Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 535131 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Abi Atiba 38 Josef 32 yaşında... Ligde kaç tane genç oyuncu bu ikisi kadar efor sarf etmiştir? Geçen sene Josef'in yaptığını kaç genç oyuncu yapabilir bizim ligde? Atiba'yı 38 değil 28, Josef'i 32 değil 24 olarak hesaplamak lazım.
orhan bu avatarı çok aradınmı :D
insanın tüylerini ürpertiyor

Çevrimdışı can1903

Kondisyoner 1-2 oyuncu hariç istenen seviyelerdeyiz dedi. Hayırlısı olsun.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Zafer55

Abi Atiba 38 Josef 32 yaşında... Ligde kaç tane genç oyuncu bu ikisi kadar efor sarf etmiştir? Geçen sene Josef'in yaptığını kaç genç oyuncu yapabilir bizim ligde? Atiba'yı 38 değil 28, Josef'i 32 değil 24 olarak hesaplamak lazım.
Atiba ve Josef geçen sezon insan üstü performans sergilediler. Ama epeyce de yıprandılar.. Josef bir çok maçın son düdüğünde direk yere bıraktı kendini..Maç bazındayı geçtim maç içinde bile yıprandıklarında alamadık kenara..Çünkü doğru düzgün tek alternatifleri Necipti neredeyse...Bu sene Topal Salih ve Can var.Ara ara süre alacak olan Topalın, Josefin total performansında faydalı olacağını düşünüyorum.. Necip ise şuanki kadro yapısında ortasahada kullanılmamalı...Necip artık stoperdir nokta. Zaten en iyi performans gösterdiği yerde orası bana göre.

Çevrimdışı Orhan_

orhan bu avatarı çok aradınmı :D
insanın tüylerini ürpertiyor
:kop:

Bizzat kendi ellerimle yaptım abi :D.

Çevrimdışı Orhan_

Atiba ve Josef geçen sezon insan üstü performans sergilediler. Ama epeyce de yıprandılar.. Josef bir çok maçın son düdüğünde direk yere bıraktı kendini..Maç bazındayı geçtim maç içinde bile yıprandıklarında alamadık kenara..Çünkü doğru düzgün tek alternatifleri Necipti neredeyse...Bu sene Topal Salih ve Can var.Ara ara süre alacak olan Topalın, Josefin total performansında faydalı olacağını düşünüyorum.. Necip ise şuanki kadro yapısında ortasahada kullanılmamalı...Necip artık stoperdir nokta. Zaten en iyi performans gösterdiği yerde orası bana göre.

Bu adamlar geçen sene takımın harcı gibiydiler. Rosier'i, Ghezzal'ı, Larin'i, Vida'yı, Sakallı'yı da anmak lazım. Bazen kağıt üstündeki rakamlar ve oyuncunun yaşının bir ifadesi olmuyor. Nasıl bir takım olacaklar, nasıl yardımlaşacaklar, aidiyet durumları ne olacak! Bunlar çok daha önemli kriterler. Herkes 3 5 tane rakam toplayıp ortalamasını alabilecek kadar matematik biliyordur ama bu iş bu kadar sığ değil.

Çevrimdışı Necmi

:kop:

Bizzat kendi ellerimle yaptım abi :D.
kesin kimse sana bulaşmasın diye yapmışsındır :D
kalsaydı tırsıp parmaklarımızın ucuna basarak yanından geçiyorduk

Çevrimdışı Necmi

Bu adamlar geçen sene takımın harcı gibiydiler. Rosier'i, Ghezzal'ı, Larin'i, Vida'yı, Sakallı'yı da anmak lazım. Bazen kağıt üstündeki rakamlar ve oyuncunun yaşının bir ifadesi olmuyor. Nasıl bir takım olacaklar, nasıl yardımlaşacaklar, aidiyet durumları ne olacak! Bunlar çok daha önemli kriterler. Herkes 3 5 tane rakam toplayıp ortalamasını alabilecek kadar matematik biliyordur ama bu iş bu kadar sığ değil.
oyuncu takıma ve arkadaşlarına bağlandımı kapasitesi iki katına çıkar
bu sadece takım içindede kalmıyor artık taşmaya başladı tosiç bize transfer yapmak için koşturuyor mesela takımdaki oyuncular beşiktaş menejeri gibi davranıyor hepsi takımı dahada güçlendirmek için çabalıyor
gerçekten dünya çapında başka bir boyuta geldik bunuda istikrarlı şekilde sürdürüyoruz
bu sezon takımda hiç kimsenin birilerinin önüne geçmek gibi bir çabası olacağını sanmıyorum
herkes birbirlerini yüceltmeye uğraşacak gelen yenilerde hızla ayak uyduracak gibi duruyor.

Çevrimdışı mellfred

atiba milli takıımı bırakmamış mıydı ? adam kanada kampındaymış. 
babam profesyonellerin şahbazısın tamam da yeter daha da

Çevrimdışı Necmi

şu an necipi dünyanın en iyi stoperi olarak görüyorum :D
josef geçen seneden daha iyi olur unutulmamalı araplardan dirençsiz şekilde geldi üstelik
ama bu sene hazırlık kampı yedi dediğin gibi dinlendirme imkanımızda var artık hep diri tutulabilir
atibada daha az süre alacaktır o nedenle artık merkezdede faydalanma imkanımız var yoğun tempoda orda artık gücü yetmiyordu
necip geçen sezon bütün takımı yedekledi
geçen sene takımın o kadar ihtiyacı varken ortada olmayan oyuncuları şu anda takımda görmeye tahammülüm yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu an necipi dünyanın en iyi stoperi olarak görüyorum :D
josef geçen seneden daha iyi olur unutulmamalı araplardan dirençsiz şekilde geldi üstelik
ama bu sene hazırlık kampı yedi dediğin gibi dinlendirme imkanımızda var artık hep diri tutulabilir
atibada daha az süre alacaktır o nedenle artık merkezdede faydalanma imkanımız var yoğun tempoda orda artık gücü yetmiyordu
necip geçen sezon bütün takımı yedekledi
geçen sene takımın o kadar ihtiyacı varken ortada olmayan oyuncuları şu anda takımda görmeye tahammülüm yok
Bence Can'ı da rotasyonda ciddi ciddi düşünmeye başlamalıyız. Oğuzhan'dan fazla süre alacağı kesin bu haliyle.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Kondisyoner 1-2 oyuncu hariç istenen seviyelerdeyiz dedi. Hayırlısı olsun.
o iki oyuncuda ozi ve güvendir herhalde :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Bence Can'ı da rotasyonda ciddi ciddi düşünmeye başlamalıyız. Oğuzhan'dan fazla süre alacağı kesin bu haliyle.
pjaniç i almasaydık can o bölgenin birinci adamı olurdu gibime geliyor
şu kadroda ozinin sahaya adım atacağını sanmıyorum  ljajic kadroya yazılsa o bile onun önünde olur

Çevrimdışı Necmi

atiba milli takıımı bırakmamış mıydı ? adam kanada kampındaymış. 
babam profesyonellerin şahbazısın tamam da yeter daha da
geçen seferde vardı ya ikinci maça çıkmayıp izin alıp gelmişdi diye hatırlıyorum

Çevrimdışı Erman1903

Can'ın Ümraniye performansı dolu doluydu. Rakip çok güçsüzdü ama potansiyel var. Böyle devam ederse onu tüm merkez üçlülerinde 8'lerden biri olarak kullanabiliriz, diğer iki oyuncuyu tamamlar. Elimizde hareketli, tempolu merkez profiline uyan tek oyuncu.

Çevrimdışı Zafer55

oyuncu takıma ve arkadaşlarına bağlandımı kapasitesi iki katına çıkar
bu sadece takım içindede kalmıyor artık taşmaya başladı tosiç bize transfer yapmak için koşturuyor mesela takımdaki oyuncular beşiktaş menejeri gibi davranıyor hepsi takımı dahada güçlendirmek için çabalıyor
gerçekten dünya çapında başka bir boyuta geldik bunuda istikrarlı şekilde sürdürüyoruz
bu sezon takımda hiç kimsenin birilerinin önüne geçmek gibi bir çabası olacağını sanmıyorum
herkes birbirlerini yüceltmeye uğraşacak gelen yenilerde hızla ayak uyduracak gibi duruyor.
Hepimizin bildiği bir "kolej takımı gibi" kavramı vardı. Daha çok 3 yabancıyla oynanan geçmiş yıllarda.14 yabancıya ilave  gurbetçilerinde olduğu bir kadroyla böyle başka bir boyuta gelmek büyük iş. Kolej takımı kavramının daha ileri bir boyutu

Çevrimdışı Necmi

Hepimizin bildiği bir "kolej takımı gibi" kavramı vardı. Daha çok 3 yabancıyla oynanan geçmiş yıllarda.14 yabancıya ilave  gurbetçilerinde olduğu bir kadroyla böyle başka bir boyuta gelmek büyük iş. Kolej takımı kavramının daha ileri bir boyutu
14 yabancıyı geç futbolla ilgilenen herkesin isimlerini bildiği oyunculardan bahsediyoruz
pjaniç batsman zirvenin en tepesinden geldi alex ghezzal bir tık altından

Çevrimdışı Necmi

can şundan 15-20 gün önce geleceği belirsiz belkide shalkede kaybolup gidecekti
şimdi pjaniç in birinci alternatifi olduğunu düşünüyoruz şl ye hazırlanmak için antrenman yapıyor yarın milli takımda olması çok muhtemel çocuğun başına talih kartalı kondu umarım değerini bilir
havalanmadan çok çalışarak belli yerlere gelir

Çevrimdışı Zafer55

Can'ın gelişi yerli seçeneklerini de zenginleştirdi.
Kale hariç 2 pozisyonda daha yerli kullanacağız.
Olası pozisyonlardan biri de orta saha..burada sadece salih ve oğuzhan vardı. 11 için olmasa bile maç kadrosu için yerleri garanti gibiydi. Can'ın gelişiyle artık değil.

Çevrimdışı Necmi

douglas ljajic ve lens çıktıktan sonra zaten kadroda değiller
bizim yaş ortalaması 26.8 e düşüyor. niye aldığımızı bilmediğim
topal olmasa ortalama 26.5 oluyordu.
yani genç kadro kurduk emekliler takımı diyen gs li renklilerle hemen hemen aynı yaş ortalamasına sahibiz
onların 26.7
algı kasmak hadi neysede insan oturup hesap kitap yapar takımlar ortada yaşlarıda belli

Çevrimiçi sEuL

Umraniye macinda Emre’yi de begendim. Ayagi duzgun o cocugun, ilk 50 dakikasini takip edebildim macin ve baskilarda topu cok iyi cikardi geriden. Seneye Ersin olurda satilirsa yavas yavas duzenli forma giymeye baslar Emre’de. Zaten kac senedir A takimla birlikte calisiyor, insallah yolu acik olur.

Çevrimdışı Necmi

Umraniye macinda Emre’yi de begendim. Ayagi duzgun o cocugun, ilk 50 dakikasini takip edebildim macin ve baskilarda topu cok iyi cikardi geriden. Seneye Ersin olurda satilirsa yavas yavas duzenli forma giymeye baslar Emre’de. Zaten kac senedir A takimla birlikte calisiyor, insallah yolu acik olur.
evet benimde dikkatimi çekti
hatta ersine göre daha güvenli duruyor kalede :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Benim anlamadığım şey herkes can da can kimi görsem can bu adam ne oynadı yahu ??? Pjanicin direk arkasına falan konulmuş. İnşallah süper oynar, inşallah pjanicten de iyi olur orası ayrı ama bu adamı nerde kim ne kadar izledi de bu kadar net konuşuluyor anlamadım  :lol:

@Erman1903 milli maç diye bir şey yok benim için. Midem bulanıyor milli takımı görünce. Çünkü milli değil onlar paralı takım. Türk diye gelip oynayan tayfa.

Birde Sergen'in milli takım muhabbeti başlayacak. Vaziyet alalım bence  :evillol:

Çevrimdışı Erman1903

Benim anlamadığım şey herkes can da can kimi görsem can bu adam ne oynadı yahu ??? Pjanicin direk arkasına falan konulmuş. İnşallah süper oynar, inşallah pjanicten de iyi olur orası ayrı ama bu adamı nerde kim ne kadar izledi de bu kadar net konuşuluyor anlamadım  :lol:

@Erman1903 milli maç diye bir şey yok benim için. Midem bulanıyor milli takımı görünce. Çünkü milli değil onlar paralı takım. Türk diye gelip oynayan tayfa.

Birde Sergen'in milli takım muhabbeti başlayacak. Vaziyet alalım bence  :evillol:

Pozitif görüntü verdi, çok zayıf rakip ama yine de olumlu bir durum. Orta saha rotasyonumuzda fazla yerli yok. Can Pjanic'in arkasında bekleyecekten ziyade yanında oynayacak futbolcu tipi. Başka tempolu tarzda oynayan orta sahamız olmadığı için iyi bir tamamlayıcı olabilir. Henüz çok erken ama yabancı sınırı var, illa birilerini koyacağız. Stoper olmazsa merkeze ya da ileride Kenan-Töre'den biri olacak pek başka seçenek yok. Pjanic'in yanında oynatır Teixeira'yı sola çekeriz diye düşünüyor insanlar ama ben Teixeira'nın solda olacağı maçları çok göreceğimizi zannetmiyorum.

Milli takım şu an çok keyifsiz, çoğu kişi izlemiyor zaten ve haklılar. Olmaması gereken bir sürü futbolcu var orada, olması gerekenler de çağrılmıyor.

Çevrimdışı Necmi

kimse can mükemmel demiyor elndeki yerli seçenekler içinde en olumusu olduğu için yerli seçenekte 1 numaraya oturtuluyor ne istersin ghezzal kesilsin yerine töremi oynasın yada larin nkoudou kulübeye alalım yerine kenanımı oynatalım yada oziden fazlası görünmeyen salihimi düşünelim merkez orta saha mücadeleci güçlü oyuncu ister bu seçeneklerde sadece o var durum bu kadar basit yaşıda genç ve istekli her şekilde evrilir.
olursa sağlam bir yerli kazanırız olmazsa bir senelik kiralık opsiyonu işletmeyiz ama tahminim giydiği formanın değerini bilecek bir oyuncu mesela ozi farkında değil ama o forma seneye çok yüksek ihtimal olmayacak üzerinde başkanın konuşmasından bunu anladım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim anlamadığım şey herkes can da can kimi görsem can bu adam ne oynadı yahu ??? Pjanicin direk arkasına falan konulmuş. İnşallah süper oynar, inşallah pjanicten de iyi olur orası ayrı ama bu adamı nerde kim ne kadar izledi de bu kadar net konuşuluyor anlamadım 

Can temposu ile orta sahamızda diğer oyunculardan ayrılıyor. Tabi beklentimizden az ikili mücadeleye giriyor ama daha genç, gelişir diye yaklaşıyoruz. Yoksa kimse Pjanic, Atiba, Salih ile kıyaslamıyor.

Milli takım renkli arkadaşların arka bahçesi olunca, hak edenlerden çok adamcılık yapılınca kimse takip etmek istemiyor.

Sergen muhabbeti çıkması normal. Bizi nasıl durdurabilecekleri üzerine kafa yoruyorlar. Tek çıkış yolları Sergen kalmış ama olmayacak duaya amin diyorlar. Sergen o kadar basit bırakmaz bu takımı. Kariyerini düşünüyor şu anda. Şenol Güneş de o kadar çabuk gitmez. Merak etme. Güneş giderken kafasında Beşiktaş'ı bitirmiş ve milli takımla çoktan anlaşmıştı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: