2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273875 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı umutow

Gs forumuna baktım biraz hala onlarda para yok, gelirse sadece bize gelir, rosier ghezzal intikamını alıyorlar falan yazmışlar. Cidden Gedsonun açıklandığı saniye bunlar kafasını kuma gömer😂😂

Çevrimdışı kaan1903

Forza ‘da ismi geçmiş Gedson’un maliyeti yüksek olacaksa bu çocukta opsiyonlu kiralanabilir Michaël Cuisance
https://www.transfermarkt.com.tr/michael-cuisance/profil/spieler/344600

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gs forumuna baktım biraz hala onlarda para yok, gelirse sadece bize gelir, rosier ghezzal intikamını alıyorlar falan yazmışlar. Cidden Gedsonun açıklandığı saniye bunlar kafasını kuma gömer
Hala kendilerini kaf dağında görüyorlar ve Gedson onlar için cok çok önemli.
Rui Costa terim için Gedson'u gs'ye verecekmiş. Bu yıl yemedikleri tokat kalmadı, Gedson'u alarak boyunlarına dolayıp boğacagiz.

Çevrimiçi Necmi

Komik sebeplerle kendilerini kandırıyorlar birde bunlara inanıyorlar gedson gs dışında oynamazmış neden oynamasın oyuncular birbirini yiyor futbolun f sinden anlamayan biri takımı yönetiyor ve bu adamın kucağına oturmuş başkanları var
Kendilerini kandırmaya devam etsinler
Gedsonu kaybetmeleri büyük travma yapacak

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gedson'u alacaz vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı

Çevrimdışı joseph35

iyi kadro kurduk, kuruyoruz. ama mücadele etmemek olursa ve gerek tribünde gerek takımda rehavet olursa kadro işe yaramaz. bence geldiğimiz kötü günleri unutmadan, geçen seneki mücadelenin önemini bilerek, eğer mücadele ve iyi çalışma varsa forvetsiz şampiyon olunabileceğini bilerek tam motive olmalıyız.

Allah sakatlık kaza bela vermesin.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2021, 11:39:34 joseph35 ]

Çevrimdışı GreenBook

Gedson'u alacaz vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı
Sırtlarına sırtlarına

Çevrimiçi Samet Ç

Komik sebeplerle kendilerini kandırıyorlar birde bunlara inanıyorlar gedson gs dışında oynamazmış neden oynamasın oyuncular birbirini yiyor futbolun f sinden anlamayan biri takımı yönetiyor ve bu adamın kucağına oturmuş başkanları var
Kendilerini kandırmaya devam etsinler
Gedsonu kaybetmeleri büyük travma yapacak
Marcao'yu dayak olayından sonra 12 milyona satacaklarını düşünüyorlar o daha komik sahada takım arkadaşını dòven adama hangi kulüp 12 milyon verir

Çevrimdışı levent14

Gedson ile ilgili bu kadar olumlu durum nasil oluştu? Bana sadece bu forumda gedson ile ilgili bir hava oluştu gibi geliyor

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan'dan da kurtulduk Watford açıkladı

Çevrimdışı Egos

Ozan'dan da kurtulduk Watford açıkladı

ozan'a katlananımız çıkardı, asıl necmi ağabeyin çenesinden kurtulduk. bir sene boyunca ozan aşağı, ozan yukarı yapacaktı.

Çevrimdışı KAP

ozan'a katlananımız çıkardı, asıl necmi ağabeyin çenesinden kurtulduk. bir sene boyunca ozan aşağı, ozan yukarı yapacaktı.

Gedson gelsin aynısını ben yapacam :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Egos

Gedson gelsin aynısını ben yapacam :D

pürüz çıkaran olmalı, yoksa "onun transferini engelledik, bununkini kaptık, asrın kadrosunu kurduk." ile başlayan sezonların hayrı dokunmuyor. necmi ağabeyden daha tehlikeli tek şey şampiyonluk bekleyen necmi ağabeydir; ne istediyse oluyor, burnundan getirelim.

Çevrimdışı KAP

pürüz çıkaran olmalı, yoksa "onun transferini engelledik, bununkini kaptık, asrın kadrosunu kurduk." ile başlayan sezonların hayrı dokunmuyor. necmi ağabeyden daha tehlikeli tek şey şampiyonluk bekleyen necmi ağabeydir; ne istediyse oluyor, burnundan getirelim.

Abi o konuda için rahat olsun, forumun maşallahı var. Ben de destek olurum tabi elimden geldiğince
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı umutow

@can1903 acaba Ahmet Bulut ile tekrar çalışmaya başlandı mı ? Eğer başlandıysa kadroda düşünülmeyen oyunculardan falanda bir şekilde kurtuluruz heralde.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2021, 13:31:21 umutow ]

Çevrimdışı Zafer55

O zaman 😊 :

Abubakar<<>>Batshuayi
Mensah<<>> Alex
Cenk. <<>>. Kenan
Dorukhan<<>>Salih
Montero <<>> Kaan?
Ljaic      <<>> Gedson?

+ Mehmet Topal + Mert

Kalite olarak artış var ama sayısal olarak tek artı Mehmet Topal.

Geçen sezon sayısal anlamda da eksiklik yaşamıştık.Beklentiyi karşılayamayan oyuncular(Ör. Mensah) dışında.

Bu sebeple ben gedson+ kaan dışında bir baba stoper ve bir kanat/forvet daha beklentisi içindeyim.

Çevrimdışı Nazım Ar

O zaman 😊 :

Abubakar<<>>Batshuayi
Mensah<<>> Alex
Cenk. <<>>. Kenan
Dorukhan<<>>Salih
Montero <<>> Kaan?
Ljaic      <<>> Gedson?

+ Mehmet Topal + Mert

Kalite olarak artış var ama sayısal olarak tek artı Mehmet Topal.

Geçen sezon sayısal anlamda da eksiklik yaşamıştık.Beklentiyi karşılayamayan oyuncular(Ör. Mensah) dışında.

Bu sebeple ben gedson+ kaan dışında bir baba stoper ve bir kanat/forvet daha beklentisi içindeyim.

Geçen seneki sayısal sıkıntımız Dorukhan ve Llajic in bitmeyen tripleri, Abuşun takımı satışı, Cenk'in sakatlığı ve Mensah'ın yetersizliği kaynaklıydı. Sergen de Montero'yu tecrübesiz buldu ve tutmadı. Gelen oyuncular arasında bildiğim kadarıyla kronik sakat veya mental problemleri olan kimse yok, dolayısı ile hem nitelik hem nicelik arttı diye umuyoruz.

Gerçi bu senenin tripcanı olmaya Larin aday.

Çevrimiçi Necmi

yapardım 😂

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

hahahha transferi kendim yapıyormuşum gibi hissediyorum 😂 yönetim bir ayda sevdirdi kendisini bana

Çevrimiçi sefaköykartali

Forza ‘da ismi geçmiş Gedson’un maliyeti yüksek olacaksa bu çocukta opsiyonlu kiralanabilir Michaël Cuisance
https://www.transfermarkt.com.tr/michael-cuisance/profil/spieler/344600
Çok iyi topçu ama opsiyon vermez buna Bayern. Bayağı potansiyelliydi Bayerne gelirken ve beklenti de fazlaydı ama orada oynayamadı.

Çevrimiçi Necmi

Gedson ile ilgili bu kadar olumlu durum nasil oluştu? Bana sadece bu forumda gedson ile ilgili bir hava oluştu gibi geliyor
duyumcumuz sağlam
8 de 8 gidiyor her transferi herkesden bir kaç gün önce söyledi

Çevrimdışı abdusta

8+3 kuralından dolayı günün sonunda transferi Türk pasaportlu sol ayak stopper solbekle kapatırsak 8,şaşırmam. :hosgeldin

saygılar

Çevrimdışı mrred

Marcao'yu dayak olayından sonra 12 milyona satacaklarını düşünüyorlar o daha komik sahada takım arkadaşını dòven adama hangi kulüp 12 milyon verir
Marcaoyu dayak olayı olmasa bile 12 ye satmaları hayal

Ancak "sol bek" olarak pazarlanırsa satabilirler. Avrupalı kulüplerin kafasında bek algısı en az 180 boy , tempolu ve

ayağa düzgün mümkünse topla da çıkabilen. Marcao bu profile uyuyor..

Nasıl ki "Ljajici" bize forvet arkası diye pazarlayıp kakaladılar . Marcaoda ancak o şekilde olabilir. Tam da bu sebeple

Avrupalı takımların istediği bek profiline uymadığı için Rıdvanı pazarlamamız çok zor. Ekstra şeyleri olması gerek.
The great gig in the sky