2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286993 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/Santi_J_FM/status/1427561304731131908?s=19

ŞL için tecrübeli birini alacaksak bu adamı alalım, daha 6 ay önce juventus hücumunu paket etti.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2021, 12:38:18 sefaköykartali ]

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Santi_J_FM/status/1427561304731131908?s=19

ŞL için tecrübeli birini alacaksak bu adamı alalım, daha 6 ay önce juventus hücumunu paket etti.
Alır kaçarım on numara olur

Çevrimdışı can1903

Özelden tek tek yazacağına buraya yazsana kardeşim. Amaç ne ki. Transfere etki etmesin sıkıntı olur diye düşünüyorsan konusunu, bahsini hiç açmaman gerekli.
Oraya transfer yapacağımız gayet açık değil mi hoca çıkıp kendi ağzıyla söyledi forumu sadece Beşiktaşlılar takip etmiyor diye yazmadım ismi açık açık. Her isteyene de tek tek yazdım ismi. Bi amacım yok yani.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı matias_27

doğru, o kısmı atladık.

geçen seneler matias, bu sene can bayağı mesai harcadı. hiçbiriniz de moral destek vermeyi esirgemediniz, rahatsızlık vermekten de çekinmeyin, ikisini de hak ediyorlar.

Mayıs ayında yazmıştım fenerin sevecegi santrfor diye ciddi şekilde ilmik ilmik işlendi basın ve renkliler salça olmasın diye ayrıntı vermek istemedim. Basın oyalansin diye Costa ,dzeko ve betis te oynayan adam malzeme verildi :)) Tek verdiğim ayrıntı fener neyi seviyorsa ondan olacağiydi.  Hepinizi seviyorum karakartal yürekli kardeşlerim. İşlerin yoğunluğundan dolayı pek giremiyorum. Sağlıcakla kalın. Tum forum ahalisine ve Necmi abiye selamlar :)

Bi önceki mesajda yanlış alıntı yapmışım.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mstfgz

İsteyene özel mesajdan atabilirim lakin açık açık yazmayacağım. (Daha önce ismi çıkmadı.)
Ben de merak ettim şimdi. Özelden beklerim ismi.

Çevrimdışı can1903

Orta sahada Ozan Tufan işi olmazsa, hoca Kaan Ayhan olsun dedi eğer lakin Ozanı alırsak Kaan'ın bizim seviyede oynayabilecek bir stoper olmadığını düşünüyor.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi levitate

Orta sahada Ozan Tufan işi olmazsa, hoca Kaan Ayhan olsun dedi eğer lakin Ozanı alırsak Kaan'ın bizim seviyede oynayabilecek bir stoper olmadığını düşünüyor.
e niye kovalıyoruz o zaman :D

yabancı stoper alıp geçsinler
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Marcelonun kesinlikle alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Daha fazla Brezilyalıya da hiç gerek yok.

Çevrimdışı can1903

e niye kovalıyoruz o zaman :D

yabancı stoper alıp geçsinler
orta sahada Ozan hariç yerli yok  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/DeportesReports/status/1427567204552355840

Gelsin
Süper olur da, adamı her maç ilk 11 oynarken neden sözleşmesini feshediyorlar?

Üstelik 2 sene daha sözleşmesi var

Çevrimdışı tuncaboylu

Marcelonun kesinlikle alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Daha fazla Brezilyalıya da hiç gerek yok.
Yaş takıntısı olan ben bile Marcelo'ya hayır diyemedim.

Sen neden hiç istemiyorsun?

Çevrimdışı Nazım Ar

Valla takımdaki hava bozulacak diye korkuluyorsa ozan o havayı 10 kat fazla bozar. 45 yaşındaki marcelo yu bile ozana tercih ederim.

Çevrimiçi annoca

Seneye yerli 4 sonraki sene 5 olacak. Baktığın zaman yerli kaliteli az var olanda pahalı. Ozan fena değil sergenin altında nasıl çalıştığı da biliniyor. Olursa yerli kontejyanından dolayı rahat ederiz.

Çevrimdışı can1903

Yaş takıntısı olan ben bile Marcelo'ya hayır diyemedim.

Sen neden hiç istemiyorsun?
Son zamanda takip ettiğim kadarıyla rezalet halde olduğu için. 1-2 sıkıntısı daha var da konuşulcak şeyler değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ozan Tufan için Watford kiralama teklifi yapmış, artık bize vermezler. O yüzden üzerinde durmaya değmez.

Premier League'de kepaze olup değeri yarısına inerse, seneye 3 otuz paraya alırız belki.

Çevrimdışı underworld

Bu doyumsuzluk obeziteyi doğuracak.
İşin sonu da sadece transfer şampiyonluğu...
11 has + 4 kaliteli yedek, gerisi taşeron olmazsa kimya tutmaz.

Çevrimiçi Mehmet57

Gelmesin. Gonderilme sebeplerinden biri Angers macindaki hatasi.