2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1200144 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

ersinle neden sözleşme uzatılmıyor beklentisi ne. çok para istiyorsa veya oyalıyorsa fark etmez kesilmesi lazım. burda art niyet ararım.

Çevrimdışı Mehmet57

Acaba şu oyuncuları alsak kadro nasıl olur  :alala:

Stoper : Kaan Ayhan

Orta Saha : Nadiem Amiri

Sol Kanat : Matías Vargas

Çevrimdışı MUSTAFA_

4-4-2 iç sahada ateş eder. Bence 1 tane de 10 numara lazım

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız bu oyuncularla orta sahada bir tane yerli oynatmak zorunda kalacağız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Yalnız bu oyuncularla orta sahada bir tane yerli oynatmak zorunda kalacağız.
442 de Weghorst-Cenk yaparsan sıkıntı olmaz. Muleka atmak istediğinde Salih veya umut meraş oynatırsın yine idare ederiz. Ama dediğin gibi Kaan+8 numara + Vargas müthiş olur. Amiri den daha iyisi alınabilir mi diye zorlamak lazım ama gelirse Amiri de katkı verir bence.

Çevrimiçi annoca

nkoudou aslında çok iyi ama hep kafada soru işareti oluşuyor sakatlıktan dolayı. nkoudou yerine nkoudou tarzı adam almak lazım. ghezzal topu ayağına isteyen kreatif oyun kurucu, nkoudou delici çalımları olan çizgiye inebilen kanat. farklılık olsun ki alternati sistemlerimiz olsun. artı olarak birazda uzaktan şutu olursa bal kaymak.

Çevrimdışı DieForYou1903

Valla yemin ederim mükemmel kadro kağıt üzerinde oyun olarakta istenelileni verirlerse müthiş olur.Keşke kurabilsek şu kadroyu.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı DieForYou1903

nkoudou aslında çok iyi ama hep kafada soru işareti oluşuyor sakatlıktan dolayı. nkoudou yerine nkoudou tarzı adam almak lazım. ghezzal topu ayağına isteyen kreatif oyun kurucu, nkoudou delici çalımları olan çizgiye inebilen kanat. farklılık olsun ki alternati sistemlerimiz olsun. artı olarak birazda uzaktan şutu olursa bal kaymak.

Vargas.

Çevrimdışı MUSTAFA_

442 de Weghorst-Cenk yaparsan sıkıntı olmaz. Muleka atmak istediğinde Salih veya umut meraş oynatırsın yine idare ederiz. Ama dediğin gibi Kaan+8 numara + Vargas müthiş olur. Amiri den daha iyisi alınabilir mi diye zorlamak lazım ama gelirse Amiri de katkı verir bence.
Ben canlı da izlediğim için Vargas'ın bizim için altın değerinde bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Kanatta oyun kurabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var. En azından bir Ghezzal'a bir şey olursa diğer kanattan bir şeyler üretebiliriz. Şu anda çok fazla Ghezzal'ın ayağına bakıyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Yabanci sinirini goz onunde bulundurursak, Emrah rotasyonda Ghezzal’e iyi yedek olur.

Çevrimdışı DieForYou1903

Ben canlı izlediğim için Vargas'ın bizim için altın değerinde bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Kanatta oyun kurabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var. En azından bir Ghezzal'a bir şey olursa diğer kanattan bir şeyler üretebiliriz. Şu anda çok fazla Ghezzal'ın ayağına bakıyoruz  :tabe:

Kiralık satın alma opsiyonlu çökelim zaman kaybına tahamülümüz yok orta sahayada amiri.Stopere kaan ayhan.

Çevrimdışı Nazım Ar

Nkoudou yerine Nkoudou tarzı alabileceğimiz adam Cabral ama onda da aynı sakatlık olayı var. Vargası alırsak Nkoudou hem Vargası hem Ghezzal i yedekler (Emirhan Delibaş da var). Vargas Amiri kaan/Koray şu şartlarda kaymaklı ekmek kadayıfı olurdu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Defansta Necip oynayacaksa neden Emrecan'ın peşinde o kadar koşup ancak yarısını alabildik?

Çevrimdışı DieForYou1903

Yabanci sinirini goz onunde bulundurursak, Emrah rotasyonda Ghezzal’e iyi yedek olur.

karşı takımda ki emrah mı hani şu her pozisyon kurşun yemiş gibi sağa sola yere kendini atan  :D Aman uzak dursun ağır Gslidir kendisi  :tabe:

Çevrimdışı DieForYou1903

Defansta Necip oynayacaksa neden Emrecan'ın peşinde o kadar koşup ancak yarısını alabildik?

üçlü oynayacaktık emrecan sol ayaklı sol stoper saissin solunda oynayacaktı dörtlü oyuna geçtik saissi yedekleyecek şimdi.Montero kiralık gidecek bir yerlere.saiss ve emrecan iki sol ayaklı sol stoper olmaz.

Çevrimdışı BlackEagle16

Amir nasıl bir adamdır 90 dakika izleyen varmı @celiker1 abi izledin mi hiç maçalrını. Biranda herkesin içine sindi amiri ismi ben orta saha alınacaksa çok daha kreatif sorumluluk alabilen taş yerinde ağırdır tarzı orta saha isterdim. Barkley bana sanki daha bizim oyuncumuz gibi geldi. Gerçi amir hakkında hiç bir fikrim yok.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Takıma acil sağ stoper lazım hemde yerlisinden ama tinerde saiss emrecan denebilir kesinlikle.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

karşı takımda ki emrah mı hani şu her pozisyon kurşun yemiş gibi sağa sola yere kendini atan  :D Aman uzak dursun ağır Gslidir kendisi  :tabe:
emrah işe yaramaz kenanı mumla aratır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

takımın sorununun transferle çözüleceğini sanmak polyannacılık kimse kusura bakmasın hocanın bir oyunu yok göremedik henüz beni ikna edemedi beğenenler ne gördüklerini ve beğendini yazabilir

Çevrimdışı Sinan23

takımın sorununun transferle çözüleceğini sanmak polyannacılık kimse kusura bakmasın hocanın bir oyunu yok göremedik henüz beni ikna edemedi beğenenler ne gördüklerini ve beğendini yazabilir

Aynı ferreiranin FB si gibi oynuyoruz. Onu hissettim.

Çevrimiçi annoca

aynı düşüncedeyim abi. hücum organizasyonu adam akıllı göremedik. oyuncular pres yapacak topu alacak eee sonra, sonrasında pek bir şey yapamıyoruz malesef. 5-6 haftaya umarım sistem oturur. tabi sistem varsa

Çevrimiçi annoca

ilk haftadan penaltımız yendi. geçen yılki seneryonun aynısı işlenmez inş. bakalım yönetim masaya yumruğunu vurabilecek mi?

Çevrimdışı Talisca1903

aynı düşüncedeyim abi. hücum organizasyonu adam akıllı göremedik. oyuncular pres yapacak topu alacak eee sonra, sonrasında pek bir şey yapamıyoruz malesef. 5-6 haftaya umarım sistem oturur. tabi sistem varsa
yaptığımız presde saçma sapan wego tek başına basmaya çalışıyor elimizde koca kule var 2 sefer topla buluşturamadık rosier&rşit kanadından bir şey çıkaramadık muleka solda eridi gitti hiç bir şey bilmiyorsan mulekayı wegonun arkasına yaklaştır raşite bir pas opsiyonu olsun defansta saiss ortada gedson rosier ilerde wego didinip duruyor anlamsızca

Çevrimiçi Necmi

ersinle neden sözleşme uzatılmıyor beklentisi ne. çok para istiyorsa veya oyalıyorsa fark etmez kesilmesi lazım. burda art niyet ararım.
imzalamak istemiyor rıdvan gibi ya satacaksın yada ocakta bir takıma imzalayacak yada sezon sonu
Herkesin dokunulmaz tuttuğu bizim çocuklar pek bizim değil daha çok menejerlerin çocukları birileri daha savunmaya devam etsin bunları

Etiketler: