10. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray
10. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray

Beşiktaş Forum|10. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray Tarih : 25.10.2021 Saat : 20:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Fırat Aydınus - Aleks Taşçıoğlu - Erdem Bayık - Alper Ulusoy VAR : Mete

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray  [Okunma sayısı 28043 defa] 10. Hafta Beşiktaş 2-1 Galatasaray
Anket
Beşiktaş, Galatasaray maçından kaç puan alır?
3 puan
9 [%56.3]
1 puan
0 [%0]
0 puan
7 [%43.8]

Toplam Oy Verenler: 16

Çevrimdışı GreenBook

Ghezzal topu kapman iyi ama pas atıp hızlı kontra ile belki gol bulacağımız pozisyonda ihtiyacımız olmayan bi faul aldırmaya çalışman ilginç

Çevrimdışı caner.eryigit

Ersin bir tane kurtar be kardeşim ekstra yenmezdi o gol.
Bats sahada yok

Çevrimiçi Samet Ç

Vodafone'da oynadığımız klasik gs maçları ilk yarılar hep dünya kadar pozisyona girip bitiremiyoruz ilk 25 dakika bir tane atabilseydik çok iyi olacaktı

Çevrimdışı AigleBordeaux

öyle kötü oynayan adam yok ama bi eksik var çözemedim
Rachid ve Alex baya kotu
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Dortmund Lisbon ve bu maç hep aynı senaryo

baskıyla başlıyoruz ama golü yiyen biz oluyoruz. Hoca neden bunun üzerine düşünmüyor ilginç
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

baskıyla başlıyoruz ama golü yiyen biz oluyoruz. Hoca neden bunun üzerine düşünmüyor ilginç
Hoca maçları geri izliyor mu acaba :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Kursad_Duran

Iyikide Batsi satın almamışız

Çevrimdışı can1903

Valla Bats bugün iyi yaptığı işi bile yapamıyor kafa olarak sahada yok gibi. Alex hala tam olarak hazır değil o yüzden eksik oynadık bi 10 dakika çok belli oldu. Ben olsam Teçeyrayı forvet ya da sol kenar yapıp varyasyon değişikliğnie giderdim. Hoca hamleleri geçe bırakırsa Terimin yapacağı Halil - Babel hamleleri maçı değiştirir.

Bence orta sahadan biri çıkıp Can-Ozzy ikilisinden biri girmeli.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Hoca maçları geri izliyor mu acaba :D
2.5 milyon euro alıyor bir zahmet izlesin artık
 :D
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

bu maç o kadar basmadık bence

dikkat dağınıklığı + gs balı + ersin diyorum gol için
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Gs'nin ilk yarıda derli toplu yaptığı atak sayısı kaçtır? 

Çevrimiçi Zafer55

Alex , güçsüz ama güçsüz haliyle pozisyon buluyor. Bu haliyle golünü atıp 60 da falan kenara gelir.

Çevrimdışı can1903

Kerem Beşiktaş bayrağını tekmelemiş, allahtan tribünler tam idrak edemedi olayı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

Gs'nin ilk yarıda derli toplu yaptığı atak sayısı kaçtır?
2.5
bipbipbupbup

Çevrimdışı levent14

Biz niye sürekli uzaktan gol yiyoruz?? Çokmu boş bırakıyoruz yada kalecimiz mi çıkartamıyor nedir bu sorun ?

Çevrimdışı can1903

Gs bizden daha akıllı ve taktiksel oynuyor. başka söze gerek yok

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Sergenhocanin yerinde olsam ikinci yari 60 dk da  Can Bozdogani alip Pjanici cikartirim ama ne yazik ki  yerinde degilim ...
Yorgo

Çevrimdışı Karabay

Normal şartlarda sahadaki oyuna bakılırsa ilk 20 dakikada 2 tane atmamız gerekirdi ama işte atamıyoruz. Sonra elbet öyle ya da böyle yiyoruz bütün emek boşa gidiyor. İnşallah ikinci yarı şans yanımızda olur.

Çevrimiçi sEuL

Sergenhocanin yerinde olsam ikinci yari 60 dk da  Can Bozdogani alip Pjanici cikartirim ama ne yazik ki  yerinde degilim ...

60'ta Tore - Ghezzal degisikligi bekliyorum teknik ekipten.

Bozdoganin hem temposu  hem ayaklari iyi, ayrica  orta saha dinamizmine yardimci olur  top da kapar  topu ileri de  tasir neden oynatmaz anlamak mumkun degil ...
Yorgo

:s20: :s20: :s20:
Yorgo

Çevrimiçi levitate

töre kadroda yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

yanlış karar olur gs otobüs çekti defansa bu defansı pjaniç alex gibi adamlar açabilir bats oyuna girmeli

Çevrimdışı 38life

Teixeira hala çok güçlü değil.
Karar mekanizmasında da sıkıntı var.

5 sene boyunca çin takımlarının savunma standartına alışmış bir futbolcudan bahsediyoruz.

Çevrimdışı 38life

Biz niye sürekli uzaktan gol yiyoruz?? Çokmu boş bırakıyoruz yada kalecimiz mi çıkartamıyor nedir bu sorun ?

Takım savunması, alan paylaşımı, pozisyon hatası

Etiketler: