2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1233174 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Nazım Ar

Çilek denilen şöyle Fabian Ernst kasa bir b2b olsa.  Gedson'a bir türlü güvenemiyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ailton dışında Bundesliga'da başarılı olup da Türkiye'de başarılı olamayan bir santrafor hatırlamıyorum.

O yüzden Weghorst isabetli bir transfer.

Umarım mahçup etmez.

Çevrimdışı Talisca1903

Çilek denilen şöyle Fabian Ernst kasa bir b2b olsa.  Gedson'a bir türlü güvenemiyorum.
giunti tarzı da olur

Çevrimdışı alimm

orta saha abi, isim sızmadığı için yazmadım
Geçn sene isteyip de getşremediğimiz Ross Barkley olabilir..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Geçn sene isteyip de getşremediğimiz Ross Barkley olabilir..
Geçen yıl Loftus-Cheek'i de istemiştik sanırım

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Ailton dışında Bundesliga'da başarılı olup da Türkiye'de başarılı olamayan bir santrafor hatırlamıyorum.

O yüzden Weghorst isabetli bir transfer.

Umarım mahçup etmez.
muleka ile birlikte gelirse çok mükemmel iş olur

Çevrimdışı Talisca1903

genç bir forvet daha almışız ilievski mi çukur mu acaba

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Mulekanin videosuna bakiyordum da  adam en az Weghorst kadar  ceza sahasinda  bitirici, yine ayni sekilde c.sahasi icinde ani etkili ve isabetli paslarla arkadaslarini pozisyona sokuyor, oyun gorusu var ileride  pres de yapiyor.. Kafa vuruslari oldukca  etkili dribbling de  gayet  iyi  .. Ben adama ilk kez alici gozle baktim  bayildim dogrusu  her seyden biraz var ... Alalim  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı annoca

çilek savaşçı biridir umarım.

3. yerli kim olacak pek isimde çıkmıyor.

Çevrimdışı tolgakgonul

Çevrimdışı annoca

Bu kadroya bir ÇİLEK yakışır  :photo:
can mert müldür işi ne oldu

Çevrimiçi Necmi

Mulekanin videosuna bakiyordum da  adam en az Weghorst kadar  ceza sahasinda  bitirici, yine ayni sekilde c.sahasi icinde ani etkili ve isabetli paslarla arkadaslarini pozisyona sokuyor, oyun gorusu var ileride  pres de yapiyor.. Kafa vuruslari oldukca  etkili dribbling de  gayet  iyi  .. Ben adama ilk kez alici gozle baktim  bayildim dogrusu  her seyden biraz var ... Alalim  :biggrinking:
bence weghorst tan daha önemli transfer olur.en önemlisi 22 yaşında

Çevrimdışı Talisca1903

inşallah çok başarılı olur 5 sene adam aramayız

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Aynen, katiliyorum.. Teknigi de  cok iyi  elemanin, 21  yasina gore yere de  baya saglam basiyor...
Yorgo

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı GreenBook

Başkan harbiden alternatifin yok olsada senden iyisi olmaz
Hayırlı olsun camiamıza

Çevrimdışı murat

İstanbulsporlu Emrecan çok kritik bir transfer.

İstanbul başkanı Ecmel Sarıalioğlu hakkında bir yazı.
Adamın soyadı çok tanıdık geliyor diyordum ki Sanlı Kaptan ile bir bağları var.

https://www.saralailesi.com/istanbulsporu-sirtlayan-oflu-ecmel-faik-sarialioglu-trabzonspor-icin-konustu/
yüzü soyadından da tanıdık geldi bana ben de araştırdım akrabaymışlar.

Çevrimiçi tolga1903

Şu tayfur'un yerine gözünüzü seveyim emrecan yanına bir yerli stoper daha bulun da yabancı sol kanat bek yapın. Hiç mi yok fransa almanya ikinci liglerinde potansiyeli olan yerli stoper ya bu kanat bek çok önemli abi bu sistemde olmaz yani oturtamıyorum umut meraş tayfur ikilisini o pozisyonda. Muleka özellikle 3 4 3'ün sol önüyse muhtemelen koridor komple beke kalacak çoğu maçta bunların ikisi de orayı kotarır diyemiyorum şahsen zayıf karnımız olacak şu bölge.

Çevrimdışı murat

Weghorst salı  gelecek denmişti ufak bir sapmayla tutturdular galiba.

Etiketler: