Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 535501 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi levitate

kendin aldırıp oynattığın adamları kurban diye öne atıyorsun yazık cidden
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah bizi Sergen ile sınıyor...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Buradaki Sergenciler kayboldu.. :)
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Allah bizi Sergen ile sınıyor...
Gitmiyorsa kovun! Tazminatını da cebinizden verin demek istiyorum yönetime. Çünkü bu zamana kadar bizim gibi seyrettiler! Rezalet! Maç izlemek istemiyorum artık cidden..

Çevrimdışı 38life

Oyuncuları taraftarın önüne atıyor resmen. Böyle bir şey olamaz ya. Çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi. Ulan göndersenize şu adamı. Neyi bekliyorsunuz? Adamda gurur yok işte apaçık ortada. Girsene devreye yönetim, aloooo??? Adam uçuruma sürüklüyor kulübü. Böyle giderse bundan sonra hangi teknik direktörün geleceğinin bir önemi kalmayacak, taraftarı oyunculara karşı kışkırtmaya çalışıyor. Sahipsiz mi bu kulüp? "Kimse aday olmadı bunlar aday oldu, o yüzden destekledik." diyenler vardı. Beşiktaş başkansızken bu kadar sahipsiz değildi be. Böyle şey mi olur, hayalet yönetim...

Çevrimiçi levitate

Zaten hiç gelmemişti. Geçmiş olsun.

https://twitter.com/demarkesports/status/1464664294356828161

sakatlık üzücü falan ama 4 maça çıkmış 3'ünü kaybetmişiz
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Yönetimden hiç onuru gururu olan yok mu Beşiktaş tarihinin en kepaze sezonunda şu adamı kovacak? Sezon başı kapısında yatırdı sizi intikam zamanı kovun şunu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazen inceldiği yerden kopsun demek lazım. Yönetim gönderemiyorsa kendi gitsin. Yerine gelen göndersin.

Ünal Aysal'ın en doğru sözlerinden biri ''eleman'' lafıdır. Kimse kusura bakmasın sözleşme imzalamak için elemanının ayağına gidilmez. Profesyonel bir şirkette böyle bir durum olsa, saniyesine kapının önüne koyarlar. Beşiktaş yönetimi o dakika kendini bitirmişti. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Büyük Beşiktaşlı Sergen'in parasını sonuna kadar almak için girmediği kılık, uydurmadığı bahane, satmadığı futbolcu kalmadı.

Beşiktaş'ın çocuğu böyle olur işte...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yönetimden hiç onuru gururu olan yok mu Beşiktaş tarihinin en kepaze sezonunda şu adamı kovacak? Sezon başı kapısında yatırdı sizi intikam zamanı kovun şunu
Zaten intikam aliyorlar Sergen Yalcin icin isliklarin gelmesini bekliyorlar ama bu ego savasinda olan bize oluyor  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Büyük Beşiktaşlı Sergen'in parasını sonuna kadar almak için girmediği kılık, uydurmadığı bahane, satmadığı futbolcu kalmadı.

Beşiktaş'ın çocuğu böyle olur işte...
+1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı İsmail Özyurt

https://twitter.com/PanenkaSport/status/1464664523919532033?s=20

bu aciklamadan sonra takimda kaliyorsa artik sezon sonuna kadar kovmayin
Lafa bak ya. Şundaki hava J. Stark'ta yok. Apayrı bir boyut...

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

tek tesellim bu maçın cuma olmaması ve hafta sonumun içine etme imkanlarının sadece bu akşam ve yarınla kalması.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Etiketler: