15.Hafta / Torku Konyaspor - Beşiktaş
15.Hafta / Torku Konyaspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|15.Hafta / Torku Konyaspor - Beşiktaş Tarih : 28.12.2014 Saat : 19.00 Stadyum : Koyna Büyükşehir Stadı Hakem : Halis Özkahya Yayın : Lig TV İLK 11 : Tolga Zengin, Serdar

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

15.Hafta / Torku Konyaspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 103946 defa] 15.Hafta / Torku Konyaspor - Beşiktaş

Çevrimdışı eski inönü

Atiba gibi karakterli bir futbolcuyu nasıl boylesine ucuz bir tezgaha satarsınız vallahi aklım almıyor. Hakem olmayan bir panaltıyı çaldı bir de üstüne şunlara bir kırmızı vereyimin derdiyle sarı kartı olan Atibaya oynadı. Butun oyuncuların ayagı cizgideyken Atibaya kart verdi Beşiktaş taraftarı halen Atibayı suçluyor. Adam lig avrupa kupa her mac canının dişine takarak oynuyor boyle bir oyuncuya bile sahip cıkamıyoruz. Bravo  :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bakın oradaki hatalı 100% hakemdir. Açın kural kitabına bakın; penaltıyı kullandırmadan kart filan gösteremez.  :bandit: :bandit: :bandit:

Hakeme biliyor mu acaba kuralı türkiyede kaç kişi biliyor okuyan toplum değiliz ki  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Atiba gibi karakterli bir futbolcuyu nasıl boylesine ucuz bir tezgaha satarsınız vallahi aklım almıyor. Hakem olmayan bir panaltıyı çaldı bir de üstüne şunlara bir kırmızı vereyimin derdiyle sarı kartı olan Atibaya oynadı. Butun oyuncuların ayagı cizgideyken Atibaya kart verdi Beşiktaş taraftarı halen Atibayı suçluyor. Adam lig avrupa kupa her mac canının dişine takarak oynuyor boyle bir oyuncuya bile sahip cıkamıyoruz. Bravo  :claps:
  :claps:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bakın oradaki hatalı 100% hakemdir. Açın kural kitabına bakın; penaltıyı kullandırmadan kart filan gösteremez.  :bandit: :bandit: :bandit:

ben zaten hakemin kararını tartışmıyorum. Bunların ne mal olduklarını biliyoruz. Benim kızdığım Atibanın sarı kartı varken hakemin kendisisn atmasına yardımcı olması. Bugüne kadar hiçbir oyuncuyu hedef göstermedim, böyle şeyleri doğru bulmuyorum ancak atiba haftalardır çok kötü oynuyor bundan eminim. Yoksa hakemlerin kararlarını Türkiye de kesinlikle objektif bulmuyorum kaldı ki penaltı da kesinlikle yanlış karar

Çevrimiçi Samet Ç

Mustafa Denizli | Pozisyonda 4 tane adamın ayağı çizgide. Neden sadece Atiba'ya kart veriyor? Hakemin Atiba'ya özel ilgisi var

Ayrıca Atiba diyalogdan kart görmedim çizgiye bastığım için kart gördüm demiş

Çevrimdışı ilhan mansız

Kesinlikle haftalardır çok kötü oynuyor, sarı kartı varken çok dikkatli olmalıydı, resmen (Hakaret Yasak)₅ eline koz verdi. Hakem de fırsatı kaçırmayıp oyundan attı. benim kendisiyle ilgili şikayetim esasen haftalardır kötü oynadığı içindir.

Çevrimdışı ahmet türker

Hakeme biliyor mu acaba kuralı türkiyede kaç kişi biliyor okuyan toplum değiliz ki  :evillol: :evillol: :evillol:
işte bu seni tebrik ederim . :claps:  :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı sabriozyurt

Ben bilemem arkadas Atiba ya para cezasi verilmeli.sariyi görmek icin hakemin eline yeterinden fazla koz verdi.
Her mac sayisiz kural hatasiyla oynaniyor.bunlari gözardi etmeyip ona göre tavir takinmak lazim.ben atibaninda diger tum takimlarin oyuncularininda tum super lig maclarini yakindan takip ettigine inaniyorum.sanki 1 hafta olmus turkiyeye geleli.savunulcak bi tarafi yok bence
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı ozan062

bugun anlasılıyorki bu devrede iki yonlu onlibero sene sonunda bir tane daha alınmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı If Else

ben zaten hakemin kararını tartışmıyorum. Bunların ne mal olduklarını biliyoruz. Benim kızdığım Atibanın sarı kartı varken hakemin kendisisn atmasına yardımcı olması. Bugüne kadar hiçbir oyuncuyu hedef göstermedim, böyle şeyleri doğru bulmuyorum ancak atiba haftalardır çok kötü oynuyor bundan eminim. Yoksa hakemlerin kararlarını Türkiye de kesinlikle objektif bulmuyorum kaldı ki penaltı da kesinlikle yanlış karar

Atiba sana göre kötü bana göre takımın dinamosu. Ben de bundan eminim. :bandit: :bandit: :bandit:

Ayrıca halem Atibayı uyardıktan sonra Atiba bir adım geri atıyor. Atiba'nın kesinlikle bir suçu yok. Zaten ortada bir kural hatası var, hakem atışı kullandırmadan kart filan veremez. Ayrıca bak aynı hakem 3. haftada Başakşehir-Trabzon maçında penaltıyı nasıl kullandırmış.

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Ben bilemem arkadas Atiba ya para cezasi verilmeli.sariyi görmek icin hakemin eline yeterinden fazla koz verdi.
Her mac sayisiz kural hatasiyla oynaniyor.bunlari gözardi etmeyip ona göre tavir takinmak lazim.ben atibaninda diger tum takimlarin oyuncularininda tum super lig maclarini yakindan takip ettigine inaniyorum.sanki 1 hafta olmus turkiyeye geleli.savunulcak bi tarafi yok bence
para cezası az kalır ama şu andayeterli önemli olan bu dar kadroda elimizdeki oyuncudan olmamak adamı kaybetmemeliyiz gerekirse sene sonu sözleşmesini uzatmazsın ki bence uzatılmamalı
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 22:23:20 Samo1903 ]

Çevrimdışı ALI RIZA

unuttum yazayım...
gol pazisyonunda önceki sol kanattaki ismail ile konyalı arasındaki pozsyona hakem resmen frenledi...! ismail zaten dokunsan ekrem dağ misali etrafında dönüyor pozisyon sonrasi gol...
dikkat edersek biliç bile gole sevinmedi direk yerek klübesine dönerek çıkmayın talimatı verdi eliyle içeri girin gibi... :ok:

Çevrimdışı eski inönü

Kesinlikle haftalardır çok kötü oynuyor, sarı kartı varken çok dikkatli olmalıydı, resmen (Hakaret Yasak)₅ eline koz verdi. Hakem de fırsatı kaçırmayıp oyundan attı. benim kendisiyle ilgili şikayetim esasen haftalardır kötü oynadığı içindir.
Olabilir tepki de dogaldır ama Noele gitmek icin yaptı vs. demek gercekten cok ayıp. Oyuncunun kişiligine hakarettir bunlar. Yaptıgı hareketi eleştirmek başkadır kişiligine soz etmek başkadır. Atiba son derece karakterli bir profesyoneldir. Turkiyedeki 2 yüzlü ortama ayak uyduramamıştır hepsi bu. Onun yerinde Turk futbolcu olsa hakemin ikazından sonra 10 metre geri giderdi gostermelik olarak. Diger oyuncular niye cizgide hic sorgulamazdı bile. Ama Atiba neden boyle yapmadı diye ben suçlamam şahsen.

Çevrimdışı ilhan mansız

Atiba sana göre kötü bana göre takımın dinamosu. Ben de bundan eminim. :bandit: :bandit: :bandit:

Ayrıca halem Atibayı uyardıktan sonra Atiba bir adım geri atıyor. Atiba'nın kesinlikle bir suçu yok. Zaten ortada bir kural hatası var, hakem atışı kullandırmadan kart filan veremez. Ayrıca bak aynı hakem 3. haftada Başakşehir-Trabzon maçında penaltıyı nasıl kullandırmış.

olabilir o sizin fikriniz, Yalnız, büyük takımların dinamoları sıfır gol sıfır asistle oynamazlar, beni kızdıran husus bu. Ben kesinlikle hedef gösterme anlamında yazmıyorum. Haftalardır çok kötü oynuyor özellikle Atiba. Dikkat ederseniz son üç maçta adanademir dahil doğru düzgün hiç pozisyonumuz yok. Bence bu büyük bir sorun ve orta sahadan kaynaklı. Tekrar yazıyorum hakemlerin (Hakaret Yasak)₅ alışık olduğum için hakem kararları ve dandirik yorumcuları ne deidikleri beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Bugünkü maçın devre arasında da Bilicin Atibayı çıkarması gerektiğini yazdım. Görebilirsin. Anlatmaya çalıştığım şey tamamen taktiksel

Çevrimdışı eski inönü

Atiba'yı suçlayan arkadaşlar farkındamısınız Atiba'dan 2 yüzlülük yapmasını istiyorsunuz.

Çevrimdışı ahmet türker

helal olsun kardeşim, işte böyle belgeyle federasyonun kapısına gidip suratlarına çarpmak lazım . :claps:  :claps:  :claps:

Çevrimdışı ilhan mansız

Olabilir tepki de dogaldır ama Noele gitmek icin yaptı vs. demek gercekten cok ayıp. Oyuncunun kişiligine hakarettir bunlar. Yaptıgı hareketi eleştirmek başkadır kişiligine soz etmek başkadır. Atiba son derece karakterli bir profesyoneldir. Turkiyedeki 2 yüzlü ortama ayak uyduramamıştır hepsi bu. Onun yerinde Turk futbolcu olsa hakemin ikazından sonra 10 metre geri giderdi gostermelik olarak. Diger oyuncular niye cizgide hic sorgulamazdı bile. Ama Atiba neden boyle yapmadı diye ben suçlamam şahsen.
valla noel moel kim yazdı bilmiyorum, bildiğim tek şey haftalardır kötü oynadığı dadiğim gibi hakem kararıyla ilgisi yok benim yazdıklarımın bu maçın devre arasında yazdığım yorumda Atibanın çıkması gerektiğini belirtmiştir. Rakip takım bizim kaleye 35 orta yapmış, bence bunu mutlaka düşünmeliyiz

Çevrimdışı f_madida

Atiba'ya bu kadar laf sallayan insanlar acaba Atiba'nin milli takima cagrilmasina ragmen Besiktas'ta yogun mac trafigi var, gelemem diyerek gitmedigini biliyorlar mi? Pozisyonda adam ne oldugunu anlamiyor bile, kendisi gibi cizgiye basan 7-8 tane oyuncu var, diger oyunculardan ayri muameleye tabi tutuluyor, hakem geliyor sadece Atiba'yi uyariyor, Atiba ayagini cizgi icine cekiyor, hakem sari gosteriyor bu kadar sacma bir sari kart yok... Atiba gibi ozverili oyuncuyu da iki dakikada dar agacina goturecek Besiktaslilar varmis bunu bugun ogrendik, sizlere helal olsun.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozan062

Atiba Hutchinson'ın gördüğü kırmızı kartla ilgili konuşan Bilic; "Bu söyleyeceklerimi yanlış değerlendirmeyin. Atiba'yı savunmuyorum, ona kızgınım. Asteras maçından sonra onu savunmuştum. Bu tamamiyle gereksizdi. Atiba ceza alacak. Burada tartışmalı olan, Atiba'nın kartı görüş şekli. Kızgınlığım Galatasaray maçını kaçıracak olması değil, bu maçta bizi yalnız bırakamsı. Atiba'yı hakem uyarıyor. Hakem uyardıktan sonra Atiba sabit duruyor,

tamam bilic boyle dusunuyorsa bizim birsey tartısmamıza gerek yok cezasını gorecek cnk bu ilk değil ve gereksiz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı If Else

para cezası az kalır ama şu andayeterli önemli olan bu dar kadroda elimizdeki oyuncudan olmamak adamı kaybetmemeliyiz gerekirse sene sonu sözleşmesini uzatmazsın ki bence uzatılmamalı

Atiba'ya laf eden karşısında beni bulur :akuma: Atiba gibi adam bulmuşuz, hemen gönderelim. Yok canım daha neler. Adamı nereye koysak orada oynadı. Burada tek suçlu var, o da hakem...  :bandit:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı If Else

Atiba'ya bu kadar laf sallayan insanlar acaba Atiba'nin milli takima cagrilmasina ragmen Besiktas'ta yogun mac trafigi var, gelemem diyerek gitmedigini biliyorlar mi? Pozisyonda adam ne oldugunu anlamiyor bile, kendisi gibi cizgiye basan 7-8 tane oyuncu var, diger oyunculardan ayri muameleye tabi tutuluyor, hakem geliyor sadece Atiba'yi uyariyor, Atiba ayagini cizgi icine cekiyor, hakem sari gosteriyor bu kadar sacma bir sari kart yok... Atiba gibi ozverili oyuncuyu da iki dakikada dar agacina goturecek Besiktaslilar varmis bunu bugun ogrendik, sizlere helal olsun.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı eski inönü

Atiba Hutchinson'ın gördüğü kırmızı kartla ilgili konuşan Bilic; "Bu söyleyeceklerimi yanlış değerlendirmeyin. Atiba'yı savunmuyorum, ona kızgınım. Asteras maçından sonra onu savunmuştum. Bu tamamiyle gereksizdi. Atiba ceza alacak. Burada tartışmalı olan, Atiba'nın kartı görüş şekli. Kızgınlığım Galatasaray maçını kaçıracak olması değil, bu maçta bizi yalnız bırakamsı. Atiba'yı hakem uyarıyor. Hakem uyardıktan sonra Atiba sabit duruyor,

tamam bilic boyle dusunuyorsa bizim birsey tartısmamıza gerek yok cezasını gorecek cnk bu ilk değil ve gereksiz
Bilic nerden gordu pozisyonu da boyle konusuyor? Hakem uyardıktan sonra Atiba sabit duruyor sözü yanlış. Atiba'nın ilk başta ayagının yarısı cizginin icindeydi hakem uyardıktan sonra geri cekti. Kamerlardan 10 kere izledim. Bilic de izleyince gorecektir.

Çevrimdışı ahmet türker

tümer lig tv de ben de olsam bu penaltıyı verirdim dedi düşünebiliyormusunuz .eğer tümerde bir kuruşluk hakkım varsa ki var haram olsun .beşiktaşın aleyhine konuştuğu için söylemiyorum ,kendinin bile inanmadığı yalanı söylediği için söylüyorum ,bizim aslında avrupadan kendimize bir lig bulmamız lazım (mümkün olmayacağını tabi ki de biliyorum ama ,artık sözün bittiği yerdeyiz.)

Etiketler: