2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1230226 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sayın C.k evleneceğin vakit yaklaşınca çok fazla naz yaparsan karşı taraf soğur haberin ola  :eyes

Can , C.K kim ? Ceyhun Kazancı mı ?  :D

Az özet geçsen olayları, duyumsuzluktan kuruduk kaldık forumda  :biggrinking:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Cenkin mac başı kaç olacak acaba ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Valla isimler aynı, durumlar aynı duyduğum kadarıyla yeni çıkan bir isim yok ya da ben duymadım.

Wego işini çok uzattığı malum başkan da artık C.K' ya tavrını belli etti. Uzadıkça bo*u çıkıyor. Bir an öcne getirmesi lazım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

yeni günah keçisi  ceyhun kazancı hayırlı olsun.şampiyonluk kaybını  teknik direktöre, transferi sportif direktöre,borcu eski yönetimlere ,faize,pandemiye,
arkadaş siz ne iş yapmaya geldiniz.h
en iyi yaptıkları şey mazeret üretmek.

Çevrimdışı Talisca1903

Bence çok iyi olur. Okay yeri geldiğinde orta sahada da oynayabilir.
Kimse dillendirmiyor ama hoca yerli hakkını defansta Necip'ten yana kullanırsa hiç şaşırmam.
nejipi tercih ederim hiç beğenmiyorum ben okayı

Çevrimiçi Samet Demir

yeni günah keçisi  ceyhun kazancı hayırlı olsun.şampiyonluk kaybını  teknik direktöre, transferi sportif direktöre,borcu eski yönetimlere ,faize,pandemiye,
arkadaş siz ne iş yapmaya geldiniz.h
en iyi yaptıkları şey mazeret üretmek.
Şampiyonluk kutlaması geldi aklıma...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

şartlar cidden böyleyse çok itiraz etmem
Hala alışamadınız şu taktiklerine.

Sözleşme imzalanana kadar 20 milyon olur o.

Çevrimiçi murat

Sözde kampa oyuncular hazır olacaktı. 2 oyuncu geldi biri geçen sezon ortasından.

Çevrimdışı beno1903

Forvet yok defans yok kanat yok. Ersinle rıdvanı satmayı becerseler sol bek yok kaleci yok. Takımın yarısı yok transferde yok.

Gittiler sakat cenki aldılar ya bıktık be kardeşim. Hayır kurumumu burası her eski topçumuzu alıcaz.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2022, 18:48:01 beno1903 ]

Çevrimiçi murat

Fassnatch ile ilgili kim tepkili diyorsanız ben kendi adıma tepkiliyim. Başarılı olur olmaz ama başarılı olması tamamen şansa bağlı ne sisteme uyuyor ne kişisel becerisi ön planda ne yerli ne de bedava. Anadoludan Türk olarak ucuza bulamayacağımız bir oyuncu değil. Ha gelir gol atar bilemem sonuçta Tolga Ciğercinin 6 maçta 5 gol atbildiği bir lig burası ama transferde oyuncu kıstasımız bu olmamalı diye düşünüyorum.

Nobre ve Aurelio konusunda da Nobre ile şampiyon olduk, Aurelio ile de olabilirdik malum sebeplerden olamadık kendisi gayet güzel oynamıştı.
kişisel becerisi çok üst düzey q7 boşta uygun fiyata da gelir. En iyi döneminde bile becerisini çok efektif kullanamıyordu. Hoca istiyorsa sistemine uygun görüyorsa basit oynayan efektif adamlarda iş görebilir.

Çevrimiçi murat

Forvet yok defans yok kanat yok. Ersinle rıdvanı satmayı becerseler sol bek yok kaleci yok. Takımın yarısı yok transferde yok.

Gittiler sakat cenki aldılar ya bıktık be kardeşim. Hayır kurumumu burası her eski topçumuzu alıcaz.
q7 ve babel de boştaymış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sözde kampa oyuncular hazır olacaktı. 2 oyuncu geldi biri geçen sezon ortasından.
Kimsenin böyle bir beklentisi de yoktu. Kendi yarattıkları beklentinin mağduru oldular :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Kimsenin böyle bir beklentisi de yoktu. Kendi yarattıkları beklentinin mağduru oldular :D
taraftar sıkıştırıyor lig başladıktan sonra geliyor. Sıkıştırmasa ne olacak acaba. Kim pjaniçi biliyordu. Pat diye getirdiler.

Çevrimiçi Necmi

Valla isimler aynı, durumlar aynı duyduğum kadarıyla yeni çıkan bir isim yok ya da ben duymadım.

Wego işini çok uzattığı malum başkan da artık C.K' ya tavrını belli etti. Uzadıkça bo*u çıkıyor. Bir an öcne getirmesi lazım.
ck ile ne alakası var daha geçen gün son kuruşuna kadar pazarlık yapıyorum diye kendi açıkladı

Çevrimiçi Necmi

taraftar sıkıştırıyor lig başladıktan sonra geliyor. Sıkıştırmasa ne olacak acaba. Kim pjaniçi biliyordu. Pat diye getirdiler.
insan beklenti içine girmeyince canı da sıkılmıyor tavsiye ederim

Çevrimdışı Nazım Ar

kişisel becerisi çok üst düzey q7 boşta uygun fiyata da gelir. En iyi döneminde bile becerisini çok efektif kullanamıyordu. Hoca istiyorsa sistemine uygun görüyorsa basit oynayan efektif adamlarda iş görebilir.

Dünyadaki son 2 kanat oyuncusu bunlar değil herhalde. Ghezzal i yedekleyeceksen teknik, iyi şut atan yaratıcı bir ters ayaklı açık bakarsın. Rosieri yedekleyeceksen süratli çizgiye inen içeri girmeyen bek oyuncusu bakarsın. Adamın ikisiyle de alakası yok.

Çevrimiçi murat

Dünyadaki son 2 kanat oyuncusu bunlar değil herhalde. Ghezzal i yedekleyeceksen teknik, iyi şut atan yaratıcı bir ters ayaklı açık bakarsın. Rosieri yedekleyeceksen süratli çizgiye inen içeri girmeyen bek oyuncusu bakarsın. Adamın ikisiyle de alakası yok.
ikisiylede alakası yok başka meziyeti var işte.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim vasatı bile bulamadı. Bence amatörlerde de tarihin en kötü Beşiktaş'ı var şu anda.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

ck ile ne alakası var daha geçen gün son kuruşuna kadar pazarlık yapıyorum diye kendi açıkladı
Geçen sene 3 hatalı transfere (Pjanic, Batshuayi, Alex) 200 milyon lira kaptırdı, sonra da son kuruşuna kadar pazarlık yapıyor diye poz veriyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi Samet Demir

https://ajansspor.com/haber/ozel-ridvan-yilmazin-aciklanmamasinin-nedenini-ajansspor-acikliyor-607467

Yemin ediyorum, inanılmaz.

Bu kadar beceriksizlik doğuştan olamaz, çalışmayla olur.
Ne güzel işte abi. 1 sene daha oynasın bedavaya yollarız seneye.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: