2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220283 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1540045535045980161
Şu adamın peşinden bu kadar koşacak ne vardı, anlamadım.

Ama bu yönetim maşası Murat Özen'i de anlamıyorum.

Oyuncuyu biz alsaydık, "Yönetim sadece 1.3 milyon Euro bonservisle potansiyel aralığı çok geniş bir oyuncu alarak, büyük bir iş yaptı. Yerli sol bek altın değerinde olacak" yazacaktı.

Şimdi, "Eheh, 20 milyon lira istediler, 24 milyon verdiler" diye dalga geçiyor.

Diğer twitinde de 2.5 senedir oynamayan Cenk'e 30 milyon lira maaş verince de, iyi bir Cenk durdurulamaz yazıyor.

Çevrimdışı kaan1903

Eray Cömert yerli statüsünde oynayamaz mı

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Kombineler satışa çıkmış.

https://bjk.com.tr/tr/haber/83969/

Doğu üstü kategori dışı bırakıp tek fiyat mı yapmışlar  :alala:

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu arada yeni sezonda Salih'e şans daha verilmesi taraftarıyım. En kötü yedek olur direk silinecek kadar vasat bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu arada yeni sezonda Salih'e şans daha verilmesi taraftarıyım. En kötü yedek olur direk silinecek kadar vasat bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
çok temposuz bu sistemde iş yapabileceğini düşünmüyorum tayfur bingöl takasına verelim
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2022, 12:12:41 Talisca1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Fiyatları makul tutmuşlar gibi

Çevrimiçi gokhans

Adanaspordan, tayyip talha ismi ile görüştüğümüz haberleri sızmaya başladı. Oyuncuyu bilen var mı? Nasıldır, abdulkerim ile kıyaslarsak nasıldır?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı can1903

Gs nin verdiği bonusları gördüğümde şok oldum.  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sEuL

Gs nin verdiği bonusları gördüğümde şok oldum.  :evillol:
Can,

Koray, Cenk Ozkacar, yada Istanbulspor’da oynayan genc stoper icin herhangi bir girisimimiz var mi?

Çevrimiçi mayguntr

Fiyatlar asiri ucuz degil mi? VIP 1k euro nerdeyse, bu fiyatlara satilmazsa tum kombineler kimse su gelmedi bu gelmedi diye aglamasin bence.

Çevrimiçi annoca

emre bilgin
           bazoer -  koray günter   -  saiss
rosier   -  gedson   -   fernando     -   tayfur bingöl
         ghezzal    -   weghorst    -    muleka

Çevrimiçi Samet Demir

Weghorst ile anlaştığımız yazılmaya başlandı dış basında da..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Oha, bu ekonomik sartlarda 2.7M Euro yillik ucret biraz fazla ucuk olmus.
1.5 a geleceğini düşünmüyordun inşallah. Bats bu sene 3.5 aldı yanlış bilmiyorsam

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

sörloth gelse 3 falan alacaktı

hatta forvete kim gelse bu paraları alacaktı

bipbipbupbup

Çevrimdışı Mustafa UZUN

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1540334316256903169

@can1903 ?

Kaan Ayhan'dır muhtemelen. Hem Gs ile adı çok geçiyor hem de ihtiyacımız olan bölge ve uyruk. Ozan Kabak da olabilir. Ama yabancı değildir. Bunlar tamamen kişisel tahminim  :D

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Kaan Ayhan'dır muhtemelen. Hem Gs ile adı çok geçiyor hem de ihtiyacımız olan bölge ve uyruk. Ozan Kabak da olabilir. Ama yabancı değildir. Bunlar tamamen kişisel tahminim  :D

Üzerine biraz daha düşününce Halil Dervişoğlu olduğuna karar verdim  :lol:

Çevrimiçi tolga1903

Ta demba ba'dan beri bizim kulüpte santrafora yüksek ücret verme kültürü oluştu genelde iyi oyuncular alıp iyi paralar verdik bu da iyi oyuncu ve aşağısına konferans ligin'de bile olmayan bir takıma gelmeyecektir. Bakalım bir kaç kişi hariç kesin konuşan yok eleman almanya'yı tavaf etti son dk biri çıkmaz umarım iyi oyuncu bu o ücrete değecektir performansı

Çevrimiçi murat

Ta demba ba'dan beri bizim kulüpte santrafora yüksek ücret verme kültürü oluştu genelde iyi oyuncular alıp iyi paralar verdik bu da iyi oyuncu ve aşağısına konferans ligin'de bile olmayan bir takıma gelmeyecektir. Bakalım bir kaç kişi hariç kesin konuşan yok eleman almanya'yı tavaf etti son dk biri çıkmaz umarım iyi oyuncu bu o ücrete değecektir performansı
avrupaya da bizim yüzümüzden gidememişiz zaten.

Çevrimdışı sEuL

Hayirlisi olsun bakalim, bizi sampiyon yapsinda aldigi helali hos olsun. Ben sadece kendisini pek tanimiyorum ve izlemedim daha once, bi Mario/Abou/Demba Ba sinifinda gormedigim icin rakami biraz fazla buldum ama insallah beklentilerimizi karsilar.

Etiketler: