2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1205869 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

Güven Yalçın'ın sözleşmesini neden uzatmıyoruz, anlayamadım.

Acemi dönemleri geçti, golcü için kendini göstereceği yaşlar başlıyor artık. Bu halde bile her sene 2-3 alakasız maç kazandırıyor bu çocuk.

Çift forvet oynarsak çok da faydalı olur...
@can1903 anlaşıldı ama kulüple dalga geçiyor şu gün imzalayacağım deyip gelmiyormuş diyordu
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

valla giderse de güven ve korkunç first touch'ını çok özleyeceğimi sanmıyorum.

Çevrimdışı worns

satılsında para mühim değil 😀

en az 6-7 gelir abi ersin'den. o yaşta bizim seviye takımda o kadar maça çıkmış olmanın bile bi değeri var piyasada. ama bir türlü gelişemeyen performansı işleri değiştirebilir bu yaz bi yere kilitlememiz lazım yoksa seneye 11 çıkamayacak bütün değeri uçacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Saiss yarın 23:10'da Istanbul'da olacakmış.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Ghezzal, Weghorst ve Keita hücum hattı kağıt üstünde epey iyi duruyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Yanık kokusu heryeri sardı :)

https://twitter.com/demarkesports/status/1536365237095604224
gs medyası ; yok yok Gedson gs ye gelecek 15. Taksiti yatıramayınca alacakmışız😀😀

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

ismi keita ,sissokko,dembele olan futbolcu Kötü cikmaz al getir
Traore?

Çevrimdışı tuncaboylu

2 milyona yakın para istiyor yıllık.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
150 milyon istiyor, bir de malzemecinin üstüne işemiş.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1536320573193723905

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1536326339770318849
Oyuncuyla sözleşme yenilemek için sözleşmesinin bitmesini beklemeyi anlıyor muymuş peki?

Adamı belki 1 sene beklettiler, şimdi o bekletince şaşırıyorlar.

Çevrimdışı can1903

@can1903 anlaşıldı ama kulüple dalga geçiyor şu gün imzalayacağım deyip gelmiyormuş diyordu
doğru, her gün yöneticiler sorduğunda abi cumartesi geliyorum, perşembe geliyorum diye dalga geçen biri kendisi. Uzatırsa ekime uzatmazsa ...
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Yarın kritik gün, 2-3 isim için çok ciddi görüşmeler var.

Başkanın ay sonuna kadar 2 adet müjdesi olucak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Hahhaha 6.5 milyon euro dedikleri ridvan'ı 3.75 milyon euro'ya satmışlar murat özen yumurtladı şimdi. Yemin ederim yıldırım demirören dahil bu yönetim kadar kötüsünü görmedim ben. Ne oyuncuyla sözleşme uzatabilirler ne pazarlayabilirler ne aldıkları adamla yaptıkları sözleşmede meymenet var herifler futbol yöneticiliğine tepki resmen. Yazık oldu haraç mezat satmışlar rıdvan'ı şimdi aynı mevki için küme düşen altay veledine 2 milyon euro istiyor. Kepazelik şu başka bir şey değil.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Etiketler: