2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1236524 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Bende Emrecan ve Müldüre fitim en azından defansı toparlamış oluruz. İleride Cenk ve Ghezzala güveniyorum. Weghorst izlediğim maçlarını Süperlig+Beşiktaş için convert ettiğimde yine net kötü transfer. Uzayda kapladığı hacim sayesinde elbette bize verebilecekleri var ama attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değmeyecek cinsten.

Cenk iki sezondur forma yuzu goremiyor ve sakatliklarla ugrasiyor. Maksimum verimli zamani da bizimle yasadi. Ingilterede bulundugu sure icinde neredeyse katkisiz bir oyuncuya donustu. Weghorstun ise performans cizgisi surekli yukariya dogru. Son sezonu istatistiksel olarak dusuk ancak Cenke nispeten daha kararli bir performansa sahip. Altyapisi saglam bir ligden gelip major iki ligde surekli oynamis. Bunlar kisisel yorumlar degil aksine ortada olan bariz bilgiler. Weghorst belki beklenenden uzak kalacak, bilemeyiz -dogmamis cocuga don bicilmez- ama eldeki verilere bakinca hangi dusunce esliginde (izledigin maclarda neleri yapamadigi icin) birini net kotu transfer ilan ederken digerini guvenilir (son 2 3 sezonu yok hukmunde olan birisi icin) olarak dusunuyorsun?

Çevrimdışı Orhan_

pjanic ve bats için demiştim.

Muleka için yaşayalım ve görelim.

Mulekayi ve gedsonu f/p oranina gore pahali buldugunu soyledin ya.

Çevrimdışı Efe

muleka weghorst cenk hayırlı olsun 1 türk terübeli stoper 1 tanede yine türk orta saha oyuncusu alırsak gayet iyi olacak.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Mulekayi ve gedsonu f/p oranina gore pahali buldugunu soyledin ya.
geçmişde verdiklerine ve gelecekte verebileceklerine baktığında aldığımız hiç bir oyuncu pahalı değil tabi beşiktaşta olamazsa 900 verdiğin oyuncuya 500 bile fazla olur şimdi muleka 20 golü görecek gibi duruyor görürse maaş ve bonservise pahalı diyenler beleş demeye başlarlar gedsonu üç aşağı beş yukarı ne vereceği belli olarak görüyorum şu anki performansından bir tık yukarda olsa zaten yolu türkiyeye düşmezdi 30-40 m ye epl yolunu tutardı bizim sorunumuz onu bir tık yukarıya taşıyabilecekmiyiz olmalı muleka çok golcü bir oyuncu milli takımına seçildiği anda epl kapısı açılacak türkiyeye şans eseri düşmüş oyuncu emrecanıda alırsak avrupaya gidecek potansiyele sahip oyuncu, elimizde bayağı genç ve önü açık oyuncu oluyor elimizde olmayan tek şey bunları pazarlayacak yönetim

Çevrimdışı XiaoHan

Komşunun tavuğu kültürü maşallah bu senede tam gaz devam ediyor. Rıdvan tü kaka, Ersin tü kaka, daha geçen sene Beşiktaşın çocuğu olan Rosier bile tü kaka olmuş. Tabi her ne hikmetse sözleşmesi bitmiş, bitmeye yakın anlaşılamamış veya 3 kuruşluk teklif gelince bu operasyonlar başlıyor taraftarın gözünden düşürüp değersizleştirip yönetim tepki görmeden tereyağdan kıl çeker gibi sıyrılıyor. A.N.Ç. şanşlı biri sosyal medya internet bu denli yaygın gelişmiş olsaydı Y.D. hala başkan kalırdı ama kendi Y.D'den bile kötü başkan.

21 yaşında ve kariyerinde sadece 25 maç olan birine 2m euro bonservis verileceği konuşuluyor ve ilk 11e yazıyor herkes ama ayağı düzgünmüş  :D  ne kolaymış Beşiktaşta oynamak 11e girmek.
Yurtiçi yabancı transferi özellikle anadolu takımlarından gelen ve başarılı olan akıllarda kalan 5 oyuncu yokken 3-3,5m euro bonservisle başka bir rezalete imza atılıyor ama yıllık ücreti azmış.
Menajerler yemesin Beşiktaşa faydası olmuş olmamış borç artmış tmsf bile ağıza alınacak duruma gelmiş umurlarında değil birileri ceplerini iyi dolduruyor anladığım.
40 yaşında son 2 sezonu saha içi mücadelesi yerlerde ayakta kalamayan resmen el freni ama sözde 20liklerden daha diri profesyonel ile yeni imza zaten çok takdirlik.

Tabi transfer planlaması yapmak, takımı sezon hazırlıklarına yetiştirmek sanki kulübü yönetenlerin ve başkanın sorumluluğu değilmiş çok büyük lütuf göstermişler ve gösteriyorlar algısı ve kafası ayrı bir seviye.

Geçen sene paramız yok transfer yapmayız diyodun sayın başkan, kağıda dökmediğin hatan yüzünden kovduğun adama 20 milyon verecekken şampiyon hocana 12m teklif edip itibarsızlaştırıp küstürdükden sonra gömümü bulmuştun har vurup harman savurdun paraları, geçen sene mali durum kötüyse eğer kimseyi de satmadın kasaya nerden giriyor bu paralar? TMSF hazırlıklarımı?

🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı celiker1

geçmişde verdiklerine ve gelecekte verebileceklerine baktığında aldığımız hiç bir oyuncu pahalı değil tabi beşiktaşta olamazsa 900 verdiğin oyuncuya 500 bile fazla olur şimdi muleka 20 golü görecek gibi duruyor görürse maaş ve bonservise pahalı diyenler beleş demeye başlarlar gedsonu üç aşağı beş yukarı ne vereceği belli olarak görüyorum şu anki performansından bir tık yukarda olsa zaten yolu türkiyeye düşmezdi 30-40 m ye epl yolunu tutardı bizim sorunumuz onu bir tık yukarıya taşıyabilecekmiyiz olmalı muleka çok golcü bir oyuncu milli takımına seçildiği anda epl kapısı açılacak türkiyeye şans eseri düşmüş oyuncu emrecanıda alırsak avrupaya gidecek potansiyele sahip oyuncu, elimizde bayağı genç ve önü açık oyuncu oluyor elimizde olmayan tek şey bunları pazarlayacak yönetim
Tottenham'da satın alma maddesi 60 milyon euroydu Gedson'un
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yabancı kuralında güncelleme yapmışlar.

"TFF Yönetim Kurulu tarafından, kulüplerimize devam eden transfer sürecinde kolaylık sağlamak ve A Takım Listelerini daha rahat oluşturabilmeleri amacıyla, yabancı kuralı korunarak 2022-2023 Futbol Sezonu İlan Edilmesi Gereken Hususlar'ın "Süper Lig Futbolcu Uygunluğu" ve “TFF 1. Lig Futbolcu Uygunluğu”nda yeni bir düzenlemeye gidildi.

Buna göre; Süper Lig kulüplerinin A Takım Listesinde bulunduracağı en fazla 14 yabancı kuralı devam edecek olup, transfer dönemi içerisinde yabancı oyuncu transferlerini daha rahat yapabilmeleri için imzalamış oldukları sözleşmeler tescil edilecektir.

Transfer dönemi bitiminde ise A Takım Listesine yazılacak 14 yabancı futbolcu dışında kulübe tescili devam eden yabancı futbolcular, müsabakalarda oynayamayacağı gibi her bir futbolcu için kulüpler Federasyona 500.000 TL alt yapı fon bedeli ödeyecektir.

Söz konusu düzenleme ile TFF 1. Lig kulüpleri için de A Takım Listesinde 8 yabancı uyruklu oyuncu bulundurma kuralı devam edecek, ancak kulüpler transfer sürecinde yeni yabancı uyruklu transferlerini tescil ettirme imkanı bulacaktır.   

