2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1213065 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Wonderkidlerin hepsi 15 milyon değil ayrıca Gedson'un yarısına 6 milyon veren kulüp Talisca'ya 15-16 milyon bağlamayı düşünen kulüp param yok demesin bir zahmet.
Dediğin gibi şampiyonluk o kadar yakın değil hele Şenol ile hiç değil aç bir bak bakalım Şenol bizden sonra ne kadar saçmalamış Avrupa şampiyonasında elindeki kadrodan ancak savunma takımı olurdu o da onu yapmaya çalıştı onu bile eline yüzüne bulaştırdı artık kazanabileceği bir başarı kalmayan emeklilik dönemine gelmiş adama takım emanet edersen Terim'in gsyi düşürdüğü duruma düşersin.
Avrupa Şampiyonasına götüren kim?

Çevrimdışı Talisca1903

Bizim taraftarı mutlu edecek isim Pep Guardiola-Nagelsman ikilisinden biri.

Farke diyolar düştü kalktı, İsmael kısa vade çalışabilmiş hep, Trpisovski orda yapmış burda yapabilir mi acaba? Nuno Santo menajer hocası, Şenol kimisine hain kimisine kahraman, Rıza çalımbay yetersiz, İlhan palut gereksiz.

Böyle böyle gidiyor allah kolaylık versin.
Şenol hoca gelsin Taliscayla bir 2sene üst üste daha yapınca göreceğiz hain mi kahraman mı?

Çevrimdışı can1903

Benim tercih sıram;

Her zaman 1. Şenol Güneş olurdu ama ekip olarak bi çaba var yabancı için dünyanın her yerinden nerdeyse her hocayla görüşme halindeyiz.

Trpisovsky'nin inanılmaz talipleri var orada kalma ihtimali de var ayrıca arızalı işleri de var söylenmeyecek şekilde.

Farke bizle beraber 2 kulüple daha görüşüyor ihtimali yüksek

İsmael başkanın onayına kalmış

Nuno Santo hakkında değişik iddialar olan biri

Villas Boas- Thomas Letsch bu isimler de gündemde Villas Boas çok arızalı herif demeçleri falan büyük sıkıntı yaratır burda ben istemem. Letschi PSV de istiyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Şenol hoca gelsin Taliscayla bir 2sene üst üste daha yapınca göreceğiz hain mi kahraman mı?
Talisca gelmese de yapar  :photo: :steamed:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Farke diyolar düştü kalktı, İsmael kısa vade çalışabilmiş hep, Trpisovski orda yapmış burda yapabilir mi acaba? Nuno Santo menajer hocası, Şenol kimisine hain kimisine kahraman, Rıza çalımbay yetersiz, İlhan palut gereksiz.

Taraftarın istediği Beşiktaş'ın en azından bu kadar kötü olmaması. Kasım ayında lige havlu atan şampiyon takım mı olur? Beşiktaş'ı en azından güzel futbol oynatacak bir teknik direktör görsek yeter noktasına geldik. İsimlere değil mevcut duruma uyacak birisini getirmeliyiz. Bu sene yapacağımız hamleler gelecek 3-5 yılımızı belirleyecek. Bunu dikkate almakta fayda var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Taraftarın istediği Beşiktaş'ın en azından bu kadar kötü olmaması. Kasım ayında lige havlu atan şampiyon takım mı olur? Beşiktaş'ı en azından güzel futbol oynatacak bir teknik direktör görsek yeter noktasına geldik. İsimlere değil mevcut duruma uyacak birisini getirmeliyiz. Bu sene yapacağımız hamleler gelecek 3-5 yılımızı belirleyecek. Bunu dikkate almakta fayda var.
Bütçe varsa adam Fonsecayı ikna etti getirsinler.

Ha bizim bütçemiz dar ama hedefimiz şampiyonluk diyorlarsa Şenol Güneşi getirsinler bu iş bitsin.

Çevrimiçi Samet Ç

Avrupa Şampiyonasına götüren kim?
Fransa haricinde senden üstün olan başka takımın olmadığı ilk ikinin direkt turnuvaya gittiği elemelerden ikinci olarak bir zahmet götürsün sonrasında Uluslar ligi ve şampiyonada nasıl saçmaladığı ortada çağı geçti artık.

Çevrimdışı Talisca1903

Wonderkidlerin hepsi 15 milyon değil ayrıca Gedson'un yarısına 6 milyon veren kulüp Talisca'ya 15-16 milyon bağlamayı düşünen kulüp param yok demesin bir zahmet.
Dediğin gibi şampiyonluk o kadar yakın değil hele Şenol ile hiç değil aç bir bak bakalım Şenol bizden sonra ne kadar saçmalamış Avrupa şampiyonasında elindeki kadrodan ancak savunma takımı olurdu o da onu yapmaya çalıştı onu bile eline yüzüne bulaştırdı artık kazanabileceği bir başarı kalmayan emeklilik dönemine gelmiş adama takım emanet edersen Terim'in gsyi düşürdüğü duruma düşersin.
Ben ayrıca onu sormuyorum. Bu operasyonu yapacak Ceyhun Bey daha önce nerede yapmış bunu örneği var mı diye soruyorum.
Ben bilmiyorum sen anlat öğrenelim.Nedir bilgisi donanımı bu hocaları neye göre seçiyor.? Anlat öğrenelim bizde

Çevrimiçi Samet Ç

Ben ayrıca onu sormuyorum. Bu operasyonu yapacak Ceyhun Bey daha önce nerede yapmış bunu örneği var mı diye soruyorum.
Ben bilmiyorum sen anlat öğrenelim.Nedir bilgisi donanımı bu hocaları neye göre seçiyor.? Anlat öğrenelim bizde
Ceyhun ile Önder getirildiğinde ikisi hakkında da eleştirilerim belliydi ikiside yetersiz dedim. Ama başkan planım bu dedi getirdi şimdi biri sıvadı diğeri en azından bir şeyler yapmaya çalışıyor klasik Şenol'u getir şampiyon olalım kafasında değil onuda anlamıyorum sanki gökten vahiy geldi herkes aynı kafada tut ki şampiyon olamadı ne olacak halin kim hesap verecek başkan çıkıp istifa edecek mi? Ayrıca başkan planım dediği adama güvenip yola çıkmıyorsa oradada tutmasın adamı boşa yormasın.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2022, 13:37:19
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Haldun Domaç: Cenk Tosun, Beşiktaş'a transfer olmak için 2.2 milyon Euro istemiş.

Çevrimdışı Talisca1903

Benim tercih sıram;

Her zaman 1. Şenol Güneş olurdu ama ekip olarak bi çaba var yabancı için dünyanın her yerinden nerdeyse her hocayla görüşme halindeyiz.

Trpisovsky'nin inanılmaz talipleri var orada kalma ihtimali de var ayrıca arızalı işleri de var söylenmeyecek şekilde.

Farke bizle beraber 2 kulüple daha görüşüyor ihtimali yüksek

İsmael başkanın onayına kalmış

Nuno Santo hakkında değişik iddialar olan biri

Villas Boas- Thomas Letsch bu isimler de gündemde Villas Boas çok arızalı herif demeçleri falan büyük sıkıntı yaratır burda ben istemem. Letschi PSV de istiyor.
Can kardeşim madem öyle Sergen Hoca gidince getirselerdi İsmaili 12maçtır ne demeye Önder hocayla takılıyoz.Ali olmadı veli böyle yap boz tahtası gibi olur mu? Şenol Hocayı getirmemek için yapıldığı o kadar belli oldu ki.Başkandan korkularına açıkça da söyleyemiyor başkan da camia baskısından Şenol hocayı açıklayamıyor bizde böyle çıldırmamak için uğraşıp duruyoruz

Çevrimdışı Talisca1903

Ceyhun ile Önder getirildiğinde ikisi hakkında da eleştirilerim belliydi ikiside yetersiz dedim. Ama başkan planım bu dedi getirdi şimdi biri sıvadı diğeri en azından bir şeyler yapmaya çalışıyor klasik Şenol'u getir şampiyon olalım kafasında değil onuda anlamıyorum sanki gökten vahiy geldi herkes aynı kafada tut ki şampiyon olamadı ne olacak halin kim hesap verecek başkan çıkıp istifa edecek mi? Ayrıca başkan planım dediği adama güvenip yola çıkmıyorsa oradada tutmasın adamı boşa yormasın.
Kardeşim madem öyle birşeyler yapmak istiyor Sergen Hoca gidince getirseydi İsmaeli onu diyorum.12 maç bu hocayla takıl sonra öbürüyle kendi yaptığına kendi inanmıyor taraftar neden inansın
Fikret Orman yönetimini deli gibi özleyeceğim aklıma gelmezdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Kardeşim madem öyle birşeyler yapmak istiyor Sergen Hoca gidince getirseydi İsmaeli onu diyorum.12 maç bu hocayla takıl sonra öbürüyle kendi yaptığına kendi inanmıyor taraftar neden inansın
Fikret Orman yönetimini deli gibi özleyeceğim aklıma gelmezdi.
Başkan ve Twitter tayfa Önder'i getirdi. Bizim kulübü sosyal medya yönetiyor yoksa Sergen gittikten sonra Emre Kocadağ çıkıp fener maçına yeni hocamız takımın başında olacak demedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum? Merak etme İsmael'i de onaylamaz başkan Twitter tayfa linçlediği için. Kulübün başkanı sosyal medya gibi bir şey anlayın şunu artık hatta ikili imza töreninde Ceyhun Kazancı'ya soruyorlar seneye hoca arayışınız olacak mı diye o da evet anlamında bir şeyler diyor başkana soruyorlar hayır benim hocam yanımda oturuyor diyor. Orada başkanın öyle demesinin tek sebebi taraftarın duygusallığa bağlayıp Önder'i övmesi başkan açık şekilde sosyal medyadan etkileniyor hiç eleştirilmemeliyim ben diyor kendi kendine.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2022, 13:53:19 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan kulübün resmi hesabından hoca anketi açsın kim en çok oy alırsa onu getirsin böylece kendisi de eleştirilmez başarısız olunursa atar suçu taraftara tam istediği gibi olur herşey.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1505496530924486664

:D

Fazla bile önermişler. Beğenmiyorsa gitsin o ön sözleşme yaptığı onlarca takımdan biri ile imzalasın.
Neydi en son Arsenal ile mi söz kesmişti, saniye beklemeden imzalasın tabi Arsenal'in haberi ve böyle bir niyeti varsa...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2022, 16:13:22
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Fazla bile önermişler. Beğenmiyorsa gitsin o ön sözleşme yaptığı onlarca takımdan biri ile imzalasın.
Neydi en son Arsenal ile mi söz kesmişti, saniye beklemeden imzalasın tabi Arsenal'in haberi ve böyle bir niyeti varsa...
Milan istiyordu en son. Bu forumda bu habere inananlarda vardı sanırım.
Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar.

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Haldun Domaç: Cenk Tosun, Beşiktaş'a transfer olmak için 2.2 milyon Euro istemiş.
iki yildir top oynamayan adama bak  :lol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Talisca1903

dünkü beraberlik üzerine yalan haber bunlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Milan istiyordu en son. Bu forumda bu habere inananlarda vardı sanırım.
Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar.

Hahaha çok gülüyorum bunlara. Acaba Milan'ın bu transferden haberi var mı?
Gideceği yer en fazla MLS ligi ya da araplar olur daha fazla olmaz.

Çevrimdışı 38life

Gelecek hocayı zerre kadar tanımadan, twitter'da okuduğu 3 tweet ile gaza gelip isyan eden, tutarsız ve yanlış bilgilerle dolu eleştiriler yapan taraftarı anlamıyorum. Twitter aynı, forum da aynı. Yazasım hiç gelmiyor bu yüzden. Futboldan soğudum bu ülkede.

Çevrimdışı 38life

Yapılanacaksan kralı orada işte Lucescu boşta oğlu Razvanla gelsin Bomboş işlerle uğraşıyoruz yerler bu adamı 2 Ayda ondan sonra uğraş dur

Benim fikrim sabit talisca ve golcu yap Ver Şenol Hocanın eline ezsin geçsin

"yerler" kelimesindeki "ler" kim? Sen o gruba dahil değil misin? Neden "yeriz" yazmıyorsun?

Çevrimdışı 38life

Başkan ve Twitter tayfa Önder'i getirdi. Bizim kulübü sosyal medya yönetiyor yoksa Sergen gittikten sonra Emre Kocadağ çıkıp fener maçına yeni hocamız takımın başında olacak demedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum? Merak etme İsmael'i de onaylamaz başkan Twitter tayfa linçlediği için. Kulübün başkanı sosyal medya gibi bir şey anlayın şunu artık hatta ikili imza töreninde Ceyhun Kazancı'ya soruyorlar seneye hoca arayışınız olacak mı diye o da evet anlamında bir şeyler diyor başkana soruyorlar hayır benim hocam yanımda oturuyor diyor. Orada başkanın öyle demesinin tek sebebi taraftarın duygusallığa bağlayıp Önder'i övmesi başkan açık şekilde sosyal medyadan etkileniyor hiç eleştirilmemeliyim ben diyor kendi kendine.

Ben de bunu yazacaktım. Kulübü kesinlikle sosyal medya yönetiyor. Bir kulübün başına gelebilecek en kötü şey.

Etiketler: