Beşiktaş 1-4 Sporting CP / Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. Maçı
Beşiktaş 1-4 Sporting CP / Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. Maçı

Beşiktaş Forum|Beşiktaş 1-4 Sporting CP / Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. Maçı Tarih : 19.10.2021 Saat : 19:45 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Slavko Vinčić - Tomaž Klančnik - Andraž Kovačič - Rade Obrenovič VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş 1-4 Sporting CP / Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. Maçı  [Okunma sayısı 35183 defa] Beşiktaş 1-4 Sporting CP / Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. Maçı
Anket
Beşiktaş, Sporting maçından kaç puan alır?
3 puan
1 puan
0 puan

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Erman1903

Böyle bir star almışsın arkasına iki box to box koyacağına bir klasik 6 bir usta regista koyuyorsun, alakaya çay demle. Sen kim ŞL kim.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

böylelikle sergen yalçın'ın avrupa futboluyla uzaktan yakından alakası olmadığı anlaşıldı. şu grupta sıfır çektirerek bizi cümle aleme rezil edecek. paok rio ave maçlarındaki felekatlerden belliydi. böyle savunma anlayışı hücum anlayışı yok. batshuayi tek başında ofsaytta kalma rekorları kırıyor. vida aldığı tüm topları rakibe atıyor, sonunda penaltı yaptırarak tuz biber ekti. ligin dibindeki başakşehirden 3 yiyen sportingten 10 tane yese şaşırmam
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sakatlık olmasın diye allaha dua ediyorum. Şampiyonlar ligi umrumda bile değil.
Bu kadro bu gidişle ligi de kaybeder. Bu kadroyu ligde sadece 1 maç izledik Şampiyonlar Ligi yüzünden  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Üç korner üç gol. Bu takım maça ve rakibe hazırlanmamış net belli. Böyle beyinsizlik olur mu bu ne ya.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sergen Hoca bizim ligin dinamiklerini bildiği için çok fazla taktiğe falan gerek duymadan ilerleyebiliyor.
Oyuncu portföyü zaten yok, portföyü sadece süper ligde izleyebildiği oyuncularla sınırlı.

Taktik futbol bilgisi dersen hocaya en basitinden gegen pres deseler muhtemelen Gigi Hadid anlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyonlar Ligi'nde ilk yarılar kontrollü oynanır, 30 senelik mevzuata muhalefet edip Amerika'yı yeniden keşfediyoruz.

4. dakikada 1-0 öne geçsen ne olacak, altın golle maçı kazanmış mı sayacaklar?

Çevrimdışı can1903

Maç sonu haber gelir, alt adelede çekme.. Bu topluluğa kendini inandırmakta hocalık meziyeti. Mensah idare etmekle Pjanic idare etmek aynı şey değil.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Sergen Hoca bizim ligin dinamiklerini bildiği için çok fazla taktiğe falan gerek duymadan ilerleyebiliyor.
Oyuncu portföyü zaten yok, portföyü sadece süper ligde izleyebildiği oyuncularla sınırlı.

Taktik futbol bilgisi dersen hocaya en basitinden gegen pres deseler muhtemelen Gigi Hadid anlar.
Ispanya'da hocalik yapmak istiyorum falan dedi birde  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Unnamed

Hafta sonu derbiye teknik direktörsüz çıkalım daha iyi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İspanya'nın alt liglerinde bile hocalık yaptırmazlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece ister Şenol gidemedi oraların alt seviye kulüplerine bizde yaptığı Cl başarısına rağmen

Çevrimiçi levitate

Maç sonu haber gelir, alt adelede çekme.. Bu topluluğa kendini inandırmakta hocalık meziyeti. Mensah idare etmekle Pjanic idare etmek aynı şey değil.
haaaaydaaaaaaaaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Bu oyun ligde baya işimize yarar fakat şamiyonlar liginde bize ancak sakatlık olarak geri döner.

Lig için umudum var en azından hocanın tavrı belli ben rakip makip anlamam aynı oyunu oynarım diyor.

Bence iyi bir gelişme (Lig için)
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

En azından alex döndü ligde takıma leval atlatır

Çevrimdışı AigleBordeaux

son 6 macta 14 gol yemisiz ve bu mac daha bitmedi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda ADS'nin sezon başında yaşadıklarını yaşıyor gibiyiz sanki. Sergen bir yerde vazgeçsin istiyoruz herhalde. Çok isteksiz ve inançsız birini görüyorum kulübede. Eski heyecanı kalmamış. Bu işin sonu nereye gidecek? Umarım Beşiktaş fazla zarar görmez. Bu kadroya da yazık. Henüz sahada düzgün bir taktik göremedik. Bireysel yeteneklerin yaratıcılığına yaslanan bir oyunumuz var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı Unnamed

En azından alex döndü ligde takıma leval atlatır

Leveli Başakşehir macında atlattı zaten @Necmi abi

Çevrimdışı 38life

Daha önce burada yazdım mı, yoksa linç yemekten korkup yazmadım mı tam olarak hatırlamıyorum ama: Sergen hoca Fatih Terim gibi "gazla çalışan, taktik bilmeyen yerli hoca" kategorisindedir. En başından beri fikrim bu. Ki zaten tüm röportajlarını, TV programlarını seyreden biri olarak bunu görmek, anlamak çocuk oyuncağı. Türkiye'de bu tarz hocalar iş yapıyor fakat süreklilik pek olası değil. Taktisyen hoca getirsen o da olmuyor, süre istiyor. Coğrafya kaderdir.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada şaka maka başkan olsam çoktan yollardım hocayı sene başı gönülsüz geldi şu kadroyla ligde lider değil yeterince sebep var ama yönetimde öyle bir yürek yok umarım toparlar hoca kendini yoksa böyle giderse yönetimde taraftardan çekindiği için hamle yapmazsa büyük ihtimal geç kalmış olacağız.

Çevrimdışı Erman1903

Pjanic usta oyuncu olsa da bu taktiğin adamı değil, bak şu orta saha kurgusunu iş bilen bir adama göstersen sana totosuyla güler öyle söyleyeyim.

Bu kadar iyi oyunculardan bu kadar olmaz bir 3lü yapmak her hocaya nasip olmaz. Pjanic dediğin adam önünde iki tane boxtobox ile regista oynar. Biri ofansif diğeri destek yapan cigersiz 8'ler.

Teixeira ise tam tersi arkasında iki tane boxtobox oyuncusu ister.

Bunun adı kadro mühendisliği değil, fantazi yapmaktır. Anca otobüs çeken takımlara verimli olursun.

Çevrimdışı Unnamed

İtalyan hoca gelse de şunları adam etse. Yerli hoca ile olmuyor.

Çevrimdışı can1903

Bu oyun ligde baya işimize yarar fakat şamiyonlar liginde bize ancak sakatlık olarak geri döner.

Lig için umudum var en azından hocanın tavrı belli ben rakip makip anlamam aynı oyunu oynarım diyor.

Bence iyi bir gelişme (Lig için)
Şu taktiksel kopukluktan sonra koşar mı Alex-Pjanic böyle ligte?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: