2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1229652 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı XiaoHan

Valla ilk günden beri muleka, cabral ve Christian Fassnacht arasından gönlüme yatan fassnacht oldu. Sağda ghezzal solda fassnacht önde de weghorst super olur. Ayrıca ilerde hava toplarında ki etkimizde artar. Bu sene ne larin nede bats hava toplarını alamadılar. Bu nedenle ilerde top kaybımız artıyordu.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok yönlü joker olarak düşünülmüyorsa sol açık olarak transferi düşünülüyorsa bence durum çok daha vahim  :alala: Muleka, Cabral, Fassnacht oyun stilleri ne kadar benzer? Transferi yapan neye göre oyuncu belirliyor?
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Necmi

Sanki taraftar tepki göstermeden ortamı hazırlama önden alıştırma çalışmaları başlamış.
ne alaka fırat beşiktaşla adı geçen her oyuncuyla ilgili video yapıyor muleka ile ilgilide yaptı hazırlamışmı oldu 
Fırat gazetecilik yapıyor eleştirme hakkın var ama ispatsız suçlama olmaz taraftarı birşeylere hazırlama gibi niyetleri olsa bu kadar tongaya düşmezlerdi hiç bir bilgin olmadan birilerini itham altında bırakmak doğru değil insanlar ekmeklerinin peşinde işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar yaratacağın haksız bir algı ile ekmeklerine saldırmış oluyorsun ben fıratı bu güne kadar birilerinin güdümünde davrandığını görmedim işini yapmaya çalışıyor iyide beşiktaşlı tarafsızda davranabilirdi basında güçlü değiliz diyoruz böylemi güçlü olacağız

Çevrimdışı MUSTAFA_

@MUSTAFA_  @levitate
Oynadığı lig yumuşak bizim ligde özellikle bize karşı sertliğe kafamız kolumuz kırılmadıkça, bacağımız kopmadıkça müsade edilen ortamda ne kadar joker, ne kadar skorer, anadolu takımı topçusumu yoksa bizim kalibredemi yaşayıp görücez.
Sertlik falan hikaye. Yurtdışına çıktımı bizim takımları Avrupa takımları fiziği ile eziyor. Hakem düzgün olduktan sonra senin bahsettiğin çirkeflik olmaz. Rahat rahat oynar bence.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok yönlü joker olarak düşünülmüyorsa sol açık olarak transferi düşünülüyorsa bence durum çok daha vahim  :alala: Muleka, Cabral, Fassnacht oyun stilleri ne kadar benzer? Transferi yapan neye göre oyuncu belirliyor?
Sol kanat  olarak düşünülmüyor diyorlar. Orada Cabral zorlanıyormuş. Sol kanada en fazla alternatif olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Benim kişisel yorumuma göre yapılmıyor transferler sakin ol :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı XiaoHan

ne alaka fırat beşiktaşla adı geçen her oyuncuyla ilgili video yapıyor muleka ile ilgilide yaptı hazırlamışmı oldu 
Fırat gazetecilik yapıyor eleştirme hakkın var ama ispatsız suçlama olmaz taraftarı birşeylere hazırlama gibi niyetleri olsa bu kadar tongaya düşmezlerdi hiç bir bilgin olmadan birilerini itham altında bırakmak doğru değil insanlar ekmeklerinin peşinde işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar yaratacağın haksız bir algı ile ekmeklerine saldırmış oluyorsun ben fıratı bu güne kadar birilerinin güdümünde davrandığını görmedim işini yapmaya çalışıyor iyide beşiktaşlı tarafsızda davranabilirdi basında güçlü değiliz diyoruz böylemi güçlü olacağız

Diğer videolarıyla alakalı paylaşımım olmadı kendisini takipte ediyorum, bu videosu bende algı hissiyatı oluşturdu hatta Fassnacht takıma uymasa hocanın başını yemeye gidecek kadar. Bu tamamıyla benim şahsi düşüncem ayrıca yorumum kaç kişiye ulaşıyorda kendisini ekmeğinden edeyim. Basında güçlü olmanın transfer videolarıyla bağınıda kuramadım eleştiriyi ama iyi ama kötü kaldırması gereken mesleği var 1 videoyu iyi niyetle yaptıysa fakat farklı anlaşıldıysa küsüp mesleğinide bırakmaz diye düşünüyorum. Özellikle gazeteciler ve görsel medya yıllardır bizlere taraftara yalan haberle her transfer döneminde 500 futbolcu pazarlayıp bizlerin taraftar olarak hayalleriyle oynarlarken sıkıntı yok fakat kendileri hakkında bir taraftarın şahsi görüşü olunca suç, değişik.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1542646564933476354
Muleka ve Cenk dışında gidilen isimler hep doğru da çok gereksiz uzun pazarlık yapıyoruz bu kadar uzun pazarlık yapmanın bize birşey kazandırdığınıda düşünmüyorum.

Çevrimiçi Mehmet57

Bence hala orta dortlunun solu icin Yusuf Erdogan zorlanmi. O mevki icin ideal yerli alternatif. Sol ön icin yetersiz olsa da, orta dortlunun solunda elinde boyle bir yerli bulunmasi cok iyi. Hizi, temposu, bindirmeleri ile yerli rotasyonunda, 343’de ideal alternatif. Baskan duruma el atsa ucuza alinabilir. Trabzon’da kanatlarda Trezeguet, Visca, Abdulkadir, Kouassie varken zaten fazla vakit alamayacak.

Çevrimdışı Nazım Ar

Fassnatch ile ilgili kim tepkili diyorsanız ben kendi adıma tepkiliyim. Başarılı olur olmaz ama başarılı olması tamamen şansa bağlı ne sisteme uyuyor ne kişisel becerisi ön planda ne yerli ne de bedava. Anadoludan Türk olarak ucuza bulamayacağımız bir oyuncu değil. Ha gelir gol atar bilemem sonuçta Tolga Ciğercinin 6 maçta 5 gol atbildiği bir lig burası ama transferde oyuncu kıstasımız bu olmamalı diye düşünüyorum.

Nobre ve Aurelio konusunda da Nobre ile şampiyon olduk, Aurelio ile de olabilirdik malum sebeplerden olamadık kendisi gayet güzel oynamıştı.

Çevrimiçi Necmi

Diğer videolarıyla alakalı paylaşımım olmadı kendisini takipte ediyorum, bu videosu bende algı hissiyatı oluşturdu hatta Fassnacht takıma uymasa hocanın başını yemeye gidecek kadar. Bu tamamıyla benim şahsi düşüncem ayrıca yorumum kaç kişiye ulaşıyorda kendisini ekmeğinden edeyim. Basında güçlü olmanın transfer videolarıyla bağınıda kuramadım eleştiriyi ama iyi ama kötü kaldırması gereken mesleği var 1 videoyu iyi niyetle yaptıysa fakat farklı anlaşıldıysa küsüp mesleğinide bırakmaz diye düşünüyorum. Özellikle gazeteciler ve görsel medya yıllardır bizlere taraftara yalan haberle her transfer döneminde 500 futbolcu pazarlayıp bizlerin taraftar olarak hayalleriyle oynarlarken sıkıntı yok fakat kendileri hakkında bir taraftarın şahsi görüşü olunca suç, değişik.
sorun diğer videolar yokmuş gibi davranman zaten bizimle adı geçen bütün oyuncuların videosunu yaparken içlerinden birini alıp bizi hazırlıyorlar diye suçlama yaparsan algı yaratmış olursun ayrıca adamların basındaki yükselişleri bu videolarda yarattıkları imajla oluyor o nedenlede hepsi sarılmış videolara çabalıyorlar bu forum beşiktaşın iki forumundan biri tahmin edemeyeceğin kadarda etkili kaldıki kimse okumasada burda hiç kimse için mesnetsiz suçlama iftira yapılmaz her eleştiriyi yapma hakkın var ama sallama hakkın yok bilip bilmeden bir kişi hakkında konuşmak beşiktaşlıya yakışmaz

Çevrimiçi Necmi

Muleka ve Cenk dışında gidilen isimler hep doğru da çok gereksiz uzun pazarlık yapıyoruz bu kadar uzun pazarlık yapmanın bize birşey kazandırdığınıda düşünmüyorum.
kazandırıyor işde bak muleka uzun pazarlık yüzünden kaçırdık ona vereceğimiz milyonlar cepte kaldı bu kazanç değilmi şimdi woghous içinde anlaşılan transferde yeniden pazarlık başladı şimdi araya başka takım girer alıp götürür 2.7 den kurtulmuş oluruz kazanç işde gerçi ondan kazandığımızı cenke veririz birde bizim çocuğumuz diye güzelleme yaptıkmı tamamdır yeni forvetimiz cenk
Pazarlık yapsınlar sözüm yok ama ağız ishali olmasınlar böyle beşiktaşa çok kötü imaj çiziyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

Bouanga için Saint Ettiene gittiysek orta saha içinde bir Zaydou Youssouf yoklasak keşke.

Çevrimdışı XiaoHan

sorun diğer videolar yokmuş gibi davranman zaten bizimle adı geçen bütün oyuncuların videosunu yaparken içlerinden birini alıp bizi hazırlıyorlar diye suçlama yaparsan algı yaratmış olursun ayrıca adamların basındaki yükselişleri bu videolarda yarattıkları imajla oluyor o nedenlede hepsi sarılmış videolara çabalıyorlar bu forum beşiktaşın iki forumundan biri tahmin edemeyeceğin kadarda etkili kaldıki kimse okumasada burda hiç kimse için mesnetsiz suçlama iftira yapılmaz her eleştiriyi yapma hakkın var ama sallama hakkın yok bilip bilmeden bir kişi hakkında konuşmak beşiktaşlıya yakışmaz

Hocam yaşına hürmeten bence uzatmak anlamsız olacak, Beşiktaştan çıkarı menfaati olmayan biz taraftarlardır şimdi Fırat basında adı çıkan tüm oyunculara zaten video çekmiyor isim isim basında çıkan tüm isimleri araştırıp yazabilirim listeyi buraya bakalım kaçına video çekmiş masumane ama anlamsız. Ben sadece bu videoda inceden algı yaptığını düşündüğüm için kendim gibi Beşiktaşlılarla düşüncelerimi paylaşmak istedim halada aynı düşüncedeyim ayrıca yanlış olduğunu düşündüğünü dile getirmek en çokta Beşiktaşlıya yakışır.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı tuncaboylu

Yarisinda stoper yarisinda on libero oynadi, oyle ahim sahim bir performans da gostermedi.
Super ligde 20 takim, 40-50 tane 30 kusur mac 11 oynayan stoper var.
Adamın ilk 11 oynadığı Alanyaspor ligi bizim5 puan üstümüzde 5. bitirdi.

Ön libero oynayabilmesi, çok yönlü olduğunu gösterir. Yaşı Welinton'dan 9 yaş küçük.

Ayrıca stoper oynayabilen her yerliye de 2-3 milyon Euro fiyat çekiyorlar.

O kadar iyi bir takassa, şimdi tersini yapmaya teklif ettiğinde ne cevap alacağını tahmin et bakalım.

Şu Welinton takasını hala övebilmek garip geliyor bana.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2022, 12:01:56 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Okay yokuşlu serbest kalmış.

Stoper hattı emrecan - sais - okay yokuşlu olmaz mı

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Okay yokuşlu serbest kalmış.

Stoper hattı emrecan - sais - okay yokuşlu olmaz mı

Bence çok iyi olur. Okay yeri geldiğinde orta sahada da oynayabilir.
Kimse dillendirmiyor ama hoca yerli hakkını defansta Necip'ten yana kullanırsa hiç şaşırmam.

Çevrimiçi Samet Demir

Cenk 10.5 milyon tl maaş alacakmış

Çevrimdışı can1903

Sayın C.k evleneceğin vakit yaklaşınca çok fazla naz yaparsan karşı taraf soğur haberin ola  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: