2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273756 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Başarılı olalım da hiç düşünmeyelim. Seneye de yavaş yavaş gençleri serpiştirdik mi iş biter ama sıkıntılı iş burası. Bizimkilerin genç oyuncu falan bildiklerini zannetmiyorum.
Bence takımda gayet güzel gençler var montero can Rıdvan ersin utku hatta Emre ilerde iş yapacak hasic var pjanic gelişi hasicin gelişiminede katkısı olur iyileşsin ligin ikinci yarısı ufak ufak şans bulur. Seneyede bir iki oyuncu monte edersek gayet genç kaliteli kadromuz olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ardiles

Larin Batshuayi Ghezzal Alex bu dörtlünün arkası yumuşak kalmaması için çift 6 tercih ederdim ama alacağımız oyuncunun Modric Pjanic Verratti üçlüsünden biri olacağını bilseydim fikrim değişirdi. Bu oyuncular dar alanda yürüyerek çalım atıyor. Kritik noktalarda top kaybı yapmadıkları için defansa ekstra yük bindirmediği gibi savunma oyuncularının özgüvenini de yükseltiyorlar. En cılızları Verratti bile 1.65 boy ve 60 kg olmasına rağmen orta sahada Patrick Viera etkisi yapıyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dinlemedim, bu adamdan hoşlanmıyorum. Aklına savunma anlamında kötü şeyler gelirse Ljajic - Mensah - Ozzy gibi oyuncuları hatırla - rahatlamana yardımcı olur. Onların da pek katkısı olmuyordu ama oynadılar. Atiba'da artık eskisinin yarısı kadar savunma yapmayan, tecrübesiyle oynayan bir oyuncu. Pjanic savunması boş biri değil, sadece gündeme gelen diğer oyuncular kadar iyi savunması yok.

Ölmeyiz canını sıkma, 50 tane oyuncu var - hocanın istediği her şey alındı bir zahmet çözecek - ihale onda.

Çok sıkıntı olursa basarız Topal'ın önüne Josef - Atiba misss.

Şampiyon olalım da başka bir şey istemiyorum ki bu sene top hocada. Geçen sene yaptıklarıyla fazlasıyla hakketi bu takımı. Bu sene şampiyon olunursa aslan payı yönetime verilir.

Çevrimiçi Necmi

Süper açıklayıcı doyuru bir pjanic açıklaması

Tahmin ettiğim gibi gedson ve o tarz bir profil bize daha uygun olabilirdi.Takım savunması konusunda teixeira transferindeki şüphelerim pjanic sonrası daha da arttı. Sergen reis artık sendeyiz  :lol:
neye göre uygun sir
gedsonu ençok isteyen ben soruyorum neye göre uygun sergenin geçen sene oynattığı oyuna göremi
geçen seneki oyunumuz güçlüydü evet ama sürekli aynı oyunu oynadığımız için rakipler tarafından çözülmüştü çok rahat kapanıyorlardı
şimdi o takım yok artık belki o takımı tr kupasında bir iki maç görürüz 9 yeni oyuncu geldi şimdi sergenin ne varyasyonlarda oynayacağını kim biliyorda otorite gibi konuşuyor. herkes geçen seneye göre yorum yapıyor ama sergenin farklı oyun tarzları deneyeceğim dediğini kimse hatırlamıyor sanırım elinde çok değişken bir kadro var  öne alex batsman atıp 3 5 2 oynamayacağını kim biliyor bu takım oynamazmı yada 3 4 3  elinde hızlıysa hızlı teknikse teknik çabuksa çabuk her oyuncu var pjanic italya gib savunmanın ön planda olduğu bir ligde merkez orta sahada parladı iki yönlü oyunu dünyada belkide en iyi oynayan oyunculardan biri kim neye göre değerlendiriyor yavaşmış biz zaten ligde koşmuyoruzki rakibin üstüne doksan dakika çöküyoruz oyunu öyle daraltıyoruzki koşacak alan kalmıyor benki koşmaya takıntılıyım ama koşu mesafeleri denk güçler arasında olur yada rakip güçlüyse seni koşturur bizde takım üçüncü bölgeyi parselliyor kimse on metrenin dışına çıkmıyor
ben getsonu hem işimize yarayacağı hemde renkliye madik atmak için istedim nasılsa sokuşturduk onlara almamamız çokda mühim değil daha iyisini aldık koşmaya driplinge ihtiyacı yokki istediği oyuncunun ağzının içine topu atar baskı yersek topu driplinkle çıkartmak için lazımdı onuda diğer oyuncular yapsın bunu alex de batsmande nsakalada nkoudou da yapar geçen sene ghezzal bile kaç defa yaptı kaldıki o kadar değil top sürmeyi bilmeyen adam almadıkki
az tadını çıkartın ne olacağını ligde göreceğiz ben izlemedim ama iki gün önce fransa milli takımını hırpalamış adamdan bahsediyoruz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ahmet Bulut gercekten TR'de en güçlü yurtdışı baglantıları olan bir menajer.
Bu adamla iyi geçinmek lazım üç beş arpasını vericez artık.
Pjanic'i satmak isteyen Barca ile uzun ugraslar sonucu kiralamışlar.
Satın alma olsa zaten alamazdık.  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Dinlemedim, bu adamdan hoşlanmıyorum. Aklına savunma anlamında kötü şeyler gelirse Ljajic - Mensah - Ozzy gibi oyuncuları hatırla - rahatlamana yardımcı olur. Onların da pek katkısı olmuyordu ama oynadılar. Atiba'da artık eskisinin yarısı kadar savunma yapmayan, tecrübesiyle oynayan bir oyuncu. Pjanic savunması boş biri değil, sadece gündeme gelen diğer oyuncular kadar iyi savunması yok.

Ölmeyiz canını sıkma, 50 tane oyuncu var - hocanın istediği her şey alındı bir zahmet çözecek - ihale onda.

Çok sıkıntı olursa basarız Topal'ın önüne Josef - Atiba misss.

baktık dahada dara giriyoruz necip var :naughty:

Çevrimiçi Samet Demir

neye göre uygun sir
gedsonu ençok isteyen ben soruyorum neye göre uygun sergenin geçen sene oynattığı oyuna göremi
geçen seneki oyunumuz güçlüydü evet ama sürekli aynı oyunu oynadığımız için rakipler tarafından çözülmüştü çok rahat kapanıyorlardı
şimdi o takım yok artık belki o takımı tr kupasında bir iki maç görürüz 9 yeni oyuncu geldi şimdi sergenin ne varyasyonlarda oynayacağını kim biliyorda otorite gibi konuşuyor. herkes geçen seneye göre yorum yapıyor ama sergenin farklı oyun tarzları deneyeceğim dediğini kimse hatırlamıyor sanırım elinde çok değişken bir kadro var  öne alex batsman atıp 3 5 2 oynamayacağını kim biliyor bu takım oynamazmı yada 3 4 3  elinde hızlıysa hızlı teknikse teknik çabuksa çabuk her oyuncu var pjanic italya gib savunmanın ön planda olduğu bir ligde merkez orta sahada parladı iki yönlü oyunu dünyada belkide en iyi oynayan oyunculardan biri kim neye göre değerlendiriyor yavaşmış biz zaten ligde koşmuyoruzki rakibin üstüne doksan dakika çöküyoruz oyunu öyle daraltıyoruzki koşacak alan kalmıyor benki koşmaya takıntılıyım ama koşu mesafeleri denk güçler arasında olur yada rakip güçlüyse seni koşturur bizde takım üçüncü bölgeyi parselliyor kimse on metrenin dışına çıkmıyor
ben getsonu hem işimize yarayacağı hemde renkliye madik atmak için istedim nasılsa sokuşturduk onlara almamamız çokda mühim değil daha iyisini aldık koşmaya driplinge ihtiyacı yokki istediği oyuncunun ağzının içine topu atar baskı yersek topu driplinkle çıkartmak için lazımdı onuda diğer oyuncular yapsın bunu alex de batsmande nsakalada nkoudou da yapar geçen sene ghezzal bile kaç defa yaptı kaldıki o kadar değil top sürmeyi bilmeyen adam almadıkki
az tadını çıkartın ne olacağını ligde göreceğiz ben izlemedim ama iki gün önce fransa milli takımını hırpalamış adamdan bahsediyoruz.
Çok değişik taraftarlarımız var. Pjanici renklilerden birisi alsa hem öve öve bitiremez hemde kıskanırdık. Biz aldık tadını çıkartmak yerine boklamak derdindeyiz.

Adamlarda haklı istememekte. Pogba varken neden pjanic alıyorlar ki.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Ahmet Bulut gercekten TR'de en güçlü yurtdışı baglantıları olan bir menajer.
Bu adamla iyi geçinmek lazım üç beş arpasını vericez artık.
Pjanic'i satmak isteyen Barca ile uzun ugraslar sonucu kiralamışlar.
Satın alma olsa zaten alamazdık.  :biggrinking:
erdal çekildi biz ahmet bulutla bağlantı kurduk sonra arka arkaya transferler geldi
burda kızıyorduk boşuna değil transfer komitesinin başında erdal olsaydı biz daha transfer yapmaya uğraşıyorduk
yeni göreve gelen sportif drektörmüydü iyi iş çıkarıyor hatırlayın isimler havada uçuşuyordu
bütün ransferler sızıyordu pjenic i kim duydu gedson belliki yemdi herkes ona odaklandı
can ı kim duydu
eleştirdiğimizde haklıydık çıban başları vardı hocasıyla sidik yarıştırır menejerle kötü olur
fifanın resmi menejeriyle sen çalışmıyorum desen ne olur ne oyuncu satabilirsin nede alabilirsin
şimdi bak sponsorlarda patlayacak hepsi birbirine bağlı iyi kadro kurmakta yetmiyor reklamını yapabilen kadro kuracaksın en basiti pjanici aldık fenerde 18 m lik oyuncu aaldı dün kim konuşuldu on saat bütün ülke futbolu transferi takip etti. fenerin aldığı oyuncunun adını bilmiyorum marka markadır proje takımı olsanda markalarla proje olacaksın başka türlü sponsor çekemezsin koç başkan olsun paraları boşaltsın diye ağzını açıp beklersin yada küçülür anadolu takımlarından bile tokat yersin

Çevrimiçi Necmi

Çok değişik taraftarlarımız var. Pjanici renklilerden birisi alsa hem öve öve bitiremez hemde kıskanırdık. Biz aldık tadını çıkartmak yerine boklamak derdindeyiz.

istememek değil ispanya federasyonu takımlara bizim gibi maaş kotası koymuş barça düşemiyor
elden oyuncu çıkartması gerekiyor. halada düşmüş değil diyorlar rusya yada bize gelen oyuncu olursa şaşırmam
bir çok oyuncudan maaşlarını düşürmesi istenmiş bizim bir sürü avantajımız vardı yoksa bu oyuncu buralara düşmezdi zenit maaşının tamamını karşılamış ama pjanic rusyaya gitmem demiş bizim bosna ile ilişkilerimiz şl oyuncuların performansını yükseltme gibi bir çok sebep gelmesini sağladı tosiçinde katkısı büyük olmuş. barçayıda çok çaresiz yakaladık adamlar messiyi gönderdi

Kulübün borcu 0 olsa takımda full genç yetenek olsa kulüp binası niye yokuşta diye yangın çıkartırız  :lol: İşin şakası bir yana forum bundan var. Elbette bir şeylere katılmayıp veya farklı görüşler belirtebiliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübün borcu 0 olsa takımda full genç yetenek olsa kulüp binası niye yokuşta diye yangın çıkartırız  İşin şakası bir yana forum bundan var. Elbette bir şeylere katılmayıp veya farklı görüşler belirtebiliriz.
Bu durum sadece bu forumda olan birşey değil ki. Sosyal medya da tüm platformlarda var.

Bazı şeylerin tadını çıkarmasını bilmiyoruz :) hemen kötüyü çağırıyoruz.

Şuan renkliler bizi buram buram kıskanıyorlar. Anın tadını çıkartalım :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Şampiyon olalım da başka bir şey istemiyorum ki bu sene top hocada. Geçen sene yaptıklarıyla fazlasıyla hakketi bu takımı. Bu sene şampiyon olunursa aslan payı yönetime verilir.

Aynen top hocada, yönetim kendisine fazla bir şey bırakmadı içeri sokuverecek. Yalnız Sergen hoca futbolculuğunda penaltı atmazdı 😏

Çevrimdışı Erman1903

baktık dahada dara giriyoruz necip var :naughty:

Skoru aldıktan sonra yorulan Atiba yerine 🙂

Şu umut meraş rezaletinin üstüne güzel geldi  :lol:

Aynen top hocada, yönetim kendisine fazla bir şey bırakmadı içeri sokuverecek. Yalnız Sergen hoca futbolculuğunda penaltı atmazdı 😏

Hoca kolay işleri sevmez mi diyorsun yani abi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Son cümlede lukakuyu koruyalım tarzı bir şey demiş. Eyvallah chelseali kardeş ama rengimiz united ingilterede  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Hoca kolay işleri sevmez mi diyorsun yani abi

Ona aşması için engeller vermen lazım, baraj kurmak gibi.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2021, 23:03:23 Erman1903 ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Sergen Hoca'yla bu transferleri yüzyüze konuşabilmeyi çok isterdim. Acaba tam olarak ne düşünüyor...

Bana göre şu an çok mutlu olmalı.

Bütün bir sezonu, doğru dürüst bir oyun kurucusu olmadan geçirmişti. Josef de, Atiba da, Türkiye şartlarında, eşi zor bulunacak değerde oyuncular. Aidiyet hisleri ve profesyonellikleri üst düzeyde. Liderlik yapıyorlar, ağabeylik yapıyorlar. Egoları yok. Dört dörtlük karakterler. Ama yaratıcı oyun kurma konusunda beklentin olamıyor ikisinden de. Ljajic hayaletti, Oğuzhan hiç yoktu. Sergen gibi; hayatı orta sahayı çekip çevirmekle geçmiş, en etkisiz olduğu maçlarda bile iki akıl dolu, öldürücü ara pasla, ya da insanüstü bir frikik golüyle skoru değiştirmiş bir 'futbol sihirbazı' için, oldukça sıradan bir orta sahamız vardı.

Şimdi, 'sihirbaz' bir orta sahamız var. Oyun vizyonu ve teknik kapasitesi dünya standartlarında üç oyuncu aynı anda sahada olabilecek; Pjanic, Alex ve Ghezzal. Pjanic, asla maceracı ve tembel bir oyuncu değil. Duygularıyla değil, aklıyla oynuyor. Markajı biraz zayıf, o yüzden savunmada çok fazla faydalanmak mümkün değil, ama alanını boş da bırakmıyor. Josef ve Atiba, o noktada kilit isimler. Pjanic'le müthiş bir uyum içinde olacaklarını tahmin ediyorum. Alex, 'şapkadan tavşan çıkarmaya' alışık. Ghezzal da öyle. Orta sahada sıkışan ya da kapalı savunmayı aşamadığımız zorlu maçlarda adrese teslim ortalarla, ceza sahası dışından şutlarla beklenmedik anlarda skora etki edebilecek isimler.

Bir de üstüne, Batshuayi, her maçta, Karagümrük maçında izlediğimiz gibi hareketli, istekli ve yıpratıcı olacaksa, maçların en sevimsiz anları bitiş düdükleri olacak. Takımı izlemeye doyamayacağız.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

şl maçlarına takım dinç çıksın diye kollanmış sanki hep 4 gün bırakmışlar puan lazım olunca böyle oluyor :D sonuçta haftada 2 maç yapınca biri 3 diğeri 4 gün olmak zorunda şl maçna 4 gün bırakınca lig maçları sıkışmış renklilere bakmak lazım büyük ihtimal onlarında böyledir şu anda puana odaklandılar bence normal fikstür art niyet aramaya gerek yok bu kadro bunun için kuruldu

Evet, art niyet değil. Fikstürü forum olarak biz bile yapsak içinden çıkamayız. Çok fena yoğun... Ama işte Pjanic'i dinlendirmek istersen yerine Atiba'yı koyuyorsun, Alex'i dinlendirmek istersen Salih'i, Larin'i dinlendirmek istersen N'koudou'yu... Bunlar güzel şeyler :) Kaan Ayhan da olsaydı tadından yenmeyecekti.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kafasında futbol olan adam yararlı olur. (Kızılderili Atasözü)

Miralem Pjanic: "Koeman bana saygısızca davrandı. Benimle hiç iletişim kurmuyordu. Maaşımı düşürüp Beşiktaş'a gittim. Çünkü futbolu seviyorum." (@marca )

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Miralem Pjanic: "Ben futbolu seviyorum. Futbolun ekonomik yönü elbette önemli ama benim hayatta oğlumdan sonra en çok sevdiğim şeydir futbol. Beşiktaş'a geldim. Çok mutlu ve motiveyim."
(Marca)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Pjanic: "Barcelona'da 0 dakika oynamayı yine göze alamazdım. Şimdi Beşiktaş'tayım. Sezonda 30-40 maç oynayabilirim, Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilirim."

Çevrimiçi tolga1903

Bir önceki mesajımda senin sorularının bir kısmının cevabı bulunuyor dostum, yerli olayı hocayı en çok uğraştıracak konu olarak gözüküyor, diğerleri tatlı sıkıntılar ve Pjanic'in tarzı bir tercih meselesi. Ben daha tempolu birini tercih ederdim, ama kalitesi yüksek adam isteyen onu tercih edebilir. Bu tempo konusunun bizim ligde çok sorun olacağını zannetmiyorum, kalite ile işi çözüp takım yorulursa defansife dönebilirsin sonuçta 5 değişiklik hakkı var bu durum için bulunmaz nimet.

Bana kalsa Gedson tarzı adam alıp Push the tempo modunu açardım, zaten iş çözecek kaliteli ayaklarımız vardı. Tercih meselesi, saygı duymak lazım - başarı gelmezse zaten taraftarın %80'i falan unutacak saygıyı - bu kadro şampiyonluk için kuruldu.

Ben de josef yanı için daha tempolu birini tercih ederdim ancak fırsat ayağımıza gelmişken geri tepmedik ne olursa olsun diye o halde bu yabancı sınırı kalkmadığı/revize edilmediği sürece ligde pjanic josef alex merkezi için ya welinton/vida'dan birinden vazgeçeceğiz ya da kenan geçen seneki larin katkısını vermek zorunda. Yönetimin yerinde olsam arda falan çözmeye çalışır çözemiyorsam tüm gücüm ve lobimle şu yabancı sınırına saldırırdım.