2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274296 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

@can1903 acaba Ahmet Bulut ile tekrar çalışmaya başlandı mı ? Eğer başlandıysa kadroda düşünülmeyen oyunculardan falanda bir şekilde kurtuluruz heralde.
Transfer etme yönünde başladık elden çıkarma işine daha girişmedi Ahmet Bulut. Belirli miktar para verirsek çıkarır Ljajici falan.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Galatasarayın 12-13 milyon € verip bonservisle Gedson alacağını düşünen muhabirlere elimde temiz köprü var satılık  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Galatasarayın 12-13 milyon € verip bonservisle Gedson alacağını düşünen muhabirlere elimde temiz köprü var satılık  :evillol:

Sülün Osman hesabı  :lol:

Çevrimdışı umutow

Transfer etme yönünde başladık elden çıkarma işine daha girişmedi Ahmet Bulut. Belirli miktar para verirsek çıkarır Ljajici falan.
Endüstriyel futbolda artık menajerler ne diyorsa o oluyor. O yüzden üç beş ne varsa verip çalışmak gerek bence.

Çevrimdışı EagleForce

Aspor Fernando’yu alalim diye kasiyor, roportaj falan yapmislar. Alirsak Gedson’u birakiriz diye. Gedson gelirse kendilerine gelemez otobancilar kolay kolay.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı GreenBook

Aspor Fernando’yu alalim diye kasiyor, roportaj falan yapmislar. Alirsak Gedson’u birakiriz diye. Gedson gelirse kendilerine gelemez otobancilar kolay kolay.
Ödleri kopuyor Gedsonu alırız diye gs başkanı bile bunlar kadar bi korku bi panik içinde değil
Gs tv den bile daha çok Gs Li bi kanal

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nazım Sangare?
Nedir bu fener döküntüleri ile ismimiz gecmesi anlamadim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi annoca

Nazım Sangare?
kaandan vaz mı geçildi. o orayı yedekler bence. kupa maçlarında da bilal şans bulur

Çevrimiçi sEuL

Nazım Sangare?
Once Ozan, sonra Serdar, simdide Nazim. Neden milletin coplerini alip ellerini rahatlatalim. Gelip Lens, Douglas, Ljajic yada Ozzie’yi alip elimizi rahatlatacaklarsa ne ala. onun disinda bu guzel giden transfer donemini rezil etmeye gerek yok

Çevrimdışı mrred

Nazım Sangare inşallah olur çok beğendiğim bir oyuncu
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

kaandan vaz mı geçildi. o orayı yedekler bence. kupa maçlarında da bilal şans bulur
Kaan da bir sıkıntı yok. Sağ bek yedeği için önerildi diye duydum.

Çevrimdışı joseph35

Basket takımımızdaki Şehmus inatla fb'ye gitmek istiyor, anlaşmış fb ile. Ozan takası konuşuldu ama Ozan Premier Lig'e gitti Zannedersem Şehmus-Nazım takası düşünülüyor. Nazım yedek sağ bekimiz olur. Kaan stoperde düşünülüyor. çoğu maç yerli olduğu için  Kaan oynayacak stoperde Welinton değil. Rosier'in oynamadığı  maçlar için bir yerli sağ bek şart.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2021, 15:07:27 joseph35 ]

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Önerildi ise olabilir yedek oyuncu olarak. Fakat basketbolcu verip futbolcu alacak şekilde transfer yapmak fiyasko olur.

Hele hele serdar aziz kansızı bu kulübe gelirse onun oynadığı maçları radyodan dinlerim anca.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

üste para verirlerse olur

Çevrimdışı joseph35

Necip var

daha hızlı ve orijinal mevkisi sağ bek olan bir isim istiyor Sergen belliki. Tabi bu haber kesinse.

Çevrimdışı underworld

Kaan Ayhan, umut meraş nöbetindeyiz...
Yılmadan, usunmadan.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Nazım Sangare?

Olur olur yeriz.
Beğenmem fakat türk pasaportu olması sağ beki yedeklemesi iş yapar.

Çevrimdışı can1903

Bizdeki bazı muhabirler neden bu kadar Fernando güzelliyor? Gedsonda masadan kalkmamızı mı istiyolar anlamadım  :lol:

Çevrimiçi Rasim

Bizdeki bazı muhabirler neden bu kadar Fernando güzelliyor? Gedsonda masadan kalkmamızı mı istiyolar anlamadım  :lol:
aynen öyle istiyorlar bastada sercan dikme (...) :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı can1903

aynen öyle istiyorlar bastada sercan dikme (...) :akuma:
Biz transferleri yapamadan önce herkes zor diyor alternatifleri övüyor, gelince de bizim yöneticileri övüyolar anlayamadım  :evillol:

Çevrimdışı murat baltacı

Gedsonu aldığımız an gs yıkılacak tek endişem inatlasip bonservissiz fernandoya çökmeleri.

Takım muazzam oldu zayıf nokta solbek kaldı orayada akşam pazarı Adriano kalitesinde biri düşerse Avrupa'da bile başarı gelir UEFA kupası falan kovalamak lazım bu kokuşmuş ligden hayır yok hakemler ilk haftadan başladı operasyona oyun olarak yanımıza yaklaşacak rakip yok ittire ittire yine şampiyonluk yarışına sokacaklar renklileri.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Rasim

katiliyorum avrupa ligini alip ordan garantilemeli SL'yi :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

ayrica gedson gelecekse bonservisinin %50 sine opsiyon koyulmali parlatip elimiz bombos kalmasin herzamanki gibi olmamali biraz para koparalim bari :bandit:
Beşiktaş!