2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286422 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir bizim futbolcuların geçen seneki Başakşehir galibiyeti sonrası sevinçlerini göz önüne getirin, bir de bugün sahada takım arkadaşına yumruk ve kafa atan itleri.

https://cdnr.yenicaggazetesi.com.tr/resize/663x373//news/2021/03/130320211638167901757.jpg

Geçen sene bunların önünde şampiyon olmamız tesadüf ve şans değildi.

Çok önemli bir sebebi vardı, o da takımdaki dostluk ortamıydı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun diyelim o zaman  :D

Kaan Ayhan için zorunlu satın alma ile kiralama haberlerini düşürmüşler :D Yahu ilk günden beri onu kovalıyoruz zaten. Fi tarihinde foruma bunu yazmıştım. Bilenler biliyor. Anlaşmaya çok yakın olduğumuzu ayrıca belirteyim. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Karabay

Batşuayi fransadan geliyorsa uçağı bu olabilir mi
GLEX https://fr24.com/GLEX/28cecdd1

Çevrimiçi Necmi

Bir bizim futbolcuların geçen seneki Başakşehir galibiyeti sonrası sevinçlerini göz önüne getirin, bir de bugün sahada takım arkadaşına yumruk ve kafa atan itleri.

https://cdnr.yenicaggazetesi.com.tr/resize/663x373//news/2021/03/130320211638167901757.jpg

Geçen sene bunların önünde şampiyon olmamız tesadüf ve şans değildi.

Çok önemli bir sebebi vardı, o da takımdaki dostluk ortamıydı.
şans diye birşey yoktur insan kendi şansını kendi yaratır
çabalayıp elde ettiğin bir şeye de şans denmez

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayırlı olsun diyelim o zaman  :D

Kaan Ayhan için zorunlu satın alma ile kiralama haberlerini düşürmüşler :D Yahu ilk günden beri onu kovalıyoruz zaten. Fi tarihinde foruma bunu yazmıştım. Bilenler biliyor. Anlaşmaya çok yakın olduğumuzu ayrıca belirteyim. (via. Metin Sönmez)
Açıkçası Godin, Cacares gibi isimlerden sonra inanılmaz mutlu olurum.

Costa, Dzeko gibi 35'likler yerine 27'lik Batshuayi geldi.

35'lik stoperler yerine de 26 yaşında milli stoper geliyor.

Farkında mısınız bilmiyorum, ama en az 3 sene transfer gerekmeden devam edilebilecek bir iskelet kuruluyor.

Çevrimiçi Necmi

Batşuayi fransadan geliyorsa uçağı bu olabilir mi
GLEX https://fr24.com/GLEX/28cecdd1
neden fransadan gelsin dün ingilterede maça çıktı :alala:

Çevrimiçi Necmi

Açıkçası Godin, Cacares gibi isimlerden sonra inanılmaz mutlu olurum.

Costa, Dzeko gibi 35'likler yerine 27'lik Batshuayi geldi.

35'lik stoperler yerine de 26 yaşında milli stoper geliyor.

Farkında mısınız bilmiyorum, ama en az 3 sene transfer gerekmeden devam edilebilecek bir iskelet kuruluyor.
sonunda sende mutlu oldun yani
birlik sağlandı nihayet
gedson gelirse bende mutlu olurum :D

Çevrimdışı Karabay

neden fransadan gelsin dün ingilterede maça çıktı :alala:
Abi bizim fransa sayfası paylaştı ya ondan yanılmış olabilirim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaan sağ bek de oynayabiliyor, bir taşla iki kuş olacak gibi.

Yedek sağ bek almaya gerek kalmayacak bu durumda.

Bence Kaan ile transferi kapatsak üzülmem. 8 numaraya da gerek yok bence, son gün kelepir bir şey düşerse alırız.

Artık iç transfere odaklanalım, Vida ve Larin'le sözleşme uzatırsak 10 numara bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.

Çevrimiçi Necmi

Kaan sağ bek de oynayabiliyor, bir taşla iki kuş olacak gibi.

Yedek sağ bek almaya gerek kalmayacak bu durumda.

Bence Kaan ile transferi kapatsak üzülmem. 8 numaraya da gerek yok bence, son gün kelepir bir şey düşerse alırız.

Artık iç transfere odaklanalım, Vida ve Larin'le sözleşme uzatırsak 10 numara bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.
gedson gelirse 10 numara olur :bandit:
şimdi 9 alır benden

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kaan ya da Mert Müldür birisini alsak yeterli.
Önceliğim Mert olur ama bonservisle olmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

birlik sağlandı nihayet
Transfer dönemi boyunca istediğim türde adamlar aldılar.

Kenan, Salih, Mert alındı.
Rosier, Ghezzal tutuldu.
Batshuayi alındı.
Şimdi de Kaan geliyor.

Mehmet Topal ve Mert dışında 30 yaş üstü transfer yapılmadı, onlar da kaleci ve rotasyon oyuncusu olduları için önemli değil.

Adı geçip alınmayanlar da, en istemediklerimdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

şimdi 9 alır benden
Ozan gelse puanın ne kadar düşer abi :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

şimdi 9 alır benden
Galatasaray'ı kızdırmak için istiyorsan, onlar belalarını bulmuş zaten. Sahada birbirlerini dövüyorlar. :tabe:

Çok da açılmayalım artık, maaş sınırını çok zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Nazım Ar

birlik sağlandı nihayet

Boşver abi o paralara Gedson falan aşırı lüks olur. Gsye sokuşturalım bonservise 10m+ girsin yeter. 8 numara için geçen isimlerden gerçekçi olanları pek beğenmedim zaten yerli rotasyonu sebebiyle Salih+Oğuzhanın öyle ya da böyle banko oynayacağını düşünüyorum. N'Sakala yı da yollayıp veya yedeğe atıp sol beke bir yerli genç veya gurbetçi bulsaydık çok rahatlardık.

En merak ettiğim konu hocanın Alexi nasıl kullanacağı? Larin'in yerine mi koyacak yoksa Atiba'nın mı rolünü verecek? Atibanın meziyetleri Alex te yok o bakımdan oralar karışacak diye düşünüyorum.

Atibayı da yaşlı deyip kesemiyorsun ki adam Bruno Fernandes gibi oynuyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Boşver abi o paralara Gedson falan aşırı lüks olur. Gsye sokuşturalım bonservise 10m+ girsin yeter. 8 numara için geçen isimlerden gerçekçi olanları pek beğenmedim zaten yerli rotasyonu sebebiyle Salih+Oğuzhanın öyle ya da böyle banko oynayacağını düşünüyorum. N'Sakala yı da yollayıp veya yedeğe atıp sol beke bir yerli genç veya gurbetçi bulsaydık çok rahatlardık.

En merak ettiğim konu hocanın Alexi nasıl kullanacağı? Larin'in yerine mi koyacak yoksa Atiba'nın mı rolünü verecek? Atibanın meziyetleri Alex te yok o bakımdan oralar karışacak diye düşünüyorum.

Atibayı da yaşlı deyip kesemiyorsun ki adam Bruno Fernandes gibi oynuyor.

Ben de katılıyorum

Ayrıca Gedson Lens gibi elimizde de patlayabilir.

Sol beke genç olmaz ama, Rıdvan'ın önüne deneyimli biri lazım.

Yerli sol bek havuzu inanılmaz dar, en değerlisi Umut Meraş. Rıdvan 3. Caner 4. sırada, düşünün artık.

Çevrimiçi Necmi

Galatasaray'ı kızdırmak için istiyorsan, onlar belalarını bulmuş zaten. Sahada birbirlerini dövüyorlar. :tabe:

Çok da açılmayalım artık, maaş sınırını çok zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum.
elbette gs yi kızdırmak işin kaymağı ama geleceği olan bir oyuncu sergenin elinde
çok başka bir yere gider atiba veda etmeden onun yanında böyle bir genç oyuncu alınsın istiyorum
yani bir lens değil hem çok iyi transfer olur hemde gs yi yerle bir eder.
bir taşla iki kuş vurmak denir buna
bizim artık atibanın yerine adam düşünmemiz lazım bunu atiba varken yapmak doğru olur
bu arada maaş sınırını zorlamıyoruz şu anda 14 M euro fazlamız var
yanlış bilmiyorsam şu anda 31 M deyiz 35 M limitimiz vardı tff nin yeni aldığı kararla 45 yada 50 ye çıkıyor

Çevrimiçi Necmi

1.5 milyon bonservisle gelse?
bütün transfer sezonunun içine ederler
takımında içine ederler
şu takımın içine böyle karakter yoksunu biri konurmu

Çevrimiçi Samet Ç

takımında içine ederler
Alınırsa şampiyonluğu unutalım sözde 20 milyonluk Ozan Zajc'ı bile kesemiyor üstüne birde şekilden şekile giriyor kaldı ki bize karşı yaptıklarıda ortada böyle bir adamın bizim takımda yeri yok isminin geçmesi bile saçma.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O zaman ikinci hayırlı olsun gelsin :D Yeni orta saha hayırlı olsun. İsmi net değil ama umarım İngiltere'deki oyunculardan biri olur. Ozan'ı istemeyenlerdenim. Sehmus'u isteyen parasını versin.

Bunu yazmayacaktım ama şimdi ismi bana Twitter’da sormuşlar buraya yazmak elzem oldu.

Fernando Lucas Martins İle anlaşma tamam. Fakat daha iyisi çıkar mı diye halen bakıyorlar. En kötü ihtimalle Fernando Lucas Martins ile imzalayacağız. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada aklıma bir şey takıldı:

Federasyon Avrupa gelirlerinin 3'te 2'sini kullanma hakkı verdi, güzel.

Seneye şampiyon olursak, ön eleme oynayacağız. Onu geçersek gelirimiz 30 milyon Euro, geçemezsek 5 milyon Euro.

Şimdi neye göre limit belirlenecek?

Transferler için tur atlamayı beklersek, yeterli transfer yapamayınca ön elemeyi geçemeyiz.

Saçma bir paradoks var.

Çevrimdışı tuncaboylu

takımında içine ederler
Ozan'dan zerre haz etmiyorum, ama çok ucuza gelirse denenebilir mi diye düşünüyorum. Bizim takımda normal bir insana döner mi acaba?

Diğer renklilerin toksik bir yapısı var, bu oyunculara da sirayet ediyor.

Çevrimiçi Necmi

Alınırsa şampiyonluğu unutalım sözde 20 milyonluk Ozan Zajc'ı bile kesemiyor üstüne birde şekilden şekile giriyor kaldı ki bize karşı yaptıklarıda ortada böyle bir adamın bizim takımda yeri yok isminin geçmesi bile saçma.
bence bizim böyle bir niyetimiz yokta fener kurtulmak istiyor anadolu takımına gönderemez gitmez çünkü anca bize ikna edebilirler o yüzden yolunu yapıyorlar bizimmi aklımıza geldide basketciyle takas etmek istedik
hem büyük ihtimal yüksek bonservisle vermek basketciyide yüksek bonservisle alıp ffp den delik açmak istiyorlar
diyelim bize10 m ye verdiler bizdende basketciyi 10 m ye aldılar ozandan aldıkları on m ffp de artı haneye geçer ama baskete harcadıkları 10 m futbolda hesaba katılmaz böylece ffp için 10 m euroluk transfer kapısı açarlar bizim için bir önemi yok ffp de değiliz
fenere ciddi kıyak geçmiş oluruz şu anda aldıkları oyunculara lisans çıkaramadılar daha sanırım çünkü kimseyi satamadılar bize stoperi satmaya çalıştılar sanırım aynı yöntemle olurdu yemedi şimdi ozanı kakalamaya çalışıyorlar.