2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284882 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Abartmayi nekadar cok seviyoruz, taliscaya bile 2 milyon vermisken gedsona neden 3 verilsin, bir birbucugu gecmez .
Ha bana kalsa gelmesin, bende istemiyorum
Tahminim 1 milyon kiralama + 2 milyon maaş olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gedson'u zaten kiralık bize göndermek istiyorlar başka alıcısıda yok Ahmet Bulut'da işin içine girdiyse biter o iş kiralama ücretide çok olmaz Gs 500 bine kiralamıştı geçen sene.
Galatasaray 6 aylığına kiraladı ama.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı mrred

abi kaan hakkındaki yorumların nedir?
Kaan ayhan topla çıkışlarda bize fayda sağlar özellikle rakip bize baskı yaptığında hem kaan hem de merti paket halinde

düşünürsek olumlu görüyorum. Fakat iş defans yapmaya gelince görüşüm olumsuz olurdu. Yani ne oynayacağımıza göre

değişir. Bizim savunma anlayışımız topun kaleye "gelmemesi" üzerine olacaktır. Hem Türk hem de sağ beki "iyi kötü"

yedeklemesi bakımından olumlu görüyorum. İş derin savunmaya gelince Kaana pek güvenemiyorum
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Galatasaray 6 aylığına kiraladı ama.
peşin konuşmamak lazım yönetim bir yıl kiralamak için orta sahaya o parayı harcamaz harcasa zaten o iş şu ana kadar biterdi

Çevrimdışı underworld

Kaan ok
Nsakala satış
Umut  meraş
Geldi mi yerli grubu tamamdır.

Çevrimdışı tuncaboylu

peşin konuşmamak lazım yönetim bir yıl kiralamak için orta sahaya o parayı harcamaz harcasa zaten o iş şu ana kadar biterdi
Pazarlık uzadıkça fiyat artıyor diye sen değil miydin? :evillol:

Çevrimiçi Samet Demir

97 altı doğumlu oyuncuya ihtiyacımız var hem bu ihtiyacı karşılayacak hemde fayda sağlayacak isme ihtiyaç var böyle bak olaya hem ihtiyaç çözüp hemde gs nin yüreğine oturtmak başka bir tat
Bu transferi sana hitaben yapacaklar abi. Bu gizli bilgiyide benden duymuş olun.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı alimm

Gedson Fernandes'i bu sne kiralayıp seneye %50'si için 5-6 vermek çok mantıksız değil... Sadece geleceğe yatırım olmayıp güncel performans da alabileceğimiz için alıcısı olana kadar en kötü 2 sne oynatmış oluruz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı can1903

:aman: :yerlerde:

Kaanın açıklansın ardından diğer habere geçeceğiz inşallah  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kiralık mı bons mu nasıl ?

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

diğer haber gedson mu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Pazarlık uzadıkça fiyat artıyor diye sen değil miydin? :evillol:
pazarlık başlamadıki daha öncelik değildi 😉

Çevrimiçi Necmi

Bu transferi sana hitaben yapacaklar abi. Bu gizli bilgiyide benden duymuş olun.
bana hitaben yapmalarına gerek yok renkliye hitaben yapsınlar bana yeter ohşşşş

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Demir

Kaan bitti mi?
Bitti bitti. Okeye dönüyoruz bizde. Gedsonuda alalım okeyi gs nin kafasına vuracaz

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bitti bitti. Okeye dönüyoruz bizde. Gedsonuda alalım okeyi gs nin kafasına vuracaz
😂😂 güzeldi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ozankarakoc

Evet abi.

Valla harika haber.  :tabe: Başka türlü 'yerli üçlü kim olacak' meselesinin içinden çıkmak çok zor olacaktı.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı nevzatdemir

Kaan kiralık

Cano Gedson transferi hakkında daha detaylı bilgi öğrenmen mümkün mü?

Çevrimiçi sefaköykartali

O zaman nasip olmadı, şimdi olur inşallah çok istiyorum Ozanı.  :money:
Ozan transferinde Ahmet Bulutla barışırsak iki al ver yapar Ljajic'i satar ya abim gel bitsin bu hasret. Gedson işinde de varsa çözer.

[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2021, 20:01:37 sefaköykartali ]