yanlışın var her suçun affı yoktur herkes hak etmez
Vatana ihanet edip pardon diyebiliröisin yada insanları sabun yapıp yanlış anlaşıldı diyebilirmisin ft ninde türk futboluna yaptığı böyle birşey başarılı dediğin zatın başarısı himmetten geliyor iftira değil aç youtube yi bir sürü video bulursun o başarılarla alakalı onun beşiktaşda hocalık yapması beşiktaşa leke sürdürür şenolu sevmem ama sportif olarak sevmem yoksa zatla mukayese etmek insanlık suçu kapsamına girer
Terim'i birilerinin bana anlatmasına ihtiyacım yok, insanların yüzlerine baktığımda ne olduklarını zaten görebiliyorum. Bu iki insan arasında kalsam tercihim böyle olur. Himmet'e dair şahsi bir bağlantısını bilen varsa çıkarıp ortaya koysun, devlet için hayırlı bir iş yapmış olursunuz, ülkeye giremiyorlar.
Fatih Terim Gs'den büyük. Küçük takımdı onlar, sahte bir büyüklük elde ettiler ama bu olmasa himmet de yetmezdi başarılı olmalarına. Gs'lileri de Allah yaratmış yapacak bir şey yok. Adam belki de böyle ölmek istiyor. Belki birçoğuna örnek olacak, doğru yolu anlarlar. Şenol hakkında da daha önce konuştum, bunları tekrar edebilirim, benim için milli takımda Avcı ve durumumuz sorulduğunda gösterdiği eşgalle bitti. 50 tane şey sayabilirim en başta başarılı olacağına inanmıyorum. Herkesin bir fikri olabilir, ben Şenol hakkında şimdiden kabul ettim diyorum. Medeni olmak bunu gerektiriyor.
Kime hangi şansın verileceğini Allah bilir, insan da bu konularda yargı vermeye pek heveslidir. Sergen de Terim'e hocam diyor, Üzülmez de. O zaman bunlar da camiadan uzak dursun mürşidleri belli. Futbol önemli, ama üst plandan bakılırsa hayat adına insanın sandığı kadar yüksek öneme sahip değil. Temelinde bir heves, oyun. Buna anlamlar yükleyip yaşam tarzı haline getiriyor ve hayatın gerçeklerinden uzaklaşıyoruz. Bu hayatta taraftarlık yapmaktan çok daha önemli işlere imza atılabilir. Biz doğruyu temsil eden taraf olduğumuz için diğer kulüplerden ayrılıyoruz.
Çebi'nin Terim ile bir teması oldu, böyle bir şeyi sadece Beşiktaş yapabilir, Terim de sadece bizimle görüşebilir zaten. Sadece şunun olmasi bile bizim en büyük olduğumuzu gösteriyor.