2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1234178 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1544286060162818048
sözlü anlaşmayı geçtim adam gelmiş tesisleri ve stadı gezmiş

kulübü tamam dese 3 saniyede falan açıklarlar herhalde :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Weghorst hayırlı olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim sorum kac tane boyle adam alabilecegin? Kac tanesi bu ligi tercih eder? Kac tanesine gucumuz yeter?
Kaç tane alabilirsek, o kadar alacağız.

O basiretsiz renkliler bile Kore 'den 3 milyona stoper buluyor, biz neden bulmayalım?

Yeter ki hedefin ve yol haritan bu olsun.

Mesela Emrecan transferini pahalı buluyorum, ama her haliyle Saiss'ten çok daha mantıklı bir transfer.

Madem 2 milyon Euro'lara çıkıyorsun gençler için, Kazımcan'ı da alsaydın mesela 1.3 milyon Euro'ya.

Pjanic + Alex'in bir senelik maliyetiyle 3 tane Muleka alabilirdik. 2'si tutsa, 10 milyonluk 2 topçumuz olurdu.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1544307014540689410
Hayırlı olsun, göreve geldiklerinden beri Josef 'ten sonra yaptıkları en mantıklı transfer.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi bos tartismalardan birisi de ersinin kaleciligi. Ersin kaleci degil demeyelim ama kotu kaleci. Biz ismaille de sampiyon olduk, sayesinde olmadik. Ersinle de sampiyon olduk ama sayesinde degil. Yedigi goller, pozisyon hatalari, hiz problemi, kazma ayagi vs. gibi konular hic olmamis gibi konusulmasi komik. Buyuk takimlarda guven vermeyen kaleci diye bir sey olmaz. Ersin dosta korku dusmana guven veriyor.

Dosta korku veren Ersin'e rağmen,
Beğenmediğimiz Larin'e rağmen,
N'sakala kazmasına rağmen,
Welinton'un saatli bombalarına rağmen,
Yarım yamalak oynayan Gökhan Töre'ye ve hiç oynamayan Oğuzhan'a rağmen,
Sevimli hayalet Mensah'a rağmen,
Aboubakar sezonun yarısında satış koymasına rağmen,
Zamanında Yeteneksiz jüriliği yapmış olan hocaya rağmen,

Şampiyon olabildiysek, neden transfer yapıyoruz bu kadar?

@ardiles haklı o zaman, kimseyi almasak da şampiyon oluruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1544303530227503104?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

Hakettiği parayı almış, hem de doğrudan CL gruplarına kalan bir takıma gitmiş.

Yolu açık olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1544310982796795904
Çok yüksekmiş, neyse bir sene faydalanalım en azından.

Bunların pazarlıkla herhangi bir şeyi düşürebildiklerini görmedim zaten, anca hava civa.

Çevrimdışı sozkul

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1544303530227503104?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

Hakettiği parayı almış, hem de doğrudan CL gruplarına kalan bir takıma gitmiş.

Yolu açık olsun.

net maaş mı bu?
Ben 800 olayına inanmamıştım ama 1.8 den eline 1.1 filan geçer brütse.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2022, 21:23:05 sozkul ]

Çevrimiçi Samet Ç

Muleka'nın bonservisi 3.3 milyon maaşıda 900 bin Euro yarın İstanbul'a geliyormuş.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2022, 17:14:47 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bunların pazarlıkla herhangi bir şeyi düşürebildiklerini görmedim zaten, anca hava civa.
Opsiyon 4 milyonda olsa sene sonu pazarlık işine girişilecekti her türlü o yuzden benim için pek fark etmiyor oyuncu kalmak isterse 6 milyona alınır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Opsiyon 4 milyonda olsa sene sonu pazarlık işine girişilecekti her türlü o yuzden benim için pek fark etmiyor oyuncu kalmak isterse 6 milyona alınır.
Opsiyonun düşük olması, al sat işine girerken işe yarıyor.

Mesela adam parladı ve 15 milyonluk teklif geldi, al sat yapınca kârın yüksek oluyor.

Trabzonspor Sorloth'ta iyi becermişti.

Çevrimdışı Necmi

bence bu opsiyon yabani otlar çıkmasın diye konmuş opsiyon seneye yukarı çıkamazsa yine gitmeyecek takıma her halukarda bizim oyuncuyu burda kalmaya ikna etmemiz gerekiyor tek sorunumuz oyuncunun kalmak isteyip istememesi olur

Çevrimdışı ardiles

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1544286060162818048

Getirisi kadar götürüsü olan, 29 yaşında ununu elemiş ve ülkesinden hiç çıkamamış oyuncuyu milyon euro bonservisle satın almak bir sistem sonucu ise; Senin o sistemin çöptür. Senden teknik adam da olmaz.

Çevrimdışı ardiles

bak hala oyuncu diyorsun seninle anlaşamayacağız benimde sırtıma beşiktaş forması giydirip sahaya sürseler o dediklerini bende yapmış olurdum ama bu beni oyuncu yapmazdı yarım sezon oynamış ama iki videosu çıkmış kaç yıldıt bizde oynayan rıdvana öyle video yapabilirmisin ersinin kurtarışlarından video yapsan dünyanın en kısa videosu olur benim için genç olmaları bir şey ifade etmiyor çok daha farklı şeyler söylerimde beşiktaşın oyuncusular ne kadar vasat sevici oldunuz sırf genç alt yapı diye sırtımızdamı taşımamız lazım alt yapıda çok oyuncu var bunlar kötüyse gider yerine onlar gelir emirhana birşey dediğimi duydunmu kartala semihe dediğim birşey varmı siz beşiktaş maçlarını izlemiyormusunuz anlamıyorumki bir riske gireceksem ersin yerine emreyle girerim toy belki ama en azından kaleci gömleği var ersinde benim görmediğim neyi görüyorsun halı sahada izlediğim çocuklar bile ersinden iyi kaleci rıdvanda o boyla o fizikle beşiktaşın beki olamaz gram savunma bilgisi yok kale ile rakibin arasında durması gerekirken sayısını bile hatırlamadığım kadar kaleyle arasına rakip aldı temaslı oynamıyor sürekli pozisyon kaybediyor sıçrayamayan savunmacımı olur boy dezavantajını kapatacak çabukluğuda yok kondisyonu sıfır ben eleştirmeye devam edeceğim yaşları beni ilgilendirmiyor beşiktaşı onları sevdiğimden daha çok seviyorum bir oyuncu ya iyidir yada kötü ümit varsa yaşı genç olduğu için katlanırsın emirhanda hata yapacak çok kötü maçlarıda olacak ama ona katlanılır bunu hak ediyor alt yapıda yetenekli çocuklar var sırf genç diye vasat sevici olmam beşiktaşa kötülük etmem

Milyon euro bonservislerle transfer edilen vasat oyuncular hakkında zaten şu eksiği olmasa bize gelmez şurada oynar diyorsun ya, Ersini savunman için 5 milyon bonservis ödememizi beklemene gerek yok. Zaten eksikleri olmasa bizim altyapımızdan çıkmazdı Real altyapısından çıkardı diyebilirsin. Ersin ve Rıdvan gibi oyunculara verdiğimiz eğitim kalitesinden daha fazlasını bize verdiler, o kadarını haketmemiştik. Ersin altyapıda yedek kaleciydi as kaleci Doğukan tesiste kalıyor diye yollandı. Tek suçu İstanbulda ikamet etmemekti. Gözümüzde bu kadar değersizler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ardiles

.

İyi de Mert Rosier'den daha iyi değil ki. Kanat beklerin kilit adam olduğu bir sistemde oynamaya kalkarken Ghezzal ile bu kadar uyumlu, takım ile bütünleşmiş, Mert'in 2 katı gol katkısı veren Rosier'i yollayıp yerine Mert'i koyunca zayıflamış olacaksın. Ne anladım bu işten? Ghezzal'i gönderip Emre Mor'u almak istemekten farkı yok.

Süper ligde pivotlar iş yapardan sonra yeni mitimiz hayırlı olsun "kanat bekler kilit adam". Sizinle ilgili değil çok sık duyuyorum bu kelimeyi. Hiç alakası yok aslında. Kilit rol 3 stoper. Frankfurt 3 lü oynuyor Rıdvanı Kosticin yerine düşünüyorlar. Kostic 29 yaşında 24 milyon euro değerinde 4-2-3-1 in sol kanat oyuncusu ve 10 numara giyiyor. Evet Frankfurtta sol kanat bek oynuyor.

Rosierin 29 yaşına kadar sözleşmesi var, o yaştan sonra satılmaz ya da yeni oyuncu aranmaz +3 daha ilave eder 32 yaparız yapmasına da sağ bek pozisyonunda kontak kapatmaya ne gerek var. Ters ayakla yakın/uzak direğe sert plase yollayan biri olsa elden bırakma ama Rosierde bu özellik yok. Takım uyumu dersen, zaten her yıl sil baştan kuruluyor.

Çevrimdışı Nazım Ar

Getirisi kadar götürüsü olan, 29 yaşında ununu elemiş ve ülkesinden hiç çıkamamış oyuncuyu milyon euro bonservisle satın almak bir sistem sonucu ise; Senin o sistemin çöptür. Senden teknik adam da olmaz.

İçime hiç sinmeyen tek oyuncu bu. Boyu uzun dendikçe, her yerde oynuyor dendikçe, çok çalışkan dendikçe aklıma Kenan karaman geliyor kanattan bir tane aksiyonunu izleyemedim, internette hakkında bir tane scout raporudur, incelemedir, övgüdür bulamadım. Bedava olsa, yabancı sınırı olmasa, senin de acil ihtiyacın olsa makul olabilecek bir transferin şu haliyle hiç mantığı yok.

Çevrimdışı uğur07

stoperlerden Halil duman Erdoğan
sağ bek Bilal ceylan
sol bek Ahmet Gülay
orta saha atamer bilgin muhayer
sağacik Atakan Güner

Avusturya kampına alınmamış. bunlar İstanbul'daki kampta yokmuydu.demek ki begenilmemis. kiralık gittikleri takımlarda da yer bulamamışlardi. demek ki birşey olmayacak

onun yerine Aytuğ cisse Necati Emrecan terzi Berkay Vardar girmiş kampa.

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

sağ bek Bilal ceylan
sol bek Ahmet Gülay
sağacik Atakan Güner

Avusturya kampına alınmamış. bunlar İstanbul'daki kampta yokmuydu.demek ki begenilmemis. kiralık gittikleri takımlarda da yer bulamamışlardi. demek ki birşey olmayacak

Ahmet Gülay için zamanında ortalığı yangın yerine çevirmiştik

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı doganay

sağ bek Bilal ceylan
sol bek Ahmet Gülay
sağacik Atakan Güner

Bu Bilal Ceylan da ne ovuluyordu. Eskişehir de öyle futbolcu olacak , böyle futbolcu olacak diye . Şimdi kampa bile alınmaya tenezzül edilmiyor.

Çevrimdışı Nazım Ar

Süper ligde pivotlar iş yapardan sonra yeni mitimiz hayırlı olsun "kanat bekler kilit adam". Sizinle ilgili değil çok sık duyuyorum bu kelimeyi. Hiç alakası yok aslında. Kilit rol 3 stoper. Frankfurt 3 lü oynuyor Rıdvanı Kosticin yerine düşünüyorlar. Kostic 29 yaşında 24 milyon euro değerinde 4-2-3-1 in sol kanat oyuncusu ve 10 numara giyiyor. Evet Frankfurtta sol kanat bek oynuyor.

Rosierin 29 yaşına kadar sözleşmesi var, o yaştan sonra satılmaz ya da yeni oyuncu aranmaz +3 daha ilave eder 32 yaparız yapmasına da sağ bek pozisyonunda kontak kapatmaya ne gerek var. Ters ayakla yakın/uzak direğe sert plase yollayan biri olsa elden bırakma ama Rosierde bu özellik yok. Takım uyumu dersen, zaten her yıl sil baştan kuruluyor.

Her formasyonda değil ama Weghorst aldığın soluna Muleka koyacağın sistemde gerçekten sağ bekinin/kanatının sürekli bindiren, verkaça giren ve iyi orta yapan birisi olması önemli. Zaten öyle olmasaydı ortasaha göbeği Gedson gibi final pas kalitesi ve yaratıcılığı kısıtlı ama atletik ve top taşıyabilen birine emanet edilmezdi. Mert Müldür ortalama türk oyuncusundan daha iyi olabilir ancak Rosier'den artısını göremedim ben hücumda ne izlediğim maçlarda ne de istatistğklerinde. Sağ stoper olarak düşünülür ise ve alabiliyorsak buyursun gelsin çok güzel olur, harika olur da sağ kanat değil ki bu adam Rosier ile kafa kafaya değiştirelim. Oraya da yine ekstra para vereceksin.

Çevrimdışı ardiles

Dosta korku veren Ersin'e rağmen,
Beğenmediğimiz Larin'e rağmen,
N'sakala kazmasına rağmen,
Welinton'un saatli bombalarına rağmen,
Yarım yamalak oynayan Gökhan Töre'ye ve hiç oynamayan Oğuzhan'a rağmen,
Sevimli hayalet Mensah'a rağmen,
Aboubakar sezonun yarısında satış koymasına rağmen,
Zamanında Yeteneksiz jüriliği yapmış olan hocaya rağmen,

Şampiyon olabildiysek, neden transfer yapıyoruz bu kadar?

@ardiles haklı o zaman, kimseyi almasak da şampiyon oluruz.

Haftada bir gün lig maçı yapacağımız o kadroda 14 deneyimli futbolcu vardı. 21 kişilik maç kadrosunun 2/3ü yapar. Genç futbolculara 1/3lük 7 kişilik kontenjan adil değil miydi? Cenk ve Atiba ile papazların lehine oran bozulacaktı üstelik. Yetmedi hala papaz transferi yapıyoruz. Genç futbolculara güvenip rahat bıraksak biraz soluk alsalar daha rahat oynayacaklar. Formayı giyen genç futbolcu kendi oyununu terkedip taraftarı arkasına almak için saçma sapan hareketler yapıyor. O da biliyor iki trivela üç rabona iki kilit pas atsa taraftar çığlık atacak!

Çevrimdışı ardiles

Her formasyonda değil ama Weghorst aldığın soluna Muleka koyacağın sistemde gerçekten sağ bekinin/kanatının sürekli bindiren, verkaça giren ve iyi orta yapan birisi olması önemli. Zaten öyle olmasaydı ortasaha göbeği Gedson gibi final pas kalitesi ve yaratıcılığı kısıtlı ama atletik ve top taşıyabilen birine emanet edilmezdi. Mert Müldür ortalama türk oyuncusundan daha iyi olabilir ancak Rosier'den artısını göremedim ben hücumda ne izlediğim maçlarda ne de istatistğklerinde. Sağ stoper olarak düşünülür ise ve alabiliyorsak buyursun gelsin çok güzel olur, harika olur da sağ kanat değil ki bu adam Rosier ile kafa kafaya değiştirelim. Oraya da yine ekstra para vereceksin.

En az 2 stoper kilit rolde, bu pozisyonlar net şekilde otursun gerisi önemli değil. Merkezde Sais gibi 3lü oynamayı bilen stoperden sonra solda Emrecan aşısı tutarsa bu 343 formasyonu kurtarırız. Orta sahayla istediğin gibi oynayabilirsin. Emrecanın sağ versiyonunu bulabilirsek sağ/sol kanat beklerin de hiç önemi kalmıyor.

Etiketler: