2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1215414 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Benteke kaldi mi piyasa da cidden !

Başkan Ahmet Nur Çebi, "Weghorst'ta olumsuz bir durum yaşanması halinde Sörloth ve daha başka alternatiflerimiz de var" demişti.

O isimlerden birisinin Crystal Palace forması giyen  Christian Benteke olduğu öğrenildi.

(Sabah)

Çevrimiçi tolga1903

4231de tek santrafor olmanın gereklilikleri başka, 343te ortadaki santrafor olmanın gereklilikleri başka. Weghorst bu oyuna çok uygun isimlerden biri, ama yaptığı profesyonelliğe sığmaz, eylule kadar kimseyi beklemez Beşiktaş. Sörloth ceza sahası içinde sırtına adam alıp gol atma işini en son 2 sezon önce yaptı. Ama önde baskı, 90 dk sırtı dönük oyun vs bu kısımlar bende soru işareti. Bi de hem yüksek maaş hem de bonservis ödeyecek olmamız beni daha da çekindiriyor.

Geçen milli takimda izledim hala güçlü duruyordu oyuncu daha 27 yaşında milli takımda düzenli süre buluyor ligin son haftalarında kendi kulübünde de buldu. Yani weghorst olsa tabi ki daha iyi seçenek ama eleman son saniyeye kadar almanya kovalayacaksa da alternatifler içinden birini getirip takıma monte edecekler artık.

Sörloth konusundaysa son olarak ben hala bu ligdeki defanslara bariz üstünlük kurabileceğini ve tabela yapmakta zorlanmayacağını düşünüyorum hele geçtiğimiz sezon yaşadığımız şeyi büyük konuşmayım kolay kolay yaşatacak oyuncu yok şu adı geçenler arasında.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Jackson Muleka için Standard Liege ile resmi görüşmelere başladı.

Siyah beyazlıların teklifi 2 milyon Euro civarında.

Valerien İsmael, Kongolu golcü için olumlu rapor verdi.

( TRT SPOR )

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlgilenmiyormuşuz. Maliyetinin yüksek olduğu ve sakatlık probleminin olduğu da söyleniyor.

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1538602806969610248

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı can1903

Abdulkerim işi ne oldu ? Yerli konusu beni daha çok düşündürüyor.
Bizim teklifle fenerin teklifi arasında bi 8-10 milyon tl fark var. Konya tarafı dirençliydi bugün gs de teklif yapmış.
Abdülkerim bizi istiyor, zor süreç.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim teklifle fenerin teklifi arasında bi 8-10 milyon tl fark var. Konya tarafı dirençliydi bugün gs de teklif yapmış.
Abdülkerim bizi istiyor, zor süreç.
En yüksek teklifi gs vermiş diyorlar. İş para yarışına geldiyse söylenildiği gibi alan hayrını göremez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Abdulkerim o maliyetlere deger mi? Sanmiyorum. Bana cok fazla Tosic’i andiriyor, ayakta kalmayi bilmeyen stopperden hoslanmam.

Mert Cetin veya Koray Gunter gibi Serie A’da oynayan, buyuk ihtimalle maliyeti daha dusuk birini tercih ederim. 3lu defansta 2 yabanci stopper (Saïs’in yanina biri daha) ve Mert/Koray seviyesinde Türk stopper getirir o bolgeyi.

Çevrimdışı Talisca1903

Abdulkerim o maliyetlere deger mi? Sanmiyorum. Bana cok fazla Tosic’i andiriyor, ayakta kalmayi bilmeyen stopperden hoslanmam.

Mert Cetin veya Koray Gunter gibi Serie A’da oynayan, buyuk ihtimalle maliyeti daha dusuk birini tercih ederim. 3lu defansta 2 yabanci stopper (Saïs’in yanina biri daha) ve Mert/Koray seviyesinde Türk stopper getirir o bolgeyi.
Mert Çetin artı  Cenk kiralık yaparsak gayet iyi olur

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyle haberler beni benden aliyor, sanki Saiss'le ayni evde yasiyorlar herifler ne soylese duyuyorlar. Bu arada bizdede alacagi maas hic azinacak gibi degil, lig ve kupada en az 32 maca cikar bu sene ve mac basilari 400B Euro yapiyor 32 mac ile. Garanti ucreti (1.8M) + mac basilarla (en az 400B) bizden alacagida 2.2M+'lara geliyor. Duyanda bizde bedavaya oynuyor sanacak.
Klâsik taktiği yönetimin işte be abi.

Kukla muhabirlere yaptırdıkları haberlerle "Oo ucuza gelmiş" algısı yaratacaklar akıllarınca.

Avrupa'da olmadığımız ve Euro'nun 20 liraya yaklaştığı sene 32 yaşındaki stopere senelik 2 milyon Euro maaş veriyorlar. Sonra 3 veren vardı de bizi tercih etti haberleri yazdırıyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/agacliyol_/status/1538476009779040261
Gelir yaw, senelik 2.5 milyon Euro alan 32 yaşında ve 1.5 senedir yatan adama hangi takım talip olmaz?

Çevrimdışı tuncaboylu

Texeria aslında sezon öncesi kampı görünce önümüzdeki sezon başarılı olabilir. İyi teklif gelirse satılabilir ama bedavaya gönderilmemeli.
Bedavaya gönderemezsin zaten, bu seneki alacaklarını da ödemen gerekir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi murat

Texeirayı taraftar aldırdı.laf etmeye hakkımız yok. Eski yönetimin de parmağı olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

4231de tek santrafor olmanın gereklilikleri başka, 343te ortadaki santrafor olmanın gereklilikleri başka. Weghorst bu oyuna çok uygun isimlerden biri, ama yaptığı profesyonelliğe sığmaz, eylule kadar kimseyi beklemez Beşiktaş. Sörloth ceza sahası içinde sırtına adam alıp gol atma işini en son 2 sezon önce yaptı. Ama önde baskı, 90 dk sırtı dönük oyun vs bu kısımlar bende soru işareti. Bi de hem yüksek maaş hem de bonservis ödeyecek olmamız beni daha da çekindiriyor.
Niye beklemiyoruz abi?

PAOK ile CL ön elemesi varken bir tane transfer yapmadılar, sağ bekte Lens ile çıkıp 1 ayda 2 kupaya veda ettik.

Şimdi Avrupa yok, bir şey yok; oyuncuları beklemeyip rest çekiyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1538590473807355904?s=19

2 sene daha sözleşmesi olduğu ortaya mı çıktı?

Bana sorsalardı söylerdim, transfermarkt'ta yazıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

İlgilenmiyormuşuz. Maliyetinin yüksek olduğu ve sakatlık probleminin olduğu da söyleniyor.

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1538602806969610248
Saiss yerine Denayer'i almak çok daha mantıklı olurdu. En azından tekrar satabilme ihtimali olan bir oyuncu almış olurduk.

Çevrimdışı ardiles

Golcüler ve diğerleri... 4231, 343 formasyonlar diğerlerinin işi, golcüyü karıştırmayalım onun görevi gol atmak. Sistem ayağına kazma kürek dolmasın takıma. Almeida Portekiz milli takımının golcüsüydü. Weghorst gibi Almeida türevleri takıma çok fazla bağımlılar. Gol atmalarını beklemek işkence gibi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Golcüler ve diğerleri... 4231, 343 formasyonlar diğerlerinin işi, golcüyü karıştırmayalım onun görevi gol atmak. Sistem ayağına kazma kürek dolmasın takıma. Almeida Portekiz milli takımının golcüsüydü. Weghorst gibi Almeida türevleri takıma çok fazla bağımlılar. Gol atmalarını beklemek işkence gibi.
Almeidayla Weghorst ne alaka anlamadım ama ikisi de çok alakasız futbolcular. Weghorst Gomez' ın hollandalı versiyonu. Ama gelmezse de mahvolmayiz tabii, golcü olan Sörloth iki senedir ortada yok, kariyerinde de ts dışında iş yapmışlığı yok, görevini iki senedir yapamıyor o zaman. Dizilisler ve taktikler sahada 11 kişiyle yapılır. Hocanin istediği oyuna uygun olmayan birini almak verimi azaltmaktan başka bir işe yaramaz.

Etiketler: