2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273384 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaan1903

Ceyhun Kazancı tut getir şu adamı 

Çevrimdışı Talisca1903

Sonra arkasına bakmadan kaçıp gitti.

Milli takım için görüşmedim dediği günün ertesi milli takımla imza attı.

Milli takımda Beşiktaşın adını unuttu.

Rıdvanı taraftar zorlaması ile milli takım kadrosunu alıp oynatmamak için 40 takla attı.

Ayrıca ben Şenolun samimi olduğuna inanmıyorum.

Gelmesini istemiyorum.

Gelirse de desteklemem. Hakkında yorumda yapmam.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rasim Hoca bizde Terimde Gs de olduğu sezonu ve sonrasını bilenler için Terimi istemek midesizliktir.Benim midem Terim ve şürekasını kaldırmaz gençliğimizin Şampiyonluklarını çalan adam bu Şenol Güneş ile karşılaştırma bile yapılamaz.Nereden çıktı bu Terim sevdası benim yaşımdakiler ve bizden büyük abiler bilir ne söylemek istediğimi.Genç arkadaşlar o yılları görse Şenol Hocaya 4 kolla sarılır ne Terimi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Lyon, Rıdvan Yılmaz'ı transfer etmek istiyor. Beşiktaş'ın bonveris beklentisi 7-8 M€ ve sonraki satışından yüzde 30 pay olduğu öğrenildi. (Sabah)

Çevrimdışı Talisca1903

Lyon, Rıdvan Yılmaz'ı transfer etmek istiyor. Beşiktaş'ın bonveris beklentisi 7-8 M€ ve sonraki satışından yüzde 30 pay olduğu öğrenildi. (Sabah)
Başıma birşey gelmezse 8+%30 paya verilmesine okey derim ben.Bizden daha iyi gelişir Avrupada arkadan gelenlere de iyi örnek olur sonra Ozzy Bobo gibi olabilir. Ama haberin gerçek olduğuna inanmıyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

8 bin Euro'ya bile satamaz bunlar.

Çevrimdışı celiker1

Başıma birşey gelmezse 8+%30 paya verilmesine okey derim ben.Bizden daha iyi gelişir Avrupada arkadan gelenlere de iyi örnek olur sonra Ozzy Bobo gibi olabilir. Ama haberin gerçek olduğuna inanmıyorum
3 milyon versinler hemen gönderelim.Ben Ridvan'in buyuk takım oyuncusu olabilme umudunu yitirdim.Aynı sekilde Ersin içinde.Serdar ve Emirhan icin misal %100olur diyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Rasim Hoca bizde Terimde Gs de olduğu sezonu ve sonrasını bilenler için Terimi istemek midesizliktir.Benim midem Terim ve şürekasını kaldırmaz gençliğimizin Şampiyonluklarını çalan adam bu Şenol Güneş ile karşılaştırma bile yapılamaz.Nereden çıktı bu Terim sevdası benim yaşımdakiler ve bizden büyük abiler bilir ne söylemek istediğimi.Genç arkadaşlar o yılları görse Şenol Hocaya 4 kolla sarılır ne Terimi
Ben ikisinide sevmiyorum.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

yöneticiler istemiyorsa kesinlikle gelsin Şenol Hoca ANÇ başkandan başka eline taşın altına koyan yok ne yöneticisi Terim istemekte ne bileyim onlarca transfer yaptırıp enkaz bırakmadığı sezon yok Şenol Hocaya ne verirsen oynatır Terimle kıyas bile edilemez
Şenol Güneş oyuncu parlatır Terim köreltir Halil Devişoğlunun yürüyecek hali kalmamış ne Terimi bzden uzak dursun

Ben Terim'in kişiliği ve hocalığıyla ilgili çok şey yazdım, bilmem daha ağır şeyler yazan kişi var mıdır. Şenol Güneş'i de günahım kadar sevmem elin Trabzonlusu, sayemizde şampiyonluk gördü. Neyi versen oynatır evet, yöneticiler kafalarına göre takılır. Bunlar zamanında başarılı olmuş kişilerdir aralarından seçim yapıyoruz herkes fikrini söyleyecek.  Gs'nin şampiyonluklarımızı çaldığı dönemde ben de yaşıyordum, malum yapılanmanın içinde olmuş birisi değil. Hataları varsa da her insan kendini affettirme fırsatını hak eder, gerçek büyüklük budur bunu ona verebilecek başka bir camia yok. Halil geçen sezon kendini şöyle bir göstermeye çalıştı, insanlar da ahım şahım topçu sandı, ben o zamanlar Güven'in en az onun kadar iyi olduğunu yazıyordum.

[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2022, 13:17:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı murat

u19 da 17 yaşındaki çocuk ta fena değil. Arkasından yetişiyor.

Çevrimdışı murat

3 milyon versinler hemen gönderelim.Ben Ridvan'in buyuk takım oyuncusu olabilme umudunu yitirdim.Aynı sekilde Ersin içinde.Serdar ve Emirhan icin misal %100olur diyorum
20 yaşında bu performans umutsuz olmaya neden yok. Sadece fiziği çok yetersiz ama roberto carlos da uzun değildi.

Çevrimdışı Talisca1903

u19 maçını izliyorum Demir ege buz gibi tertemiz oynuyor akıllı sakin olacak bu çocuktan.Solbek Emrecan da gayet iyi ve dengeli oynuyor ışık var

Bizim u19 takımında stoperde Cisse diye bir oyuncu var onu vida yerine alabiliyormuyuz. ?

Çevrimdışı murat

u19 maçını izliyorum Demir ege buz gibi tertemiz oynuyor akıllı sakin olacak bu çocuktan.Solbek Emrecan da gayet iyi ve dengeli oynuyor ışık var
bende sol soperi  ve demir egeyi beğendim. Ama sol stoper pek stoper olacak gibi depil sol bek daha uygun gibi. Takımın en iyi oyuncularının yaşları en ufak yaştakiler. Avtandil yok ondan da umutluyum. Berkay serdar emirhan  da umut vadediyor. Cemal azadı bu maçta beğenmedim.

Çevrimiçi Necmi

aynı fikirdeyim
Özellikle emirhanda o ruh var

Çevrimiçi Necmi

Ben Terim'in kişiliği ve hocalığıyla ilgili çok şey yazdım, bilmem daha ağır şeyler yazan kişi var mıdır. Şenol Güneş'i de günahım kadar sevmem elin Trabzonlusu, sayemizde şampiyonluk gördü. Neyi versen oynatır evet, yöneticiler kafalarına göre takılır. Bunlar zamanında başarılı olmuş kişilerdir aralarından seçim yapıyoruz herkes fikrini söyleyecek.  Gs'nin şampiyonluklarımızı çaldığı dönemde ben de yaşıyordum, malum yapılanmanın içinde olmuş birisi değil. Hataları varsa da her insan kendini affettirme fırsatını hak eder, gerçek büyüklük budur bunu ona verebilecek başka bir camia yok. Halil geçen sezon kendini şöyle bir göstermeye çalıştı, insanlar da ahım şahım topçu sandı, ben o zamanlar Güven'in en az onun kadar iyi olduğunu yazıyordum.
yanlışın var her suçun affı yoktur herkes hak etmez
Vatana ihanet edip pardon diyebiliröisin yada insanları sabun yapıp yanlış anlaşıldı diyebilirmisin ft ninde türk futboluna yaptığı böyle birşey başarılı dediğin zatın başarısı himmetten geliyor iftira değil aç youtube yi bir sürü video bulursun o başarılarla alakalı onun beşiktaşda hocalık yapması beşiktaşa leke sürdürür şenolu sevmem ama sportif olarak sevmem yoksa zatla mukayese etmek insanlık suçu kapsamına girer

Çevrimdışı Talisca1903

Vatana ihanet edip pardon diyebiliröisin yada insanları sabun yapıp yanlış anlaşıldı diyebilirmisin ft ninde türk futboluna yaptığı böyle birşey başarılı dediğin zatın başarısı himmetten geliyor iftira değil aç youtube yi bir sürü video bulursun o başarılarla alakalı onun beşiktaşda hocalık yapması beşiktaşa leke sürdürür şenolu sevmem ama sportif olarak sevmem yoksa zatla mukayese etmek insanlık suçu kapsamına girer
necmi abi gençlerin o yılları ait olayları bilmemesini normal karşılarım ama bizim ergenlik sizin delikanlılık yaşlarınız bu heriflerin rezillikleriyle  geçti unutmak ne mümkün

Çevrimdışı levent14

Yeni sezon için Maregayi alamazmiyiz? Ligin tozunu atar bence

Çevrimdışı tuncaboylu

Onlar da şans bulup hatalar yaptıkça, onlar için de umudunuzu kaybedersiniz.

20 yaşındaki çocuklardan 30 yaşındaki olgunluğu beklerseniz kimsede umduğunuzu bulamazsınız.

Çevrimdışı Erman1903

Terim'i birilerinin bana anlatmasına ihtiyacım yok, insanların yüzlerine baktığımda ne olduklarını zaten görebiliyorum. Bu iki insan arasında kalsam tercihim böyle olur. Himmet'e dair şahsi bir bağlantısını bilen varsa çıkarıp ortaya koysun, devlet için hayırlı bir iş yapmış olursunuz, ülkeye giremiyorlar.

Fatih Terim Gs'den büyük. Küçük takımdı onlar, sahte bir büyüklük elde ettiler ama bu olmasa himmet de yetmezdi başarılı olmalarına. Gs'lileri de Allah yaratmış yapacak bir şey yok. Adam belki de böyle ölmek istiyor. Belki birçoğuna örnek olacak, doğru yolu anlarlar. Şenol hakkında da daha önce konuştum, bunları tekrar edebilirim, benim için milli takımda Avcı ve durumumuz sorulduğunda gösterdiği eşgalle bitti. 50 tane şey sayabilirim en başta başarılı olacağına inanmıyorum. Herkesin bir fikri olabilir, ben Şenol hakkında şimdiden kabul ettim diyorum. Medeni olmak bunu gerektiriyor.

Kime hangi şansın verileceğini Allah bilir, insan da bu konularda yargı vermeye pek heveslidir. Sergen de Terim'e hocam diyor, Üzülmez de. O zaman bunlar da camiadan uzak dursun mürşidleri belli. Futbol önemli, ama üst plandan bakılırsa hayat adına insanın sandığı kadar yüksek öneme sahip değil. Temelinde bir heves, oyun. Buna anlamlar yükleyip yaşam tarzı haline getiriyor ve hayatın gerçeklerinden uzaklaşıyoruz. Bu hayatta taraftarlık yapmaktan çok daha önemli işlere imza atılabilir. Biz doğruyu temsil eden taraf olduğumuz için diğer kulüplerden ayrılıyoruz.

Çebi'nin Terim ile bir teması oldu, böyle bir şeyi sadece Beşiktaş yapabilir, Terim de sadece bizimle görüşebilir zaten. Sadece şunun olmasi bile bizim en büyük olduğumuzu gösteriyor.

[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2022, 16:13:58 Erman1903 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cümleten S.A , biraz aradan sonra yine buradayım 😂

Akşamki maç için elinde bilet olup gidemeyecek olan varsa bana ulaşabilir ☺️
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı celiker1

Rıdvan Yılmaz(21),Eren Elmalı(K.Paşa 22),Cemali (Rizespor 22) Siz olsanız sol bek için sıralamanız nasıl olurdu??
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2022, 17:51:39 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson asistle başladı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup