Sporting CP 4-0 Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. Maçı
Sporting CP 4-0 Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. Maçı

Beşiktaş Forum|Sporting CP 4-0 Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. Maçı Tarih : 03.11.2021 Saat : 23:00 Stadyum : Estádio José Alvalade Hakemler : Sergei Karasev - Igor Demeshko - Maksim Gavrilin - Kirill Levnikov

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sporting CP 4-0 Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. Maçı  [Okunma sayısı 26257 defa] Sporting CP 4-0 Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. Maçı
Anket
Beşiktaş, Sporting maçından kaç puan alır?
3 puan
1 puan
0 puan

Çevrimdışı fatihsahin

Rıdvanın kanat otoban oldu. Umutun performansı fena değildi neden kesti acaba şl de

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı mellfred

takımın ayağına taş bağlamışlar sanki

Çevrimdışı AigleBordeaux

Galatasaray maçından sonra Sergen hocanın görevine son verilmeliydi. O maç benim için artık içimde hiç umudun kalmadığı maçtır. Dolayısı ile bu saatten sonra alınacak her mağlubiyet yönetime de yazar. Yönetici olmak kriz anlarında sorumluluk almak demektir. Öyle oturayım nasıl olsa baskı yok. Etliye sütlüye dokunmayayim diye bir dünya yok.
+1903
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi mayguntr

takımın ayağına taş bağlamışlar sanki
Oynayan oyuncu profili + rakip takimin hizi

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

son iki maç umut'u oynatiyorsun iyi kotu bir ritm kazanmaya basliyor hop en son ne zaman oynadigini unuttugumuz Ridvan'i Sporting deplasmanina koyuyorsun

Çevrimdışı can1903

Kafaları kuma gömmeye devam, göremediğimiz eleştiremediğimiz sürece her maç ıztırap çekeceğiz. Kusura bakmayın bu kulüple kimse dalga geçemez!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu maçı da Pjanic yüzünden kaybettik
Halbuki orta sahada sert. Ikili mücadele kazanacak adamlar. Hep pjanicten işte(!)  Boylari da 180 üstü.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ın son 4-5 maçındaki oyunu benim hayatımda seyrettiğim en kötü Beşiktaş oyunu. Futbola dair zerre kadar bir şey yok. Tamamen futbolcular sahaya amaçsızca salınmış durumda.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Rıdvan oynasın diye söyleniyordunuz alın size rıdvan
sergenin maç sonu açıklaması gelmiş
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

adamlar sadece 3 maçta 2 gol üstü atmış, 2 maç bizle ağır rezillik
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimiçi Umutcan Kaya

farkeden olduysa necip ghezzaldan daha çok önde rakip bizim kaleye geliyor necip yürüyerek topu izliyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Rezillik. Baska hic birsey degil. Sergen hepimiz kadar Besiktasli, o yuzden bu rezillige kendisi dur deyip cekip gitmeli.

Josef-Atiba-Topal nedir? Yas ortalamasi 36 olan bir orta saha ile sampiyonlar ligine mi cikilir? Oynadigi maclarda tarafli tarafsiz herkesin begenisini kazanan Serdar neden Welinton gibi hic degeri kalmamis, yabanci bir beceriksiz icin kesilir? Kenan denen zat neden futbolcu olarak bu takima alinir?

Rezil olduk. Utaniyorum cidden.

Çevrimdışı can1903

Oyuncuların saha içindeki vücut dili her şeyi anlatıyor.

Ben kulübe 800 milyon TL kefalet versem yarın sabah tesiste karşılayıp hayırdır problem ne diye toplantı yaparım, başkan sabırlı adam.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Umutcan Kaya

kenan,topal,atiba aynı anda kadroya giremesi en kötü umut veya rıdvan sağ bek oynamalıydı ama hocamın vardır bir bildiği
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Hala problemi sahadaki oyuncularda arayanların olması beni cidden üzüyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Maç sonu bırakıyorum dese çok iyi olur ama demez rezil olduk vallahi

Çevrimdışı can1903

Maç sonu bırakıyorum dese çok iyi olur ama demez rezil olduk vallahi
bende o kadar güç olsa bende güç zehirlenmesi yaşarım

Çevrimdışı levitate

adamların orta saha çakı gibi sen gidip 35 yaş ortalamalı adamları koyuyorsun yuh ya yuh
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

kenan,topal,atiba aynı anda kadroya giremesi en kötü umut veya rıdvan sağ bek oynamalıydı ama hocamın vardır bir bildiği
senin oyuncuların forvetin kenanı görüp güvenmeyip pas atmıyorsa, sen hala kenan da ısrar ediyorsan sorun çok büyük
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı solar

sergenin maç sonu açıklaması gelmiş
Ahah bak hiç güleceğim yoktu.
Şimdi düşündüm de, eline bu kadro verilen ama takımı sabote etmek isten bir teknik direktör olsa, bundan daha iyi bir iş çıkaramazdı.

Etiketler: