2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283574 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Naiggolan ile ilgileniyormuşuz bu sergen yalçın ne yapmaya çalışıyor? 30 üstü oyuncuları doldurup 1 senelik başarı daha getirip kaçma gibi fikri falan mı var acaba çok merak ediyorum hiç umursuyormuş gibi değil şu talip olduğu oyunculara bakınca hadi godin anladık aynı bolgede biri 38 biri 27 yaşında iki oyuncu varken napacan naiggolan'ı? Stopere godin ister orta sahaya naiggolan ister forvete costa ister olur hocam 10 numarada da çık sen oyna bari yaşlarınız yakın zaten istediğin oyuncularla
hahahha aynı şeyi düşündüm neden alex i aldıkki pek ala sergen oynayabilirdi

Çevrimdışı tolgakgonul

onu gençten saymam artık 26  :evillol:
Keşke Ozan'ı alabilsek ben çok isterim şahsen :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi tolga1903

hahahha aynı şeyi düşündüm neden alex i aldıkki pek ala sergen oynayabilirdi

Alex'in yaşına laf eden çarpılır valla abi hocanın kriterlere göre gayet genç sayılır

Çevrimiçi murat

Pepenin negredonun taliscanın o maliyetlere oynamadığını sağır sultan biliyor.
merak ettim neymiş pepe negredo taliskanın aldığı üçretler ben pepenin 4.750 sine bile karşı çıkmıştım.

Çevrimdışı can1903

merak ettim neymiş pepe negredo taliskanın aldığı üçretler ben pepenin 4.750 sine bile karşı çıkmıştım.
pepenin maliyeti 6 yı falan buluyordu. ffp falan hikaye mario gomez 3.5 açıklandı 5 milyon alıyordu bu kulüpten ki ben böyle isimlere karşı çıkmam helali hoş olsun.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

Keşke Ozan'ı alabilsek ben çok isterim şahsen :D
senede 3 gol 3 asist yapacak doğru düzgün pas yapamayan bir 8 numara.atiba 4 yıl sonra bile ozandan fazla katkı verir :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Pepenin negredonun taliscanın o maliyetlere oynamadığını sağır sultan biliyor.
Kaça oynadı Negredo, 10 milyon Euro'ya mı?

4.3 yazıyor işte, %30 bonusla 5.5 hesapladım.

Çevrimiçi Necmi

Mert ho deniyor imza atılmış

Çevrimdışı tuncaboylu

pepenin maliyeti 6 yı falan buluyordu. ffp falan hikaye mario gomez 3.5 açıklandı 5 milyon alıyordu bu kulüpten ki ben böyle isimlere karşı çıkmam helali hoş olsun.
Ben de 4.750 + %30 bonusla 6.250 hesapladım zaten.

O listede yanlış olan ne var?

Çevrimiçi sefaköykartali

Murat Özen: "Beşiktaş, resmen Ozan Tufan'ı istedi. Ali Koç rakip takıma göndermek istemiyor ama görüşmeler sürüyor.”

Sergen bunu 15 milyonluk orta saha yapar. Vitor bizim Oğuzhanı kendi zamanından hatırlar onu da verelim.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 16:36:37 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Necmi

Alex'in yaşına laf eden çarpılır valla abi hocanın kriterlere göre gayet genç sayılır
tamam işde hocanın kriterlerine göre genç  uymuyor kendisi uyuyor ana sanırım sergen böyle yapıp yavaş yavaş bizi alıştırıyor bir bakmışsın pat sergen yeni on numaramız 😂

Çevrimiçi murat

futbolcunun aldığından çok ne verdiği önemli.örneğin larin geçen sezon 1.6 veriliyor diye eleştiriliyordu.bu sene 2 milyona imza atsa hepimiz razı olacağız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada illa 100 yaşında bir stoper alınacaksa, Godin yerine Cacares alınsın.

Son 2 senedir epey toparlamıs kendini, fazla maliyetli de olmayacaktır

Çevrimdışı XiaoHan

Belliki hoca lige ambargo koyabileceği, şampiyonlar ligindede tarihe yeni bir hezimet yaşatmayacak kadroya öncelik veriyor. Muhtemelen bu sene sistemini daha net kuracaktır, en azından kiralık ve seneye yerine kimin geleceği muammalar ortadan kaldırılıyor ve evet maliyetli fakat sistem + takımın omurgasını iyi kurduktan sonra önümüzdeki sene şahsen genç ve maliyeti düşük oyunculara yönelmesini umuyorum. Rahip uğruna Euro 10TL serüvenine başlamasaydı bu kadar hiçbirimiz muhasebeci olmazdık verilen paralar çok afaki değil aslında sadece TL karşılığı korkunç seviyelere geliyor. Elbetteki bu sene gösterecekleri performans çok mühim olsada kağıt üzerinde seneye kadroya yazabileceğimiz gelirse Mert G., Rosier, N'sakala, Josef, Salih, Ghezzal, Alex + Batshuayi düşünürsek ilk 11'e banko 8 kişi sayarız tekrar anlaşılırsa Vida var daha yani temel atıldı atılmaya devam ediliyor ve umarım gençlere yer ve önem verilecek çok daha makul fiyatlara kulübede zenginleştirilecektir.
Larin ve Ersin satışı Ghezzal Alex derken az gölgede kaldı fakat Mert ve Alex Nkoudou Kenan Güven Töre varken kesin elden çıkarılacaktır.

Şahsi düşüncem Alexi 10 no olarak değil hoca sol kanatta Ghezzal gibi değerlendirecek sanki. Takım sert ve baskılı oynaması açısından çift 8 çıkarız Salih var 2. 8 kim olur zaman gösterir Fernando, Gedson, Ozan adı çkanlar.

--------------- Batshuayi ---------------
Kartalex ----------------------- Ghezzal
---------- Salih ------ Fernando --------
----------------- Josef ------------------

Başşakşehirle hazır Mert konusunda anlaşıyorken aradan Berkayıda çıkarsak harika hamle olur yerine Boyd + Oğuzhan duruma göre Lens teklifi kiralık Güven formülü tabi hepsi aynı anda değil ama 2li varyasyon ile sonuçlandırılırsa kadroya çok değer katar Berkay.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı tuncaboylu

Murat Özen: "Beşiktaş, resmen Ozan Tufan'ı istedi. Ali Koç rakip takıma göndermek istemiyor ama görüşmeler sürüyor.”

Sergen bunu 15 milyonluk orta saha yapar. Vitor bizim Oğuzhanı kendi zamanından hatırlar onu da verelim.
4-5 milyondan aşağı bırakmazlar, maaş olarak da 1.5 milyon Euro'dan aza gelmez.

Çevrimiçi murat

çok fazla sakatlanıyordu atlatmış mı? sadece stoper de değil sol bekte oynayabiliyordu sanırım öyle hatırlıyorum.muhtemelen yaşı 37 de olmuştur.

Çevrimiçi Necmi

dombiliyi önce zayıflatsında sezon sonu 65 kilo gitmiş kampa 85 kilo dönmüş yemiş yemiş sıçmamış herhalde

Çevrimiçi murat

34 yaşındaymış epey gençmiş.

Çevrimiçi sefaköykartali

dombiliyi önce zayıflatsında sezon sonu 65 kilo gitmiş kampa 85 kilo dönmüş yemiş yemiş sıçmamış herhalde
ahahahah abi valla normalde ben de istemem de ucuza gelecekse Oğuzhan yerine bu dursun en azından piyasası olan oyuncu.

Çevrimiçi murat

geçen sene 10-15 milyon teklifler havada uçuşuyordu sözde.3 milyon atanın üstüne atarlar :lol:

Çevrimiçi tolga1903

Bu mert hamlesini ersin'i sattık diye mi yorumlamalıyız? Kimileri hiç beğenmese de şampiyon takımının kalecisiydi nice falan da ilgilenmişti yani belli bir piyasası oluşmaya başlamıştı. Ersin satılmayacaksa biz bu mert'i yedeğe mi aldık yedek kaleci için bonservis ödemez heralde bizim yönetim. Değişik bir hamle gerçekten neyse hayırlı olsun

Çevrimdışı can1903

23 kez sakatlanmış gelmesin bizde yatar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan'ı alacağıma Nainggolan'ı alırım hiç olmazsa top oynar aldığı parayı çıkartır.