Yanlış anlaşılmasın @mrred abiyi ve diğer bu tarz yorum yapan herkese çokça saygım var. Farklı görüşleri daha çok severim ben. Farklı açılardan görmemi sağlar. Futbolun sevdiğimiz yanı bu. Tek doğru yok, tek yanlışta yok, bir çok şey var ortada. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır hesabı.
Ama şurada herkes hemfikirdir son 10 yılın ligimize gelmiş en iyi registanı izleyeceğiz. Bu bize gerekli miydi, en iyi regista için bu kadar para verilir mi falan filan bu tarz sorular olabilri çok doğal. Ama ortada bir gerçek var, girdiyse de zevk almasını bilmeliyiz yapacak bir şeyimiz yok.
doğru tektir birden fazla doğru olmaz birden fazla yanlış olur
fırsat transferi dediğin şey budur lazım olup olmaması önemli değil değer katıyorsa önüne geldiğinde kaparsın
bu araba alma niyetin yokken birinin paraya sıkışıp 2 yaşındakimersedesini 50 m ye satmasına benzer görürsen paranda varsa alırsın bu arabayı ben ne yapacağım diye sormazsın kendine alır fayda sağlarsın ha paran olmasada borç alır yine alırsın çünkü faize ödeyeceğin paradan daha fazla getiri verir sana
herkes sahadaki performansı diyor sadece bu değilki bu işin sonrası bize yarattığı marka değerinin sağlayacağı kazancın hesabı yok barçanın merkez orta sahası beşiktaşa gelmek için fiyatını indiriyor bu şu anda her futbolcunun hafızasına girdi beşiktaş tercih edilen bir kulüp ikinci adım burda adını tekrar duyurursa olacak
bu iş gomez alıp diriltmeye benzemez zirvedeki aktif oyuncu bu unutulmuş yıldız eskisi değil bu konuda başarımız zaten biliniyor bu bizi zirveye çıkarır yarın bir oyuncu istediğinde barçanın realin city nin juve nin kapısını çalarsın
benficadan gedson alacağım diye kapısında beklemezsin o takımlar sana gelir oyuncuyu kirala diye şartları sunarlar bu sene elimizde iki tane var batshuai ve pjanic hatta alex bile o katagoride bir oyuncu şimdi herkesin gözü beşiktaşın üzerinde olacak. bu diğer oyuncularımız içinde pazar olur
işin özeti pjanic lüks değil bize leval atlatacak kapasitede bir transfer herkes oyuncu yetiştirip 100 m ye satabileceğini sanıyor bu rakama oyuncu satmak için marka olman gerekiyor senden gelecek oyuncuya güvenecekler pazara girmenin bedelleri vardır bunlardan biride köşe başını tutan takımlarla iyi ilişki paran varsa kestirme olan bunlardan pahalı transfer yapmaktır yoksa yöntem bu olur.