2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208811 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Talisca gelirse abubakar da gelir. :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlarını, Beşiktaşı para için satan, şampiyonluğu riske sokarken kılı kıpırdamayıp tribünden maç izleyen, sakatlık riski yüksek Abouya ihtiyaç yok.
Bir zahmet arayıp başka birini bulsunlar.

Çevrimdışı Akil Emre

Arkadaşlarını, Beşiktaşı para için satan, şampiyonluğu riske sokarken kılı kıpırdamayıp tribünden maç izleyen, sakatlık riski yüksek Abouya ihtiyaç yok.
Bir zahmet arayıp başka birini bulsunlar.
Sıkıntı olan bulamıyorlar, elimizde 2 kere denenmiş ve bize uyan biri var. Sorloth olursa hayır demem ama yine negredo, wagner love, batshuayi gibi yüksek maaşlı ve bize saç baş yolduracak adamlar gelecekse Abu ve cenk paketine okeyim. Maç içinde dünya poziyona girip sonunda kontra ataktan gol yemekten usandık.

Çevrimdışı mrred

Haland da bu sene 3 ay oynamamış. Kalitesi tartışılmaz değil mi? Seneye ya Madrid yapacak ya da city. Yani makine almıyoruz yada robot. İnsan alıyoruz tabikide sakatlanma riski var. Aboubakar da bu risk daha fazla. Az olsa zaten bizim lige gelmezdi. Neyse abu bu sene kaç maç kaçırmış? Bu sene bizim kadromuzda abubakar olsaydı ligde bu konumda mı olacaktık?

Ağzına bir 2 milyon lafını doladın başka birşey demiyorsun.  Bu kulübün muhasebecisi değiliz biz taraftarız. İyi oyuncuda olacak pahalı da olacak yatırımlık oyuncu da olacak. Hepsinin belli amaçları var. Biri ile reklam yaparsın, biri ile şampiyon olursun biri ile de geleceğini kurtarır para kazanırsın. Hepsinin foğru sentezlenmesi lazım. Sadece biri ile olmaz.

Sende daha neyi anlamıyorsun.

Ayrıca 2 milyon altı alıp bize 25 gol atacak 10 tane adam saysana bana.

Gülünçsün . Sen kendini real madrid ile eş mi tutuyorsun ? Sen batmışsın gelirin yok futbulcu satamıyorsun özkaynak duzeninden oyuncu cikmiyor. Gidip kendini dunyanin en buyuk kulubu ile mukayese ediyorsun. Muhakeme yetenegini kaybetmissin. Onlar da atom bombası var sınırsız kaynak var onlar bu sene zarar ederse hicbir sey olmaz . Sen de sapan hadi bilemedim tüfek olsun. Ve mermin sayılı. Bu gercegi artık kabullenin. Bu kafa yapisi yuzunden kulup batma noktasina geldi. Pahalı transfer yapamayız. Yapamayız neyi anlamıyorsunuz ? İyi oyuncu = pahalı olacaktan sonrasını  okumadım zaten...
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2022, 10:58:42 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Kenan, topal, töre, ozi , nsakala  tadında adamlar yerine net 2 adama yüksek para verilir, özellikle talisca gibi birisi varsa artık bu hesaplar yapılmamalı. Gerekirse alex yollanmalı zaten alex ve batsuayi bu dediğin paraları alıyor hemen hemen
Onların bir mantığı var Türk kontenjanı için alındı ayrıca bu oyuncuları kolaylıkla kiraya veririsin.

Hadi ver bakalım Ljajici kiraya ? Hadi ver bakalım Lensi kiraya

Maaşlarının 1/10 nunu falan ödeterek anca kiraya verebilirsin.

Pahalı oyuncu cinayettir. Biz o seviyede değiliz. Türkiye ligi zaten o seviyede değil.

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

3 milyondan 1 kuruş aşağıya Talisca tarzı bi oyuncu önerin birebir referans olup bütün her şeyi kullanıp aldırmaya çalışıcam. Yapmayın gözünüzü seveyim  :evillol:
Bakesatas

istikrarlı olarak her sene 15 gole katkısı var. 1 milyona mı ne oynuyor

Böyle bir sürü adam var

Bir zahmet bulsunlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

1 milyona oynayıp daha iyisini biliyorsan söylede yöneticeler belki görür sayende 3 milyon kulübün cebine kalır bizde seni ayakta alkışlarız.

Bakesatas
Nwakame

ikisinin toplam maliyeti 2
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

İlla isim oyuncu fetişliği yapmaya gerek yok

Tipleme ve profile göre oyuncu alırsın

Kulüplerin 1.hedefi kar etmek olmalı. Bu yüzden hepsi de satılmalı yoksa bu cendereden çıkamayız. Bu kadar kötü yönetilen bir ülkede futbolun iyi

yönetilmesini beklemek saflık olur fakat buna çanak tutan taraftar yapısı olması da şaşırtıcı. Taliscayı veya aboubakarı alıyor diye başkan güzelleniyor

Yahu hiç mi ders almadınız ?? Alex pjanic batsman, ljajic, lens daha sayayım mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Talisca1903

Bakesatas
Nwakame

yapma yahu 1 milyonmuş bakastes için sadece bonservis 3 milyon verdiler  maaşı 1250
Nwakame 1 milyon bonservis maaşı 1,5 milyon euro
33 yaşındaki hamsik imza parasıyla yıllık 2,2 bunlar net ücret maç başılar hariç

Ts güzellemesi yapmaya devam Ts nin harcadığı parayla aldığı verim bizimkilerle karşılaştırılamaz bile

Çevrimdışı Talisca1903

yapma yahu 1 milyonmuş bakastes için sadece bonservis 3 milyon verdiler  maaşı 1250
33 yaşındaki hamsik imza parasıyla yıllık 2,2 bunlar net ücret maç başılar hariç

Ts güzellemesi yapmaya devam Ts nin harcadığı parayla aldığı verim bizimkilerle karşılaştırılamaz bile
berat 3,5 milyon bonservis diye uzar gider

talisca ve aboubakar satmak zorundamıyım niye satayım her sene adam aramaya gerek yok bonservisleri de yok üstelik
Diğer 1 milyonluk önerilerini de görelim
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2022, 12:21:28 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

marlon ,ofabe.baker sturridge plaza ahmet canbaz adviyaj yunus mallı campi  guillherme fernandes

Ts nin transferlere bak hep 1 milyonluk nerede bunlar

Çevrimiçi Samet Ç

Bakesatas
Nwakame

Sadece Bakasetas'ın toplam maliyeti 6.5 milyon Ts para harcamadan şampiyon oldu algısını kim çıkardı bilmiyorum ama güzel kabul ettirmişler bizim millete hangi spor kanalını açsam Ts neredeyse hiç para harcamadı modunda herkes.

Adamlar sırf maaş hariç Visca, Siopis, Bakasetas ve Cornelius dörtlüsüne ödediği toplam bonservis 13.5 milyon Euro maaşlarının düşük olmasının sebebide bonservis ödemeleri biz burada bonservisli oyuncu alıp maaşı düşük tutalım deyince 5-6 milyon bonservisi çok buluyorsunuz millet yapınca övüyorsunuz.

Çevrimdışı mrred

Ben hamsik dedim mi ?

Bakesatas ve Nwakame dedim

İkiside ligin en formda oyuncuları artı olarak nwakame ligin en iyi sol kenar oyuncusu.

ve adam 1.5 milyona oynuyor işte. Ben ne diyorum bu ligde kimseye 2 milyondan fazla para verilmez diyorum.

Bak vermeyen vermiyor işte ve performans alıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Talisca1903

Ben hamsik dedim mi ?

İkiside ligin en formda oyuncuları artı olarak nwakame ligin en iyi sol kenar oyuncusu.

ve adam 1.5 milyona oynuyor işte. Ben ne diyorum bu ligde kimseye 2 milyondan fazla para verilmez diyorum.

bonservisi saymıyoruz yani ?

Çevrimdışı Talisca1903

Ben hamsik dedim mi ?

wakame diyorsunda onun geldiği sezon bizim sağda Q7 solda babel prime zamnanlarıydı ne yapalım wakameyi babel 2.3 oynadı bonservissiz Q7 1,5
Ts bu ikisini alana kadar bir ton para döktü onlarca futbolcu geldi gitti takıldın buraya biz bu sene Bats ve Alexte patladık doğru ama Talisca Abou Q7 Babel hep performans aldık
ne zaman boyd diaby gibi denemelere başladık o zaman hatayı yaptık işte avcı sağolsun rebecho Diaby Boyd Douglas ne var ne yok doldurdu
bak bakalım hangisi karlı eve ekmek getirene verirsin parayı diğerleri haramzade oluyor asıl
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2022, 13:33:58 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Sadece Bakasetas'ın toplam maliyeti 6.5 milyon Ts para harcamadan şampiyon oldu algısını kim çıkardı bilmiyorum ama güzel kabul ettirmişler bizim millete hangi spor kanalını açsam Ts neredeyse hiç para harcamadı modunda herkes.

Adamlar sırf maaş hariç Visca, Siopis, Bakasetas ve Cornelius dörtlüsüne ödediği toplam bonservis 13.5 milyon Euro maaşlarının düşük olmasının sebebide bonservis ödemeleri biz burada bonservisli oyuncu alıp maaşı düşük tutalım deyince 5-6 milyon bonservisi çok buluyorsunuz millet yapınca övüyorsunuz.
+1903 daha bunlar gelene kadar kaç tane çöpü var Ts nin
öyle 1 milyona oynayıp 15 gol atacak wonderkidi nereden bulacaksın Gsnin Romanya piyasasını gördük işte ikisi de patladı Nelson Boey taylan Berkan diye uzar gider
Bizim taraftar ne diyorsa (özelliklle mred) tersini yapacaksın yoksa boyd visca rebecho luca digne oluyordu bunlara göre

Çevrimiçi Samet Demir

Bakesatas
Nwakame

Bakesetas ı istesek ts bize bonservis ücreti istemeden alın hayrını görün der. :) Ts hayranlığında çığır açtın

[ Son Düzenleme: 17 Mart 2022, 14:11:55 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Gülünçsün . Sen kendini real madrid ile eş mi tutuyorsun ? Sen batmışsın gelirin yok futbulcu satamıyorsun özkaynak duzeninden oyuncu cikmiyor. Gidip kendini dunyanin en buyuk kulubu ile mukayese ediyorsun. Muhakeme yetenegini kaybetmissin. Onlar da atom bombası var sınırsız kaynak var onlar bu sene zarar ederse hicbir sey olmaz . Sen de sapan hadi bilemedim tüfek olsun. Ve mermin sayılı. Bu gercegi artık kabullenin. Bu kafa yapisi yuzunden kulup batma noktasina geldi. Pahalı transfer yapamayız. Yapamayız neyi anlamıyorsunuz ? İyi oyuncu = pahalı olacaktan sonrasını  okumadım zaten...

Laflarımı cımbızlama. Ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsun da anlamamakda ısrar ediyorsun. Örnek vermek ne zaman eş tutmak oldu?

Tekrar söylüyorum sende bunu anla. Bizler taraftarız muhasebeci değil. İyi oyuncu pahalıdır diye birşey yazmıyor orada.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

wakame diyorsunda onun geldiği sezon bizim sağda Q7 solda babel prime zamnanlarıydı ne yapalım wakameyi babel 2.3 oynadı bonservissiz Q7 1,5
Ts bu ikisini alana kadar bir ton para döktü onlarca futbolcu geldi gitti takıldın buraya biz bu sene Bats ve Alexte patladık doğru ama Talisca Abou Q7 Babel hep performans aldık
ne zaman boyd diaby gibi denemelere başladık o zaman hatayı yaptık işte avcı sağolsun rebecho Diaby Boyd Douglas ne var ne yok doldurdu
bak bakalım hangisi karlı eve ekmek getirene verirsin parayı diğerleri haramzade oluyor asıl
q7 nin her tarafı prime olsa ne olur

q7 primedan sonrasını okumadım zaten.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Talisca1903

q7 nin her tarafı prime olsa ne olur

q7 primedan sonrasını okumadım zaten.
leipzig porto benfica da senin gibi düşünüyor olmalı q7 sonrasını okumamışlar
Q7 beğenmezsin Allah seni Diaby Boydla sınar
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2022, 16:18:46 Talisca1903 ]

Çevrimdışı mrred

leipzig porto benfica da senin gibi düşünüyor olmalı q7 sonrasını okumamışlar
Q7 beğenmezsin Allah seni Diaby Boydla sınar
allah sizi bu sene toplam 10 milyon maliyeti olan "sözde isimli" batsman alex ve pjanicle sınıyor olmasın

q7 futbolcu bile değil gözümde sırf şenol hoca ondan verim aldı diye futbolcu sanıyorsunuz orada hocaya yatıp kalkıp dua edin

The great gig in the sky

Çevrimdışı Talisca1903

allah sizi bu sene toplam 10 milyon maliyeti olan "sözde isimli" batsman alex ve pjanicle sınıyor olmasın

q7 futbolcu bile değil gözümde sırf şenol hoca ondan verim aldı diye futbolcu sanıyorsunuz orada hocaya yatıp kalkıp dua edin
Alex ve pjaniçin gelmesini ben çok istedim ama batsın yerine bas dost tercih ederdim. Alex beni çok şaşırttı ama bunda yanlış kullanılmasının ve sakatlığının da etkisi var daha da umudum yok ondan olmuyorsa olmuyor

Pjaniç tartışması yapmak sende artık takıntı haline geldi. Koşmaz bu herif dediğin Gs maçından sonra en çok top kazanan ikili mücadelelerde en başarılı oyuncu çıktığında diyecek sözün olmadı.P aniç gayet iyi oynuyor takım ona ayak uyduramıyorsa bu başka bir şey
kaldı ki kiralık oyuncular boyd douglas gibi yapışıp kalmazlar Alex inde araplara her türlü gideri var

hep Ghezzal ve pjaniç eleştrisi diğerlerinin işini yapmamasının sorumluğu bunlarda olamaz
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2022, 16:52:40 Talisca1903 ]

Çevrimdışı worns

seveni anlıyorum, ligimiz için etkili de oyuncu fakat şu geçen senenin son düzlüğünde yaşadığımız deneyimden sonra aboubakar'a tekrar gitmeyelim derim. şenol güneş için bile burada takımı sattı yazıldı ki hocanın daha çok belirsizlik, kafa karışıklığı ve yönetimle iletişimsizlik üzerinden sorunlu bir dönem geçirdiğini biliyoruz. tartışılır konular. fakat hiç birimiz vaktiyle konduramasak da abou'nun ne yaptığını gördük ve bugün bakınca çok açık. kulübün biraz olsun hafızası olmalı böyle işlere girilmemeli. ben mesela sosa konusunda da böyle düşünüyordum, tsye fbye gittiği zamanlarda adı bizimle geçtiğinde beğendiğim bir oyuncu olmasına rağmen asla istemedim. milan'a gittiği yaz kulübe bolca saygısızlık yapmıştı.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1504258699866607623

timothee biraz daha maliyetsiz olur. daha istikrarlı ve daha derli toplu bir oyuncu bence aynı zamanda. 1.2-1.3'ü çok aşmayacak yıllık ücretlerle değerlendirilebilir.

yalnız stoper olarak düşünüldüğünde yine belli oyunlara özgü bir rolle başarılı olabilir. önce hocayı bulsunlar da sonra stoper stiline filan bakarlar. erkenden hocanın mesaiye başlamasını biraz da ihtiyaçları bugünden belirlemiş olması için ve bu tür oyuncular mı artık kime gidilecekse bugünden gidilmesi için istiyordum halen de istiyorum.
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2022, 19:42:02 worns ]

Çevrimdışı underworld

Abubakar mümkünse şehrin üstünden uçakla bile geçmesin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: