Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 532454 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

A grubu neydi öyle aman Allahım..
Hayırlı olsun 8 puan bir üst tura çıkarır
allah korudu
biz bu şl kuralarında allahın sevgili kuluyuz hiç üzmüyor bizi :D
hani g olsaydı daha mutlu olurduk ama

Çevrimdışı caner.eryigit

allah korudu
İçerde 5 puan dışarıdan 1 galibiyet çıkarsak çıkarız bence abi 8 puan ile

Çevrimdışı tuncaboylu

İçerde 5 puan dışarıdan 1 galibiyet çıkarsak çıkarız bence abi 8 puan ile
İçeride hepsiyle başabaş oynarız, dışarıda da utandırıcı bir sonuç almayız.

Ben 7 puan alıp 3. oluruz diye düşünüyorum.

Çevrimiçi tolga1903

allah korudu

G net daha iyi gruptu abi. Dortmund'a karşı 80 bin kişi önünde oynamaktansa lille falan tercih ederdim tabi city bayern grupları falan olmadığına şükretmek lazım ama ajax'ın arkasında bitiren takımın bizim avrupa fatihine(!) neler yaptığı ortada. Sporting'i de küçümsememek gerek çok iyi bir hocaları var ajax'ın önünde bitirirse şaşırmam üzgünüm ama yine en zayıf halka biziz umarım ben yanılırım

Çevrimiçi Necmi

G net daha iyi gruptu abi. Dortmund'a karşı 80 bin kişi önünde oynamaktansa lille falan tercih ederdim tabi city bayern grupları falan olmadığına şükretmek lazım ama ajax'ın arkasında bitiren takımın bizim avrupa fatihine(!) neler yaptığı ortada. Sporting'i de küçümsememek gerek çok iyi bir hocaları var ajax'ın önünde bitirirse şaşırmam üzgünüm ama yine en zayıf halka biziz umarım ben yanılırım
beşiktaşın ne yapacağı hiç belli olmaz eminim grupda hiç biri beşiktaşı istememişdir
gs yi neden örnek alıyorsun onu yenmeyeni dövüyoorlar biz portekiz takımlarıyla hep kafa kafya oynuyoruz psv dağıldı resmen bu grupda artık şansımız var şl ye çıkan her takım zordur
hepsiyle başa baş oynarız yeterki kötü günümüzde olmayalım

Çevrimiçi tolga1903

beşiktaşın ne yapacağı hiç belli olmaz eminim grupda hiç biri beşiktaşı istememişdir
gs yi neden örnek alıyorsun onu yenmeyeni dövüyoorlar biz portekiz takımlarıyla hep kafa kafya oynuyoruz psv dağıldı resmen bu grupda artık şansımız var şl ye çıkan her takım zordur
hepsiyle başa baş oynarız yeterki kötü günümüzde olmayalım

İnşallah dediğin gibi olur abi hocaya güveniyorum oyuncu grubunun kendini gösterebileceği maçlar oynayacağız city psg bayern falan gelse 88 dakika falan defansta kalacakken şimdi en azından bi umut doğdu bakalım özellikle içerdeki dortmund maçını bekliyorum o maç şahane olacak

Çevrimdışı ŞahKartaL

Dengeli bir gruba düştük, 1. de 4.de olabiliriz. Ligin önemini asla unutmamamız gerekiyor. Süreklilik için şampiyonluk gerekli. Ben takımın da hocanın da şampiyonlar liginin büyüsüne kapılacağını düşünüyorum. Bu olması gerekendir elbette, sonuçta dünyanın en büyük kulüp organizasyonu. Ancak ligdeki tek başarı şampiyonluk ve ligi asla 2. plana atmamalıyız.

Çevrimdışı celiker1

Larin'in sevinmesine bakılırsa sanki kalacak gibi
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sinan23

Fena olmayan gruba düştükte 6 maç normalin çok üstünde efor lazım. 3 takımda sahada atletizm yapıyor. Hem hızlı oynuyor hem hızlı düşünüyor ve fiziklerinde sınır yok. Orta da sıkıştırıp atarız diyeceğimiz maçlar değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rosi niye sevinmedi, sanki daha güçlü bir grup istiyor gibiydi.

Çevrimiçi Necmi

Fena olmayan gruba düştükte 6 maç normalin çok üstünde efor lazım. 3 takımda sahada atletizm yapıyor. Hem hızlı oynuyor hem hızlı düşünüyor ve fiziklerinde sınır yok. Orta da sıkıştırıp atarız diyeceğimiz maçlar değil.
onlar birbirini yer aradan biz sıyrılırız 😀

Çevrimdışı can1903

Rosi niye sevinmedi, sanki daha güçlü bir grup istiyor gibiydi.
çıkarsın bizi gruplardan son 16 da güçlü çekeriz :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

çıkarsın bizi gruplardan son 16 da güçlü çekeriz :D

motivasyon unsuru  :ok:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kadroyu ne zaman bildirmemiz gerekiyor?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Borussia Dortmund yöneticisi Watzke: "Beşiktaş güçlü bir takım. Beşiktaş'a karşı dikkatli olmamız gerekiyor."

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Piyasa değeri sıralaması

Dortmund 557m€
Ajax 345m€
Sporting 223m€
Beşiktaş 99m€

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Gs ve fenerin de gruplara kalması iyi oldu bence. Biz CL 'de yorulurken onlarda yorulacak.

Bu kadroyla 5-6 puan alırsak iyi sonuç olur. Nsakala, Wellington ve kalecimiz bu seviyenin oyuncuları değil. Rıdvan oynarsa facia olur. Kötü olan kadroya kaliteli yabancı alsan ligde işine yaramayacak. Kaliteli Türk zaten piyasada yok gibi. Yabancı kuralını tam bir felaket.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi levitate

takımın acil kondisyon kasması lazım

rakiplerimiz aşırı tempolu takımlar, bunlara benzeyen psv neler yaptı gördük

karşılık verebiliriz umarım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ajax Kulübü Üst Yöneticisi Edwin van der Sar:

Beşiktaş’ın da bulunduğu Şampiyonlar Ligi grubumuzda açık bir favori yok.

Etiketler: