burda yanılma yada yanılmama diye birşey yok her beşiktaşlının kafasında beşiktaşın olması gerektiği bir profil var bunların hiç biride kötü değildir hiç bir beşiktaşlı takımının başarısız olmasını istemez kendine göre başarı yolunu çizer
Beşiktaş taraftarı zekidir bin yolun içinde en doğru olan yollardan birini bulur bir yoldan çabuk gidersin ama tehlikelidir başka yol biraz daha uzun ama güvenli yoldur bir başka yol daha yorucudur ama hepsi hedefe ulaştırır bu yanlış diyemezsin
Sadece tercihle alakalıdır
Yönetimin doğruları vardır yanlışlarıda vardır kimsenin sabit fikri oluşamaz geldiğinden itibaren doğrular yanlışlar tartılır hangisi baskın gelirse taraftar o yönde tavır alır ama zaman geçtikçe bu doğrular ve yanlışlarda değişir değişkenlere göre tavırlarda değişir geldiklerinde bir yıl kabus gibiydi doğru teraziye koyacak bir şey yoktu savunan insanlar yaptıkları ile değil önceki yönetimi öne atarak savunabiliyorlardı bu doğru değildi birini savunacaksan yaptıklarıyla savunacaksın başkalarının yapamadıklarıyla değil kimse kimseyle mukayese edilmez ortada kişiler değil beşiktaşın geleceği söz konusu sidik yarışı manasız
Yönetimin güven vermeye ihtiyacı var bu yoldada ilerlemeye başladılar
Önce beşiktaş diyen herkesin başımın üstünde yeri olur hatada yapacaklar ama günün sonunda önemli olan terazinin hangi yönde baskın olduğu
Şu anda yönetim oldukça özverili ve taraftarın genelini mutlu edecek bir tarz benimsemiş durumda. Planlama konusunda geçen sezondan alınması gereken bir takım dersler alınmış, her yiğit yoğurdunu farklı şekilde yer belki başkaları daha farklı çözümler üretirdi ama çözüm konusunda aksiyonlar aldıklarını söylemezsek ayıp etmiş oluruz.
Geçen sezon gelen şampiyonlukta gerek planlamada gerek de yarış sürecinde çeşitli hatalar yapıldı. Bunların bir kısmını yönetim de söylüyor, şu bu konuda bizim düşündüğümüz gibi olmadı vb diye. Birçok eksiğimizi, yanlışımızı teknik ekip, oyuncular ve sosyal medyadaki taraftarın bütün oluşuyla kompanse ettik. Nasıl bu şampiyonluk iki gol ile gelmese tek tek yapılan her şey yanlıştı, hatalıydı diyemezsek bu durumda da yapılan her şey çok doğruydu diyemeyiz. Bir yola ulaşmanın binlerce yolu vardır, Allah insana seçme şansı vermiş bir yol tutturduk düşe kalka geldik sonuçta oraya ulaştık bu yüzden hayırlısı buymuş demek ve geçmişte yaşananlardan tecrübelenerek yola devam etmek en mantıklısı. Şu anda yönetim bunu yapıyor haklarını vermek lazım, bu yüzden ben geçmişi artık hiç konuşmuyorum.