Transfer dönemi sonunda 1. Lig kulüplerinin sözleşmeli oyuncu sayısı 8'in üzerine çıktığı takdirde, A Takım Listesine alınmayan oyuncular müsabakalarda oynayamayacaktır."

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bazoer herhangi bir kulüple hala imzalamamış gözüküyor.

Çevrimdışı murat

Bazoer herhangi bir kulüple hala imzalamamış gözüküyor.
galatasaray ilgileniyormuş. İstesek alırız o zaman :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

Yabancı kuralında güncelleme yapmışlar.

"TFF Yönetim Kurulu tarafından, kulüplerimize devam eden transfer sürecinde kolaylık sağlamak ve A Takım Listelerini daha rahat oluşturabilmeleri amacıyla, yabancı kuralı korunarak 2022-2023 Futbol Sezonu İlan Edilmesi Gereken Hususlar'ın "Süper Lig Futbolcu Uygunluğu" ve “TFF 1. Lig Futbolcu Uygunluğu”nda yeni bir düzenlemeye gidildi.

Buna göre; Süper Lig kulüplerinin A Takım Listesinde bulunduracağı en fazla 14 yabancı kuralı devam edecek olup, transfer dönemi içerisinde yabancı oyuncu transferlerini daha rahat yapabilmeleri için imzalamış oldukları sözleşmeler tescil edilecektir.

Transfer dönemi bitiminde ise A Takım Listesine yazılacak 14 yabancı futbolcu dışında kulübe tescili devam eden yabancı futbolcular, müsabakalarda oynayamayacağı gibi her bir futbolcu için kulüpler Federasyona 500.000 TL alt yapı fon bedeli ödeyecektir.

Söz konusu düzenleme ile TFF 1. Lig kulüpleri için de A Takım Listesinde 8 yabancı uyruklu oyuncu bulundurma kuralı devam edecek, ancak kulüpler transfer sürecinde yeni yabancı uyruklu transferlerini tescil ettirme imkanı bulacaktır.   

Transfer dönemi sonunda 1. Lig kulüplerinin sözleşmeli oyuncu sayısı 8'in üzerine çıktığı takdirde, A Takım Listesine alınmayan oyuncular müsabakalarda oynayamayacaktır."
3 yerli zorunluluğu devam ediyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

3 yerli zorunluluğu devam ediyor.

Özetle; sözleşme tescili için kadronu boşaltman lazım kısmı hikaye olmuş.

Çevrimdışı tugozcan

Arkadaslar uzun bir aradan sonra merhaba :) Gecmis sayfalarda bir arkadas ziyaretci sayisindan bahsedip, bu kadar kisi foruma katki verse keske yazmis. Dedim hakli :D uzun suredir sadece okuyordum.

Bu sene basimiza tas yagmaz insallah. Kampa bu kadar transfer yetismesi hic normal degil.

Orta saha + Emrecan + stoper beklentisiyle giris yapayim tekrar :D

Çevrimiçi Samet Demir

Arkadaslar uzun bir aradan sonra merhaba :) Gecmis sayfalarda bir arkadas ziyaretci sayisindan bahsedip, bu kadar kisi foruma katki verse keske yazmis. Dedim hakli :D uzun suredir sadece okuyordum.

Bu sene basimiza tas yagmaz insallah. Kampa bu kadar transfer yetismesi hic normal degil.

Hoşgeldinizz

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoşgeldiniz, forumun canlanmaya ihtiyacı var.

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca ısrarım devam ediyor bu lige çilingir lazım en kritik anda frikikten çakacak bir adam lazım. Başkanım yap şu işi ahir ömrümüzde tekrardan izleyelim şu zalımı

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Pukki---> Ankaragücü diyorlar ama inanmıyorum  :D

Gelsin yedek olarak kalsın bizde .

Çevrimdışı murat baltacı

Mulekadan abou katkısı alacağız gibi hissediyorum. İleriye trazeguet olsaydı kafamız rahat olurdu hem ghezal gibi likit açar hem sisteme uyardı.

Merakla kale ve stoper hamlesini bekliyorum amartey olsa süper olur kaleye nasıl bir formül bulacağız bilmiyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tugozcan

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1544982260595806209

Bu kiralik isleri cok ezbere yapiliyor ve bize gercekten hic faydasi olmadi su ana kadar. Umarim Kartal bir ilk olmayi basarir.

Bir donem, f. orman zamani, kulup alacaktik alt liglerden. Tabi ki lafta kaldi ama bu tarz bir olusuma ihtiyaci var bence Turk futbolunun. U21 diye bir takimdan ziyade Besiktas B takimi olusturup profesyonel liglerde mucadele etmeli bu oyuncular.

Hem gidip 1 mac oynamadan gelip, koskoca 1 yillarini kaybetmezler hem daha rekabetci olurlar. Bizim seviyemizdeki oyuncular takima gelir, digerleri de satilarak belki bir gelir elde edilir. Hadi hic olmadi en azindan nasil antrenman yaptilar, eksikleri neler vs daha dogru ortaya cikar.

Utopya gibi ama neden yapilmadigini da anlamiyorum. Prosedurden mi maaliyetten mi cekiniliyor acaba.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kiralik isleri cok ezbere yapiliyor ve bize gercekten hic faydasi olmadi su ana kadar. Umarim Kartal bir ilk olmayi basarir.

Bir donem, f. orman zamani, kulup alacaktik alt liglerden. Tabi ki lafta kaldi ama bu tarz bir olusuma ihtiyaci var bence Turk futbolunun. U21 diye bir takimdan ziyade Besiktas B takimi olusturup profesyonel liglerde mucadele etmeli bu oyuncular.

Hem gidip 1 mac oynamadan gelip, koskoca 1 yillarini kaybetmezler hem daha rekabetci olurlar. Bizim seviyemizdeki oyuncular takima gelir, digerleri de satilarak belki bir gelir elde edilir. Hadi hic olmadi en azindan nasil antrenman yaptilar, eksikleri neler vs daha dogru ortaya cikar.

Utopya gibi ama neden yapilmadigini da anlamiyorum. Prosedurden mi maaliyetten mi cekiniliyor acaba.
Rezerv lig kurulacak bu sene ama dediğin gibi bu rezerv takımların profesyonel liglere dağıtılması lazım bir şeyler elde edebilmek için o olayı da bir 5-6 yıl sonra yaparız herhalde.

Çevrimdışı doganay

Muleka sözleşme işi neden uzadı , hala bir açıklama göremiyorum. Birde bu İstanbulspor dan genç stoper transferi bitmişti sözde, sorun mu cikti acaba

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Komşunun tavuğu kültürü maşallah bu senede tam gaz devam ediyor. Rıdvan tü kaka, Ersin tü kaka, daha geçen sene Beşiktaşın çocuğu olan Rosier bile tü kaka olmuş. Tabi her ne hikmetse sözleşmesi bitmiş, bitmeye yakın anlaşılamamış veya 3 kuruşluk teklif gelince bu operasyonlar başlıyor taraftarın gözünden düşürüp değersizleştirip yönetim tepki görmeden tereyağdan kıl çeker gibi sıyrılıyor. A.N.Ç. şanşlı biri sosyal medya internet bu denli yaygın gelişmiş olsaydı Y.D. hala başkan kalırdı ama kendi Y.D'den bile kötü başkan.

21 yaşında ve kariyerinde sadece 25 maç olan birine 2m euro bonservis verileceği konuşuluyor ve ilk 11e yazıyor herkes ama ayağı düzgünmüş  :D  ne kolaymış Beşiktaşta oynamak 11e girmek.
Yurtiçi yabancı transferi özellikle anadolu takımlarından gelen ve başarılı olan akıllarda kalan 5 oyuncu yokken 3-3,5m euro bonservisle başka bir rezalete imza atılıyor ama yıllık ücreti azmış.
Menajerler yemesin Beşiktaşa faydası olmuş olmamış borç artmış tmsf bile ağıza alınacak duruma gelmiş umurlarında değil birileri ceplerini iyi dolduruyor anladığım.
40 yaşında son 2 sezonu saha içi mücadelesi yerlerde ayakta kalamayan resmen el freni ama sözde 20liklerden daha diri profesyonel ile yeni imza zaten çok takdirlik.

Tabi transfer planlaması yapmak, takımı sezon hazırlıklarına yetiştirmek sanki kulübü yönetenlerin ve başkanın sorumluluğu değilmiş çok büyük lütuf göstermişler ve gösteriyorlar algısı ve kafası ayrı bir seviye.

Geçen sene paramız yok transfer yapmayız diyodun sayın başkan, kağıda dökmediğin hatan yüzünden kovduğun adama 20 milyon verecekken şampiyon hocana 12m teklif edip itibarsızlaştırıp küstürdükden sonra gömümü bulmuştun har vurup harman savurdun paraları, geçen sene mali durum kötüyse eğer kimseyi de satmadın kasaya nerden giriyor bu paralar? TMSF hazırlıklarımı?
rıdvan bizim a takımda oynamaya başladığında kaç maç oynamıştı da 25 maç oynamış oyuncuyu beğenmiyorsun zaten ölçü kaç maç oynadığı değil isterse hiç oynamasın alt yapıdan bulur alırsın yeteneği kaç maç oynamış gibi çok saçma bir tesbitle burdaki insanlara gider yapıyorsun 25 maçta yeteneği göremiyorsan o senin sorunun eksikleri yokmu var tabi ama çocuk gelişmeye açık oynadığı her maç üstüne koyuyor eğer senin kafada olsaydılar zamanında metinler şifo mehmetler feyyazlar beşiktaşta forma göremezdi bu şekilde gelip beşiktaş tarihine geçtiler sen istanbul takımlarının yerli oyuncularını kendimi yetiştiriyor sanıyorsun
Böyle tuhaf konuşarak beşiktaşı küçülttüğünüzün farkında değilsiniz dostum biz beşiktaşız bütün türkiye bizim alt yapımızdır kendi alt yapımıza torpille gelen yeteneksizler yerine ülkenin en seçkin gençleri girmeli saçma sapan insanlar tarafından değil en iyiler tarafından eğitilmeli
Rıdvana gelince 50-60 maçını izledik maçı geçtim aklında kalan 5 pozisyon varmı
Ben beşiktaşlıyım bu formayı sadece hak edenin giymesini isterim yirmi yaşında sahaya çıkıp 30 dakikada pili biten oyuncunun beşiktaşta işi olmaz ismael rıdvanı neden atmış dediğinde çıkardı oyundan hiç düşündünüzmü bana alt yapıdan emirhan gibi kendini yeterli görmeyip tatile gitmeyip eğitim alan genç lazım herkes ister alt yapımızdan çıkan oyuncu oynasın ama bunu hak etmesi lazım bizim alt yapıdan çıkanlar ikinci ligde bile oynayamıyor
Biz ana okulu değiliz tutar tutmaz bir yetenek gördüğümüzde alırız laf ettiğin 25 maç yapmış diye küçümsediğin çocuğun youtube de videolarına bak kendini daha iyi stoper yapmak için ne çabalar gösterdiğini gör ist spor alt yapısında yetişen çocukla beşiktaş alt yapısında yetişen arasında fark yok hepsi bu ülkenin çocukları kim iyiyse onu beşiktaşta görmek isterim

Çevrimiçi Necmi

Ha bu arada biz stoper arıyoruz rıdvanla emrecan neden mukayese ediliyor onuda anlamış değilim
Şimdi mesela yarım sezonuna bakıp mulekaya çok para verdiğimiz söyleniyor ama kimse afrikada daha 19 yaşındayken onu bulduğumuzu istediğimizi ama alamadığımızı bilmez bende yakın bir zamanda duydum takımında isyana kalkmasa bu oyuncu türkiyeye tatil yapmaya gelirdi doğru kullanabilirsek çok büyük bir yeteneği bedavaya aldık iyiki zamanında almamışız alsak 19 yaşında alt yapıya gönderip öğütürdük

Etiketler: