sistemden de bağımsız ortaya çıkabilecek her olumsuzlukta feveran etmeyi iyi niyetli bulmak zor. takım başarısız olsun diye can atan, kişilere bağımlılığı-sevgisi takıma olan sevgisinin çok önüne geçmiş ve hala kendini taraftar zanneden bi kitle oluştu.

Çevrimdışı worns

Alper Bahadır

önce türkçe öğrensin de herhangi bir konuda fikir üretme aşamasına sonra geçer o, geçin gitsin bence ya bunları.

Çevrimdışı MUSTAFA_

önce türkçe öğrensin de herhangi bir konuda fikir üretme aşamasına sonra geçer o, geçin gitsin bence ya bunları.
Kişilerle bir problemim yok, olmaz da.
 Bu kişileri kanaat önderi kabul edip arkasından giden insanları ayıktırmak amacıyla yazdım bunları. En azından bir kişiye bu yanlışı göstersek kardır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

bizim emirhan delibaş da çok potansiyelli çocuk. onu bir yere göndermesinler de bu sene kadronun içinde yer alsın, ghezzalle yakın çalışsın. ondan öğreneceği çok şey var. kiralık gitmesini istemem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim emirhan delibaş da çok potansiyelli çocuk. onu bir yere göndermesinler de bu sene kadronun içinde yer alsın, ghezzalle yakın çalışsın. ondan öğreneceği çok şey var. kiralık gitmesini istemem.
Bizde Arda gibi çok yetenek var ama son basamağı çıkacak fırsatı ya bulamıyor yada bulup değerlendiremiyorlar. Umarım o son basamağı çıkmayı başarır gençlerimiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Bizde Arda gibi çok yetenek var ama son basamağı çıkacak fırsatı ya bulamıyor yada bulup değerlendiremiyorlar. Umarım o son basamağı çıkmayı başarır gençlerimiz.

şu an gelen jenerasyon gerçekten beni şaşırtıyor. son yıllarda altyapıdan rotasyon oyuncusu bile çıkaramıyorduk bence pek potansiyel de gelmiyordu. mevcut ekipten ciddi ciddi takımda düşünülebilecek 3-4 oyuncu var. dediğin gibi son basamakta yine riskler var ama bu sefer bir şeyler olacak gibi bakalım.

Etiketler: