2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1218408 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/agacliyol_/status/1516091832073076738
Yönetimin algı taktiği belli oldu:

1.5 milyonu kabul ederse kalabilir. (Vasat sezon geçirdi, ama maliyet uygun)

1.7 son teklif, cevap bekleniyor.(1.7 normal canım)

1.9'a anlaşıldı. (Piyasaya göre çok düşük maaş bu santrafor için, bravo yönetim)

Aslında açıktan verilecek maaş en az 2.7.

Çevrimdışı underworld

Çakma batman için 1 milyon bile çok.

Çevrimiçi Samet Demir

1.9'a anlaşıldı. (Piyasaya göre çok düşük maaş bu santrafor için, bravo yönetim)

Abi verilen parayı geçtim. Bu adam seneye de takımda kalırsa 1. santrafor olur. Böylelikle önümüzde ki seneyi de çöpe atmış oluruz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Çakma batman için 1 milyon bile çok.
Hava topu yok, al ver yapamaz, ayağı yamuk birisi için bence de çok .

Çevrimiçi sozkul

Senin görüşün ne, 1.5'a da kalmasın tarafında mısın?

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin görüşün ne, 1.5'a da kalmasın tarafında mısın?
Bence 1.5'a daha iyi adam bulamayız.

Ama adamın seneye Chelsea ile sözleşmesi bitiyor, kiralamak imkansız.

1.5'a kalacaksa bile, en az 4-5 milyon da bonservis vermemiz gerekecek.

Çevrimiçi mayguntr

adis jahovic getir yarim milyona oynar, batsdan daha cok gol atmazsa bi daha futbol hakkinda yorum yapmayacagim.  yabanci olarak gereksiz, ayni katkiyi alacagimiz tonla oyuncu buluruz en azindan bi supriz faktorleri olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şenol Güneş fanı değilim hatta gidişi hikayesi nedeniyle çok hazzetmiyorum, yabancı hoca olmasını da ısrarla istedim ve memnunum.
Ancak Şenol Güneş'nin forvet oyuncularına farklı bir dokunuşu var, Bats'a muhtemelen gol atmayı öğretecek ender kişilerden biri.

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş fanı değilim hatta gidişi hikayesi nedeniyle çok hazzetmiyorum, yabancı hoca olmasını da ısrarla istedim ve memnunum.
Ancak Şenol Güneş'nin forvet oyuncularına farklı bir dokunuşu var, Bats'a muhtemelen gol atmayı öğretecek ender kişilerden biri.
kafayla atmayı öğretir orası kesin 😂

Çevrimiçi Samet Demir

kafayla atmayı öğretir orası kesin
Yok abi, bats da o potansiyel de yok. rıdvan batsdan kafa topunu alır.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

nkoudu iyi adam ama istikrarsız bir maç var 10 maç sakat kevin &alex paketinden kurtulabilirsek gayet iyi olur

yerlilerden de Salih ve Kenandan mümkünse çıkmalıyız.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben şahsen iyi iki stoper gelirse(Koray, Brooks, Denayer kalitesinde), sol stoperde Montero nun çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Sınırlama kalkarsa ki muhtemelen kalkacak, sol stoperde rahatlıkla oynar. Öne de iyi bir sol kanat ve santrafor alınırsa ligi çok rahat alabilecek bir iskelet oluşturmuş oluruz.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2022, 16:00:11 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sozkul

Ben şahsen iyi iki stoper gelirse(Koray, Brooks, Denayer kalitesinde), sol stoperde Montero nun çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Sınırlama kalkarsa ki muhtemelen kalkacak, sol stoperde rahatlıkla oynar. Öne de iyi bir sol kanat ve santrafor alınırsa ligi çok rahat alabilecek bir iskelet oluşturmuş oluruz.

yabancı sınırı konusunda duyum mu var yoksa tahmin mi?

Çevrimiçi sefaköykartali

yabancı sınırı konusunda duyum mu var yoksa tahmin mi?
Herhangi bir duyumum yok, tamamen kaldırılmasa da ts şampiyonluğu garantiledikten sonra açıklarlar, 4 yerli olmaz. Tv gelirleri de 150 milyona düştüğü için takımların istediğini yaparlar diye düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2022, 16:28:54 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Hasic' i gönderiyormuşuz.  Ghezzal yerinde rotasyona girecek, oynadığında da rahatlıkla oynayacak kalitedeki tek adam. Potansiyeli de ortada. Sakatlandı falan tamam ama iyileşmiş hali her türlü oynar. Yani ben anlamıyorum illa Mustafa Eskihellaç, Gökhan Töre falan mı olmalı rotasyonda?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş Matias Vargas'ı transfer etmek istiyor (Habertürk)

Etiketler: